Πόσο βαθιά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να ανακαλύψεις αυτά τα μονοπάτια;tanipteros έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:07είδες που για να κακολογήσεις είσαι πρώτος και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω;O I έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 22:55Τα ψυχολογικά πρέπει να τα αποδώσεις αλλού...tanipteros έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 00:27
είδες O I πόσο εύκολα σου φεύγουν τα ψυχολογικά και οι φοβίες ;
Μπρε μπούφο, έκανες μια ώρα να μου απαντήσεις ενώ σε είχα αποχαιρετήσει...όχι μία αλλά πολλές φορές με "επιχειρήματα" του κώλουπόσο πιο ψυχολογικά σημαίνει αυτό;
τεσπα
σου απάντησε ο Λόνλυ και μετά έφερες αυτό για να απαντήσεις έμμεσα ότι ο Ευγένιος είχε ψυχολογικά επειδή διάλεξε τον Ορθόδοξο Μοναχισμό αντί του Βουδιστικού.
ρε τον μπούφο
τεσπα
Για δες ρε συ στη γωνία αν έρχομαι...
ο φίλος αναζητητής είχε ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα πριν στραφεί στην αναζήτηση ... όχι επειδή δεν διάλεξε τον Βουδδισμό... αλλά εσένα αυτό σε καίει...
και επειδή σας απορρίπτω και την θρησκεία σου και αυτόν τον αναζητητή εσύ καταφεύγεις στους χαρακτηρισμούς...
υπάρχουν τόσοι άλλοι αναζητητές που έχουν βρει την αλήθεια σε άλλα μονοπάτια και αυτό εσένα σε καίει...
ας πρόσεχες...
καλό σου βράδυ...
O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
- taxalata xalasa
έτσι! κάνε έρευνα αγοράς να ξέμε πως να τιμολογήσουμε...taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:27Πόσο βαθιά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να ανακαλύψεις αυτά τα μονοπάτια;tanipteros έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:07είδες που για να κακολογήσεις είσαι πρώτος και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω;O I έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 22:55
Τα ψυχολογικά πρέπει να τα αποδώσεις αλλού...
Μπρε μπούφο, έκανες μια ώρα να μου απαντήσεις ενώ σε είχα αποχαιρετήσει...όχι μία αλλά πολλές φορές με "επιχειρήματα" του κώλουπόσο πιο ψυχολογικά σημαίνει αυτό;
τεσπα
σου απάντησε ο Λόνλυ και μετά έφερες αυτό για να απαντήσεις έμμεσα ότι ο Ευγένιος είχε ψυχολογικά επειδή διάλεξε τον Ορθόδοξο Μοναχισμό αντί του Βουδιστικού.
ρε τον μπούφο
τεσπα
ο φίλος αναζητητής είχε ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα πριν στραφεί στην αναζήτηση ... όχι επειδή δεν διάλεξε τον Βουδδισμό... αλλά εσένα αυτό σε καίει...
και επειδή σας απορρίπτω και την θρησκεία σου και αυτόν τον αναζητητή εσύ καταφεύγεις στους χαρακτηρισμούς...
υπάρχουν τόσοι άλλοι αναζητητές που έχουν βρει την αλήθεια σε άλλα μονοπάτια και αυτό εσένα σε καίει...
ας πρόσεχες...
καλό σου βράδυ...

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Sid Vicious
Ξέρω δεν αντέχεις ότι ο Καστριώτης ήταν ΕλληνοΣέρβος.taxalata xalasa έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:24Εύγε Σερβιτόρε...!Sid Vicious έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:20Οι Σέρβοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα, αφηνιασμένοι κάνουν μεγάλο παιχνίδι! Δεν πιάνουν στην Ορθοδοξία τα βουντού της τελετής!
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- tanipteros
στις μέρες μας ... το κόστος είναι ότι χρειάζεσαι για πρόσβηαση στο ιντερνετ...taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:27Πόσο βαθιά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να ανακαλύψεις αυτά τα μονοπάτια;tanipteros έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:07είδες που για να κακολογήσεις είσαι πρώτος και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω;O I έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 22:55
Τα ψυχολογικά πρέπει να τα αποδώσεις αλλού...
τεσπα
ρε τον μπούφο
τεσπα
ας πρόσεχες...
καλό σου βράδυ...
αρχικά βρίσκεις αυτό που σε ενδιαφέρει να μελετήσεις και μετά αν θες και διαζώσης υπάρχουν πνευματικά κέντρα με δωρεάν πρόσβαση και άλλα με συνδρομή μέλους...
στον Βουδδισμό πχ που γνωρίζω υπάρχει πολύ βιβλίο στο διαδίκτυο και η επίσκεψη σε κάποια κοινότητα είναι δωρεάν
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- taxalata xalasa
παραλογίζεται...
-phorus -phora, -phorum
μπορείς να το κλίσεις άνετα...
Feindflug έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 21:49Ότι εσύ ρε τύπε, καθισμένος σε πλαστική καρέκλα στο μπαλκόνι σου με σαγιονάρα δίχαλο, έφτασες στο σημείο να κατανοήσεις ολόκληρη την ορθόδοξη θεολογία και απεφάνθεις ότι εντάξει μωρέ, ο θεός έχει να ασχοληθεί με άλλους χειρότερους και συ θα είσαι οκ, με ξεπερνάει.Aitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 17:49Εγώ πάντως δεν χλευάζω τα άγια. Τους γύρω γύρω χλευάζω. Και αν όντως υπάρχει Θεός, την ημέρα της κρίσεως με τα μούτρα μου θα παρουσιαστώ. Και τον μεγάλοδυναμο δεν θα τον πειραξει αν έχεις καταλάβει εσύ σωστά το ακριβώς χλεύασα, ούτε αν έφαγα μπριτζολα μεγάλη Παρασκευή. Θα έχει να ασχοληθεί με τα σκουπιδακια που εργαλοιοποιησαν την αγάπη τους ανά τους αιώνες. Και ναι, εκεί θα θέλει βοήθεια. Μην σου πω θα με πάρει εμένα για δεξί του χερι. Αν προτιμήσει κάτι τύπους που έχουν βγάλει περιφορα ιερά και όσια, ή όσους περιμένουν στην ουρά να προσκυνήσουν παντόφλες και άκρα νεκρών, κάτι δεν πάει καλά στις προταιρεοτητες του. Θα πάω αλλουlonelyrider έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 16:33
Εγω μιλαω για αυτους που χλευαζουν τα αγια πως θα παρουσιαστούν την ημέρα της κρίσεως. Με τι μούτρα.
.
Αν το κάνουμε δερμάτινη πολυθρόνα με σκαρπινι στον κήπο της έπαυλης μου, νοιώθεις λιγοτερο ξεπερασμένος;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αντί να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία που θα σε μπλέξει με ομάδες τύπου πυραμίδα ή ότι άλλο υπάρχει...σίγουρα το δωρεάν...δεν είναι δωρεάν....tanipteros έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:34στις μέρες μας ... το κόστος είναι ότι χρειάζεσαι για πρόσβηαση στο ιντερνετ...taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:27Πόσο βαθιά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να ανακαλύψεις αυτά τα μονοπάτια;tanipteros έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:07
είδες που για να κακολογήσεις είσαι πρώτος και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω;
ας πρόσεχες...
καλό σου βράδυ...
αρχικά βρίσκεις αυτό που σε ενδιαφέρει να μελετήσεις και μετά αν θες και διαζώσης υπάρχουν πνευματικά κέντρα με δωρεάν πρόσβαση και άλλα με συνδρομή μέλους...
στον Βουδδισμό πχ που γνωρίζω υπάρχει πολύ βιβλίο στο διαδίκτυο και η επίσκεψη σε κάποια κοινότητα είναι δωρεάν
Απλά πας για τσίπουρα και βλέπεις όλες αυτες τις παράλληλες συμπαντικες οντότητες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και την επόμενη ξυπνάς να ντερλικώσεις για να σου φύγει ο πονοκέφαλος.
Και το κυριότερο...τελείως πιο οικονομικά απ το να μπλέξεις με ομάδες κλπ.
- tanipteros
εγώ που ασχολήθηκα με τον Βουδδισμό δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα...taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:39Αντί να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία που θα σε μπλέξει με ομάδες τύπου πυραμίδα ή ότι άλλο υπάρχει...σίγουρα το δωρεάν...δεν είναι δωρεάν....tanipteros έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:34στις μέρες μας ... το κόστος είναι ότι χρειάζεσαι για πρόσβηαση στο ιντερνετ...
Απλά πας για τσίπουρα και βλέπεις όλες αυτες τις παράλληλες συμπαντικες οντότητες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και την επόμενη ξυπνάς να ντερλικώσεις για να σου φύγει ο πονοκέφαλος.
Και το κυριότερο...τελείως πιο οικονομικά απ το να μπλέξεις με ομάδες κλπ.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- taxalata xalasa
Που το ξες πως δεν ταντέχω πως o Castriot ήταν ελληνοσερβιτόρος στην φαντασία σου;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:32Ξέρω δεν αντέχεις ότι ο Καστριώτης ήταν ΕλληνοΣέρβος.taxalata xalasa έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:24Εύγε Σερβιτόρε...!Sid Vicious έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:20Οι Σέρβοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα, αφηνιασμένοι κάνουν μεγάλο παιχνίδι! Δεν πιάνουν στην Ορθοδοξία τα βουντού της τελετής!
μην αργεις... γράψε για την λέξη Καστριώτης που βγαίνει από την ελληνικιά λέξη Κάστρο που σημαίνει κάστρο...
να γελάσει ο κόζμος πουτόχει ανάγκη...
Τέτοιες ρηχές θεολογικές αναλύσεις, τύπε, ακόμα και μέσα από το Μπάκιγχαμ αν βγουν, ρηχές παραμένουν.Aitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:39Feindflug έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 21:49Ότι εσύ ρε τύπε, καθισμένος σε πλαστική καρέκλα στο μπαλκόνι σου με σαγιονάρα δίχαλο, έφτασες στο σημείο να κατανοήσεις ολόκληρη την ορθόδοξη θεολογία και απεφάνθεις ότι εντάξει μωρέ, ο θεός έχει να ασχοληθεί με άλλους χειρότερους και συ θα είσαι οκ, με ξεπερνάει.Aitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 17:49
Εγώ πάντως δεν χλευάζω τα άγια. Τους γύρω γύρω χλευάζω. Και αν όντως υπάρχει Θεός, την ημέρα της κρίσεως με τα μούτρα μου θα παρουσιαστώ. Και τον μεγάλοδυναμο δεν θα τον πειραξει αν έχεις καταλάβει εσύ σωστά το ακριβώς χλεύασα, ούτε αν έφαγα μπριτζολα μεγάλη Παρασκευή. Θα έχει να ασχοληθεί με τα σκουπιδακια που εργαλοιοποιησαν την αγάπη τους ανά τους αιώνες. Και ναι, εκεί θα θέλει βοήθεια. Μην σου πω θα με πάρει εμένα για δεξί του χερι. Αν προτιμήσει κάτι τύπους που έχουν βγάλει περιφορα ιερά και όσια, ή όσους περιμένουν στην ουρά να προσκυνήσουν παντόφλες και άκρα νεκρών, κάτι δεν πάει καλά στις προταιρεοτητες του. Θα πάω αλλου
Αν το κάνουμε δερμάτινη πολυθρόνα με σκαρπινι στον κήπο της έπαυλης μου, νοιώθεις λιγοτερο ξεπερασμένος;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Sid Vicious
Κι εγώ για λάδι στο μηχανάκι Castrol διαλέγωtaxalata xalasa έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:49Που το ξες πως δεν ταντέχω πως o Castrol ήταν ελληνοσερβιτόρος στην φαντασία σου;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:32Ξέρω δεν αντέχεις ότι ο Καστριώτης ήταν ΕλληνοΣέρβος.taxalata xalasa έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:24
Εύγε Σερβιτόρε...!
μην αργεις... γράψε για την λέξη Καστριώτης που βγαίνει από την ελληνικιά λέξη Κάστρο που σημαίνει κάστρο...
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ο χριστιανικός θεός, τύπε, θα κρίνει χωριστά εσένα και χωριστά τον παπά.taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 22:33Γενικότητες το όλοι...lonelyrider έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 20:51Ολοι θα λογοδοτήσουν. Και οι με και οι χωρις ρασα.taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 20:34
Να δούμε τι θα πουν,αυτήν την υποθετική ημέρα της κρίσης, και κάποιοι αντιπρόσωποι του Υψιστου που θέλουν να τους φιλουν το χέρι οι πιστοί αντί οι ίδιοι να μας προσκυνάνε όπως εκανε ο Χριστουλης.
Τα χρυσά στολίδια λες και είναι καλικαντζαροι στολισμενοι δεν τα λες και θυσία προς τον ποίμνιο..
Μαντεψε ποιοι θα κατουρηθουν επανω τους για σκανδαλισμο προς εμας τα απολωλα προβατακιαSpoilerShowΜπεεεεεεεεεε
Δε μας ειπες τίποτα το καινούριο.
Και το μπεεε στα πρόβατα που βοσκάς.
στο δια ταύτα...
Σας έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα να μην τους κατακρίνεται αυτούς με τα ράσα γιατί σας είπαν ότι όσο αμαρτωλός και να είναι κάποιος παπάς εφόσον είναι εντός εκκλησίας μια χαρά λειτουργούν τα "μυστήρια".
Δεν βοσκαω πρατίνες.
Αν αντί για μπεεε φορούσα ράσο και σε ευλογούσα αφού είχα ντερλικωσει την μισή πρατινα και θα μου φιλούσες το χέρι και θα πήγαινες σπιτι σου ήρεμος νιώθοντας ότι ο θεός σε έχει συγχωρήσει..
Κατσε περίμενε εσύ την κρίση...
Αν εσύ συμμετέχεις στα μυστήρια της εκκλησίας με αγνή και καλή διάθεση και ζεις ως σωστός χριστιανός, μη γνωρίζοντας αν ο ιερέας είναι άξιος ή όχι, θα κριθείς για αυτήν σου την πρόθεση και αυτήν την ζωή.
Το τι θα γίνει με τον ιερέα, δεν είναι δική σου υπόθεση να το κρίνεις.
Πού έφτασα; Να διδάσκω τα βασικά της θρησκείας, σε αυτούς που υποτίθεται πιστεύουν...
Dein Herz, meine Gier
ΕγινεFeindflug έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:51Τέτοιες ρηχές θεολογικές αναλύσεις, τύπε, ακόμα και μέσα από το Μπάκιγχαμ αν βγουν, ρηχές παραμένουν.Aitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:39Feindflug έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 21:49
Ότι εσύ ρε τύπε, καθισμένος σε πλαστική καρέκλα στο μπαλκόνι σου με σαγιονάρα δίχαλο, έφτασες στο σημείο να κατανοήσεις ολόκληρη την ορθόδοξη θεολογία και απεφάνθεις ότι εντάξει μωρέ, ο θεός έχει να ασχοληθεί με άλλους χειρότερους και συ θα είσαι οκ, με ξεπερνάει.
- taxalata xalasa
βάζεις και στην μακεδονικιά σαλάτα απ'το ίδιο Castrol;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:54Κι εγώ για λάδι στο μηχανάκι Castrol διαλέγωtaxalata xalasa έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:49Που το ξες πως δεν ταντέχω πως o Castriot ήταν ελληνοσερβιτόρος στην φαντασία σου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 4841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
17 Μάιος 2024, 21:11