Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Ιούλ 2024, 14:49

Ιδεολόγος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:45
Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:43
Ιδεολόγος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:11

Ξανά μία; :smt017
Η ενσταση μου ηταν στο οποιονδηποτε. Υπαρχουν αντικειμενικα βιολογικα κριτηρια για να κρινεις αν καποια σεξουαλικη προτιμηση ειναι αρρωστη.

Αν καποιος ελκυεται απο 6χρονα πχ προκειται προφανως για αρρωστια.
Ναι αλλά που κολλάει αυτό; Ποιον οποιονδήποτε;
Εσυ το γραφεις ρε χαος, εμενα ρωτας; Ειπες απο που να πιασουμε την κουβεντα και απαριθμησες πραγματα που ειπωθηκαν, ως λανθασμενα. Ενα απο αυτα που ανεφερες δεν ειναι εξ'ολοκληρου λαθος. Δεν γινεται η σεξουαλικη επιθυμια να κατευθυνεται προς τον οποιονδηποτε. Υπαρχουν αντικειμενικα ορια.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Ιούλ 2024, 14:50

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:49
Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:46
Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;

Δεν παμε και καμια παραλια λεω εγω να μας δει ο ηλιος; Ή εστω στα Πουλ εν Μπεαρ;
Μήπως να πας εσύ καλύτερα να ξεδωσεις λίγο;
Απο τα Ζαρα ηρθα :smt005:
Σοβαρα ομως :003:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 04 Ιούλ 2024, 14:50

Bazoomba έγραψε:
Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;

Δεν παμε και καμια παραλια λεω εγω να μας δει ο ηλιος; Ή εστω στα Πουλ εν Μπεαρ;
Ονομάζεται "Συναισθηματική κατάσταση". Σε αυτό μπορούν να ειπωθούν κι άλλα εκτός των μηνύσεων όπως κατάρες, βρισιές κλπ

Τώρα είδα σε ποιο αναφέρεσαι. ναι δεν λέω για τέτοιες σεξουαλικές προτιμήσεις. άσε που δεν είναι αμιγώς σε3ξουαλικό εκεί το θέμα αλλά τέλος πάντων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιδεολόγος την 04 Ιούλ 2024, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Ιούλ 2024, 14:51

Bazoomba έγραψε:

Παραλία καλύτερα, τα πουλ δεν λένε τίποτα, λίγο καλύτερα απ' τα Ζάρα είναι.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Ιούλ 2024, 14:53

vantono έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:51
Bazoomba έγραψε:

Τζακ εν τζωουνς ενθουζιαστ σπικινγκ :-?
ΓΑΛΗ έγραψε:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 04 Ιούλ 2024, 14:53

vantono έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

βιαστειτε τωρα που εχουν αδειασει οι παραλιες απο την βροχα που εριξε

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 04 Ιούλ 2024, 15:00

Bill Hicks έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:21
και πιστεύεις ότι τα προστατεύει ο νόμος από σεξουαλική εκμετάλλευση και όχι η ανατροφή που τους δίνουμε; :roll:
η ανατροφή και το βρωμόξυλο που είμαστε διατεθειμένοι να ρίξουμε στον πιθανό μπαρμπα-μποιφρεντ πιστεύω

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 15:02

nowhere έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:32
hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:48
Αν μη τι άλλο, τα 18 είναι που είναι τελείως ράντομ όριο
έλα ρε σοβαρα?δεν είναι όπως όλα τα υπόλοιπα γενικά ακριβή ηλικιακά όρια?
Πάλι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Δεν λέμε για την ύπαρξη ορίου και τον ορισμό δεξιά-αριστερά του, μιλάμε για το συγκεκριμένο όριο. Είπα ότι είναι ράντομ, δεν έχει κάποια σχέση με την βιολογική πραγματικότητα. Θα μπορούσε να είναι και τα 23 και τα 30. Το ίδιο νόημα θα είχε. Τα 15 είναι ένα αδρό βιολογικό όριο που έχει να κάνει με την ενηλικίωση του ατόμου. Τα 18 δεν είναι τίποτα. Δεν συμβαίνει τίποτα ιδιαίτερο γύρω στα 18.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 15:04

Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:43
Ιδεολόγος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:11
Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:09

Ολες; :p2:
Αν ο οποιοσδηποτε ειναι παιδι 5 χρονων η υπαρξη επιθυμιας δικαιολογει την κατευθυνση της;

Οχι βεβαια.

Κατα τα αλλα ωραιος και εσυ και ο Φοσιλις στο νημα.
Ξανά μία; :smt017
Η ενσταση μου ηταν στο οποιονδηποτε. Υπαρχουν αντικειμενικα βιολογικα κριτηρια για να κρινεις αν καποια σεξουαλικη προτιμηση ειναι αρρωστη.

Αν καποιος ελκυεται απο 6χρονα πχ προκειται προφανως για αρρωστια.
Ναι αλλά τι σχέση έχει αυτό με τις παρατηρήσεις στις οποίες συμφώνησα; Επιθυμία για σεξ δεν νιώθει το 6χρονο, το "με οποιονδήποτε" στην συγκεκριμένη πρόταση αφορά άτομα που είναι σεξουαλικά ώριμα, που γενικά δεχόμαστε ότι είναι στα 14-15, με βάση απολύτως βιολογικά κριτήρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 04 Ιούλ 2024, 15:12

hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 15:02
Πάλι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Δεν λέμε για την ύπαρξη ορίου και τον ορισμό δεξιά-αριστερά του, μιλάμε για το συγκεκριμένο όριο. Είπα ότι είναι ράντομ, δεν έχει κάποια σχέση με την βιολογική πραγματικότητα. Θα μπορούσε να είναι και τα 23 και τα 30. Το ίδιο νόημα θα είχε. Τα 15 είναι ένα αδρό βιολογικό όριο που έχει να κάνει με την ενηλικίωση του ατόμου. Τα 18 δεν είναι τίποτα. Δεν συμβαίνει τίποτα ιδιαίτερο γύρω στα 18.
λες που είναι ράντομ και όχι όπως όλα τα υπόλοιπα,που τους κόβει να πάνε σχολείο στα 6,που αποκτούν ικανότητα οδήγησης στα 18,που γερνάνε στα 65 και ότι άλλο όριο υπάρχει.πως δεν σε καταλαβαίνω?

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Ιούλ 2024, 15:21

nemo έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:53
vantono έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

βιαστειτε τωρα που εχουν αδειασει οι παραλιες απο την βροχα που εριξε
Δεν έχει προλάβει να κατέβει ακόμα εδώ κεντρικά. Κάτω σε νότια και ανατολική Αττική έχει πιάσει απ' ότι μου είπανε.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Ιούλ 2024, 15:23

Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:53
vantono έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

Τζακ εν τζωουνς ενθουζιαστ σπικινγκ :-?
Hollister και Abercrombie οι καλύτερες προχωκαγκούρικες για ημιπλέμπα. J&J αρκετά τίμια αλλά ακολουθεί πιο πίσω.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Ιούλ 2024, 16:05

hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:48
hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:36
Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:26
Και στα 12 έχουν τα κορίτσια ικανότητα να κάνουν σεξ, συνήθως τότε έχουν έμμηνο ρύση. Δεν θέλω να μού είσαι συντηρητικός, να κατεβάσουμε την ηλικία συναίνεσης στα 12. Κέντα στη μαλακία έχεις κάνει στο νήμα αυτό.
Στα 12 δεν είναι ακόμα σε πλήρη σεξουαλική ωρίμανση και τα όρια παίζουν. Τα 14-15 είναι λογικότατο όριο και για τα δύο φύλα.
Επίσης ξέχασα να γράψω πόσο γελοίος είναι και αυτός ο τύπος επιχειρήματος που πιπιλάς εδώ. Έχουμε φτιάξει ένα όριο για κάτι και δεν σου αρέσει και καταφεύγεις σε μια ακρότητα που είναι για κακή σου τύχη πλήρως αντιστρέψιμη.

Και γιατί να μην είναι ανώμαλος κάποιος 25χρονος που πάει με 19χρονη; Αφού στα 15 είναι παιδί γιατί να μην είναι παιδί και στα 19;

Αυτό ακριβώς επιχειρηματολογείς.

Η απάντηση βέβαια σ' αυτήν την μαλακία του "γιατί όχι τόσο" είναι ότι το όριο αυτό νομοθετήθηκε πάνω σε κάποια βάση. Δεν μπορείς να το μετακινείς όπου θέλεις μην λαμβάνοντας υπόψη την βάση και αν συνεχίζει να υφίσταται στο νέο σου όριο.

Αν μη τι άλλο, τα 18 είναι που είναι τελείως ράντομ όριο. Δεν συμβαίνει κάτι στα 18 που μετατρέπει κάποιον από "παιδί" σε "ενήλικα". Δεν είναι ξόρκι, δεν συμβαίνει κάτι βιολογικά, είναι ένα τεχνητό όριο που θεσπίστηκε κάποια στιγμή τον προηγούμενο αιώνα για πρακτικούς, νομικούς λόγους, επειδή κάπου έπρεπε να μπει το όριο και το έβαλαν στην ηλικία που τελειώνει κάποιος το σχολείο και μπορεί να δουλέψει. Δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με πνευματική και σωματική ωρίμανση.
Αν και πραγματικά σιχάθηκα τον εαυτό μου που μπήκα σ' αυτό το νήμα -είστε στ' αλήθεια άρρωστοι ορισμένοι- να πω ότι δεν είναι θέμα βιολογικής ωρίμανσης, τι σκατά Μένγκελε είστε ρε πστ μου, είναι πρωτίστως θέμα συναισθηματικής και ψυχολογικής ωρίμανσης, καθώς και κριτικής ικανότητας. Δεν είναι ιδιοκτησία μας τα παιδιά μας, είναι ευθύνη μας να τα προστατεύσουμε από κάτι μαλάκες σαν κι εσένα, γι' αυτό κι ο νόμος, ο ίδιος νόμος που προβλέπει το όριο συναίνεσης στα 15, προβλέπει επίσης τον ρόλο του γονέα ως κηδεμόνα των ανήλικων παιδιών του.
Αυτά και στοπ. Εσύ και μερικοί άλλοι μου γυρίσατε τ' άντερα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Ιούλ 2024, 16:12

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:35
Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:44
Fata_Morgana είχες δίκιο, είναι άρρωστη η κατάσταση.
Ναι ρε συ. Σαπίλα λέμε.
Εντελώς.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 04 Ιούλ 2024, 16:14

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:35
Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:44
Fata_Morgana είχες δίκιο, είναι άρρωστη η κατάσταση.
Ναι ρε συ. Σαπίλα λέμε.
:+1:

Αυτό.
Είπα να γράψω αλλά τι...
Δεν υπάρχει λογική έχει χαθεί η μπάλα .

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών