Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 06 Οκτ 2023, 23:02

Casp έγραψε:
06 Οκτ 2023, 22:34
...
Παω να φυγω μετα απο τα πολλα που μου εσυρε, με βλεπει η ξαδερφη κ μου λεει "εισαι καλαα; κατσε λιγο" της λεω "σιγα μην κατσω, φευγω". Τον παιρνω τηλ του λεω που εισαι; πηγαινε σπιτι ασε το αυτοκινητο εκει κ θα ερθω να σε παρω. Ειπε τι εγινε στους γονεις του επειδη του ειπα κ ειπαν να μεινουμε σπιτι τους κ να μας ετοιμασουν δωματιο. Εγω πηγα να τρακαρω 3 φορες ηδη, σκεφτομουν να παω στην αστυνομια επειδη δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση... ηρθαμε τελικα εδω, φωτα κλειστα σε περιπτωση που ερθει κ το πηρα αποφαση. Αυριο θα του στειλω μηνυμα να μην ερθει την Κυριακη κ να μας δωσει ενα μηνα ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. Αν ερθει εδω περα την Κυριακη κ μου χτυπαει τις πορτες με σκοπο να μεινει κ να διωξει τον δικο μου, θα παρω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ την αστυνομια. Κατευθειαν ομως. ΤΕΡΜΑ.
...
αυτό το φαντάστηκα σε στυλ

Εικόνα

και γέλασα λίγο. Είμαι κακός;

Κατά τα άλλα συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις εν θερμώ και εξάλλω και δυσχεραίνεις την θέση σου.

Δεν θα έπρεπε καν να έχεις επικοινωνία με τους γονείς σου εδώ που φτάσαν τα πράγματα

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 06 Οκτ 2023, 23:03

Γυφτάκι έγραψε:
06 Οκτ 2023, 23:00
Δηλαδή πάει το διαμέρισμα .. Έβαλες τη τζίφρα.
Αν το έκανε, είτε είναι το μεγαλύτερο θύμα/υποχείριο που γεννήθηκε σ'αυτόν τον πλανήτη ή απλά μας τρολάρει με μυθομανίες.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 06 Οκτ 2023, 23:18

Casp έγραψε:
06 Οκτ 2023, 22:35
Null έγραψε:
06 Οκτ 2023, 22:28
Πως να τον κάνουν ρεζίλι βρε Casp;
Θα πηγαιναν στη δουλεια του να πουν οτι ειναι γκει.

Παω να κανω μπανιο τωρα επειδη με περιμενει... κ βρηκα ευκαιρια να μπω εδω να ξεσπασω επειδη πριν εκλαιγα κ ηταν ετοιμος να παει να τους βρει...
:smt005:

Θα πήγαινε δηλαδή σαν τον τρελό να φωνάζει στην δουλειά του γλυκούλη πως είναι γκέι. Ε, ας έλεγε και ο γλυκούλης χίλια συγνώμη, είναι ο ψυχοπαθής πεθερός μου, τον είχαν στο δαφνί αλλά τελικά τον έβγαλε έξω η καλόκαρδη κόρη του. Όπως βλέπετε όμως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Χθες συζητούσαμε τι θα κάνουμε μαζί του. Και πάλι χίλια συγνώμη.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 06 Οκτ 2023, 23:26

Blackdog έγραψε:
06 Οκτ 2023, 22:43
Casp έγραψε:
06 Οκτ 2023, 22:34
Τι αλλο θελουν; τιι;
Ειναι απλα τα πραγματα...

Δεν θελουν το σπιτι, θελουν με καποιο τροπο να χωρισεις. Οχι για καποιον αλλο λογο αλλα για να επιστρεψεις στο αρχικο πλανο και στον ρολο που ειχες εξαρχης.

Για αυτο και τοση ενταση, για αυτο και ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας. Αυξανουν την πιεση μεχρι να σπασεις.
:smt023

Ποιος θα τους γεροντοκομίσει; Τον αδερφό; Τι θα απογίνει ο αδερφός;
Άντε τώρα να το καταλάβει αυτό η Κάσπερ.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Οκτ 2023, 01:49

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:06
sys3x έγραψε:
06 Οκτ 2023, 13:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 13:49

Ναι, το ξέρω. Απλώς δεν θεωρώ τόσο ...περίπλοκη τη συγκεκριμένη σύνδεση. :)
Μα δεν είναι καθόλου περίπλοκο το κόνσπετ.
:)
Μα ακριβώς γι' αυτό υπάρχουν τα τυφλά σημεία. Για να σκοτεινιάζουν τις εμφανείς πλην δυσάρεστες πληροφορίες. :)

Πείτε την αλήθεια. Μας δουλεύετε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Οκτ 2023, 01:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:37
Κι επειδή κάπου μ' έχει πιάσει το πειρακτικό μου, χαιρετώ για σήμερα. :wave:
Τυχαία ρώτησα εγώ αν "σου πέρασε" ;;;;;!!!!

:50aris:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Οκτ 2023, 01:52

enaon έγραψε:
06 Οκτ 2023, 15:37
sys3x έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:59
Ούτε η λουλού (αν μου το επιτρέπεις λουλού)
καλα ο χαο εχει ρίξει Κυριακο και πουλαει παραμυθια τώρα, εσυ μηπως εχεις περίοδο ομως; Σε πιανει περιοδικά εννοω, κανένα έλεος για κανεναν γιατί καραμανλής, μετα τους αγαπας ολους γιατι χριστουγεννα. Τι θα γίνει;
Και με συς τσακωθηκες ρε; υπάρχει ένα, ένα άτομο που να του έχεις πρήξει τα @@;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 07 Οκτ 2023, 02:37

τσακώνομαι αρα υπάρχω.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 07 Οκτ 2023, 09:51

masterridley έγραψε:
06 Οκτ 2023, 23:03
Γυφτάκι έγραψε:
Αν το έκανε, είτε είναι το μεγαλύτερο θύμα/υποχείριο που γεννήθηκε σ'αυτόν τον πλανήτη ή απλά μας τρολάρει με μυθομανίες.
Δεν υπεγραψα ακομα. Τελος του μηνα θα υπογραψω. Αν υπεγραφα τωρα θα μπορουσε ΝΟΜΙΜΑ να με βγαλει εξω.

Μου εστειλε σημερα το πρωι μηνυμα (μαλλον επειδη του μιλησε η ξαδερφη μου) οτι εχω μεχρι τελος του Οκτωβρη διωρια για να φυγω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 07 Οκτ 2023, 09:57

Casp έγραψε:
07 Οκτ 2023, 09:51
masterridley έγραψε:
Γυφτάκι έγραψε:
Δεν υπεγραψα ακομα. Τελος του μηνα θα υπογραψω. Αν υπεγραφα τωρα θα μπορουσε ΝΟΜΙΜΑ να με βγαλει εξω.

Μου εστειλε σημερα το πρωι μηνυμα (μαλλον επειδη του μιλησε η ξαδερφη μου) οτι εχω μεχρι τελος του Οκτωβρη διωρια για να φυγω.
Ιδού και τα... τελεσίγραφα! Τι θα γινόταν αν τους ανακοίνωνες πως άλλαξες γνώμη και δεν θα υπογράψεις;

Μην υπογράψεις καθόλου. Είσαι σε ευάλωτη θέση και συνεχίζεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Μακάρι το ραντεβού της ερχόμενης Τρίτης να αρχίσει να βοηθάει λίγο, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Οκτ 2023, 10:53

λοιπόν σας μεταφέρω βιαστικά τις εξελίξεις, όσο είμαι στην κουζίνα για πρωινό και ο Λατρείας κόβει τα νύχια των ποδιών του στο μπάνιο.
Χτες είχαμε πάει σε ένα μεσιτικό γραφείο στον Πρωταρά για να συζητήσουμε από κοινού κάποια χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει το ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ. Πήγαμε με το αυτοκίνητο του γιατί το δικό μου είναι στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ για να διαλυθεί σε ανταλλακτικά. Ο δικηγόρος των γονιών μου βρήκε ένα τιμολόγιο από το μεγάλο σέρβις του 2019 που είχα αλλάξει σερκουλίνσκι - κεπαμαφλίν στο αμάξι μου (το γκούγκλαρα και ΝΟΜΙΖΩ εσείς το λέτε δίσκο πλατό) που στην υπογραφή πελάτη είναι του ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ και ξεκίνησε μία διαδικασία με μία ειδική επιτροπή από γραφολόγο, συμβολαιογράφο, έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό της σήμανσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μια κοινωνική λειτουργό που συνέταξαν ένα πόρισμα ότι φέρω παρανόμως τα κλειδιά του αυτοκινήτου και κινδυνεύω με φυλάκιση 3 ετών ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 07 Οκτ 2023, 10:57

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
07 Οκτ 2023, 10:53
λοιπόν σας μεταφέρω βιαστικά τις εξελίξεις, όσο είμαι στην κουζίνα για πρωινό και ο Λατρείας κόβει τα νύχια των ποδιών του στο μπάνιο.
Χτες είχαμε πάει σε ένα μεσιτικό γραφείο στον Πρωταρά για να συζητήσουμε από κοινού κάποια χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει το ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ. Πήγαμε με το αυτοκίνητο του γιατί το δικό μου είναι στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ για να διαλυθεί σε ανταλλακτικά. Ο δικηγόρος των γονιών μου βρήκε ένα τιμολόγιο από το μεγάλο σέρβις του 2019 που είχα αλλάξει σερκουλίνσκι - κεπαμαφλίν στο αμάξι μου (το γκούγκλαρα και ΝΟΜΙΖΩ εσείς το λέτε δίσκο πλατό) που στην υπογραφή πελάτη είναι του ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ και ξεκίνησε μία διαδικασία με μία ειδική επιτροπή από γραφολόγο, συμβολαιογράφο, έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό της σήμανσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μια κοινωνική λειτουργό που συνέταξαν ένα πόρισμα ότι φέρω παρανόμως τα κλειδιά του αυτοκινήτου και κινδυνεύω με φυλάκιση 3 ετών ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ
:lol:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Οκτ 2023, 11:03

εγώ προσωπικά δεν το είπα πάρει στα χέρια μου αλλά επειδή με έχει κουράσει αυτή η ιστορία, τους άφησα το αμάξι μαζί με την μπαγκαζιέρα οροφής που είχα αγοράσει με δικά μου χρήματα για τον φωτογραφικό εξοπλισμό στις εκδρομές μας μαζί με όλα τα κουζινικά σκεύη στο πορτ μπαγκάζ για να ισοφαρίσω για την φθορά του εν λόγω περιουσιακού τους στοιχείου που νόμιζα ότι μου ανήκει (ο Λατρείας κράτησε το μαχαίρι του σεφ που μου είχε πάρει στην πρώτη μας επέτειο γιατί λέει ότι δεν πρέπει να δείξουμε υποχωρητικοί. Όπως γυρίζαμε από το μεσιτικό και του έκανα σκηνή που ήθελε να έχουμε δωμάτιο ξενώνα ο κύριος με χώρο για τις κονσόλες-παιχνιδομηχανές, ενώ εδώ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, και πάνω που είχα κάπως ηρεμήσει και είχα βάλει κάπως τις σκέψεις μου σε τάξη, μας σταμάτησε ένα ιπτάμενο UFO που προσγειώθηκε μπροστά μας κλείνοντας μας τον δρόμο και κατέβηκαν δύο πράσινα ανθρωπάκια δηλώνοντας ότι θα αφήσουν τον έναν να φύγει αρκεί ο δεύτερος να ανέβει μαζί τους οικειοθελώς στο μίνι διαστημοπλοιο τους. Ο Λατρείας έδειξε αμέσως εμένα γιατί μου εξήγησε ότι αν ανέβει εκεί πάνω, θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει όλους. Τον φίλησα στο μάγουλο, ξέροντας πια μέσα μου ότι αυτός είναι ο άνθρωπος μου και ανέβηκα με τα δύο τερατάκια, με μία ανακούφιση ξέροντας ότι πλησιάζει ένα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Οκτ 2023, 11:03

Casp έγραψε:
07 Οκτ 2023, 09:51
masterridley έγραψε:
Γυφτάκι έγραψε:

μας εχεις περιγραψει διαφορες μαλακιες που εχεις κανει ως τωρα, και σε εχουμε βρισει αναλογα.

το να υπογραψεις, ειναι οσο ολες αυτες οι μαλακιες μαζι, επι δεκα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών