Το κεφάλαιο το κατηγορούμε πολύ πιο πριν από το έγκλημα. Δεν είναι αθώο. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί όμως για κάτι ποινικό όπως μια δολοφονία. Άνθρωπος κάνει τη δολοφονία. Είτε είναι κεφαλαιοκράτης είτε προλετάριος. Δεδομένου του ότι οι προλετάριοι είναι αριθμητικά πολύ περισσότεροι, οι πιο πολλές δολοφονίες έχουν δίνει από προλεταρίους. Αυτό λοιπόν είναι ένα απλό στατιστικό δεδομένο που ίσως κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει στη δουλειά του. Αρκεί να έχει κάποια σχέση το στατιστικό με το αντικείμενο της δουλειάς του ή δραστηριότητά του τέλος πάντων.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 22:35Τι σχέση έχει η ΝΔ;που ανέφερα εγώ τη ΝΔ;απλά εσύ τη συνδέεις με την πιθανότητα να υπάρξουν κάποτε έλεγχοι και ελεγκτές.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:13Όχι δεν εννοώ αυτόν. Την ξέρω την περίπτωση του τρόλλευ και αν και έχει τελεσιδικήσει δεν ειναι βέβαιο τι έγινε. Μιλάω για ακόμα πιο παλιά. Και είσαι έξυπνος άνθρωπος, γιατί με απογοητεύεις μπλέκοντας και πάλι πούτσες και βούρτσες; Μην προσπαθείς να μου πουλήσεις νδ. Την έχω φάει ήδη στην μάπα.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:40
Aν εννοείς αυτόν που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλλευ,αυτόν δεν τον πέταξε κανείς.ΕΙΔΕ ότι μπήκε στο τρόλευ ελεγκτής και επειδή δεν είχε βγάλει εισιτήριο και φοβήθηκε ότι θα φάει πρόστιμο,πήδηξε άρον άρον από το τρόλλευ και σκοτώθηκε.
Οι "αλληλέγγυοι" προς αυτόν ουσιαστικά ζητούσαν να καταργηθούν οι ελεγκτές ώστε να μην φοβούνται οι τζαμπατζήδες και πηδάνε έξω από τα λεωφορεία και τα τρόλλευ.
Και η πλάκα είναι ότι σιωπηρά για ένα διάστημα η κυβέρνηση το εφήρμοσε.Στο κάτω κάτω τι είναι μερικά εκατομμύρια μπροστά στο χρέος δισεκατομμυρίων;Θα τα βρεί όλα ο Σόιμπλε με τον βαρουφάκη.
Εγώ δεν ανέφερα κανένα κόμμα,απλά το μυαλό πάει αυτόματα φαίνεται.
Αυτό θα μπορούσε να είναι και τζημερικό ποστ.Είναι αρκετοί όμως που αντιδρούν πλέον στους αυτοσχέδιους "ταξικούς" πολέμους.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR
Η απεργία της ΠΝΟ, την οποία κήρυξε επειδή δύο μέλη της σκότωσαν τον Αντώνη, θυμίζει την παροιμία: και κερατάς και δαρμένος.
Έρμοι επιβάτες.
Οι δολοφόνοι ανήκουν στην εργατική τάξη.Δεν είναι επιχειρηματίες,δεν είναι κράτος.Είναι "εργαζόμενοι".
Άσε τα πολιτικά κατά μέρος.Για το έγκλημα δεν ευθύνεται το κεφάλαιο αλλά οι εργαζόμενοι.Πες για τα κόμματα ότι θέλεις.
Στην δική μας δραστηριότητα εδώ τώρα, δεν έχει καμία σημασία το στατιστικό αυτό. Τι σημαίνει δηλαδή ευθύνονται οι εργαζόμενοι; Η ιδιότητα του εργαζόμενου εμπεριέχει ενοχή; Τι λέτε ρε;