πώς τις λέγαν εκείνες τις στρατιωτικές ασκήσεις καταπολέμησης όχλου;Πτολεμαίος έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 19:26Χμμμ όχι;Allah έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 18:59Γιατί όχι; Στο κάτω-κάτω, και όλοι εσείς οι υπόλοιποι σε αυτό το νήμα, αυτό ακριβώς κάνετε.Πτολεμαίος έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 18:05
Γι'αυτό λοιπόν μην παρουσιάζεις τον φασισμό σαν την λύση στην πολυπολιτισμικοτητα.
Προτιμώ να μην πήξουμε στα μουσλιμια για να μην έχουμε ισλαμοκαταστασεις εξ' αρχής, από το να αποκτήσω (και να ζω σε) police state για να γλιτώσω από δαύτους. Δεν είμαι φίλος και δεν προσεταιριζομαι εξουσίες. Δεν είμαι γλυφτης.
Καλύτερα να προλαμβάνεις πάρα να θεραπεύεις.
Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη
Re: Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη
τις δοκιμασαν πριν 3-4 χρονια στο κεντρο της αθηνας και καλα για γυρισματα ταινιαςSaturn έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:03πώς τις λέγαν εκείνες τις στρατιωτικές ασκήσεις καταπολέμησης όχλου;Πτολεμαίος έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 19:26Χμμμ όχι;
Προτιμώ να μην πήξουμε στα μουσλιμια για να μην έχουμε ισλαμοκαταστασεις εξ' αρχής, από το να αποκτήσω (και να ζω σε) police state για να γλιτώσω από δαύτους. Δεν είμαι φίλος και δεν προσεταιριζομαι εξουσίες. Δεν είμαι γλυφτης.
Καλύτερα να προλαμβάνεις πάρα να θεραπεύεις.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
με ένα σμπάρο, πόσα να είναι τα τρυγώνια;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Eθνικοκοινωνιστης
και μια πρεσβεια 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τα κάναμε παλαιότερα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:25και αφού είμαστε πολύ πολύ κοντά σε αυτούς πολιτισμικά γιατί δεν κάνουμε περίπου τα ίδια με αυτούς όταν πηγαίνουμε β. ευρώπη;sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:02ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:07
οι Σουηδοί είναι ρατσιστές και ανοργάνωτοι γι'αυτό δε κατάφεραν να αφομοιώσουν τους μετανάστες και να χτίσουν την πολυπολιτισμική ουτοπία
εμείς εδώ είμαστε ανοιχτή καρδιά και έχουμε φιλότιμο και σοβαρή οργάνωση. εμείς θα τα καταφέρουμε και θα δώσουμε το παράδειγμα σε όλο τον πλανήτη
I see what you did there, ΑΛΛΑ, εμείς εδώ όντωστ είμαστε σε καλλίτερη μοίρα σε ότι αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας στους δρόμους, ο κυριότερος λόγος δε πιστεύω ότι είναι οι απειροελάχιστες διάφορες που έχουμε με τους "μαυριδερούς" φίλους μας, βασικά είμαστε πολύ πολύ περισσότερο κοντά σε αυτούς πολιτισμικά κτλ σε σχέση με τους Σουηντούς.
Αυτή νομίζω ότι είναι η αλήθεια φίλε μου, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι οι μαυριδεροί φίλοι μας έρχονται εδώ για να γαμήσουν και για τα εύκολα φταλέ, εμείς είμαστε ήδη εδώ για τους ίδιους λόγους.
εγώ πιστεύω ότι απλά όσο περισσότερη ανοχή δείχνει μια κοινωνία, τόσο περισσότερο ξανοίγονται
ε στην Ελλάδα τόση ανοχή* όσο στη Σουηδία δεν βρίσκουν, γι'αυτό ακόμη δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα
Είμαστε πάνω κάτω το ίδιο πολιτισμικά, εξάλλου με τους περισσότερους ήμασταν το ίδιο πράμα μέχρι πριν μερικά χρόνια, υπήκοοι της ίδιας αυτοκρατορίας.
Λες ανοχή*, δεν είναι ακριβώς ανοχή, είμαστε ξέφραγο αμπέλι φίλε μου, μας βοηθάει αυτό που σε είπα πριν και η τύχη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βάστα Σόϊμπλε.

.
.
Kouragio.

.
.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Οι ευρωπέοι δεν έχουνε και ιστορικές μνήμες απο ισλαμοκρατία, εμείς που περάσαμε τέσσερις με πέντε αιώνες οθωμανοκρατία έχουμε τραυματικές ιστορικές εμπειρίες και γνωρίζουμε τι εστί ισλαμική μπότα να σου πατάει τον λαιμό.
Δεν κάνω τον έξυπνο μπρο, δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω καν έναν ορισμό της προκοπής για το τι πάει να πει έξυπνος αλλά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς από όλα αυτά τα μέρη, και μουσλίμς και χριστιανούς οπότε και μπορώ να κρίνω - εκφέρω γνώμη επ' αυτού, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν καμμία απολύτως επαφή, όπως πχ εσύ, δεν υποθέτω.Green Dragon έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 15:19Τι πίνετε σήμερα και δεν μας λέτε ήθελα να 'ξερά... ο ένας βλέπει όμορφη την τσιμεντούπολη, ο άλλος νομίζει ότι είμαστε κοντά πολιτισμικά με τους μουσουλμάνους...sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:02ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 11:07
οι Σουηδοί είναι ρατσιστές και ανοργάνωτοι γι'αυτό δε κατάφεραν να αφομοιώσουν τους μετανάστες και να χτίσουν την πολυπολιτισμική ουτοπία
εμείς εδώ είμαστε ανοιχτή καρδιά και έχουμε φιλότιμο και σοβαρή οργάνωση. εμείς θα τα καταφέρουμε και θα δώσουμε το παράδειγμα σε όλο τον πλανήτη
I see what you did there, ΑΛΛΑ, εμείς εδώ όντωστ είμαστε σε καλλίτερη μοίρα σε ότι αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας στους δρόμους, ο κυριότερος λόγος δε πιστεύω ότι είναι οι απειροελάχιστες διάφορες που έχουμε με τους "μαυριδερούς" φίλους μας, βασικά είμαστε πολύ πολύ περισσότερο κοντά σε αυτούς πολιτισμικά κτλ σε σχέση με τους Σουηντούς.
Αυτή νομίζω ότι είναι η αλήθεια φίλε μου, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι οι μαυριδεροί φίλοι μας έρχονται εδώ για να γαμήσουν και για τα εύκολα φταλέ, εμείς είμαστε ήδη εδώ για τους ίδιους λόγους.
Μετά την απίστευτη ρουκέτα που πέταξες έχασες το προνόμιο να κάνεις τον έξυπνο χωρίς να τρως χοντρή καζούρα.
Για πάκιζ, αφγάνια και κάποιους αφρικανούς δεν έχω εικόνα.
.
.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Τι περισσότερο δικαίωμα από εσένα έχει ένας ομοφυλόφιλος απέναντι στη δικαιοσύνη;Αρίστος έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 19:41Στην Ελλαδα πιχι η ισονομια εχει καταργηθει οχι μονο επειδη οι πολιτικοι εχουν απειρως μεγαλυτερα προνομια απο τους απλους πολιτες αλλα ακομη και οι λεγομενοι ευπαθεις (Ρομα, παραβατικοι καθε ειδους, μεταναστες, ομοφυλοφιλοι) εχουν περισσοτερα δικαιωματα πιχι απεναντι στη δικαιοσυνη.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχω γνωρίσει τέτοιους, λίγο, αλλά ήταν υπέρ αρκετό για να καταλάβω για τι ανθρώπινη σαβούρα μιλάμε. Σίγουρα δεν είναι όλοι, ποτέ δεν είναι αλλά είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των σκουπιδιών που τους αξίζουν μόνο κλωτσιές, μπουνιές και κουτουλιές. Και επειδή δεν υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος φιλτραρίσματος η λύση είναι όξω.sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:25Δεν κάνω τον έξυπνο μπρο, δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω καν έναν ορισμό της προκοπής για το τι πάει να πει έξυπνος αλλά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς από όλα αυτά τα μέρη, και μουσλίμς και χριστιανούς οπότε και μπορώ να κρίνω - εκφέρω γνώμη επ' αυτού, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν καμμία απολύτως επαφή, όπως πχ εσύ, δεν υποθέτω.
Ναι, έχω γνωρίσει και αξιόλογο άνθρωπο, Μαροκινό αλλά ήταν εξαίρεση γιατί προερχόταν από ανώτερη τάξη, ήταν μορφωμένος και ήξερε 3 γλώσσες (περισσότερες από εμένα). Λεπτός και ευγενικός αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν είναι έτσι. Βλέπεις στις πάμφτωχες χώρες τους σχεδόν όλοι ανήκουν στην κατώτερη τάξη που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και σίγουρα είναι τεράστιο λάθος να πάει κανείς να την συγκρίνει με την δική μας κατώτερη τάξη, καμία σχέση.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ε πείτε το επιτέλους ανοιχτά και καθαρά. Αυτό που σας πειράζει με τους λάθρο δεν είναι οτι είναι ξένοι, ούτε ότι είναι μαυριδεροί, ούτε ότι είναι μουσουλμάνοι. Σας πειράζει που είναι φτωχοί. Αυτό είναι που τους κάνει να αποτελούν απειλή. Βγάλτε έξω τον σκατάνθρωπο που κρύβεται μέσα σας, να λάμψει κάτω από το φως του ήλιου.Green Dragon έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:35Έχω γνωρίσει τέτοιους, λίγο, αλλά ήταν υπέρ αρκετό για να καταλάβω για τι ανθρώπινη σαβούρα μιλάμε. Σίγουρα δεν είναι όλοι, ποτέ δεν είναι αλλά είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των σκουπιδιών που τους αξίζουν μόνο κλωτσιές, μπουνιές και κουτουλιές. Και επειδή δεν υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος φιλτραρίσματος η λύση είναι όξω.sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:25Δεν κάνω τον έξυπνο μπρο, δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω καν έναν ορισμό της προκοπής για το τι πάει να πει έξυπνος αλλά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς από όλα αυτά τα μέρη, και μουσλίμς και χριστιανούς οπότε και μπορώ να κρίνω - εκφέρω γνώμη επ' αυτού, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν καμμία απολύτως επαφή, όπως πχ εσύ, δεν υποθέτω.
Ναι, έχω γνωρίσει και αξιόλογο άνθρωπο, Μαροκινό αλλά ήταν εξαίρεση γιατί προερχόταν από ανώτερη τάξη, ήταν μορφωμένος και ήξερε 3 γλώσσες (περισσότερες από εμένα). Λεπτός και ευγενικός αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν είναι έτσι. Βλέπεις στις πάμφτωχες χώρες τους σχεδόν όλοι ανήκουν στην κατώτερη τάξη που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και σίγουρα είναι τεράστιο λάθος να πάει κανείς να την συγκρίνει με την δική μας κατώτερη τάξη, καμία σχέση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πίπες. Το ότι είναι φτωχοί στις τριτοκοσμικές χώρες τους τους κάνει να έχουν μάθει σε άλλα μοτίβα συμπεριφοράς, εξ ου και η πολλαπλάσια εγκληματικότητα που φέρνουν όπου πηγαίνουν. Το ότι είναι μουσουλμάνοι είναι το χειρότερο γιατί τους καθιστά εθνικό κίνδυνο. Όπως και να 'χει, η πολιτική μπάτε σκύλοι αλέστε φιλελεύθερων-αριστεράς οδηγεί σε αιματοχυσία. Υποτίθεται τους αγαπάτε αλλά τους οδηγείτε σε σφαγή, το κρίμα στον δικό σας λαιμό, όχι τον δικό μας.Allah έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:42Ε πείτε το επιτέλους ανοιχτά και καθαρά. Αυτό που σας πειράζει με τους λάθρο δεν είναι οτι είναι ξένοι, ούτε ότι είναι μαυριδεροί, ούτε ότι είναι μουσουλμάνοι. Σας πειράζει που είναι φτωχοί. Αυτό είναι που τους κάνει να αποτελούν απειλή. Βγάλτε έξω τον σκατάνθρωπο που κρύβεται μέσα σας, να λάμψει κάτω από το φως του ήλιου.Green Dragon έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:35Έχω γνωρίσει τέτοιους, λίγο, αλλά ήταν υπέρ αρκετό για να καταλάβω για τι ανθρώπινη σαβούρα μιλάμε. Σίγουρα δεν είναι όλοι, ποτέ δεν είναι αλλά είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των σκουπιδιών που τους αξίζουν μόνο κλωτσιές, μπουνιές και κουτουλιές. Και επειδή δεν υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος φιλτραρίσματος η λύση είναι όξω.
- EKPLIKTIKOS
Αυτοί όχι, αλλά οι γύφτοι τα κάνουν μια χαρά που είπε κ nyxtoviosΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:25
εγώ πιστεύω ότι απλά όσο περισσότερη ανοχή δείχνει μια κοινωνία, τόσο περισσότερο ξανοίγονται
ε στην Ελλάδα τόση ανοχή* όσο στη Σουηδία δεν βρίσκουν, γι'αυτό ακόμη δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Oι γιούφτοι είναι χριστιανοί ορθοδοξοι και δεν επιδιώκουνε να επιβάλλουνε άλλη θρησκεία, σαρία κτλ.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:47Αυτοί όχι, αλλά οι γύφτοι τα κάνουν μια χαρά που είπε κ nyxtoviosΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 14:25
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 29 Σεπ 2023, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως. Δεν είναι το Ισλαμαμπάντ, είναι η Στοκχόλμη της Σουηδίας.
από Vardos » 19 Απρ 2025, 13:03 » σε Διεθνής πολιτική - 101 Απαντήσεις
- 2705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
22 Απρ 2025, 22:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάρωσε η 16χρονη Μαρία Στρατουδάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών εφήβων - νεάνιδων
από τα ριχνω μέσα » 28 Οκτ 2024, 16:49 » σε Αθλητικά - 1 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
28 Οκτ 2024, 16:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενοπλες συμμορίες παίρνουν τον έλεγχο στη Γάζα σε περιοχές που υποχωρεί η Χαμας
από Ίακχος » 06 Απρ 2024, 18:30 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
07 Απρ 2024, 23:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-