Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 13:48

Dwarven Blacksmith έγραψε:
01 Ιαν 2024, 13:43
Κανονικά η φάση θα έπρεπε να είχε τελειώσει στο ότι η ΙΔΙΑ η Κάρεν δεν ανέφερε τίποτα για υπαρκτή μυρωδιά, μόνο για την πεποίθεση της ότι ράστα = βρώμικα. Αλλά η συζήτηση περί μυρωδιάς συνεχίζεται, χωρίς λόγο. Anecdotally ο DM μου έχει ράστα και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποια μυρωδιά.
Η Κάρεν είναι η μανούλα σ' αυτήν τη φάση. Είδε φως κι ανέβηκε.

Και αφήστε τις πληροφορίες για τα στελέχη, όλοι οι έμπΥροι μυρωδιάδες. :lol:

Στο χιπστεράδικο μουντ, έχω ήδη αναφερθεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 13:52

Το μπόλνταρα μήπως και το εμπεδώσετε αλλά με τα μυαλά που κουβαλάτε, χλωμό το βλέπω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 01 Ιαν 2024, 13:53

Τι μπόλνταρες, το output της γεννήτριας προχωπροσβολών;
Εντυπωσιάστηκα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 01 Ιαν 2024, 14:00

Εγώ δεν έχω καταλάβει τί συζηταμε? Κι εγώ αν είχα κατάστημα ρούχων και μου εμφανιζόταν έτσι, θα την σούταρα χτες. Δεν υπάρχει λόγος να πουλάς υψηλή ραπτική, για να θες να διατηρείς ένα συγκεκριμένο προφίλ στο μαγαζί σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 14:13

01 Ιαν 2024, 13:53
Εντυπωσιάστηκα.
Εγώ να δεις πόσο εντυπωσιάζομαι από τις καταθέσεις πσυχής, μυρωδιάς και εμπΥριών σας.

Προτείνω στο κλίμα συμπαράστασης, που έχει δημιουργηθεί να κάνουν όλες οι κυρίες και όλοι οι κύριοι, τα μαλλιά τους ράστα για ένα μήνα, όχι παραπάνω.

Με εξτένσιονς ή χωρίς. Και ας χρησιμοποιήσουν όσα καθαριστικά, μυρωδικά και ψεκάσματα με νερό ή εντομοκτόνα, θέλουν.

Λούζονται οι αγάπες μου στο γκουλανταγκιβίρ κι οι χώροι αρωματίζονται απ' την επιμονή τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 01 Ιαν 2024, 14:18

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιαν 2024, 14:13
Εντυπωσιάστηκα.
Εγώ να δεις πόσο εντυπωσιάζομαι από τις καταθέσεις πσυχής, μυρωδιάς και εμπΥριών σας.

Προτείνω στο κλίμα συμπαράστασης, που έχει δημιουργηθεί να κάνουν όλες οι κυρίες και όλοι οι κύριοι, τα μαλλιά τους ράστα για ένα μήνα, όχι παραπάνω.

Με εξτένσιονς ή χωρίς. Και ας χρησιμοποιήσουν όσα καθαριστικά, μυρωδικά και ψεκάσματα με νερό ή εντομοκτόνα, θέλουν.

Λούζονται οι αγάπες μου στο γκουλανταγκιβίρ κι οι χώροι αρωματίζονται απ' την επιμονή τους.
Εγώ είπα με ειλικρίνεια ότι δίνω anecdotal evidence και τίποτα παραπάνω, και τραβάω όλο το χέιτ. Σε άλλους που είπαν τα δικά τους anecdotal evidence ως οριστική απόδειξη, δεν είπες τίποτα.
Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι είσαι biased.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 14:19

Cecily Anne έγραψε:
01 Ιαν 2024, 14:00
Εγώ δεν έχω καταλάβει τί συζηταμε?
Αυτό που θα 'καναν οι ίδιοι αν ήταν εργοδότες αλλά θεωρούν ανεπίτρεπτο να το κάνουν άλλοι. :lol:

Τί άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 14:21

01 Ιαν 2024, 14:18
ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιαν 2024, 14:13
Εντυπωσιάστηκα.

Εγώ είπα με ειλικρίνεια ότι δίνω anecdotal evidence και τίποτα παραπάνω, και τραβάω όλο το χέιτ. Σε άλλους που είπαν τα δικά τους anecdotal evidence ως οριστική απόδειξη, δεν είπες τίποτα.
Έχεις μπλέξει το χέιτ με το δούλεμα.

Να το προσέξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Ιαν 2024, 14:28

Juno έγραψε:
01 Ιαν 2024, 12:37
1. Στο video φαίνεται η ονομασία του καταστήματος και στη συνέχεια, στις δημοσιεύσεις έδωσαν και την περιοχή και τη διεύθυνση.
Έδωσαν την διεύθυνση ενός καταστήματος;! Πω, πω! Υπάρχει κίνδυνος τώρα να το εντοπίζει ο κόσμος αντί να πηγαίνει με κρυφή πρόσκληση με teleportation από μυστική στοά.

Γρήγορα να το πούμε και στο trip advisor, την Google, το FB και όπου αλλού εμφανίζονται πληροφορίες για το κατάστημα, την περιοχή, την διεύθυνση και την ονομασία του.

