έτσι θα πατάξομε την Πατριαρχία ωρέ! με το παραμικρό τα παρατάς;kalorifer έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 18:54Δεν είμαι ούτε σεξιστής ούτε μισογύνης για να κάνω κάτι τέτοιο, ειδάλλως αυτή θα ήταν και η βασική μου επιχειρηματολογία. Απλώς το έγραψα χιουμοριστικά. Οι αναλύσεις αλά Κλουζώ που επιχειρείς δεν με αφορούν και πολύ.
Όσο και να δηλώνεις ότι έχει παραθέσει πηγές, δεν το έχεις κάνει, έχεις παραθέσει πετσοκομμένα αποσπάσματα προκειμένου να δημιουργήσεις συγκεκριμένες εντυπώσεις. Από κει και πέρα, δεν έχει και πολλή σημασία το τι πιστεύεις, καθώς η επιστήμη συνεχίζει να έχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση στο θέμα. Όσο για το ότι οι όροι αλλάζουν για λόγους πολιτικούς, είναι το λιγότερο αστείο, όταν τα τρανς άτομα είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι και αντιμετωπίζονται ως αποσυνάγωγοι από την πλειοψηφία. Όπως ανέφερα πολλοί άλλοι όροι αλλάζουν στα εν λόγω εγχειρίδια και αυτό έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιούνται πολλές δεκαετίες τώρα και σε αρκετές περιπτώσεις είτε έχουν φορτιστεί αρνητικά είτε δεν αντικατοπτρίζουν τα νέα δεδομένα που έχουμε μάθει.
Για να το κλείσουμε, ακόμα και να μην είχα γνώσεις σχετικά, δεν με πείθει η επιχειρηματολογία σου. Δεν ξέρω ποιον προσπαθείς να πείσεις. Τον εαυτό σου; Αρκέσου στο ότι πείθεις άτομα επιπέδου πηγαδιών. Τεσπά, όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαβάσει το θέμα και να βγάλει συμπέρασμα. Η μεταξύ μας αντιπαράθεση δεν έχει κάποιο νόημα πλέον.
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Μα ναι, πλάκα έκανες, δεν το εννοούσες. Όπως αυτός εδώ:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 19:11Ο μόνος που συμφωνεί μαζί σου σ' αυτό το θέμα είναι ο blackpaint, που κι αυτός λέει άλλα πράγματα, γιατί η σχέση σας με την επιστημονική μελέτη στο ζήτημα είναι περιλήψεις στο Google (πράγμα που άλλωστε παραδέχτηκες απ' την αρχή).
Εσύ παρουσιάζεις πετσοκόμματα, εγώ έχω παρουσιάσει πηγές, έρευνες και έχω αναπτύξει αυτά που λέω γιατί ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Δεν θα λέμε συνέχεια τα ίδια, καταντά κουραστικό.
Το ποιος συμφωνεί μαζί μου ελάχιστα με ενδιαφέρει. Δεν κρίνει αυτό την ορθότητα των επιχειρημάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 24 Απρ 2018, 23:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
sys3x έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 19:12έτσι θα πατάξομε την Πατριαρχία ωρέ! με το παραμικρό τα παρατάς;kalorifer έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 18:54Δεν είμαι ούτε σεξιστής ούτε μισογύνης για να κάνω κάτι τέτοιο, ειδάλλως αυτή θα ήταν και η βασική μου επιχειρηματολογία. Απλώς το έγραψα χιουμοριστικά. Οι αναλύσεις αλά Κλουζώ που επιχειρείς δεν με αφορούν και πολύ.
Όσο και να δηλώνεις ότι έχει παραθέσει πηγές, δεν το έχεις κάνει, έχεις παραθέσει πετσοκομμένα αποσπάσματα προκειμένου να δημιουργήσεις συγκεκριμένες εντυπώσεις. Από κει και πέρα, δεν έχει και πολλή σημασία το τι πιστεύεις, καθώς η επιστήμη συνεχίζει να έχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση στο θέμα. Όσο για το ότι οι όροι αλλάζουν για λόγους πολιτικούς, είναι το λιγότερο αστείο, όταν τα τρανς άτομα είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι και αντιμετωπίζονται ως αποσυνάγωγοι από την πλειοψηφία. Όπως ανέφερα πολλοί άλλοι όροι αλλάζουν στα εν λόγω εγχειρίδια και αυτό έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιούνται πολλές δεκαετίες τώρα και σε αρκετές περιπτώσεις είτε έχουν φορτιστεί αρνητικά είτε δεν αντικατοπτρίζουν τα νέα δεδομένα που έχουμε μάθει.
Για να το κλείσουμε, ακόμα και να μην είχα γνώσεις σχετικά, δεν με πείθει η επιχειρηματολογία σου. Δεν ξέρω ποιον προσπαθείς να πείσεις. Τον εαυτό σου; Αρκέσου στο ότι πείθεις άτομα επιπέδου πηγαδιών. Τεσπά, όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαβάσει το θέμα και να βγάλει συμπέρασμα. Η μεταξύ μας αντιπαράθεση δεν έχει κάποιο νόημα πλέον.
Τι σχέση έχει αυτό που λες με το συγκεκριμένο θέμα μόνο εσύ το ξέρεις. Εκτός του ότι αρκετές πτυχές του φεμινισμού ασκούν έντονη πολεμική στους τρανς.
- blackpaint
Απολυτη φυσιολογικοτητα δεν υπαρχει, ειναι κατι καθαρα θεωρητικο. Χρωσταμε να ειμαστε λειτουργικοι, το τι ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου οριζεται απο αυτο.Χαοτικός έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 13:26
Στάσου γιατί δυο κατηγορίες που είναι και τόσο διαφορετικές; Είτε είναι φυσιολογικό είτε όχι είναι αντιμετωπίσιμο χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Το πρόβλημα ποιο είναι αν δεν είναι φυσιολογικός ο διεμφυλικός σύμφωνα με τους ψυχιάτρους; Επίσης, χρωστάμε να είμαστε φυσιολογικοί;
- blackpaint
ποια θα ηταν λοιπον η σωστη κατ εσε αντιμετωπιση; Και ποιοι την ακολουθουν, με θετικα αποτελεσματα;hellegennes έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 01:37Ανήκει στα αντιμετωπίσιμα. Διαφωνούμε ως προς την αντιμετώπιση.blackpaint έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 14:35Ολοι εχουν θεματα συμφωνα με τους ψυχιατρους, το απολυτα φυσιολογικο ανθρωπινο ον υπαρχει μονο σαν ενα μετρο συγκρισης για τους αληθινους ανθρωπους και οχι στην πραγματικοτητα. Απο κει και περα, καποια θεματα εμπιπτουν μεσα στα πλαισια του φυσιολογικου και καποια οχι. Ολη η συζητηση εδω αφορα το αν η διεμφυλικοτητα μπαινει πια στην κατηγορια των φυσιολογικων και αντιμετωπισιμων θεματων.
kalorifer έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 18:54Δεν είμαι ούτε σεξιστής ούτε μισογύνης για να κάνω κάτι τέτοιο, ειδάλλως αυτή θα ήταν και η βασική μου επιχειρηματολογία. Απλώς το έγραψα χιουμοριστικά. Οι αναλύσεις αλά Κλουζώ που επιχειρείς δεν με αφορούν και πολύ.
Τι τρώγεστε;

Γενικά τι συζητάτε; Αν είναι φυσιολογικό το τρανς για την επιστήμη; Αν πρέπει να καταδικαστεί ο τρανσεξουαλισμός;
Πες λίγο αν θες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Συμβουλευτική αγωγή. Και φαρμακευτική, αν συνοδεύεται από άλλες διαταραχές και σύνδρομα. Και φυσικά, αν το άτομο τελικά επιθυμεί να αλλάξει το σώμα του, να το αλλάξει. Ως ενήλικας. Αυστηρά και μόνον.blackpaint έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 13:07ποια θα ηταν λοιπον η σωστη κατ εσε αντιμετωπιση; Και ποιοι την ακολουθουν, με θετικα αποτελεσματα;
Το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι νιώθουν έναν βαθμό δυσφορίας με το σώμα τους, από την βρεφική ηλικία τους μέχρι και την σεξουαλική ενηλικίωσή τους (πολλές φορές κι αργότερα) και ότι η συντριπτική πλειονότητα το ξεπερνά, θα έπρεπε να σου λέει ότι κάποιοι άνθρωποι ίσως χρειάζονται περισσότερη βοήθεια να το ξεπεράσουν και να μην είναι ότι γεννήθηκαν στο λάθος σώμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Eν τω μεταξύ, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν 40 χρόνια με μπροστινό κώλο, δεν καταλαβαίνω, γιατί να μην μπορείς να ζήσεις με αιδοίο/πέος. Και τεσπα, όπως πας ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ στον πλαστικό και κόβεις τον μπροστινό κώλο, έτσι πας ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ και αλλάζεις και φύλο.hellegennes έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 22:39
Το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι νιώθουν έναν βαθμό δυσφορίας με το σώμα τους, από την βρεφική ηλικία τους μέχρι και την σεξουαλική ενηλικίωσή τους (πολλές φορές κι αργότερα) και ότι η συντριπτική πλειονότητα το ξεπερνά, θα έπρεπε να σου λέει ότι κάποιοι άνθρωποι ίσως χρειάζονται περισσότερη βοήθεια να το ξεπεράσουν και να μην είναι ότι γεννήθηκαν στο λάθος σώμα.
Αν πλαστικός κάνει επέμβαση "αισθητική" σε ανήλικο (και δεν εννοώ προφανώς μετά από ατύχημα κλπ.) είναι εξίσου για ΜΑΠΕΣ με το να κάνει αλλαγή σε φύλο κατά την δική μου προσωπική άποψη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα πληρώσει ή θα τον καλύψει το ασφαλιστικό του ταμείο;hellegennes έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 22:39Και φυσικά, αν το άτομο τελικά επιθυμεί να αλλάξει το σώμα του, να το αλλάξει. Ως ενήλικας. Αυστηρά και μόνον.

- Πηγαδίσιος
τελικα αυτην η ομαδα,εκτος του οτι συγχεει τους homo με τους σχιζοφρενεις,τι ακριβως κανει;
πανηγυριζει οτι η επιστημη εφτασε στο επιπεδο με ματζουνια και σερνοκοβοτανα να αλλαξει την ορμονικη ισσοροπια ενος οργανισμου;
πανηγυριζει οτι η επιστημη εφτασε στο επιπεδο με ματζουνια και σερνοκοβοτανα να αλλαξει την ορμονικη ισσοροπια ενος οργανισμου;
χαος γλωσσα και νεφελες
Χο χο χο! Τι είπε...Μηχανικός έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 22:52Θα πληρώσει ή θα τον καλύψει το ασφαλιστικό του ταμείο;hellegennes έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 22:39Και φυσικά, αν το άτομο τελικά επιθυμεί να αλλάξει το σώμα του, να το αλλάξει. Ως ενήλικας. Αυστηρά και μόνον.

Του χρόνου πάλι.
the end
- hellegennes
Όχι, είναι καθαρά αισθητική επέμβαση. Όπως δεν πληρώνει το ταμείο για τα δόντια σου, έτσι δεν πρέπει να πληρώνει για οποιαδήποτε κοσμητική επέμβαση.Μηχανικός έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 22:52Θα πληρώσει ή θα τον καλύψει το ασφαλιστικό του ταμείο;hellegennes έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 22:39Και φυσικά, αν το άτομο τελικά επιθυμεί να αλλάξει το σώμα του, να το αλλάξει. Ως ενήλικας. Αυστηρά και μόνον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre