ο ιδεολογος ειναι κλινικη περιπτωση ψυχασθενειας.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:29βρε α γαμήσουΙδεολόγος έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:20Σα βλαμμένο της πρώτης γυμνασίου. Ρε θα σοβαρευτείς;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 22:58
ο μόνος λόγος για να μαζευτω είναι γιατί ετοιμάζω μπλοκ και απερκατ στο κατωσαγωνο
Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
- Οργισμένος
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Γιατί;Φιλόλογος είσαι;Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 12:24Ρε παλικάρια , δε διορθώνετε αυτό το ποιο, μας έχει βγάλει τα μάτια ;

- Otto Weininger
επίτηδες το κάνεις;southern έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 12:22H Πασιφάη αν δεν την πειράξεις δεν θα σου πει τίποτα. Είναι πολύ ήσυχη χρήστης. Η φίλη σου καλό είναι να μαζευτεί πρώτα από όλα για τη δική της εικόνα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο τυπάκος με παραπέμπει σε κάτι τέτοιο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 12:57επίτηδες το κάνεις;
Και δεν είναι ο μόνος. Όσοι μπαίνουν σ' αυτό το μουντ, είναι όντως ανίκητοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Ιουν 2024, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ψεκάσαν στην Αττική χτες και αφηνιάσατε όλοι;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γεροντοκόρη;Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:15Απειλείς κόσμο με ξυλίκι; Και γράφεις ακόμη εδώ μέσα με την ανοχή του συντονισμού; Να το δούμε αυτό. Βασικά θα το δω προσωπικά.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 22:58ο μόνος λόγος για να μαζευτω είναι γιατί ετοιμάζω μπλοκ και απερκατ στο κατωσαγωνο
Ξεφτιλίκι.
Τους έχεις όλους αυτούς να σε κράζουν επειδή είσαι ό,τι είσαι. Αμφίδρομα πάνε αυτά.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:53Σε αποκάλεσε "παναγία του φόρουμ". Είναι τόσο ηλίθιο αυτό όσο ηλίθιο θα ήταν να αποκαλούσε και μένα έτσι. Αυτό σχολίασα, δεν ήξερα ότι ήθελες τέτοιο τίτλο.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:38Εγώ σε έγραψα στα αποτέτοια μου, όταν τσακωθήκαμε. Δεν ασχολήθηκα πάλι. Εσύ σήμερα το ''άνοιξες'' πάλι το τροπάρι. Μαζέψου, ''παίξε'' εκεί που σε παίρνει.Με μένα δεν κολατσίζεις. Και εννοείται πως για τύπους σαν την πάρτη σου, δεν υπάρχει επίσης ανοχή απο μεριάς μου. Ουστ. Κομματόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:33.
Καμία ανοχή. Κοίτα γύρω σου εδώ μεσα λίγο τι υπάρχει και μετά ασχολήσου (ή και όχι καλύτερα) μαζί μου.
Απλά ξυνεσαι για καυγά. Νομίζεις ότι μπορείς να λες "βούλωστε το μην αρχίσω τα καργιολικια" και οι άλλοι να σταματάνε.
Ε, αλλού αυτά.
Στο είπα και τη άλλη φορά; Θες να βρίσεις; Κάνε το. Θες να γράψεις κάτι για μένα;
Κάνε το.
Αλλά μη μου τα ζαλίζεις, όπως δε στα ζαλίζω και εγώ.
Τώρα τα υπόλοιπα περί "κολατσίσματος" δεν ξέρω τι σημαίνουν και φοβάμαι να ρωτήσω για να είμαι ειλικρινής.
Γενικά, επειδή βλέπω ότι τρώγεσαι, θα σου πω μερικά πράγματα για πρώτη και τελευταία φορά.
Δω μέσα, οι περισσότεροι είμαστε παρέα και γνωστοί κοντά 18 χρόνια. Με εξόδους, συναντήσεις, προσωπική επικοινωνία. Και υπάρχουν και οι υπόλοιποι.
Εγώ μπαίνω εδώ, καθημερινά έχω μερικά καργιολάκια να με αποκαλούν εμμέσως πλην σαφώς παιδεραστή και δολοφόνο επειδή είμαι...Νεοδημοκράτης, έχω ακυρους να πετιούνται σαν πορδές και να μου λένε "μαζέψου" ή να με βρίζουν χωρίς καν να τους μιλάω, έχω διάφορους που ρίχνουν καλυμμένες πούστικα "κατάρες" για την οικογένεια ή το παιδί μου κλπ.
Πράγματα που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ.
Άλλοτε δεν ασχολούμαι, άλλοτε τρολαρω και άλλοτε τους βρίζω.
Ενίοτε, τους λέω ότι στη πραγματική ζωή θα τις άρπαζαν αν ξεστομιζαν κάποια από αυτά που γράφουν εδώ face to face. Όχι φυσικά ότι θα τολμούσαν.
Τώρα αν εσύ στραβώνεις με μένα για τους δικούς σου λόγους ή παίρνεις σοβαρά τρολαρίσματα ή θεωρείς ότι έχω ασυλία, πραγματικά δεν βρίσκω λέξεις για να σου περιγράψω πόσο αδιάφορο με αφήνει αυτό.
Αν θες να με τριγκάρεις λέγοντας μου ατάκες του στυλ "κάνε αυτό αλλιώς θα γίνει εκείνο", κάνε το και ανάλογα τις ορέξεις μου θα ανταποκριθώ ή όχι.
Αλλά να χαρείς, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν δεν μου ξανάπευθύνεις το λόγο ποτέ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρε εγώ που θα σας σώσω από τον σεισμό με έχετε χεσμένο? 

Και καλά κάνει.Green Dragon έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 15:09Ε ο Όττο αρπάζει κάποιες φορές, δεν είναι περιστεράκι σαν τον ΣΕ.
Το θέμα είναι πόσες θα αρπάξουν όλα τα ζόρικα ζούδια που τη λένε πχορουμικώς στον Οττο σε ρίαλ τάιμ.
Κάποια στοιχηματική παίζει;

Άντε να σας δω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι παπαριές λέει ρε; 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν το είπα σαν κατηγορία αφού και εγώ αρπάζω κάποιες φορές. Η τελευταία ήταν με τον Οργισμένο τότε που έγραφε τις βλακείες για τον Ιανό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 15:13Και καλά κάνει.Green Dragon έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 15:09Ε ο Όττο αρπάζει κάποιες φορές, δεν είναι περιστεράκι σαν τον ΣΕ.
Το θέμα είναι πόσες θα αρπάξουν όλα τα ζόρικα ζούδια που τη λένε πχορουμικώς στον Οττο σε ρίαλ τάιμ.
Άντε να σας δω.
Παλιά με τσίτωνε ο ΓΓ, ήθελα να τον καρυδώσω! Μετά κατάλαβα ότι ήμουν βλάκας που δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι μας δούλευε ψιλό γαζί. Τότε είναι που του έβγαλα και το καπέλο σαν βασιλιά των τρολ (αν και δεν αλλάζω γνώμη ότι έχει βαριά ψυχολογικά και το τρολάρισμά του είναι πικρόχολο).
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.Green Dragon έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 15:22Δεν το είπα σαν κατηγορία αφού και εγώ αρπάζω κάποιες φορές. Η τελευταία ήταν με τον Οργισμένο τότε που έγραφε τις βλακείες για τον Ιανό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 15:13Και καλά κάνει.Green Dragon έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 15:09Ε ο Όττο αρπάζει κάποιες φορές, δεν είναι περιστεράκι σαν τον ΣΕ.
Άντε να σας δω.
Παλιά με τσίτωνε ο ΓΓ, ήθελα να τον καρυδώσω! Μετά κατάλαβα ότι ήμουν βλάκας που δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι μας δούλευε ψιλό γαζί. Τότε είναι που του έβγαλα και το καπέλο σαν βασιλιά των τρολ (αν και δεν αλλάζω γνώμη ότι έχει βαριά ψυχολογικά και το τρολάρισμά του είναι πικρόχολο).

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το να απειλεί κανείς κόσμο με ξύλο κάθε τρεις και λίγο είναι συμπεριφορά δεκάχρονου μπούλη ή ατόμου που έχει παραμείνει νοητικά σε αυτή την ηλικία.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Ιουν 2024, 14:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
11 Ιαν 2025, 16:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Ιαν 2025, 17:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα ειναι ο επομενος?
από Στρακαστρουκας » 16 Φεβ 2024, 13:37 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Μαρ 2024, 09:07
-