Juno έγραψε:
01 Ιαν 2024, 12:37
Άλλο η εικόνα σου περιφερόμενη και άλλο να ζουμάρουν επάνω σου και να σου κάνουν λεκτική επίθεση καταγράφοντάς την και δείχνοντας το όνομα του μαγαζιού και στη συνέχεια να δίνουν πληροφορίες για το μαγαζί.
Μπορείς να βγάλεις φωτογραφία σε πλατεία με άλλους στο φόντο, αλλά αν αρχίσει να τραβάς τους άλλους, θα έχεις θέμα και αυτό έγινε εκεί.
Ναι, είναι άλλο, με την διαφορά ότι δεν συμβαίνει αυτό στο βίντεο. Δεν ζουμάρει σε κανέναν, μετά βίας φαίνεται το προφίλ της στο πλάνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Ιαν 2024, 14:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιαν 2024, 12:50
hellegennes έγραψε:
01 Ιαν 2024, 01:43
Ναύτης έγραψε:
31 Δεκ 2023, 21:17
Η ράστα ζέχνει.
Άμα ξεπλένεις με νερό μαλλιά που δεν έχουν λουστεί για καιρό, ζέχνουν περισσότερο.
Για να ψωνίσουν ρούχα και παπούτσια πάνε οι πελάτισσες στο μαγαζί, όχι για να ξεψειρίζουν τις πωλήτριες.
Είπαμε, δεν χρειάζεται καθόλου νερό, υπάρχουν ξηρά σαμπουάν.

Και να χρειάζεται βέβαια, αυτά είναι μαλακίες. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται σαπούνι. Εγώ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιώ σαμπουάν, απλά τα πλένω με νερό. Ε, ποτέ δεν ήταν πιο υγιή. Κυριολεκτικά δεν βλέπω καν πεσμένες τρίχες, είναι πιο απαλά, εννοείται πως δεν μυρίζουν και δεν λαδώνουν. Τα σαμπουάν κάνουν μεγάλη ζημιά στα μαλλιά.
Και τί ακριβώς συγκρίνεις; Ένα κοντοκουρεμένο κεφάλι με ένα κεφάλι που έχει ράστα από φυσικό σγουρό μαλλί;

:lol:
Προφανώς είναι μεγαλύτερο hassle να πλένεις καθημερινά με νερό (μόνο) μακρύ μαλλί, αλλά ειδικά για τα ράστα, όπως είπα, υπάρχουν ξηρά σαμπουάν που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 14:31

hellegennes έγραψε:
01 Ιαν 2024, 14:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιαν 2024, 12:50
hellegennes έγραψε:
01 Ιαν 2024, 01:43

Είπαμε, δεν χρειάζεται καθόλου νερό, υπάρχουν ξηρά σαμπουάν.

Και να χρειάζεται βέβαια, αυτά είναι μαλακίες. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται σαπούνι. Εγώ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιώ σαμπουάν, απλά τα πλένω με νερό. Ε, ποτέ δεν ήταν πιο υγιή. Κυριολεκτικά δεν βλέπω καν πεσμένες τρίχες, είναι πιο απαλά, εννοείται πως δεν μυρίζουν και δεν λαδώνουν. Τα σαμπουάν κάνουν μεγάλη ζημιά στα μαλλιά.
Και τί ακριβώς συγκρίνεις; Ένα κοντοκουρεμένο κεφάλι με ένα κεφάλι που έχει ράστα από φυσικό σγουρό μαλλί;

:lol:
Προφανώς είναι μεγαλύτερο hassle να πλένεις καθημερινά με νερό (μόνο) μακρύ μαλλί, αλλά ειδικά για τα ράστα, όπως είπα, υπάρχουν ξηρά σαμπουάν που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα.
Ξέρεις πολλούς που το εφαρμόζουν επιτυχώς ή απλώς το υποθέτεις; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Ιαν 2024, 14:31

Εντυπωσιάστηκα.
:smt005::smt005::smt005:
Cecily Anne έγραψε:
01 Ιαν 2024, 14:00
Εγώ δεν έχω καταλάβει τί συζηταμε? Κι εγώ αν είχα κατάστημα ρούχων και μου εμφανιζόταν έτσι, θα την σούταρα χτες. Δεν υπάρχει λόγος να πουλάς υψηλή ραπτική, για να θες να διατηρείς ένα συγκεκριμένο προφίλ στο μαγαζί σου.
Δεν καταλαβαίνω, σε χωριό το 1930 ζείτε όλοι; Δεν βλέπετε σε μαγαζιά οποιουδήποτε είδους άτομα με περίεργα μαλλιά, ρούχα, τατουάζ παντού, πίρσινγκ, χαϊμαλιά και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Ιαν 2024, 14:33

Σ' αγαπάω.

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιαν 2024, 14:31
Φυσικά. Εξάλλου πουλάω αρκετά τέτοια σαμπουάν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 14:38

hellegennes έγραψε:
01 Ιαν 2024, 14:33
Σ' αγαπάω.

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιαν 2024, 14:31
Φυσικά. Εξάλλου πουλάω αρκετά τέτοια σαμπουάν.
Για ράστα; :lol::lol::lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Ιαν 2024, 14:39

Έχω και πελάτισσες που έχουν ράστα, ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών