Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Οκτ 2023, 09:59

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:11

Αν εσύ θες η πεθερούλα σου να έχει λόγο στο τι θα κάνεις το διαμέρισμά σου, να έχει κλειδιά, να αλλάζει κουρτίνες με το έτσι θέλω, να καθαρίζει και να αγοράζει ό,τι θέλει και εσύ να έχεις δεχθεί/συμφωνήσει για βοήθεια μόνο για μια μέρα ΜΟΝΟ με καθάρισμα και όταν της ζητάει η γυναίκα σου πίσω τα κλειδιά του ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ να αρχίζει το κλάμα και με όλο αυτό θα είσαι εντάξει και δεν θα θες να βάλεις όρια, δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι μας να μην ενοχλούμαστε με αυτή την συμπεριφορά. Άντα τράβα τώρα από δω, με έχει κουράσει η χολή σου μέρες τώρα και το συνεχίζεις.
μενα η πεθερουλα εχει κλειδια για το σπιτι μου, κι εγω για το δικο της. :102:

κι αμα αλλαξει κουρτινες, ουτε που θα με ρωτησει, ουτε που θα το παρατηρησω :003: κι ας κατσει να τσακωθει με την κορη της οσο θελει, σιγα μην ανακατευτω.

το αβατο στη δικη μου οικια, ειναι η υπογα. οποιος τολμησει να πλησιασει για να "τακτοποιησει" και παρει το δεκαρακι που ειναι στρατηγικα πεταμενο τοποθετημενο κατω απο το παλιο κομοδινο και το βαλει στην εργαλειοθηκη ΤΟΝ ΕΘΑΨΑ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Οκτ 2023, 10:03

Πασιφάη έγραψε:
19 Οκτ 2023, 09:27
Ναύτης έγραψε:
19 Οκτ 2023, 09:22
Πασιφάη έγραψε:
19 Οκτ 2023, 09:16

:lol:
Ναι μωρέ, απλά νομίζω γενική κουβέντα, πως οι γονείς, ή τα πεθερικά πρέπει να τραβάνε την άκρη τους ενίοτε. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει μια καλή άδολη πράξη. :102:
Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά απ' την άλλη είναι ανάγκη να κάνει ο ρημαδομπούλης, ο τηλεσκόπιος, όποια παλαβομάρα βρίσκει την κάρεν;
Και θέλει και αναφορά εντός πενταλέπτου, ούτε οπλονόμος νά 'τανε! Ρε τί 'ναι τούτη! :roll:
Άστο φίλε..Ευτυχώς οι κοπέλες των γιών μου είναι αστεράτες. Δεν βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις. Δόξα τον Μανιτού. :lol:
Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα φιλενάδα. Στο επόμενο επεισόδιο του σήριαλ προβλέπω δραστικές λύσεις.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Οκτ 2023, 10:04

Ασέβαστος έγραψε:
19 Οκτ 2023, 09:59
Ρε Ασέβαστε, το θέμα δεν είναι ποιοι έχουν τα κλειδιά των σπιτιών αλλά το αν χτυπάνε την πόρτα των δωματίων ή την εξώπορτα, πριν μπουκάρουν μέσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 19 Οκτ 2023, 10:10

Ναύτης έγραψε:
19 Οκτ 2023, 10:03
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
19 Οκτ 2023, 09:22

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά απ' την άλλη είναι ανάγκη να κάνει ο ρημαδομπούλης, ο τηλεσκόπιος, όποια παλαβομάρα βρίσκει την κάρεν;
Και θέλει και αναφορά εντός πενταλέπτου, ούτε οπλονόμος νά 'τανε! Ρε τί 'ναι τούτη! :roll:
Άστο φίλε..Ευτυχώς οι κοπέλες των γιών μου είναι αστεράτες. Δεν βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις. Δόξα τον Μανιτού. :lol:
Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα φιλενάδα. Στο επόμενο επεισόδιο του σήριαλ προβλέπω δραστικές λύσεις.

Εικόνα
Ωχχ.Λες μωρέ; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 19 Οκτ 2023, 10:11

Ασέβαστος έγραψε:
19 Οκτ 2023, 09:59
Casp έγραψε:

Αν εσύ θες η πεθερούλα σου να έχει λόγο στο τι θα κάνεις το διαμέρισμά σου, να έχει κλειδιά, να αλλάζει κουρτίνες με το έτσι θέλω, να καθαρίζει και να αγοράζει ό,τι θέλει και εσύ να έχεις δεχθεί/συμφωνήσει για βοήθεια μόνο για μια μέρα ΜΟΝΟ με καθάρισμα και όταν της ζητάει η γυναίκα σου πίσω τα κλειδιά του ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ να αρχίζει το κλάμα και με όλο αυτό θα είσαι εντάξει και δεν θα θες να βάλεις όρια, δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι μας να μην ενοχλούμαστε με αυτή την συμπεριφορά. Άντα τράβα τώρα από δω, με έχει κουράσει η χολή σου μέρες τώρα και το συνεχίζεις.

κι αμα αλλαξει κουρτινες, ουτε που θα με ρωτησει, ουτε που θα το παρατηρησω :003: κι ας κατσει να τσακωθει με την κορη της οσο θελει, σιγα μην ανακατευτω.

το αβατο στη δικη μου οικια, ειναι η υπογα. οποιος τολμησει να πλησιασει για να "τακτοποιησει" και παρει το δεκαρακι που ειναι στρατηγικα πεταμενο τοποθετημενο κατω απο το παλιο κομοδινο και το βαλει στην εργαλειοθηκη ΤΟΝ ΕΘΑΨΑ.
Εγώ για να τολμήσω να μπω στην αποθήκη με τα εργαλεία του φίλου σου, πρέπει να έχω κοινωνήσει, νηστέψει και εξομολογηθεί. Δεν υπάρχετε ρε. :003:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Οκτ 2023, 10:15

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 15:39
Η μάνα του είναι ύπουλη και σκατοχαρακτήρας.
διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι για ολους τους χαρακτηρες στο σηριαλ, εχεις να πεις και απο μια κακη κουβεντα. φιλοι, συγγενεις, συναδελφοι, ολοι σκαρτοι, με τον ενα η τον αλλο τροπο.

επειδη μπορει να μου εχουν ξεφυγει επεισοδια, κανεναν που να ειναι "καλος" εχουμε;

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Οκτ 2023, 10:15

Πασιφάη έγραψε:
19 Οκτ 2023, 10:10
Ναύτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Εικόνα
Τι λέω, δεν την βλέπεις που έχει απασφαλίσει; Σού λέει, τού έδωσε χαρτζιλίκι του μαμούχαλου και μας έφερε και κουρτίνες...ΚΟΥΡΤΙΝΕΕΕΣ...ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΑΑΑΡΓΚΚΚ....ζντονκγ! πάρε μια τηγανιά κατακέφαλα, να μάθεις άλλη φορά να φοράς το κράνος σου όταν μπαίνεις στο σπίτι!

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Οκτ 2023, 10:16

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 15:56

Γίνομαι ταύρος επειδή ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ενας ηρεμος ταυρος. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 19 Οκτ 2023, 10:17

Ναύτης έγραψε:
19 Οκτ 2023, 10:15
Πασιφάη έγραψε:
19 Οκτ 2023, 10:10
Ναύτης έγραψε:

Εικόνα
Τι λέω, δεν την βλέπεις που έχει απασφαλίσει; Σού λέει, τού έδωσε χαρτζιλίκι του μαμούχαλου και μας έφερε και κουρτίνες...ΚΟΥΡΤΙΝΕΕΕΣ...ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΑΑΑΡΓΚΚΚ....ζντονκγ! πάρε μια τηγανιά κατακέφαλα, να μάθεις άλλη φορά να φοράς το κράνος σου όταν μπαίνεις στο σπίτι!
:smt005:

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Οκτ 2023, 10:31

Εσείς τα έχετε όλα τακτοποιημένα στη ζωή σας και δεν κάνετε ποτέ λάθη και έχετε και τα μούτρα να κρίνετε και να προσβάλλετε τους άλλους.

Δεν πρόκειται να σας δώσω άλλη ευχαρίστηση. :wave:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Οκτ 2023, 10:31

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 16:20

Απόψε δεν πρόκειται να κοιμηθούμε αν
weaponized κρεβατομουρμουρα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Οκτ 2023, 10:32

Τεστ

Εικόνα

Eπειδή βρήκα εποικοδομητικό για προβληματισμό :) το συγκεκριμένο τζιφάκι, καλώ τους κυρίους να επιλέξουν σε ποια περίπτωση το βρίσκουν αστείο και σε ποια περίπτωση απασφαλίζουν. :lol:

α) Η ηρωίδα της ταινίας βαράει την κακιασμένη πεθερά της
β) Η σύζυγος τους βαράει την κακιασμένη πεθερά της
γ) Η σύζυγος τους βαράει την κακιασμένη μάνα της
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Οκτ 2023, 10:32

Casp έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:01
Πασιφάη έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:39

Άχου και δεν βλέπω ΡΙΚ. :lol:

Άσε, τι να πει ο έρμος ο γλυκούλης. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.
Βρε ο τηλεσκόπιος τα θέλει και τα παθαίνει, η έρμη η μανούλα του τι έφταιξε; Ε;
Καλή μου, άκου.
Κατ' αρχάς, και η μάνα μου και η πεθερά μου έχουν κλειδιά του σπιτιού μου. Κι εμείς των δικών τους. Πρωτίστως είναι θέμα ασφάλειας κι δευτερευόντως ευκολίας.
Η πεθερά μου, καλή της ώρα, βοήθησε όσο μπόρεσε (τώρα έχει μια κάποια ηλικία και ζορίζεται, ακόμα όμως μας φτιάχνει κάτι υπέροχα μεζεδάκια κάθε φορά που έρχεται σπίτι μας). Και με το παραπάνω. Εγώ της έλεγα να μην κουράζεται, δεν έρχεται στο σπίτι μας για να κάνει δουλειές, κι εκείνη απαντούσε πως ήταν χαρά της να προσφέρει. Τι όρια να της βάλω της γυναίκας, χάρη μας έκανε, όχι να την κάνω να κλαίει κι από πάνω.
Κατά τα λοιπά, μην τον αφήνεις τον τηλεσκόπιο να πάρει ανάσα, καλά να πάθει τέτοιο χαϊβάνι πού 'ναι. Πάνω του!

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Οκτ 2023, 10:33

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
18 Οκτ 2023, 19:09
Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 16:20
[ από το να ζητήσω βοήθεια από γονείς ή πεθερικά, έτσι όπως είναι, να πάω να δουλεύω έξτρα σε μπαράκια τα βράδια
Ας μην πάμε σε ακρότητες.... :roll:

Προτείνω να κάνεις πεθερά τη ΓΑΛΗ. Μια χαρά θα τα πάτε. Στην ηλικία σου είναι ο γιος της.
στηριζω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Οκτ 2023, 10:34

Η Κασπ εχει δικιο - η αχαρακτηριστη πεθερα εβαλε χερι στα ιερα κ τα οσια - τις κουρτινες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών