Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Σεπ 2024, 13:16

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:07
BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:05
Να κάτσεις να διαβάσεις την σχετική ύλη του μαθήματος που θα γίνεται και μετά να στείλεις στο υπουργείο παιδείας σχετική επιστολή με τις ενστάσεις σου
Νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί σχετικά με τον ρόλο του φόρουμ. Δεν είμαστε νομοθετική επιτροπή, είμαστε χώρος συνδιαλλαγής απόψεων.
Καθόλου. Γι αυτό ειρωνεύομαι της απόψεις του κάθε ψέκα ,υπενθυμίζοντας του ότι οι αρλούμπες του θα προκαλούσαν μόνο γέλιο στα πραγματικά κέντρα λήψεως αποφάσεων. Λες να έχω σοβαρή απαίτηση από κάποιον που βγάζει αφρούς ,επειδή βλέπει έναν άλλον να βγάζει αφρούς ,αφού τάχα στα σχολεία θα κάνουν όλα τα παιδιά πούστηδι; Και που κατα 99% οι αφρίζοντες δεν έχουν καν παιδιά σε σχολεία. Να είμαστε καλά ,να σπάζουμε πλάκα εποχές όπως τώρα ,που δεν έχουμε πολλές δουλειές.

Δεν ασχολούμαστε σοβαρά με βλάκες και ψεκασμένες αρλούμπες. Δεν τις αντικρούουμε, μην μπερδεύεσαι, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. Όποιος τις υποστηρίζει έχει φάει προ πολλού αυτομάτως Χ από την κοινωνία σαν προβληματικός ,που χρειάζεται την βοήθεια ειδικού ,γι αυτό και κλαψουρίζει στα φόρα και τα σόσιαλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 25 Σεπ 2024, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Σεπ 2024, 13:17

Chilloutbuddy έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:09
Ναι κοίτα μια ενεσούλα γουκισμού συγκεκριμένα η Ελλάδα τη χρειάζεται, μιλάμε για χώρα που λέμε τους γύφτους γύφτους και τους Ευρωπαίους καλτσοπέδιλους και εννοούμε πάνω κάτω γύφτους με λεφτά.
Έχω την αίσθηση ότι παλιότερα ήταν συχνότερος ο όρος "τσιγγάνοι" και η στροφή προς το προσβλητικότερο συνέπεσε με την αύξηση της εγκληματικότητας στην συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα, διότι η λέξη "γύφτος" ήταν ήδη προσβλητική για άλλους λόγους.

Βέβαια δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με γουοκισμό και πώς θα άλλαζε οτιδήποτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση με αυτό. Οι λέξεις αποκτούν πρόσημο για συγκεκριμένους λόγους, χωρίς να αλλάξει η αιτία του πρόσημου, κάθε νέος όρος θα αποκτά το ίδιο πρόσημο πολύ γρήγορα. Δηλαδή αν ξαφνικά λέγαμε απλώς "ρομά", πολύ σύντομα θα αποκτούσε το ίδιο αρνητικό πρόσημο με την λέξη "γύφτος".

Παρομοίως, η λέξη Εβραίος έχει αρνητικό πρόσημο στην ΚΝΕ, όπως παλιότερα είχε η λέξη Ιουδαίος.

Οι αλλαγές στην νοοτροπία δεν έρχονται αλλάζοντας λεξούλες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Σεπ 2024, 13:17

Cecily Anne έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:15
Ναύτης έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:14
Τά 'χουνε κάνει ένα μπουρδέλο όλα, θα βαρέσουνε τιλτ τα παιδάκια του δημοτικού.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Η όλη φάση οδεύει προς προπαγάνδα για τα ιδιωτικά σχολεία και θυμηθείτε με.
Όχι πως στα ιδιωτικά γίνεται τίποτα το ουαου. Ακόμη και στα φημισμένα
Απλά ειναι καλύτερες εγκαταστάσεις και τα έχουν μαντρωμένα.
Και εκει 25 παιδιά η τάξη και εκεί δουλειές για να λέμε πως κάτι κάνουμε διαφορετικό κλπ.
Εχω παραδείγματα στο άμεσο οικογενειακό/φιλικό περιβάλλον μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Σεπ 2024, 13:18

BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:16
hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:07
BOOMER έγραψε:
Να κάτσεις να διαβάσεις την σχετική ύλη του μαθήματος που θα γίνεται και μετά να στείλεις στο υπουργείο παιδείας σχετική επιστολή με τις ενστάσεις σου
Νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί σχετικά με τον ρόλο του φόρουμ. Δεν είμαστε νομοθετική επιτροπή, είμαστε χώρος συνδιαλλαγής απόψεων.
Καθόλου. Γι αυτό ειρωνεύομαι της απόψεις του κάθε ψέκα ,υπενθυμίζοντας του ότι οι αρλούμπες του θα προκαλούσαν μόνο γέλιο στα πραγματικά κέντρα λήψεως αποφάσεων. Λες να έχω σοβαρή απαίτηση από κάποιον που βγάζει αφρούς ,επειδή βλέπει έναν άλλον να βγάζει αφρούς ,αφού τάχα στα σχολεία θα κάνουν όλα τα παιδιά πούστηδι; Και που κατα 99% οι αφρίζοντες δεν έχουν καν παιδιά σε σχολεία. Να είμαστε καλά ,να σπάζουμε πλάκα εποχές όπως τώρα ,που δεν έχουμε πολλές δουλειές.
Δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι το παιδί του θα γίνει γκέι γιατί διδάσκεται μαλακίες. Το πρόβλημα δεν είναι στο αν το παιδί του θα γίνει "πούστης". Αυτό είναι αχυράνθρωπος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Σεπ 2024, 13:20

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:03
Philip Mortimer έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:59
hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:54

Αλήθεια; Δεν ξέρω ούτε έναν.
Εγώ ξέρω.
Θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που λέει "μαμά" την μητριά του. Όλοι οι υπόλοιποι τους φωνάζουν με τα ονόματά τους και δεν τους θεωρούν γονείς τους γιατί δεν είναι.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Σεπ 2024, 13:20

Cecily Anne έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:10
hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:08
Cecily Anne έγραψε:
Εξαρτάται από το ποτέ το έμαθαν. Όσες περιπτώσεις γνωρίζω που το έμαθαν σε μεγαλύτερη ηλικία, τους φωνάζουν μαμά μπαμπά.
Δεν μιλάμε για περιπτώσεις υιοθετημένων που δεν ξέρουν ότι είναι υιοθετημένα.
Ναι, προφανώς, εννοώ αφού το μάθουν.
Για άλλο πράγμα μιλάμε. Αν δεν έχουν γνωρίσει τους αληθινούς τους γονείς θα βλέπουν σαν γονείς αυτούς που τους μεγάλωσαν. Αυτό είναι αυτονόητο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 25 Σεπ 2024, 13:22

Cecily Anne έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:15
Ναύτης έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:14
Τά 'χουνε κάνει ένα μπουρδέλο όλα, θα βαρέσουνε τιλτ τα παιδάκια του δημοτικού.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Η όλη φάση οδεύει προς προπαγάνδα για τα ιδιωτικά σχολεία και θυμηθείτε με.
Συμφωνώ, έτσι είναι, αν και απ' ότι είδα το "μάθημα" θα είναι υποχρεωτικό οπότε θα διδάσκεται και στα ιδιωτικά.
Γενικά, μια ομαδούλα βαρεμένων "ειδικών" στο υπουργείο παιδείας κάνει πειράματα στα παιδιά του κόσμου.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 25 Σεπ 2024, 13:27

Δεν νομίζω ότι σε αυτή τη διεφθαρμένη χώρα μπορεί να γίνει σωστή διάγνωση που να θεωρείται απαραίτητη η βοήθεια ειδικού. Τα λαμογια έχουν το πάνω χέρι οπότε θα διωκουν τους αντιπάλους.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 25 Σεπ 2024, 13:29

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:17
Οι αλλαγές στην νοοτροπία δεν έρχονται αλλάζοντας λεξούλες.
Καλά εννοείται. Γιατί νομίζεις ότι στις αγγλόφωνες χώρες του Γουοκιστάν που πλέον σε λένε ρατσιστή αν τολμήσεις να πεις ότι σου αρέσει η όπερα ή ότι διάβασες τη βιογραφία του Τσώρτσιλ, έχει αλλάξει η νοοτροπία; Καθόλου δεν έχει αλλάξει, ο κόσμος στα σπίτια του λέει τα ίδια ακριβώς που λέγανε και πριν για αράπηδες και πούστηδες, μη σου πώ ότι έχουν αγριέψει κιόλας.

Όμως και αυτό το να μη λες καφρίλες δημόσια έχει από μόνο του αξία, δε χρωστάει ο άλλος τίποτα να ακούει καφρίλες εις βάρος του.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 25 Σεπ 2024, 13:30

BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 09:16
H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Οι "σύγχρονες δυτικές χώρες" έχουν κοινωνίες σε παρακμή και βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Όσο για τα αποτελέσματα της ΝΔ, απο το 41% πήγε στο 20%.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Σεπ 2024, 13:48

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:18

Δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι το παιδί του θα γίνει γκέι γιατί διδάσκεται μαλακίες. Το πρόβλημα δεν είναι στο αν το παιδί του θα γίνει "πούστης". Αυτό είναι αχυράνθρωπος.
Το παιδί διδάσκεται να είναι ανοικτό στη διαφορετικότητα. Τι είναι αυτό; Είναι πχ η οικογένεια Ιρλανδών που ήρθαν τον Ιούλιο στα ενοικιαζόμενα μου η μια κόρη είχε μαζί και την κοπέλα της. 15-16 χρονών. Εϊναι κοινή πραγματικότητα όλα αυτά στην Ευρώπη ,αύριο τα παιδιά μας θα έχουν αυτά τα παιδιά συναδέλφους ή συμφοιτητές. Αν φρικάρει ο κάθε μπουρτζόβλαχος και ζητάει από την Μπαναγιά να ρίξει φωτιά να τους κάψει με αγάπη ,είναι αδιάφορο. Φυσικά και τρέμει ,πολύ συγκεκριμένα μην του γίνει ο γιόκας μπούστης και μάλιστα παθητικός. Αν πχ πηδάει την πρώτη του ξαδέλφη είναι οκ. Εδώ έχουμε "σύγκρουση" δυο κόσμων του 21ου και του 12ου αιώνα και το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό. Η Ελλάδα ανήκει στην δυτικό πολιτισμό του 21ου αιώνα.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Σεπ 2024, 13:51

Golden Age έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:30
BOOMER έγραψε:
H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Οι "σύγχρονες δυτικές χώρες" έχουν κοινωνίες σε παρακμή και βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Όσο για τα αποτελέσματα της ΝΔ, απο το 41% πήγε στο 20%.
Οι σύγχρονες δυτικές χώρες ευημερούν ,όσο για τα αποτελέσματα της ΝΔ είναι ότι θα κυβερνάει σίγουρα μέχρι το 2027 έχοντας καθολική αποδοχή από την κοινωνία,χωρίς ορατό αντίπαλο μέχρι στιγμής. Αν στην πορεία εμφανιστεί κάποιος δυνητικός αντίπαλος από την μεριά του ΠΑΣΟΚ ,δεν θα έχει την παραμικρή διαφορά σε σχετικά ζητήματα. Δεν ξέρω αν μέχρι τότε θα έχει βγει από τις φυλακές Δομοκού ,ο ναζιστής εγκληματίας Κασιδιάρης.Θυμάμαι ακόμη ένα ηλίθιο μυθιστόρημα που διαφήμιζαν στα φόρα κάτι νεοναζιστικά νούμερα ,στυλ η Αθήνα υπό κατάρρευση που πολεμούσαν κάτι σούπερ ντούπερ εθνικιστές μεταλλαγμένους Αλβανούς που βίαζαν μαζικά ακόμη και τις διαβάσεις πεζών επειδή είχαν ρήγες σαν την Ελληνική σημαία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 25 Σεπ 2024, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 25 Σεπ 2024, 13:53

BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:51
Golden Age έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:30
BOOMER έγραψε:
Οι σύγχρονες δυτικές χώρες ευημερούν ,όσο για τα αποτελέσματα της ΝΔ είναι ότι θα κυβερνάει σίγουρα μέχρι το 2027 έχοντας καθολική αποδοχή από την κοινωνία,χωρίς ορατό αντίπαλο μέχρι στιγμής. Αν στην πορεία εμφανιστεί κάποιος δυνητικός αντίπαλος από την μεριά του ΠΑΣΟΚ ,δεν θα έχει την παραμικρή διαφορά σε σχετικά ζητήματα. Δεν ξέρω αν μέχρι τότε θα έχει βγει από τις φυλακές Δομοκού ,ο ναζιστής εγκληματίας Κασιδιάρης.
Με 20% δεν την βλέπω να κυβερνά μόνη της. Θα συγκυβερνήσει με κανένα ομοϊδεατό κόμμα της τύπου ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, με τα οποία δεν έχει καμμία διαφορά σε σχετικά ζητήματα όπως σωστά επεσήμανες. Με δεξιό κόμμα δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει, κάνει τζιζ. Αλλά τα δεξιά κόμματα θα ανέβουν, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Σεπ 2024, 13:54

BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:48
hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:18

Το παιδί διδάσκεται να είναι ανοικτό στη διαφορετικότητα. Τι είναι αυτό; Είναι πχ η οικογένεια Ιρλανδών που ήρθαν τον Ιούλιο στα ενοικιαζόμενα μου η μια κόρη είχε μαζί και την κοπέλα της. 15-16 χρονών. Εϊναι κοινή πραγματικότητα όλα αυτά στην Ευρώπη ,αύριο τα παιδιά μας θα έχουν αυτά τα παιδιά συναδέλφους ή συμφοιτητές. Αν φρικάρει ο κάθε μπουρτζόβλαχος και ζητάει από την Μπαναγιά να ρίξει φωτιά να τους κάψει με αγάπη ,είναι αδιάφορο. Φυσικά και τρέμει ,πολύ συγκεκριμένα μην του γίνει ο γιόκας μπούστης και μάλιστα παθητικός. Αν πχ πηδάει την πρώτη του ξαδέλφη είναι οκ. Εδώ έχουμε "σύγκρουση" δυο κόσμων του 21ου και του 12ου αιώνα και το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό. Η Ελλάδα ανήκει στην δυτικό πολιτισμό του 21ου αιώνα.
:smt005:
Γλέντα τους!
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Σεπ 2024, 13:54

Αν ο κόσμος μέσα του ειναι αντίθετος σε όλο αυτό τότε όσες απαγορεύσεις και να του βάλεις, το πράγμα θα σκάσει μόνο του.
Μπορεί όχι σε 10-20 χρόνια, αλλά θα σκάσει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών