Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Σεπ 2024, 23:00

student έγραψε:
09 Σεπ 2024, 21:38
Από μέρους μου έχω βάλει εδώ και καιρό στο πρόγραμμα συνάντηση με Isildur και sys3x (που χάθηκες ρε ψυχή, ελπίζω να σαι καλά) για μπυράκια μόλις προκύψει ν ανέβω... έχουν συμφωνήσει και οι δύο. :)

Μέσα σ αυτό το διάστημα ομολογώ ότι προέκυψε ευχαρίστως και η επιθυμία να συναντήσω από κοντά και τους Sid Vicious και hellegennes αλλά όχι εν ώρα εργασία τους, με την καμία...
Μαζί με τον Isildur και τον sys3x πάω πακέτο κι εγώ, να ξέρεις.

Στην δουλειά και να θέλεις να με δεις μπορεί να μην προλαβαίνεις να μου μιλήσεις. Το πολύ-πολύ να γελάς μ' αυτά που θα ακούς γιατί είμαστε τσίρκο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Σεπ 2024, 23:01

Communio Sancta έγραψε:
09 Σεπ 2024, 22:04
Επίσης λατρεύω ακόμα την παρέα της Θεσσαλονίκης, ορισμένα παιδιά γίνανε αδελφές ψυχές με έναν παράξενο τρόπο.
Isildur, νομίζω σε κράζουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 10 Σεπ 2024, 00:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Σεπ 2024, 22:24
student έγραψε:
09 Σεπ 2024, 22:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Σεπ 2024, 21:57

Εγώ δεν φαντάζομαι κάτι. Έχω περάσει ανεπανάληπτες στιγμές "οικειότητας" τόσο στα βόρεια όσο και στα νότια με αρκετούς από τους επιδραστικούς του πχόρουμ και του μαύρου.

Του μαύρου φυσικά, ήταν αξεπέραστες. Δεν ξέρω τί να πρωτοθυμηθώ.

Στο πχόρουμ η μόνη φάση που είχε τρελλό γέλιο ήταν οι αγώνες ΦΑΟ-ΑΧΑΤΕ.

Οι συνάξεις σε σπίτια, ταβέρνες, μπαράκια, πατάρια κλπ ήταν ευχάριστες μεν αλλά πολύ πιο χαλαρές φάσεις.

Και κάπου έχω την αίσθηση ότι αυτές οι μέρες έχουν περάσει. Εύχομαι για τα νεούδια που επιχειρούν αντίστοιχα κονέ σήμερα να περάσουν καλύτερα.
Τι νεούδια ρε κοριτσάρα...καλά θα ταν... :lol:

Τα κάναμε κι εμείς ρε συ γάτα πριν τόσα χρόνια αυτά που λες...δεν ήταν με τους του πχώρουμ, δεν ήταν με τους του μαύρου, ήταν με τους κάποιους κάποιου άλλου.

Τότες οι συνάξεις ήταν συνήθως κάπως μαζικές...
τώρα πλέον σου κάνουν κλικ κάποιοι λίγοι άνθρωποι και σκέφτεσαι ότι θα ταν ωραία να πιεις μερικά μπυράκια με την πάρτη τους...έχουν ίσως κάτι να σου πουν...δεν ψάχνεις πλέον κονέ.

ΥΓ. Πολύ θα με ευχαριστούσε να καθόταν να ήσουν κι εσύ σε αυτό το μικρό παρεάκι... η γυναίκα μου με κράζει ότι έχω γίνει μονόχνωτος τώρα που μεγάλωσα και μοιάζει σαν να μη γουστάρω κανέναν...προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν είμαι γω το πρόβλημα...θέλω απλά λίγους και καλούς βλαμμένους για να γουστάρω
Η διαφορά μας είναι ότι εσύ δίνεις στο "μαζικές" μία προσέγγιση που παραπέμπει σε μία βαρετή κοινωνική υποχρέωση και στις πιο προσωπικές συναντήσεις κατιτίς το πιο επιλεκτικό.

Καμμία σχέση.

Κατά τα άλλα, σαφώς και το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Όλοι επιζητούν κάποιες στιγμές να δουν πρόσωπα που θεωρούν ότι έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία.

Αλλά τα μαζικά ΕΠΗ που λέει και ο δάσκαλος, αν πετύχουν :) δεν συγκρίνονται καν ως εμπειρία.
Το ωραίο ήταν πως έπεφτε τόσο χοντρό μπινελίκι, που νόμιζες θα σφαχτούνε, κι έπεφτε γαμώ τα γέλια, και γίνανε και φιλίες. Έχω φιλοξενήσει σπίτι παιδιά, και με έχουν επίσης φιλοξενήσει.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Σεπ 2024, 13:46

Λοξίας έγραψε:
09 Σεπ 2024, 21:43
Πασιφάη έγραψε:
09 Σεπ 2024, 13:14
SpoilerShow
Ναύτης και Isildur ειναι απ'τους ανθρώπους που θεωρω πως θα με επηρεάσουν θετικά, διότι έχουν καλή ενέργεια, είναι άξιοι συνομιλητες και πολυεπίπεδοι γνώστες . Αν έχω πει επί παραδείγματι μια χαζομάρα, ή επιμείνω σε κάτι που ενδεχομένως προκύψει λανθασμένο απ'τα ιδια τα γεγονότα, θα σκεφτώ και δυο και τρεις φορες τη μαλακία μου.
Ο student, είναι αγαπημένος χρήστης, επιδρά στην ψυχολογία μου στο μουσικό κομμάτι και μ'ευχαριστεί η ειλικρίνειά του, ειδικά όταν δίνει ευχές που ξερω πως τις εννοεί.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ , κι εγω σε διαβάζω όπου σε πετυχαίνω.
Λοξίας,απλά σε αγαπώ απεριόριστα. Να ήξερες πόσο με έχεις βοηθήσει να δω πράγματα στα θεολογικά μονοπάτια. Σ'ευχαριστώ πολύ γι'αυτο.
Ανταποδίδω... :D
Δηλαδή σε έκανα σαν τα μούτρα μου; :p2:
Καλό αυτό :lol: ...δεν άντεχα να έχω μόνον εγώ τέτοια μούτρα... :P
:lol::hebit:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Σεπ 2024, 13:51

student έγραψε:
09 Σεπ 2024, 13:41
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης και Isildur ειναι απ'τους ανθρώπους που θεωρω πως θα με επηρεάσουν θετικά, διότι έχουν καλή ενέργεια, είναι άξιοι συνομιλητες και πολυεπίπεδοι γνώστες . Αν έχω πει επί παραδείγματι μια χαζομάρα, ή επιμείνω σε κάτι που ενδεχομένως προκύψει λανθασμένο απ'τα ιδια τα γεγονότα, θα σκεφτώ και δυο και τρεις φορες τη μαλακία μου.
Ο student, είναι αγαπημένος χρήστης, επιδρά στην ψυχολογία μου στο μουσικό κομμάτι και μ'ευχαριστεί η ειλικρίνειά του, ειδικά όταν δίνει ευχές που ξερω πως τις εννοεί.
Λοξίας,απλά σε αγαπώ απεριόριστα. Να ήξερες πόσο με έχεις βοηθήσει να δω πράγματα στα θεολογικά μονοπάτια. Σ'ευχαριστώ πολύ γι'αυτο.
:hebit:

Βάλε φωτιά ...

Μονο να ήξερες ποσο αγαπω Αγγελάκα και το συγκεκριμένο τραγουδι πόσο με έχει σημαδέψει. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Σεπ 2024, 13:54

Isildur έγραψε:
09 Σεπ 2024, 18:40
Πασιφάη έγραψε:
Δεν είναι κακό να βλέπω ότι μπορεί να επηρεάζω κάπως, κάπου, έστω κάποιον θετικά, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ. Εδώ μέσα, εννοώ. Άλλο πράμα οι συμπάθειες, φυσικά.

Θενκς, φλλλαράκι.
Ποτε δεν λέω κάτι, άπαξ και δεν το εννοώ. Εσύ κι ο Ναύτης ειστε όσα είπα για την πάρτη μου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Σεπ 2024, 13:58

Communio Sancta έγραψε:
10 Σεπ 2024, 00:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Σεπ 2024, 22:24
student έγραψε:
09 Σεπ 2024, 22:13

Τι νεούδια ρε κοριτσάρα...καλά θα ταν... :lol:

Τα κάναμε κι εμείς ρε συ γάτα πριν τόσα χρόνια αυτά που λες...δεν ήταν με τους του πχώρουμ, δεν ήταν με τους του μαύρου, ήταν με τους κάποιους κάποιου άλλου.

Τότες οι συνάξεις ήταν συνήθως κάπως μαζικές...
τώρα πλέον σου κάνουν κλικ κάποιοι λίγοι άνθρωποι και σκέφτεσαι ότι θα ταν ωραία να πιεις μερικά μπυράκια με την πάρτη τους...έχουν ίσως κάτι να σου πουν...δεν ψάχνεις πλέον κονέ.

ΥΓ. Πολύ θα με ευχαριστούσε να καθόταν να ήσουν κι εσύ σε αυτό το μικρό παρεάκι... η γυναίκα μου με κράζει ότι έχω γίνει μονόχνωτος τώρα που μεγάλωσα και μοιάζει σαν να μη γουστάρω κανέναν...προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν είμαι γω το πρόβλημα...θέλω απλά λίγους και καλούς βλαμμένους για να γουστάρω
Η διαφορά μας είναι ότι εσύ δίνεις στο "μαζικές" μία προσέγγιση που παραπέμπει σε μία βαρετή κοινωνική υποχρέωση και στις πιο προσωπικές συναντήσεις κατιτίς το πιο επιλεκτικό.

Καμμία σχέση.

Κατά τα άλλα, σαφώς και το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Όλοι επιζητούν κάποιες στιγμές να δουν πρόσωπα που θεωρούν ότι έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία.

Αλλά τα μαζικά ΕΠΗ που λέει και ο δάσκαλος, αν πετύχουν :) δεν συγκρίνονται καν ως εμπειρία.
Το ωραίο ήταν πως έπεφτε τόσο χοντρό μπινελίκι, που νόμιζες θα σφαχτούνε, κι έπεφτε γαμώ τα γέλια, και γίνανε και φιλίες. Έχω φιλοξενήσει σπίτι παιδιά, και με έχουν επίσης φιλοξενήσει.
Εγώ δεν θυμάμαι ούτε μία φάση, που να έπεφταν τρελλά μπινελίκια. :lol: Και το δικό μου σπίτι, ήταν έναν καιρό κέντρο διερχομένων. Και δεν εννοώ προσωπικούς φίλους, με τους οποίους διατήρησα εξωπχορουμική σχέση μέχρι σήμερα. Έτερον εκάτερον.

Γενικώς, όποιος περιμένει να γίνει πεδίο μάχης ή οποιαδήποτε πχορουμική σύναξη, είναι βαθιά νυχτωμένος. :lol:

Όλοι ευγενέστατοι και γλυκύτατα παιδιά είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Σεπ 2024, 14:00

Επ' ευκαιρία, μου λείπει τρελλά η Ίφιδα. :011:

Απίστευτη μούρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Σεπ 2024, 14:00

Ωχ Παναϊα μου. :lol:

Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius » 10 Σεπ 2024, 23:00

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 11 Σεπ 2024, 10:59

student έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
09 Σεπ 2024, 19:08
Φανταζομαι πως θα ειναι να ανεβω μια φορα Θεσσαλονικη, να συναντουσα πιχι τον Ισιλντουρα, να περνουσαμε απο το μαρκετ του Χελι για ψιλοκουβεντουλα και μετα για σουβλακι στου Σιντ. Εσεις την εχετε αυτη την οικειοτητα μεταξυ σας η φανταζομαι πραγματα που δεν υπαρχουν;

.
Από μέρους μου έχω βάλει εδώ και καιρό στο πρόγραμμα συνάντηση με Isildur και sys3x (που χάθηκες ρε ψυχή, ελπίζω να σαι καλά) για μπυράκια μόλις προκύψει ν ανέβω... έχουν συμφωνήσει και οι δύο. :)

Μέσα σ αυτό το διάστημα ομολογώ ότι προέκυψε ευχαρίστως και η επιθυμία να συναντήσω από κοντά και τους Sid Vicious και hellegennes αλλά όχι εν ώρα εργασία τους, με την καμία...

για μπυράκια (πολλά ίσως) στο χαλαρό ... όχι εν ώρα εργασίας τους με επαγγελματικές υποχρεώσεις να τους αποσπούν.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τότε, να στε καλά ρε μάγκες...
μακάρι να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα και να μας βρει με υγεία και ...στην υγειά μας.
Το... "ραντεβού" είναι μόνιμα ανοιχτό και το ξέρεις. Αρκεί να μην κάτσει καμμιά στραβή από ατυχία, όπως έγινε πριν μερικούς μήνες με άλλον χρήστη (δεν ξέρω αν θέλει να το αναφέρω δημόσια και γι' αυτό δεν γράφω το όνομά του), που μού έστειλε ΠΜ για να βρεθούμε επειδή θα ανέβαινε στη Μπουγατσούπολη αλλά με πέτυχε σε άσχημη φάση και με τρέξιμο. Και τώρα έχω τρέξιμο μπόλικο και μέχρι αργά (και με κάποια θέματα φροντίδας υπέργηρων...), αλλά συχνά βολεύει και μπορεί κανονίσω μια έξοδο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 11 Σεπ 2024, 11:07

Isildur έγραψε:
11 Σεπ 2024, 10:59
student έγραψε:
SpoilerShow
Αρίστος έγραψε:
Φανταζομαι πως θα ειναι να ανεβω μια φορα Θεσσαλονικη, να συναντουσα πιχι τον Ισιλντουρα, να περνουσαμε απο το μαρκετ του Χελι για ψιλοκουβεντουλα και μετα για σουβλακι στου Σιντ. Εσεις την εχετε αυτη την οικειοτητα μεταξυ σας η φανταζομαι πραγματα που δεν υπαρχουν;

.

για μπυράκια (πολλά ίσως) στο χαλαρό ... όχι εν ώρα εργασίας τους με επαγγελματικές υποχρεώσεις να τους αποσπούν.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τότε, να στε καλά ρε μάγκες...
μακάρι να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα και να μας βρει με υγεία και ...στην υγειά μας.

Το... "ραντεβού" είναι μόνιμα ανοιχτό και το ξέρεις. Αρκεί να μην κάτσει καμμιά στραβή από ατυχία, όπως έγινε πριν μερικούς μήνες με άλλον χρήστη (δεν ξέρω αν θέλει να το αναφέρω δημόσια και γι' αυτό δεν γράφω το όνομά του), που μού έστειλε ΠΜ για να βρεθούμε επειδή θα ανέβαινε στη Μπουγατσούπολη αλλά με πέτυχε σε άσχημη φάση και με τρέξιμο. Και τώρα έχω τρέξιμο μπόλικο και μέχρι αργά (και με κάποια θέματα φροντίδας υπέργηρων...), αλλά συχνά βολεύει και μπορεί κανονίσω μια έξοδο.
:hebit:

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 11 Σεπ 2024, 11:19

Αρίστος έγραψε:

.
Παλιά γινόντουσαν πολύ συχνότερα αυτές οι φάσεις, έχουμε να θυμόμαστε πολλές εξόδους με μπόλικο κόσμο από το 2006 (ή 2007;). Με τον καιρό ξέφτισε κάπως το πράγμα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά δικές μου συμμετοχές, δεν ξέρω αν κάποιοι άλλοι συνέχισαν να βρίσκονται κάπου κάπου. Τα τελευταία χρόνια είχαμε κάποιες μπυροσυνάξεις με Χέλη και Συσεξ. Στο μαγαζί του Σιντ έχω πάει λίγες φορές (2-3 ίσως), η μία απ' αυτές ήταν ένα από τα παλιά-καλά meatings, αλλά έχω φάει από εκεί πολύ περισσότερες είτε πηγαίνοντας ο ίδιος είτε κάποιος άλλος για να παραλάβει την παραγγελία.

Άτομα που έχουμε βρεθεί κατά καιρούς:
Οι 3 admins, Σαλίβερος, Hal, Vatraxos, Σύνδρομος, Ερμής (ο Darth), Σάκης (o Sid), Teal (Γκερ), Σέλευκος, Rosa, Ίφιδα, Ουδενοίδα, Figaro, Hope, Kauldron, Akirav, Daria, Κατσίκα, DenMorka (ή κάπως έτσι;) και φυσικά Χέλης και sys3x που συνεχίσαμε τις επαφές και αργότερα.

Με τον μακαρίτη τον Ηράκλειτο 5-6 φορές, τον αναφέρω χωριστά γιατί έχουμε βρεθεί και οικογενειακώς σε κάποιες εξόδους μας, αλλά και σε διακοπές που βρισκόμασταν καθημερινά για κάποιες μέρες.

Επίσης έχω συναντηθεί αρκετές φορές με τον DNA και μια φορά με τον Koza Mostra, αλλά στο μαγαζί μου όχι σε κάποια έξοδο (αν και νομίζω ότι ο DNA ήταν σε ένα από τα meatings). Μπορεί να ξεχνάω και κάποιον βέβαια, περάσανε και μπόλικα χρόνια.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Σεπ 2024, 12:42

Απο Αθήνα είχε τύχει να γνωριστώ πιο παλιά και με μια κοπέλα την Peninsula, όποιος τη θυμάται.
Απίστευτα καλλιεργημένη κοπέλα και ωραία προσωπικότητα.

Γενικά με πάρα πολλούς, με τους περισσότερους απο τους οποίους διατηρούμε κυρίως εξωπχωρουμικές επαφες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 11 Σεπ 2024, 12:47

Αντικειμενικα θα επρεπε να ειμαι απο τους πρωτους στην λιστα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”