Υπαρχουν ομορφα μερη στην Κυπρο, ειδικα στα βουνα και στην Παφο. Και φυσικα οι πανεμορφες παραλιες σε Αγια Ναπα και Πρωταρα. Αν και τα πιο ομορφα μερη της Κυπρου ειναι δυστυχως στα κατεχομενα...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 12:53Εγώ δεν έχω έρθει στην Κύπρο. Αλλά το ότι η Ελλάδα συνδυάζει σε μικρές αποστάσεις (βασικό) εκπληκτικές περιοχές σε βουνό και θάλασσα, είναι αλήθεια.Casp έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 12:43Με πουλμαν 15-20 μερες καθε καλοκαιρι, απο τα 10 μου μεχρι τα 18.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:37Η πλάκα σ' αυτό το θέμα είναι ότι όσοι δεν έχουν ιδέα τί είναι οι διακοπές με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ έχουν πλήρη άποψη για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ επειδή έκαναν μια φορά κάμπινγκ με το σόι ή κάπου ξέμπαρκα και θεωρούν άσχετους όλους τους άλλους, που πιθανόν να έχουν κάνει road trip (θυμήθηκα την Casp) σε όλη την Ελλάδα, με μηχανές ή απλά αυτοκίνητα.
(Και μετα μονη μου ή με παρεα)
Να' ναι καλα η γιαγιακα μου εκει που ειναι
Εχω παρα πολυ ομορφες αναμνησεις απο την Ελλαδαρα κυριως λογω της γιαγιας μου και γι αυτο και επιλεγω οποτε βρισκω ευκαιρια να βρισκομαι εκει. Αν δεν το κανω για χρονια, νιωθω οτι κατι μου λειπει. Τα καλοκαιρια μου ειναι συνδεδεμενα με την παιδικη μου ηλικια και την Ελλαδα. Γι' αυτο δεν την αλλαζω με καμια αλλη χωρα στον κοσμο. Ειναι πανεμορφη, ιδιαιτερη και μοναδικη.
(Το πιο ασχημο πραγμα στην Κυπρο ειναι ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ σε συνδιασμο με την υγρασια. Απλα, ΔΕΝ παλευεται). Και δεν εχουμε τοσο πρασινο οσο η Ελλαδα.
Αλλα για να λεμε την αληθεια, την Ελλαδα δεν την αλλαζω με καμια.
Και δεν ειναι μονο το οτι ειναι ομορφη χωρα. Ειναι το κλιμα, το περιβαλλον, εχετε αλλον αερα εκει. Δεν μπορω να το περιγραψω.