Εσυ το γραφεις ρε χαος, εμενα ρωτας; Ειπες απο που να πιασουμε την κουβεντα και απαριθμησες πραγματα που ειπωθηκαν, ως λανθασμενα. Ενα απο αυτα που ανεφερες δεν ειναι εξ'ολοκληρου λαθος. Δεν γινεται η σεξουαλικη επιθυμια να κατευθυνεται προς τον οποιονδηποτε. Υπαρχουν αντικειμενικα ορια.
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Απο τα Ζαρα ηρθαFata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:49Μήπως να πας εσύ καλύτερα να ξεδωσεις λίγο;Bazoomba έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:46Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;
Δεν παμε και καμια παραλια λεω εγω να μας δει ο ηλιος; Ή εστω στα Πουλ εν Μπεαρ;

Σοβαρα ομως

Ονομάζεται "Συναισθηματική κατάσταση". Σε αυτό μπορούν να ειπωθούν κι άλλα εκτός των μηνύσεων όπως κατάρες, βρισιές κλπBazoomba έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:46Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;
Δεν παμε και καμια παραλια λεω εγω να μας δει ο ηλιος; Ή εστω στα Πουλ εν Μπεαρ;
Τώρα είδα σε ποιο αναφέρεσαι. ναι δεν λέω για τέτοιες σεξουαλικές προτιμήσεις. άσε που δεν είναι αμιγώς σε3ξουαλικό εκεί το θέμα αλλά τέλος πάντων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιδεολόγος την 04 Ιούλ 2024, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παραλία καλύτερα, τα πουλ δεν λένε τίποτα, λίγο καλύτερα απ' τα Ζάρα είναι.Bazoomba έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:46Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;
Τζακ εν τζωουνς ενθουζιαστ σπικινγκvantono έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:51Παραλία καλύτερα, τα πουλ δεν λένε τίποτα, λίγο καλύτερα απ' τα Ζάρα είναι.Bazoomba έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:46Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;

βιαστειτε τωρα που εχουν αδειασει οι παραλιες απο την βροχα που εριξεvantono έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:51Παραλία καλύτερα, τα πουλ δεν λένε τίποτα, λίγο καλύτερα απ' τα Ζάρα είναι.Bazoomba έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:46Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;
η ανατροφή και το βρωμόξυλο που είμαστε διατεθειμένοι να ρίξουμε στον πιθανό μπαρμπα-μποιφρεντ πιστεύωBill Hicks έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:21και πιστεύεις ότι τα προστατεύει ο νόμος από σεξουαλική εκμετάλλευση και όχι η ανατροφή που τους δίνουμε;
- hellegennes
Πάλι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Δεν λέμε για την ύπαρξη ορίου και τον ορισμό δεξιά-αριστερά του, μιλάμε για το συγκεκριμένο όριο. Είπα ότι είναι ράντομ, δεν έχει κάποια σχέση με την βιολογική πραγματικότητα. Θα μπορούσε να είναι και τα 23 και τα 30. Το ίδιο νόημα θα είχε. Τα 15 είναι ένα αδρό βιολογικό όριο που έχει να κάνει με την ενηλικίωση του ατόμου. Τα 18 δεν είναι τίποτα. Δεν συμβαίνει τίποτα ιδιαίτερο γύρω στα 18.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι αλλά τι σχέση έχει αυτό με τις παρατηρήσεις στις οποίες συμφώνησα; Επιθυμία για σεξ δεν νιώθει το 6χρονο, το "με οποιονδήποτε" στην συγκεκριμένη πρόταση αφορά άτομα που είναι σεξουαλικά ώριμα, που γενικά δεχόμαστε ότι είναι στα 14-15, με βάση απολύτως βιολογικά κριτήρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
λες που είναι ράντομ και όχι όπως όλα τα υπόλοιπα,που τους κόβει να πάνε σχολείο στα 6,που αποκτούν ικανότητα οδήγησης στα 18,που γερνάνε στα 65 και ότι άλλο όριο υπάρχει.πως δεν σε καταλαβαίνω?hellegennes έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 15:02Πάλι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Δεν λέμε για την ύπαρξη ορίου και τον ορισμό δεξιά-αριστερά του, μιλάμε για το συγκεκριμένο όριο. Είπα ότι είναι ράντομ, δεν έχει κάποια σχέση με την βιολογική πραγματικότητα. Θα μπορούσε να είναι και τα 23 και τα 30. Το ίδιο νόημα θα είχε. Τα 15 είναι ένα αδρό βιολογικό όριο που έχει να κάνει με την ενηλικίωση του ατόμου. Τα 18 δεν είναι τίποτα. Δεν συμβαίνει τίποτα ιδιαίτερο γύρω στα 18.
- vantono
Δεν έχει προλάβει να κατέβει ακόμα εδώ κεντρικά. Κάτω σε νότια και ανατολική Αττική έχει πιάσει απ' ότι μου είπανε.nemo έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:53βιαστειτε τωρα που εχουν αδειασει οι παραλιες απο την βροχα που εριξεvantono έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:51Παραλία καλύτερα, τα πουλ δεν λένε τίποτα, λίγο καλύτερα απ' τα Ζάρα είναι.Bazoomba έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:46Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;
- vantono
Hollister και Abercrombie οι καλύτερες προχωκαγκούρικες για ημιπλέμπα. J&J αρκετά τίμια αλλά ακολουθεί πιο πίσω.Bazoomba έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:53Τζακ εν τζωουνς ενθουζιαστ σπικινγκvantono έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:51Παραλία καλύτερα, τα πουλ δεν λένε τίποτα, λίγο καλύτερα απ' τα Ζάρα είναι.Bazoomba έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 14:46Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;
Αν και πραγματικά σιχάθηκα τον εαυτό μου που μπήκα σ' αυτό το νήμα -είστε στ' αλήθεια άρρωστοι ορισμένοι- να πω ότι δεν είναι θέμα βιολογικής ωρίμανσης, τι σκατά Μένγκελε είστε ρε πστ μου, είναι πρωτίστως θέμα συναισθηματικής και ψυχολογικής ωρίμανσης, καθώς και κριτικής ικανότητας. Δεν είναι ιδιοκτησία μας τα παιδιά μας, είναι ευθύνη μας να τα προστατεύσουμε από κάτι μαλάκες σαν κι εσένα, γι' αυτό κι ο νόμος, ο ίδιος νόμος που προβλέπει το όριο συναίνεσης στα 15, προβλέπει επίσης τον ρόλο του γονέα ως κηδεμόνα των ανήλικων παιδιών του.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 13:48Επίσης ξέχασα να γράψω πόσο γελοίος είναι και αυτός ο τύπος επιχειρήματος που πιπιλάς εδώ. Έχουμε φτιάξει ένα όριο για κάτι και δεν σου αρέσει και καταφεύγεις σε μια ακρότητα που είναι για κακή σου τύχη πλήρως αντιστρέψιμη.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 13:36Στα 12 δεν είναι ακόμα σε πλήρη σεξουαλική ωρίμανση και τα όρια παίζουν. Τα 14-15 είναι λογικότατο όριο και για τα δύο φύλα.
Και γιατί να μην είναι ανώμαλος κάποιος 25χρονος που πάει με 19χρονη; Αφού στα 15 είναι παιδί γιατί να μην είναι παιδί και στα 19;
Αυτό ακριβώς επιχειρηματολογείς.
Η απάντηση βέβαια σ' αυτήν την μαλακία του "γιατί όχι τόσο" είναι ότι το όριο αυτό νομοθετήθηκε πάνω σε κάποια βάση. Δεν μπορείς να το μετακινείς όπου θέλεις μην λαμβάνοντας υπόψη την βάση και αν συνεχίζει να υφίσταται στο νέο σου όριο.
Αν μη τι άλλο, τα 18 είναι που είναι τελείως ράντομ όριο. Δεν συμβαίνει κάτι στα 18 που μετατρέπει κάποιον από "παιδί" σε "ενήλικα". Δεν είναι ξόρκι, δεν συμβαίνει κάτι βιολογικά, είναι ένα τεχνητό όριο που θεσπίστηκε κάποια στιγμή τον προηγούμενο αιώνα για πρακτικούς, νομικούς λόγους, επειδή κάπου έπρεπε να μπει το όριο και το έβαλαν στην ηλικία που τελειώνει κάποιος το σχολείο και μπορεί να δουλέψει. Δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με πνευματική και σωματική ωρίμανση.
Αυτά και στοπ. Εσύ και μερικοί άλλοι μου γυρίσατε τ' άντερα.
Εντελώς.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Αυτό.
Είπα να γράψω αλλά τι...
Δεν υπάρχει λογική έχει χαθεί η μπάλα .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές