Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Imperium

Re: Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Φεβ 2024, 14:40

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
03 Φεβ 2024, 12:37
talaipwros έγραψε:
03 Φεβ 2024, 12:00

εχω 500 ευρω στην πειραιως ακουνητα εδω και χρονια.
Πηγα να τα κουνησω το καλοκαιρι που κατεβηκα, μου ζητησαν να κλεισω ραντεβου μετα απο κανα δεκαπενθημερο και να φερω ενα καρο χαρτια μαζι μου.

Μιλαμε για κοπριτες
σε 10 χρόνια θα έχεις 440
Τσου.

Σε 10 χρόνια θα τους χρωστάει κι όλας και θα τον κυνηγάν.
Προβλέπω να του σφραγίζουν τους υπόλοιπους λογαριασμούς! :D

Μην βιαστείτε να γελάσετε. :c020:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Φεβ 2024, 14:41

nowhere έγραψε:
03 Φεβ 2024, 14:38
hellegennes έγραψε:
03 Φεβ 2024, 14:32
Γιατί; Σε τι τους κοστίζει; Σε ρεύμα; Άντε και ήταν αυτό το πρόβλημα. Θα μπορούσαν να τους κλείσουν με προειδοποίηση. Άλλωστε κλείνουν αυτόματα με την πάροδο 20 ετών και τα λεφτά πάνε στο δημόσιο.
και γιατί είναι λογικό να μου βουτήξουν το 1 δις που έχω στον λογαριασμό μου [λέμε τώρα] αν ναυαγήσω?
Εντάξει, τώρα αυτό είναι τραβηγμένο σενάριο φαντασίας. Αν έχεις 1 δις, είσαι ηλίθιος αν δεν έχεις ορίσει δικαιούχους. Αλλά και να μην έχεις ορίσει, πού ναυάγησες και επέζησες 20 χρόνια; Ο Τομ Χανκς είσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 03 Φεβ 2024, 14:44

Κάψτε τες.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 03 Φεβ 2024, 14:51

foscilis έγραψε:
03 Φεβ 2024, 13:25
GoBzi έγραψε:
03 Φεβ 2024, 12:46
mao mao έγραψε:
02 Φεβ 2024, 22:35

πανεύκολο είναι.
:102:

Εγώ τον λογαριασμό μου τον άνοιξα το 2008 όταν ήρθα ως φοιτητής. Ελληνική χειρόγραφη ταυτότητα (ακόμη αυτή έχω), proof of address το συμβόλαιο με την εστία και ένα χαρτί από την σχολή ότι είμαι φοιτητής.

Δεν έχω ιδέα πως είναι στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα ζητάνε παραπάνω πράγματα.
Παντού τα ίδια πράγματα ζητάνε και δεν είναι θέμα Ελλάδας ή Αγγλίας αλλά θέμα Θείου Σαμ και Πατρίδας μας Βρυξελλών.
Εμένα μόνο στην Ελλάδα μού ζητάνε λογαριασμό τηλεφώνου, ρεύματος και συμβόλαιο κατοικίας για να μού ελευθερώσουν τον λογαριασμό που για κάποιο λόγο έχουν παγώσει (μάλλον επειδή δεν κινείτο). Μόνον απόδειξη για τι νούμερο σώβρακο φοράω δεν μού έχουν ζητήσει ακόμη.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Φεβ 2024, 14:57

Ασέβαστος έγραψε:
03 Φεβ 2024, 09:25
μοιαζει δικαιο να πληρωνονται για μια υπηρεσια που παρεχουν. αλλα επικοινωνιακα το διαχειριζονται λαθος.
Για κάθε φράγκο δικό σου που βαστάν, ως έχει το συστημα, δικαιούνται να "τυπώνουν" 100.

Μια χαρα το διαχειρίζονται επικοινωνιακά!

Όχι μόνο σε αποπροσανατολίζουν όσο σε κλέβουν, αλλά με κάτι απόψεις σαν αυτήν που εκφράζεις, σε κάνουν να πιστεύεις οτι εσύ φταις.

Στην Αγγλία που πήγαν να το περάσουν αυτό, έγινε αρκετός σάλος για το δικαίωμα του καθενός να ΜΗΝ είναι αναγκασμένος να να πληρώνει με κάρτα, που σύντομα άλλαξαν τακτική. Ηλήθιοι μπρεξιτάδες να μου πεις. Σκέψου! Φέραν αντίρρηση σε τραπεζικό ντιρεκτίβο. Ζωα...

Μετά άλλαξαν τακτική και πήγαν να πουλήσουν "σπεσιαλ" λογαριασμούς όψεως, που προσφέρουν διάφορες άχρηστες υπηρεσίες, συναγμένες απ τα Μιντλ οβ Λιντλ, και στιχίζουν "μονο" ~£15 τον χρόνο. Και σου έδιναν παλιά και £100 δώρο αν άνοιγες! Δεν ξέρω αν δίνουν ακόμα.

Κάποιοι, φαντάζομαι, θα υπάρχουν που επωφελήθηκαν της "ευκαιρίας", αλλά απ' ο,τι βλέπω ακόμα προσπαθούν να τους πουλήσουν.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Φεβ 2024, 15:01

Αλιόσα έγραψε:
03 Φεβ 2024, 14:44
Κάψτε τες.
Πώς και πώς περίμενα αυτήν την μέρα που θα έβλεπα τον Αλιόσα αναρχικό!
:smt023

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 03 Φεβ 2024, 15:01

GoBzi έγραψε:
03 Φεβ 2024, 12:39
Δημοκράτης έγραψε:
02 Φεβ 2024, 21:32
Στα περισσότερα κράτη έτσι γίνεται
Δώσε κανένα παράδειγμα ρε τύπε. Σε πιο κράτος πληρώνω την τράπεζα για να βάζω τον μισθό μέσα;
Γιατί εμένα η Lloyd's όχι μόνο δεν με χρεώνει που βάζω τον μισθό μου μέσα αλλά μου δίνει και δωρεαν Disney+ για να μην πάω αλλού :102:
Ιρλανδία, Ολλανδία , Σουηδία
Δεν έχει νόημα να κάτσουμε να γράψουμε κάθε χώρα που έχει τέτοιες πολιτικές

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 03 Φεβ 2024, 15:02

hellegennes έγραψε:
03 Φεβ 2024, 14:41
Εντάξει, τώρα αυτό είναι τραβηγμένο σενάριο φαντασίας. Αν έχεις 1 δις, είσαι ηλίθιος αν δεν έχεις ορίσει δικαιούχους. Αλλά και να μην έχεις ορίσει, πού ναυάγησες και επέζησες 20 χρόνια; Ο Τομ Χανκς είσαι;
μην κολλάς με το ποσό και το ναυάγιο.κάντο 10 χιλιάδες και φυλάκιση σε παράξενη χώρα,απαγωγή από εξωγήινους,αμνησία,βαρεμάρα.είναι απάτη να σου βουτάνε τα λεφτά αυτοί που υποτίθεται τα φυλάνε και το χουμε καταπιεί σαν κάτι λογικό & νόμιμο

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Φεβ 2024, 15:05

nowhere έγραψε:
03 Φεβ 2024, 15:02
hellegennes έγραψε:
μην κολλάς με το ποσό και το ναυάγιο.κάντο 10 χιλιάδες και φυλάκιση σε παράξενη χώρα,απαγωγή από εξωγήινους,αμνησία,βαρεμάρα.είναι απάτη να σου βουτάνε τα λεφτά αυτοί που υποτίθεται τα φυλάνε και το χουμε καταπιεί σαν κάτι λογικό & νόμιμο
Ενώ το λογικό και νόμιμο ειναι να θάβουμε τα λεφτά μαζί με το Φαραώ. Μπα δε νομίζω, πιο λογικό μου ακούγεται να πάνε υπέρ των ζωντανών.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 03 Φεβ 2024, 15:05

Κάποτε αφήναμε τα λεφτά στην τράπεζα και εισπράτταμε τόκο. Τώρα θα πληρώνουμε κι από πάνω;

Γ@μώ το κομποσκοίνι του αντίχριστου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Φεβ 2024, 15:07

AlienWay έγραψε:
03 Φεβ 2024, 15:05
Κάποτε αφήναμε τα λεφτά στην τράπεζα και εισπράτταμε τόκο. Τώρα θα πληρώνουμε κι από πάνω;

Πάνε αυτά, ξέχνα τα. :)

(Παιδί μου, μήπως είσαι κουμουνιστής;)

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 03 Φεβ 2024, 15:09

AlienWay έγραψε:

Πιο πίσω σε σχόλια διαβάζουμε πως δεν γίνεται οι τράπεζες να μας παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες. Μα οι τράπεζες επενδύουν τα λεφτά σου και το επιτόκιο που αναφέρεις είναι ένα ποσοστό από τα κέρδη. Ή αυτοί που υπερασπίζονται τις τράπεζες δεν γνωρίζουν πως βγάζει λεφτά ή τράπεζα ή (το πιο πιθανό) μας περνάνε για μαλάκες και πουλάνε τρέλα. :102:

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Φεβ 2024, 15:10

Dwarven Blacksmith έγραψε:
nowhere έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Ενώ το λογικό και νόμιμο ειναι να θάβουμε τα λεφτά μαζί με το Φαραώ. Μπα δε νομίζω, πιο λογικό μου ακούγεται να πάνε υπέρ των ζωντανών.
Αν έχουν πρόσβαση στη καβάντζα οι τραπεζίτες, φυσικά πάνε υπέρ των ζωντανών. Για τι τους πέρασες; Για ζόμπι;

(Oh, wait...)

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 03 Φεβ 2024, 15:17

Dwarven Blacksmith έγραψε:
δεν είπα να πας σαν ζόμπι να κάνεις ανάληψη και μετά να φας τα μυαλά του τσμία.κατάλαβες κάτι λάθος

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Φεβ 2024, 15:18

nowhere έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Εδώ μιλάμε για κάτι πολύ πιο σημαντικό από απίθανες περιπτώσεις μια στο δισεκατομμύριο. Είναι λογικό να κλείνει κάποτε ο λογαριασμός γιατί η περίπτωση να επιστρέψει μετά από 40 χρόνια ο μοναδικός δικαιούχος χωρίς απογόνους, αδέλφια, γονείς και σύντροφο είναι σενάριο για ταινία. Ε, σ' αυτήν την περίπτωση ας τα διεκδικήσει δικαστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών