Πολιτισμικός εμπλουτισμός στο κέντρο της Αθήνας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Πολιτισμικός εμπλουτισμός στο κέντρο της Αθήνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Νοέμ 2018, 04:01

enaon έγραψε:
29 Νοέμ 2018, 03:21
ST48410 έγραψε:
29 Νοέμ 2018, 03:19
Μάλλον ιδέας μας είναι. Ανάλογη με του οδηγού που δεν έχει ατύχημα και νομίζει ότι δεν θα του συμβεί ποτέ και οδηγεί πιωμένος ας πούμε. Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά πια, απλά νιώθω ότι παίζω εντός έδρας.
ναι αυτή την οπτική την ξέρω, είναι η γνωστή :)

Θα ήθελα όμως κάποιος που έχει ζήσει έξω λίγα χρόνια σε μία περιοχή που ήταν σαν το κέντρο για παράδειγμα και ξέρει τί σημαίνει κανονικός κίνδυνος, να μου πει αν τον νιώθει και εδώ.

εγώ στην Αγγλία γενικά, πρέπει να έχω εμπλακεί σε 5-6 περίπου βίαια περιστατικά χωρίς λόγο και αιτία, και έχω δει καμία 20αριά σύνολο. Εδώ ακόμα σε κανένα σοβαρό, όλα σταμάτησαν στα λόγια. Γενικά μια βόλτα με λάθος χρώμα μπλούζα ημέρα που παίζει ραγκμπι αγγλία-γερμανία, είναι πιο επικίνδυνο από να ντυθείς γκέι μωάμεθ και να κατέβεις κέντρο νομίζω.
Αμα κανεις μια βολτα το βραδυ στο Ντιτροιτ, νοιωθεις πως κυκλοφορεις αναμεσα σε λυκους και αρκουδες και αλλα αγρια ζωα. Ημουνα σ ενα κλαμπ και ηθελα να πεταχτω να παρω κατι απο ενα φαστ φουντ απεναντι και μου λενε οι πορτιερηδες μην πας, προχτες σκοτωσανε δυο. Οι πορτιερηδες, που ναι 2μετρα και 200 κιλα ο καθενας, εχουν ολοι οπλα και φορανε αλεξισφαιρα και παρολαυτα τους ειδα να τρεμουν απο τον φοβο, γιατι ακουστηκε πως εχει βγει η ταδε συμμορια παγανια.
Στο Παρισι, οχι και τοσο ασχημα, γιατι ξερεις πως δεν εχουν οπλα, αλλα σε σχεση με ελλαδα ειναι τελειως σπουκι. Μου συνεβησαν διαφορα, θα πω ομως μια ιστορια. Αυτος που με φιλοξενουσε ειχε ενα μπουλ τεριε και μου ζητησε να τον βγαζω βολτα οταν ελειπε για δουλεια. Φοραγα φουτερ με κουκουλα, και βολταρα εναν τελειως γκανγκστα σκυλο: ολοι και ολες οι Παριζιανοι ανεξαιρετως αλλαζαν πεζοδρομιο για να μη με συναντησουν. Ακουγεται αστειο, αλλα ειναι τρομακτικο.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 29 Νοέμ 2018, 04:02

Πέρσι στην ίδια γιορτή οπου είχαν μαζευτεί οι "φιλειρηνικοί μούσλιμς" ετυχε και ειδαν φιλαθλους του ΠΑΟΚ και τους επιτέθηκαν χωρίς λόγο γιατί φορούσαν μαυρα. Βέβαια οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αντέδρασαν και αυτοαμύνθηκαν απέναντι στην απρόκλητη επίθεση των μουσουλμάνων αλλα ηταν ξεκάθαρο από αυτό το περσινο συμβαν ότι δεν είναι και τόσο φιλησυχη και αθωα γιορτη αυτή.

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin » 29 Νοέμ 2018, 04:05

Κυρίως το παιχνίδι θα παιχτεί στο παρακάτω:

http://www.kathimerini.gr/996367/articl ... tanasteysh

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Νοέμ 2018, 04:23

Sid Vicious έγραψε:
29 Νοέμ 2018, 04:02
Πέρσι στην ίδια γιορτή οπου είχαν μαζευτεί οι "φιλειρηνικοί μούσλιμς" ετυχε και ειδαν φιλαθλους του ΠΑΟΚ και τους επιτέθηκαν χωρίς λόγο γιατί φορούσαν μαυρα. Βέβαια οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αντέδρασαν και αυτοαμύνθηκαν απέναντι στην απρόκλητη επίθεση των μουσουλμάνων αλλα ηταν ξεκάθαρο από αυτό το περσινο συμβαν ότι δεν είναι και τόσο φιλησυχη και αθωα γιορτη αυτή.

το αναποδο εγινε ειδαν τα μπαογκια τα πρασινα ισλαμικα πανο και μεσα στη μαστουρα τους τους περασαν για βαζελους και τους επιτεθηκαν.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 29 Νοέμ 2018, 04:33

ώστε τελικα δεν είναι τόσο φιλησυχοι οι μουσουλμανοι στις γιορτες αυτές οπότε ας πεις μια βλακεια να θολώσεις τα νερά; Αν ξέρεις τι έγινε ξέρεις ότι ψεύδεσαι κιόλας (που έτσι κι αλλιώς δεν είσαι ειλικρινής ) :wink

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Νοέμ 2018, 04:45

Sid Vicious έγραψε:
29 Νοέμ 2018, 04:33
ώστε τελικα δεν είναι τόσο φιλησυχοι οι μουσουλμανοι στις γιορτες αυτές οπότε ας πεις μια βλακεια να θολώσεις τα νερά; Αν ξέρεις τι έγινε ξέρεις ότι ψεύδεσαι κιόλας (που έτσι κι αλλιώς δεν είσαι ειλικρινής ) :wink
ψευτρακο φασιστακο, εκανα πλακα πριν, αλλα η αληθεια ειναι πως τα μπαογκια επιτεθηκαν πρωτοι στους Πακιστανους

στην αρχη του βιδεο φαινεται. Αιντε με τα χρυσαυγιτικα σας ψεμματα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 29 Νοέμ 2018, 04:54

Ξέρω πάρα μα πάρα πολύ καλά τι έγινε και το ότι τα μουσλίμια επιτεθήκαν πρώτοι δίχως λόγο ενάντια στο Κοινωνικό Κίνημα (Π.Α.Ο.Κ.)
Και η ανακοίνωση ακόμη και της προοδευτικής ΣΦ4 για το συμβάν (που ο εν λόγω σύνδεσμος δεν είναι ουτε κατά διάνοια βεβαια φασιστικος/χρυσαυγιτικος κτλ)
Σε αντίθεση με την ομάδα που ήταν απούσα, ο λαός του Π.Α.Ο.Κ έδωσε δυναμικό παρών στη Νέα Σμύρνη για άλλη μια φορά. Κατέκλυσε την Ομόνοια και τη γύρω περιοχή όπου βρίσκεται ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Αθηνών από το πρωί. Σε μια πορεία ενός μέρους των οπαδών μας απο το μοναστηράκι προς το σύνδεσμο συναντηθήκαμε στην πλατεία Ομονοίας με μια πορεία μουσουλμάνων και δημιουργήθηκε ένα μικρό περιστατικό.
Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από το πως την παρουσιάζουν δημοσιογράφοι που έχουν μαλώσει εδώ και χρόνια με την αλήθεια και είναι γνωστό και στον πιο αδαή το τι κάνουν για μερικά κλικ παραπάνω. Οι πορείες συναντήθηκαν και στην αρχή δε συνέβη το παραμικρό ούτε φιλοφρονήσεις ούτε τίποτα και ενώ η κεφαλή της πορείας είχε φύγει οι μουσουλμάνοι άρχισαν να προκαλούν έντονα με χειρονομίες και όχι μόνο την ουρά της πορείας που αποτελούνταν απο 20-30 άτομα χώρις κανέναν απολύτως λόγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση είναι άμεση χωρίς να μας ενδιαφέρει καθόλου το ποιος βρίσκεται απέναντι μας.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Νοέμ 2018, 05:27

Ναι, καλα ΜΑΛΑΚΙΕΣ: στο βιδεο φαινονται οι τυποι με κρανη και καδρονια να επιτιθενται πρωτοι και οι αλλοι να τρεπονται σε φυγη επειδη δεν το περιμεναν καν, πανε καμια 30αρια ετοιμοι για επιθεση, φαινεται μαλιστα και ενας που προσπαθει να τους σταματησει, οι αλλοι επιθενται και πετανε αντικειμενα, και οι μουσουλμανοι, εμφανως χωρις επιθετικες τασεις, εξαφανιζονται αμεσως. 30 τρεπουν σε φυγη με μπουνιες-κλωτσιες 200 γιατι ΞΕΚΑΘΑΡΑ οι Πακιστανοι δεν ειχαν καμία βιαιη προθεση, δεν αμυνθηκαν καν και τρεχουν πανικοβλητοι και δεν αντιστεκεται κανεις τους οι οπαδοι τους βαρανε κλωτσιες και μπουνιες πισωπλατα.
Και φυσικα, στα σχολια του βιδεο της ruptly που εβαλα, διαφορα ευρωπαικα αυγα πανηγυριζουν και επευφημουν για την επιθεση.
Η δε ανακοινωση της 4, καταπτυστη και ψευδης, αλλα τι περιμενες απο καμμενους οπαδους; Ξεκαθαρα τραμπουκικη επιθεση με ρατσιστικα και φασιστικα χαρακτηριστικα.

Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 29 Νοέμ 2018, 06:52

blackpaint έγραψε:
29 Νοέμ 2018, 01:42
πιστευω πως ο λογος μου ειναι το πιο δυνατο μου οπλο
blackpaint έγραψε:
29 Νοέμ 2018, 01:19
Sid Vicious αντε παιξε παρα περα, ζητιανα της προσοχης μου.
Εικόνα
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης

Άβαταρ μέλους
    blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Νοέμ 2018, 08:09

Saliveros έγραψε:
    29 Νοέμ 2018, 06:52
    blackpaint έγραψε:
    29 Νοέμ 2018, 01:42
    πιστευω πως ο λογος μου ειναι το πιο δυνατο μου οπλο
    blackpaint έγραψε:
    29 Νοέμ 2018, 01:19
    Sid Vicious αντε παιξε παρα περα, ζητιανα της προσοχης μου.
    Εικόνα
    “The well bred contradict other people. the wise contradict themselves.”

Oscar Wilde

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 29 Νοέμ 2018, 08:20

blackpaint έγραψε:
    29 Νοέμ 2018, 04:01
    enaon έγραψε:
    29 Νοέμ 2018, 03:21
    ST48410 έγραψε:
    29 Νοέμ 2018, 03:19
    Μάλλον ιδέας μας είναι. Ανάλογη με του οδηγού που δεν έχει ατύχημα και νομίζει ότι δεν θα του συμβεί ποτέ και οδηγεί πιωμένος ας πούμε. Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά πια, απλά νιώθω ότι παίζω εντός έδρας.
    ναι αυτή την οπτική την ξέρω, είναι η γνωστή :)

Θα ήθελα όμως κάποιος που έχει ζήσει έξω λίγα χρόνια σε μία περιοχή που ήταν σαν το κέντρο για παράδειγμα και ξέρει τί σημαίνει κανονικός κίνδυνος, να μου πει αν τον νιώθει και εδώ.

εγώ στην Αγγλία γενικά, πρέπει να έχω εμπλακεί σε 5-6 περίπου βίαια περιστατικά χωρίς λόγο και αιτία, και έχω δει καμία 20αριά σύνολο. Εδώ ακόμα σε κανένα σοβαρό, όλα σταμάτησαν στα λόγια. Γενικά μια βόλτα με λάθος χρώμα μπλούζα ημέρα που παίζει ραγκμπι αγγλία-γερμανία, είναι πιο επικίνδυνο από να ντυθείς γκέι μωάμεθ και να κατέβεις κέντρο νομίζω.
    Αμα κανεις μια βολτα το βραδυ στο Ντιτροιτ, νοιωθεις πως κυκλοφορεις αναμεσα σε λυκους και αρκουδες και αλλα αγρια ζωα. Ημουνα σ ενα κλαμπ και ηθελα να πεταχτω να παρω κατι απο ενα φαστ φουντ απεναντι και μου λενε οι πορτιερηδες μην πας, προχτες σκοτωσανε δυο. Οι πορτιερηδες, που ναι 2μετρα και 200 κιλα ο καθενας, εχουν ολοι οπλα και φορανε αλεξισφαιρα και παρολαυτα τους ειδα να τρεμουν απο τον φοβο, γιατι ακουστηκε πως εχει βγει η ταδε συμμορια παγανια.
    Στο Παρισι, οχι και τοσο ασχημα, γιατι ξερεις πως δεν εχουν οπλα, αλλα σε σχεση με ελλαδα ειναι τελειως σπουκι. Μου συνεβησαν διαφορα, θα πω ομως μια ιστορια. Αυτος που με φιλοξενουσε ειχε ενα μπουλ τεριε και μου ζητησε να τον βγαζω βολτα οταν ελειπε για δουλεια. Φοραγα φουτερ με κουκουλα, και βολταρα εναν τελειως γκανγκστα σκυλο: ολοι και ολες οι Παριζιανοι ανεξαιρετως αλλαζαν πεζοδρομιο για να μη με συναντησουν. Ακουγεται αστειο, αλλα ειναι τρομακτικο.
    To κέντρο της Αθήνας όταν είναι σε φάσεις που είναι στα χάλια του και ειδικά στις περιοχές που λες που δεν πατάνε ΟΥΤΕ πολυπολισμικόφιλοι Έλληνες, από τουρίστες που έχουν γυρίσει όλη την οικουμένη παρουσιάζεται ως απαίσιο, η μαύρη σελίδα της χώρας σίγουρα και από τις πιο χάλια που είδαν ποτέ αυτοί οι τουρίστες. Ειδικά με το Ντιτρόιτ, που θεωρείται από τις πιο χάλια περιοχές μιας ηπείρου ολόκληρης έχει παρομοιαστεί. Είπες πού πού είναι το πιο trashy μέρος και είπες να πας, ή μάλλον άλλοι "φίλοι" σου που τους αρέσουν τα trashy μέρη διάλεξαν ένα που ήδη έχει γίνει από τα πιο trashy της Ευρώπης και αυτό το θεωρείς επιτυχία πιάνεις ό,τι πιο χάλια υπάρχει και το θαυμάζεις και θέλεις να το αντιγράψεις. Δεν θα είσαι για πάντα νέος και δυνατός.. Και ούτε αυτά τα άτομα είναι κάτι για να το θαυμάζεις αλλά ίσως είναι νωρίς να το καταλάβεις αυτό. Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο αλλά προς το χειρότερο πολύ απλά. Γιατί το να αλλάξει προς το καλύτερο δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά ή έτσι νομίζετε. Και όταν μεγαλώσεις λίγο και δεν θα είσαι νέος τα χάλια θα είναι σκέτα χάλια. Κοίτα και πόσοι λιιιιιγο μεγαλύτεροι το αντέχουν αυτό το πράγμα. Έχω δει τέτοιους τουρίστες και είναι ακριβώς ό,τι οι περισσότεροι γονείς που νοιάζονται για τα παιδιά τους δεν θέλουν να γίνουν τα παιδιά τους. Γιατί η ζωή δεν τελειώνει στα 20.

Άβαταρ μέλους
    perseus
    Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 29 Νοέμ 2018, 08:33

Σε.λιγο ο Μπλακυ θα μας πει οτι η Φαρκουντα προσπαθουσε να αυτοκτονησει και το πληθος προσπαθουσε να την αποτρεψει

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 29 Νοέμ 2018, 09:00

Μπλακ, πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου στην ηλικία του Ορέστη; Να σου πω εγώ.. Κάτι μπλακ που ήξερα στα Εξάρχεια, αν δεν τους έχωσε ο μπαμπάς σε καμιά δουλίτσα να κάνουν ξερω γω οδηγοί και θυρωροί σε ΔΕΚΟ, δηλαδή είχαν και κάποιες γνωριμίες και κάποια διάθεση να σηκωθούν το πρωί να πάνε στη δουλειά, έγιναν Ορέστης πιο μετά.

Άβαταρ μέλους
    Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 29 Νοέμ 2018, 09:12

blackpaint έγραψε:
    29 Νοέμ 2018, 00:04

ρε ακυρε τυπε, που σε νομιζα και σοβαρο, στον Μεσαιωνα, δεν εκαναν σκλαβους τους αιχμαλωτους πολεμου, ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ. Το Ισλαμ απαγορευσε καθε μορφη δουλειας εκτος απο τους αιχμαλωτους πολεμου, και ναι ηταν πολυ πιο ανθρωπιστικο για τα δεδομενα της εποχης να σκλαβωνεις εναν αιχμαλωτο παρα να τον σκοτωνεις.
    ψεμα, ψεμα, και ψεμα. :102:
    To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 29 Νοέμ 2018, 09:15

blackpaint έγραψε:
    28 Νοέμ 2018, 21:27
    με διασκεδαζετε ισλαμοφοβοι, με τις πνευματικες σας ακροβασιες και τους βερμπαλισμους σας. Αλλα πιο πολυ με διασκεδαζεις εσυ Ορέστης 35 που νομιζεις πως εισαι πνευματικα ανωτερος ή εστω ισος μ εμενα.
    Ελα φιλε, επεσα νωρις χτες. Τωρα τα διαβαζω.

Δε μου λες, ποσα χρονια μετα το χτισιμο του μεγαλου τζαμιου θα παρει μεχρι να πεσει η κινηση των μουσουλμανων στο Μεταξι; Δε με νοιαζει προσωπικα, αλλα πολλοι διαμαρτυρονται για τα λεφουσια που μπαινοβγαινουν στα μαγαζια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών