Αμα κανεις μια βολτα το βραδυ στο Ντιτροιτ, νοιωθεις πως κυκλοφορεις αναμεσα σε λυκους και αρκουδες και αλλα αγρια ζωα. Ημουνα σ ενα κλαμπ και ηθελα να πεταχτω να παρω κατι απο ενα φαστ φουντ απεναντι και μου λενε οι πορτιερηδες μην πας, προχτες σκοτωσανε δυο. Οι πορτιερηδες, που ναι 2μετρα και 200 κιλα ο καθενας, εχουν ολοι οπλα και φορανε αλεξισφαιρα και παρολαυτα τους ειδα να τρεμουν απο τον φοβο, γιατι ακουστηκε πως εχει βγει η ταδε συμμορια παγανια.enaon έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 03:21ναι αυτή την οπτική την ξέρω, είναι η γνωστή
Θα ήθελα όμως κάποιος που έχει ζήσει έξω λίγα χρόνια σε μία περιοχή που ήταν σαν το κέντρο για παράδειγμα και ξέρει τί σημαίνει κανονικός κίνδυνος, να μου πει αν τον νιώθει και εδώ.
εγώ στην Αγγλία γενικά, πρέπει να έχω εμπλακεί σε 5-6 περίπου βίαια περιστατικά χωρίς λόγο και αιτία, και έχω δει καμία 20αριά σύνολο. Εδώ ακόμα σε κανένα σοβαρό, όλα σταμάτησαν στα λόγια. Γενικά μια βόλτα με λάθος χρώμα μπλούζα ημέρα που παίζει ραγκμπι αγγλία-γερμανία, είναι πιο επικίνδυνο από να ντυθείς γκέι μωάμεθ και να κατέβεις κέντρο νομίζω.
Στο Παρισι, οχι και τοσο ασχημα, γιατι ξερεις πως δεν εχουν οπλα, αλλα σε σχεση με ελλαδα ειναι τελειως σπουκι. Μου συνεβησαν διαφορα, θα πω ομως μια ιστορια. Αυτος που με φιλοξενουσε ειχε ενα μπουλ τεριε και μου ζητησε να τον βγαζω βολτα οταν ελειπε για δουλεια. Φοραγα φουτερ με κουκουλα, και βολταρα εναν τελειως γκανγκστα σκυλο: ολοι και ολες οι Παριζιανοι ανεξαιρετως αλλαζαν πεζοδρομιο για να μη με συναντησουν. Ακουγεται αστειο, αλλα ειναι τρομακτικο.