Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 24 Απρ 2018, 19:12

kalorifer έγραψε:
24 Απρ 2018, 18:54
Δεν είμαι ούτε σεξιστής ούτε μισογύνης για να κάνω κάτι τέτοιο, ειδάλλως αυτή θα ήταν και η βασική μου επιχειρηματολογία. Απλώς το έγραψα χιουμοριστικά. Οι αναλύσεις αλά Κλουζώ που επιχειρείς δεν με αφορούν και πολύ.

Όσο και να δηλώνεις ότι έχει παραθέσει πηγές, δεν το έχεις κάνει, έχεις παραθέσει πετσοκομμένα αποσπάσματα προκειμένου να δημιουργήσεις συγκεκριμένες εντυπώσεις. Από κει και πέρα, δεν έχει και πολλή σημασία το τι πιστεύεις, καθώς η επιστήμη συνεχίζει να έχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση στο θέμα. Όσο για το ότι οι όροι αλλάζουν για λόγους πολιτικούς, είναι το λιγότερο αστείο, όταν τα τρανς άτομα είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι και αντιμετωπίζονται ως αποσυνάγωγοι από την πλειοψηφία. Όπως ανέφερα πολλοί άλλοι όροι αλλάζουν στα εν λόγω εγχειρίδια και αυτό έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιούνται πολλές δεκαετίες τώρα και σε αρκετές περιπτώσεις είτε έχουν φορτιστεί αρνητικά είτε δεν αντικατοπτρίζουν τα νέα δεδομένα που έχουμε μάθει.

Για να το κλείσουμε, ακόμα και να μην είχα γνώσεις σχετικά, δεν με πείθει η επιχειρηματολογία σου. Δεν ξέρω ποιον προσπαθείς να πείσεις. Τον εαυτό σου; Αρκέσου στο ότι πείθεις άτομα επιπέδου πηγαδιών. Τεσπά, όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαβάσει το θέμα και να βγάλει συμπέρασμα. Η μεταξύ μας αντιπαράθεση δεν έχει κάποιο νόημα πλέον.
έτσι θα πατάξομε την Πατριαρχία ωρέ! με το παραμικρό τα παρατάς;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Απρ 2018, 19:13

kalorifer έγραψε:
Δεν είμαι ούτε σεξιστής ούτε μισογύνης για να κάνω κάτι τέτοιο, ειδάλλως αυτή θα ήταν και η βασική μου επιχειρηματολογία. Απλώς το έγραψα χιουμοριστικά.
Μα ναι, πλάκα έκανες, δεν το εννοούσες. Όπως αυτός εδώ:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Απρ 2018, 19:59

Μηχανικός έγραψε:
24 Απρ 2018, 09:52
Εγώ που είμαι κομμουνιστής, αναγνωρίζω μόνο τους Σοβιετικούς, Κινέζους, Κουβανούς, Βορειοκορεάτες, ... ψυχιάτρους.
Τους Αμερικάνους τους έχω γραμμένους. :D
Αγόρια ενα φούξια έμεινε. Μην σπρώχνεστε.

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Μέχρι και ο πιτσιρικάς ... αηδίασε...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 24 Απρ 2018, 22:25

Καλοριφερ κατα βαθος τον ζηλευεις.

kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer » 24 Απρ 2018, 23:49

hellegennes έγραψε:
24 Απρ 2018, 19:11
Ο μόνος που συμφωνεί μαζί σου σ' αυτό το θέμα είναι ο blackpaint, που κι αυτός λέει άλλα πράγματα, γιατί η σχέση σας με την επιστημονική μελέτη στο ζήτημα είναι περιλήψεις στο Google (πράγμα που άλλωστε παραδέχτηκες απ' την αρχή).

Εσύ παρουσιάζεις πετσοκόμματα, εγώ έχω παρουσιάσει πηγές, έρευνες και έχω αναπτύξει αυτά που λέω γιατί ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Δεν θα λέμε συνέχεια τα ίδια, καταντά κουραστικό.

Το ποιος συμφωνεί μαζί μου ελάχιστα με ενδιαφέρει. Δεν κρίνει αυτό την ορθότητα των επιχειρημάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 24 Απρ 2018, 23:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer » 24 Απρ 2018, 23:51

sys3x έγραψε:
24 Απρ 2018, 19:12
kalorifer έγραψε:
Δεν είμαι ούτε σεξιστής ούτε μισογύνης για να κάνω κάτι τέτοιο, ειδάλλως αυτή θα ήταν και η βασική μου επιχειρηματολογία. Απλώς το έγραψα χιουμοριστικά. Οι αναλύσεις αλά Κλουζώ που επιχειρείς δεν με αφορούν και πολύ.

Όσο και να δηλώνεις ότι έχει παραθέσει πηγές, δεν το έχεις κάνει, έχεις παραθέσει πετσοκομμένα αποσπάσματα προκειμένου να δημιουργήσεις συγκεκριμένες εντυπώσεις. Από κει και πέρα, δεν έχει και πολλή σημασία το τι πιστεύεις, καθώς η επιστήμη συνεχίζει να έχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση στο θέμα. Όσο για το ότι οι όροι αλλάζουν για λόγους πολιτικούς, είναι το λιγότερο αστείο, όταν τα τρανς άτομα είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι και αντιμετωπίζονται ως αποσυνάγωγοι από την πλειοψηφία. Όπως ανέφερα πολλοί άλλοι όροι αλλάζουν στα εν λόγω εγχειρίδια και αυτό έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιούνται πολλές δεκαετίες τώρα και σε αρκετές περιπτώσεις είτε έχουν φορτιστεί αρνητικά είτε δεν αντικατοπτρίζουν τα νέα δεδομένα που έχουμε μάθει.

Για να το κλείσουμε, ακόμα και να μην είχα γνώσεις σχετικά, δεν με πείθει η επιχειρηματολογία σου. Δεν ξέρω ποιον προσπαθείς να πείσεις. Τον εαυτό σου; Αρκέσου στο ότι πείθεις άτομα επιπέδου πηγαδιών. Τεσπά, όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαβάσει το θέμα και να βγάλει συμπέρασμα. Η μεταξύ μας αντιπαράθεση δεν έχει κάποιο νόημα πλέον.
έτσι θα πατάξομε την Πατριαρχία ωρέ! με το παραμικρό τα παρατάς;

Τι σχέση έχει αυτό που λες με το συγκεκριμένο θέμα μόνο εσύ το ξέρεις. Εκτός του ότι αρκετές πτυχές του φεμινισμού ασκούν έντονη πολεμική στους τρανς.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 25 Απρ 2018, 12:28

Χαοτικός έγραψε:
23 Απρ 2018, 13:26

Στάσου γιατί δυο κατηγορίες που είναι και τόσο διαφορετικές; Είτε είναι φυσιολογικό είτε όχι είναι αντιμετωπίσιμο χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Το πρόβλημα ποιο είναι αν δεν είναι φυσιολογικός ο διεμφυλικός σύμφωνα με τους ψυχιάτρους; Επίσης, χρωστάμε να είμαστε φυσιολογικοί;
Απολυτη φυσιολογικοτητα δεν υπαρχει, ειναι κατι καθαρα θεωρητικο. Χρωσταμε να ειμαστε λειτουργικοι, το τι ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου οριζεται απο αυτο.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 25 Απρ 2018, 13:07

hellegennes έγραψε:
24 Απρ 2018, 01:37
blackpaint έγραψε:
23 Απρ 2018, 14:35
Χαοτικός έγραψε:
23 Απρ 2018, 13:26
Όταν τα θέματα περνούν από την εποπτεία της επιστήμης! Αυτή η υπέροχη στιγμή! Τα θέματα μπορούν να νιώθουν ασφάλεια πλέον!
Ολοι εχουν θεματα συμφωνα με τους ψυχιατρους, το απολυτα φυσιολογικο ανθρωπινο ον υπαρχει μονο σαν ενα μετρο συγκρισης για τους αληθινους ανθρωπους και οχι στην πραγματικοτητα. Απο κει και περα, καποια θεματα εμπιπτουν μεσα στα πλαισια του φυσιολογικου και καποια οχι. Ολη η συζητηση εδω αφορα το αν η διεμφυλικοτητα μπαινει πια στην κατηγορια των φυσιολογικων και αντιμετωπισιμων θεματων.
Ανήκει στα αντιμετωπίσιμα. Διαφωνούμε ως προς την αντιμετώπιση.
ποια θα ηταν λοιπον η σωστη κατ εσε αντιμετωπιση; Και ποιοι την ακολουθουν, με θετικα αποτελεσματα;

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 25 Απρ 2018, 17:45

kalorifer έγραψε:

Τι τρώγεστε; :D

Γενικά τι συζητάτε; Αν είναι φυσιολογικό το τρανς για την επιστήμη; Αν πρέπει να καταδικαστεί ο τρανσεξουαλισμός;
Πες λίγο αν θες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Απρ 2018, 22:39

blackpaint έγραψε:
25 Απρ 2018, 13:07
ποια θα ηταν λοιπον η σωστη κατ εσε αντιμετωπιση; Και ποιοι την ακολουθουν, με θετικα αποτελεσματα;
Συμβουλευτική αγωγή. Και φαρμακευτική, αν συνοδεύεται από άλλες διαταραχές και σύνδρομα. Και φυσικά, αν το άτομο τελικά επιθυμεί να αλλάξει το σώμα του, να το αλλάξει. Ως ενήλικας. Αυστηρά και μόνον.

Το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι νιώθουν έναν βαθμό δυσφορίας με το σώμα τους, από την βρεφική ηλικία τους μέχρι και την σεξουαλική ενηλικίωσή τους (πολλές φορές κι αργότερα) και ότι η συντριπτική πλειονότητα το ξεπερνά, θα έπρεπε να σου λέει ότι κάποιοι άνθρωποι ίσως χρειάζονται περισσότερη βοήθεια να το ξεπεράσουν και να μην είναι ότι γεννήθηκαν στο λάθος σώμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 25 Απρ 2018, 22:45

hellegennes έγραψε:
25 Απρ 2018, 22:39

Το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι νιώθουν έναν βαθμό δυσφορίας με το σώμα τους, από την βρεφική ηλικία τους μέχρι και την σεξουαλική ενηλικίωσή τους (πολλές φορές κι αργότερα) και ότι η συντριπτική πλειονότητα το ξεπερνά, θα έπρεπε να σου λέει ότι κάποιοι άνθρωποι ίσως χρειάζονται περισσότερη βοήθεια να το ξεπεράσουν και να μην είναι ότι γεννήθηκαν στο λάθος σώμα.
Eν τω μεταξύ, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν 40 χρόνια με μπροστινό κώλο, δεν καταλαβαίνω, γιατί να μην μπορείς να ζήσεις με αιδοίο/πέος. Και τεσπα, όπως πας ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ στον πλαστικό και κόβεις τον μπροστινό κώλο, έτσι πας ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ και αλλάζεις και φύλο.
Αν πλαστικός κάνει επέμβαση "αισθητική" σε ανήλικο (και δεν εννοώ προφανώς μετά από ατύχημα κλπ.) είναι εξίσου για ΜΑΠΕΣ με το να κάνει αλλαγή σε φύλο κατά την δική μου προσωπική άποψη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 25 Απρ 2018, 22:52

hellegennes έγραψε:
Και φυσικά, αν το άτομο τελικά επιθυμεί να αλλάξει το σώμα του, να το αλλάξει. Ως ενήλικας. Αυστηρά και μόνον.
Θα πληρώσει ή θα τον καλύψει το ασφαλιστικό του ταμείο; :D

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 25 Απρ 2018, 23:09

τελικα αυτην η ομαδα,εκτος του οτι συγχεει τους homo με τους σχιζοφρενεις,τι ακριβως κανει;

πανηγυριζει οτι η επιστημη εφτασε στο επιπεδο με ματζουνια και σερνοκοβοτανα να αλλαξει την ορμονικη ισσοροπια ενος οργανισμου;
χαος γλωσσα και νεφελες

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 25 Απρ 2018, 23:11

Μηχανικός έγραψε:
25 Απρ 2018, 22:52
hellegennes έγραψε:
Και φυσικά, αν το άτομο τελικά επιθυμεί να αλλάξει το σώμα του, να το αλλάξει. Ως ενήλικας. Αυστηρά και μόνον.
Χο χο χο! Τι είπε... :lol:

Του χρόνου πάλι.
the end

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Απρ 2018, 23:30

Μηχανικός έγραψε:
25 Απρ 2018, 22:52
hellegennes έγραψε:
Όχι, είναι καθαρά αισθητική επέμβαση. Όπως δεν πληρώνει το ταμείο για τα δόντια σου, έτσι δεν πρέπει να πληρώνει για οποιαδήποτε κοσμητική επέμβαση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών