Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Οκτ 2023, 13:06

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
16 Οκτ 2023, 13:04
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:26

Προτείνω κάτι πιο ασφαλές. Όποτε θέλετε να σας νοιώσουν κοντά, να μαγειρεύετε και να τους καλείτε εσείς στο σπίτι. Το "φέρε μου έτοιμο φαγητό για να σου δείξω πόσο σε νοιάζομαι", δεν είναι ενσυναίσθηση, άλλο πράγμα είναι.
Εννοείται ότι η κασπ το προσπέρασε αυτό σαν να μην το δε ποτέ. Τι πιο σύνηθες θα μου πείτε :lol:
Αυτό ακριβώς σχολίασα ότι το σκέφτηκα
εν τω μεταξύ.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΧΟΛΗ

ΤΕΛΟΣ, ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ :wave:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 16 Οκτ 2023, 13:08

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 13:06
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:26

Προτείνω κάτι πιο ασφαλές. Όποτε θέλετε να σας νοιώσουν κοντά, να μαγειρεύετε και να τους καλείτε εσείς στο σπίτι. Το "φέρε μου έτοιμο φαγητό για να σου δείξω πόσο σε νοιάζομαι", δεν είναι ενσυναίσθηση, άλλο πράγμα είναι.
Εννοείται ότι η κασπ το προσπέρασε αυτό σαν να μην το δε ποτέ. Τι πιο σύνηθες θα μου πείτε :lol:
εν τω μεταξύ.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΧΟΛΗ

Με σκέψη δεν χόρτασε κανένας μουσαφίρης ποτέ :lol:

Καλή συνέχεια :lol:

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 16 Οκτ 2023, 13:19

ΣΚΑΣΤΕ!!!

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Οκτ 2023, 13:30

16 Οκτ 2023, 13:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:53

Να υποθέσω ότι αυτοί είναι πιο σοβαροί από την Casp, γιατί μόνον αυτή ταράζει το πχορουμικόν κύρος; :lol:
Ποιος είπε αυτό καλέ. Δεν το έχεις και συ δια ταραγμένο καιρό τώρα; :lol:
Η αλήθεια είναι ότι θα μ' ενδιέφερε πολύ μια λίστα όσων με θεωρούν διαταραγμένη.

Χωρίς καμμία πρόθεση καταγγελίας, έτσι;

Είναι πιο διασκεδαστικό όταν δεν καταγγέλεις αλλά απλώς βλέπεις αντιδράσεις. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 16 Οκτ 2023, 14:17

Πασιφάη έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:56
Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:54

Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου.
Άμα ζητήσεις συγγνώμη, πολύ ευχαρίστως.
Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 16 Οκτ 2023, 15:46

Αγις έγραψε:
14 Οκτ 2023, 15:52
ksk έγραψε:
14 Οκτ 2023, 15:49
Αγις έγραψε:
14 Οκτ 2023, 15:47

Ο σκοπος της
Γιατί ως μέλος που αποχώρησε;
της εκατσε λαχειο ( εντελως '' τυχαια εγκυμοσυνη'') - κ κοιταζει να το εξαργυρωσει - με το πχοροθμ θα ασχολειται ;
Αυτό δεν είναι απάντηση στο ότι επέλεξε να μπει στα μέλη που αποχώρησαν.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 16 Οκτ 2023, 15:48

Casp έγραψε:
15 Οκτ 2023, 14:17
student έγραψε:
13 Οκτ 2023, 17:32
Casp έγραψε:
13 Οκτ 2023, 17:20

Δεν εχει ξανακλεισει εισητηρια κ θα μου το ελεγε για βοηθεια λεει. Οντως δεν εχει ξανακλεισει. Θα τον βαλω να μου στειλει τα μισα για το ξενοδοχειο κ να μου κανει αλλο δωρο για την επετειο :lol:

Και οταν ερθει ο λογιαριασμος του ρευματος, θα πληρωσει τα μισα. Ηδη πληρωσα 40 ευρω για το νερο σημερα.
Βάλτον να πληρώσει και τα μισά εισιτήρια και άσε τα ... να σου κάνει άλλο δώρο. Αφού ζορίζεστε οικονομικά φτάνει ένα δώρο για τους δυο σας να το μοιραστείτε εξ ίσου.

Άσε που ανοίγεις και πόρτα να σου βγει στραβά, και μετά ν αρχίσεις να μετράς, εγώ έδωσα 250 για τα εισιτήρια και το μισό είναι 125 και αυτός μου πήρε δώρο 80 και είναι 45 λειψός και είναι τσιγκούνης, και επίτηδες το έκανε? Ή ο άλλος ν αρχίσει να σκέφτεται, 125 έκαναν τα μισά εισιτήρια που μου έκανε δώρο, πρέπει να τις πάρω 150 τουλάχιστον για να μη φανώ τσιγκούνης, αλλά 150 είναι πολλά ρε γμτο και ζοριζόμαστε και δεν με παίρνει. Και να βγει το δώρο τελικά απ τη μύτη.

Οπότε, μισά μισά όλα και το δώρο και των δυό σας. Να τα χώσετε εξ ίσου και να το χαρείτε παρέα. Προτείνω.
Δεν σκεφτομαι τετοιες βλακειες τωρα ρε για να τσακωθουμε γι αυτα. Θα του πω να πληρωσει το ξενοδοχειο για 2 νυχτες (που θα βγει και φθηνοτερα) και τελειωσε..

Χθες πεθαναμε. Ο ανεκλυστηρας στο καινουριο διαμερισμα δεν λειτουργει (ειδοποιησαν τεχνικους) κ μεταφερουμε λιγα λιγα πραγματα 3 οροφους. Χθες πηγαμε 2 φορες και καναμε απο 5 κουρσες ο καθενας καθε φορα… πηγαμε να φαμε στους δικους τους που μας καλεσαν και τους ειπαμε (επειδη το ζητησαν και οι ιδιοι) να ερθουν να βοηθησουν. Σημερα ειμασταν εκει απο τις 9 το πρωι, εγω αυτος η γιαγια του η μαμα του και ο αδερφος του. Τοσα χερια για 3 ωρες και καταφεραμε να καθαρισουμε ουτε το μισο σπιτι απο την βρωμια που αφησαν οι προηγουμενοι. Μας πηραν και κατι πραγματα, σχεδον «τσακωθηκαμε» και νευριασε ο δικος μου γιατι ημουν ακαταδεκτη και τους ειπα να παμε εκει που θελουν τελος του μηνα που θα πληρωθουμε για να δωσουμε και εμεις λεφτα, και την ωρα που τρωγαμε ημουν σχεδον ετοιμη να βαλω τα κλαματα επειδη μου ελεγαν πως θελουν να μας βοηθησουν με οποιο τροπο μπορουν, να νιωθω οτι ειμαι της οικογενειας, οτι για να τα αφησω ολα σημαινει πως τον αγαπαω και οτι αυτα που κανουν ειναι τα λιγοτερα κτλ.

Ηθελαν να πηγαινουμε καθε μερα και να ερχονται επειδη εχει δουλεια ακομα αλλα επειδη δουλευουμε και εχουμε πραγματα να κανουμε δεν προλαβαινουμε ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και τους ειπα να τους αφησουμε το ενα απο τα 2 κλειδια για να πεταχτουν την Τριτη πριν σχολασουμε να ξεκινησουν καθαρισμα και να παμε μολις τελειωσουμε για να τους βρουμε εκει.

Ευτυχως που μας εδωσε τα κλειδια τοσο νωρις, γιατι αν μας τα εδινε τελος του μηνα, με την δουλεια που θελει εκει μεσα δεν θα προλαβαιναμε… και εχουμε και βοηθεια ακομα απο τους δικους του.
Καλύτερα να παίρνατε συνεργείο καθαρισμού.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 16 Οκτ 2023, 16:02

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:46
Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 10:59
Μόλις έκλεισα και δωμάτιο για 2 νύχτες στην Βουδαπέστη :lol:

Είχε να γίνει η πληρωμή στις 25 (μέχρι τότε δεν νομίζω να έχω πληρωθεί) και του είπα να πάρω λίγα λεφτά από το γραμμάτιο (δεν ήθελα να τα αγγίξω αυτά, θέλω να είναι στην άκρη) και από μόνος του μου είπε να πληρώσει αυτός το ξενοδοχείο μόλις πληρωθεί.

Το ρεύμα του σπιτιού ακόμη δεν έχει έρθει. Πήρα τηλ στην ΑΗΚ και μου είπαν ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί ο λογαριασμός. Ήρθε στους γείτονες μου 285 ευρώ για 2 μήνες και τον έναν από τους 2 είχαν φωτοβολταϊκά! Τρέμω όταν θα δω τον λογαριασμό...
Και επίσης επειδή έρχεται κάθε 2 μήνες, θα πρέπει να πληρώσω και τον Οκτώβρη, ενώ ο λογαριασμός θα έρθει τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκέμβρη. Θα μπλέξουμε τα μπούτια μας. Και εκτός από αυτό, ο λογαριασμός θα έρχεται ΣΕ ΜΕΝΑ. Τι πρέπει να κάνω εγώ; Ο μπαμπάς μου μου είπε να τα πληρώνω εγώ και να πηγαίνω να μου τα δίνει σε μετρητά και ο λόγος που δεν δέχομαι είναι επειδή ξέρω πως όταν πηγαίνω κάθε 2μηνο να μου τα δίνει, θα μου δίνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ περισσότερα για να με βοηθάει με το ενοίκιο κτλ, και έτσι δεν θα γλυτώσω ποτέ γιατί θα εξαγριώνεται και δεν θα δέχεται να λέω όχι, όπως κάνει κάθε φορά που πήγαινε να μου δώσει λεφτά και δεν τα έπαιρνα. Δεν θέλω ούτως ή άλλως να αφήσω ανοικτούς λογαριασμούς, και μεταφορικά αλλά ΚΑΙ κυριολεκτικά, με το παλιό διαμέρισμα.
Εφόσον είναι στο όνομα σου
Σε ποιο λογαριασμό ρεύματος αναφέρεσαι Casp; Του δικού σου ή του ενοικιαζόμενου σπιτιού;

Αν πρόκειται για το δικό σου, απλώς μην τον πληρώνεις. Αν θέλει να τον πληρώνει ο πατέρας σου, ας κάνει αυτός κατάθεση στο λογαριασμό ή ας πηγαίνει να πληρώνει με μετρητά. Οι καταθέσεις είναι φρη, στις αναλήψεις πρέπει να δίνεις ταυτότητα. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο στην Κύπρο, :lol:

Και αν θέλεις οικονομική αποστασιοποίηση ΚΑΙ από το σόι του δικού σου, είναι επίσης πολύ απλό να το κάνεις. Γιατί αν είναι να φύγεις από τη μία οικογενειακή εξάρτηση για να μπεις σε μία άλλη, επειδή νοιώθεις υποχρεωμένη για τη βοήθεια τους (συγκλονιστική δε λέω) πολύ φοβάμαι ότι τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού απλώς θα παραμείνουν στα χέρια του έτερου σογιού...
Ναι του πρώην δικού μου όταν φύγω. Οι λογαριασμοί θα συνεχίζουν να έρχονται σε μένα.
Δεν ξέρω, αν για να γίνει αλλαγή ονόματος θέλουν απλά ταυτότητες ή αν πρέπει να γίνει κάνσελ πρώτα και μετά. Επίσης επειδή ο λογαριασμός έρχεται σε μένα και είναι στο όνομά μου, αν ο μπαμπάς μου δεν πληρώνει εκτός από το ότι θα τους το κόψουν (που αυτό δεν με αφορά), δεν θέλω να βγω εγώ μπλεγμένη και να τρέχω.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την βοήθεια την δέχτηκα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. Αν συνεχιστεί αυτό και να μας πρήζουν, του ξεκαθαρίζω πως δεν το δέχομαι και αν αυτός θέλει βοήθεια και δεν τα βγάζει πέρα, να μου το πει ή να πάει να μείνει μαζί τους και να το τελειώνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαρτηθούμε από εκείνους ή να το συνεχίσουν για πολλύ. Ούτως ή άλλως όμως το γνωρίζει και θα κάνει αυτό που θα του πω γιατί ήδη μου είπε πως αν ανακατεύονται θα ξεκόψει. Θα του πω πως δέχτηκα την βοήθεια για να μην παρεξηγήσουν, αλλά από δω και στο εξής είμαστε μόνοι μας. Ένα-δυο φαγητά για να είμαστε και να νιώθουν κοντά τους μια-δυο φορές την βδομάδα δεν υπάρχει θέμα, αλλά μέχρι εκεί.
Τουλάχιστον για ένα χρόνο δεν θα το νοικιάσουν, όπως ειπες, οποτε ο λογαριασμός θα παραμείνει στο όνομα σου.
Το σωστο είναι να τον πληρώνει απ ευθείας η οικογένεια σου.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 16 Οκτ 2023, 16:07

Όλοι είστε πολύ ευερέθιστοι, χαλαρουιτα, η ζωή είναι μια αναπνοή.
Παρατηρητής...

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Οκτ 2023, 16:10

ksk έγραψε:
16 Οκτ 2023, 16:02
Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:46

Εφόσον είναι στο όνομα σου
Σε ποιο λογαριασμό ρεύματος αναφέρεσαι Casp; Του δικού σου ή του ενοικιαζόμενου σπιτιού;

Αν πρόκειται για το δικό σου, απλώς μην τον πληρώνεις. Αν θέλει να τον πληρώνει ο πατέρας σου, ας κάνει αυτός κατάθεση στο λογαριασμό ή ας πηγαίνει να πληρώνει με μετρητά. Οι καταθέσεις είναι φρη, στις αναλήψεις πρέπει να δίνεις ταυτότητα. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο στην Κύπρο, :lol:

Και αν θέλεις οικονομική αποστασιοποίηση ΚΑΙ από το σόι του δικού σου, είναι επίσης πολύ απλό να το κάνεις. Γιατί αν είναι να φύγεις από τη μία οικογενειακή εξάρτηση για να μπεις σε μία άλλη, επειδή νοιώθεις υποχρεωμένη για τη βοήθεια τους (συγκλονιστική δε λέω) πολύ φοβάμαι ότι τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού απλώς θα παραμείνουν στα χέρια του έτερου σογιού...
Ναι του πρώην δικού μου όταν φύγω. Οι λογαριασμοί θα συνεχίζουν να έρχονται σε μένα.
Δεν ξέρω, αν για να γίνει αλλαγή ονόματος θέλουν απλά ταυτότητες ή αν πρέπει να γίνει κάνσελ πρώτα και μετά. Επίσης επειδή ο λογαριασμός έρχεται σε μένα και είναι στο όνομά μου, αν ο μπαμπάς μου δεν πληρώνει εκτός από το ότι θα τους το κόψουν (που αυτό δεν με αφορά), δεν θέλω να βγω εγώ μπλεγμένη και να τρέχω.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την βοήθεια την δέχτηκα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. Αν συνεχιστεί αυτό και να μας πρήζουν, του ξεκαθαρίζω πως δεν το δέχομαι και αν αυτός θέλει βοήθεια και δεν τα βγάζει πέρα, να μου το πει ή να πάει να μείνει μαζί τους και να το τελειώνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαρτηθούμε από εκείνους ή να το συνεχίσουν για πολλύ. Ούτως ή άλλως όμως το γνωρίζει και θα κάνει αυτό που θα του πω γιατί ήδη μου είπε πως αν ανακατεύονται θα ξεκόψει. Θα του πω πως δέχτηκα την βοήθεια για να μην παρεξηγήσουν, αλλά από δω και στο εξής είμαστε μόνοι μας. Ένα-δυο φαγητά για να είμαστε και να νιώθουν κοντά τους μια-δυο φορές την βδομάδα δεν υπάρχει θέμα, αλλά μέχρι εκεί.
Τουλάχιστον για ένα χρόνο δεν θα το νοικιάσουν, όπως ειπες, οποτε ο λογαριασμός θα παραμείνει στο όνομα σου.
Το ανάποδο. Σκοπεύουν να το ενοικιάσουν για τουλάχιστον ένα χρόνο. Δεν ξέρω πως θα το καταφέρουν βέβαια με το διαμέρισμα γραμμένο στο όνομά μου. Από την στιγμή που δεν θα ζω εγώ εκεί μέσα όμως, δεν θέλω να έχω τα τρεχάματα των λογιαριασμών. Θα έχω τους δικούς μου.

Για το συνεργείο καθαρισμού που έλεγες, δεν είδαμε πόσο βρώμικο ήταν. Δεν φαινόταν. Κάτω από το κρεβάτι είχε του κόσμου την βρωμιά που δεν μπορείς να την δεις αν δεν το μετακινήσεις. Και γενικά, πάνω από τα ερμάρια κτλ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Οκτ 2023, 16:11

16 Οκτ 2023, 13:08
Casp έγραψε:

εν τω μεταξύ.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΧΟΛΗ

Πως να γίνει πράξη ΤΩΡΑ ρε ηλίθιο από την στιγμή που δεν μπήκαμε ακόμα μέσα; Έγραψα ότι σκέφτομαι, ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, να κάνω αυτό που έγραψε.

Άντρα τράβα τώρα κι' εσύ. Κουράστηκα με τις εμμονικές χολές σου.

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 16 Οκτ 2023, 16:14

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 16:10
ksk έγραψε:
16 Οκτ 2023, 16:02
Casp έγραψε:

Το ανάποδο. Σκοπεύουν να το ενοικιάσουν για τουλάχιστον ένα χρόνο. Δεν ξέρω πως θα το καταφέρουν βέβαια με το διαμέρισμα γραμμένο στο όνομά μου. Από την στιγμή που δεν θα ζω εγώ εκεί μέσα όμως, δεν θέλω να έχω τα τρεχάματα των λογιαριασμών. Θα έχω τους δικούς μου.

Για το συνεργείο καθαρισμού που έλεγες, δεν είδαμε πόσο βρώμικο ήταν. Δεν φαινόταν. Κάτω από το κρεβάτι είχε του κόσμου την βρωμιά που δεν μπορείς να την δεις αν δεν το μετακινήσεις. Και γενικά, πάνω από τα ερμάρια κτλ.
Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ο ενοικιαστής θα το πάρει στο όνομα του, κάτι που οπωσδήποτε πρέπει να φροντίσεις να γίνει.
Αφού είναι δικό σου το διαμέρισμα, ο ενοικιαστής θα υπογράψει μαζί σου το ενοικιαστήριο.
Μην αφήσεις πάντως την ΔΕΗ στο όνομα σου.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 16 Οκτ 2023, 16:15

Δεν κλειδώνει κάνας συντονιστής το τόπικ, να ηρεμήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και να συνεχίσουν την ζωή τους;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 16 Οκτ 2023, 16:15

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 16:11
16 Οκτ 2023, 13:08
Casp έγραψε:

εν τω μεταξύ.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΧΟΛΗ

Πως να γίνει πράξη ΤΩΡΑ ρε ηλίθιο από την στιγμή που δεν μπήκαμε ακόμα μέσα; Έγραψα ότι σκέφτομαι, ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, να κάνω αυτό που έγραψε.

Άντρα τράβα τώρα κι' εσύ. Κουράστηκα με τις εμμονικές χολές σου.
Δεν είσαι υποχρεωμένη να δίνεις εξηγήσεις κλπ σε κανέναν.
Μην χαλνιεσαι.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 16 Οκτ 2023, 16:17

Λεγεών έγραψε:
16 Οκτ 2023, 16:15
Δεν κλειδώνει κάνας συντονιστής το τόπικ, να ηρεμήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και να συνεχίσουν την ζωή τους;
:vp16:
Παρατηρητής...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών