Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 18:50
Niki έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:41
Έχω δει πολλά ντοκιμαντέρ σε διάφορες κοινωνίες πιθήκων το κυρίαρχο αρσενικό επιδίδεται σε ομοφυλοφιλική συνουσία ( περισσότερο βιασμό θα το έλεγα ) με τα άλλα αρσενικά κατά καιρούς για να δείξει ότι αυτός είναι το κυρίαρχο αρσενικό.
Έχω δει ότι σε κοινωνίες πιθήκων με μεγάλη έλλειψη θηλυκών οι άντρες επιδίδονται σε ομοφυλοφιλικές συνουσίες.
Έχω δει ντοκιμαντέρ ότι όταν τα βουβάλια σε μια περιοχή αυξάνονται δραματικά και τα λιβάδια δεν είναι ικανά να τους χορτάσουν αυξάνετε η ομοφυλοφιλία και μειώνεται ο πληθυσμός.
Έχω δει ντοκιμαντέρ σε λιοντάρια σε ζωολογικό κήπο που δεν είχανε θηλυκά να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις.
Όλα αυτά δεν τα θεωρώ φυσιολογικά επειδή υπάρχουν στην φύση.
Με δεδομένο ότι στις ανθρώπινες κοινωνίες δεν υπάρχει έλλειψη θηλυκών (συνήθως πλειοψηφούν ως ποσοστό) τί ακριβώς προτείνεις;
Να καθιερωθούν μέρες εθελοντικής συνδρομής των γυναικών (κάτι σαν την αιμοδοσία ένα πράμα) σε όσους άντρες δεν σταυρώνουν θηλυκό, για να σώσουμε τον πλανήτη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Polaris3
- Phorum.gr user: Polaris3
από Polaris3 » 30 Οκτ 2024, 18:51
Αλιόσα έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:49
Polaris3 έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:46
Αλιόσα έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:42
Τον δίκασες δικέ μου.

Μπα. Μόνο πεντάχρονο νομίζει ότι η ομοφυλοφιλία είναι το ίδιο με τον κανιβαλισμό. Τρικυμία εν κρανίω οι ομοφοβικοί δεξιουλιδες.
Ελα παραδέξου το, έφαγες επική τάπα

Ποια τάπα ρε κακομοίρη ? Νομίζεις ότι οι κανίβαλοι είναι το ίδιο με το κάνει σεξ ένας άντρας με έναν άλλον ? Μην κάνετε μπαφο όταν ποσταρετε εδω, γράφετε μαλακίες.
-
foscilis
από foscilis » 30 Οκτ 2024, 18:58
Polaris3 έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:44
Βρεφοκτονία κάνουμε και εμείς (αρχαία Σπάρτη, τώρα εκτρώσεις) όπως και κανιβαλισμό παλαιότερα. Η διαφορά είναι ότι χωρίζουμε ποιες συμπεριφορές δημιουργούν πόνο και δυσφορία σε κάποιον και η ομοφυλοφιλία δεν είναι μέσα σε αυτές.
Ο κανιβαλισμός τι δυσφορία να προκαλέσει; Αφού ο άλλος έχει πεθάνει. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και η βρεφοκτονία μη νομίζεις, το μωρό μέχρι 3 μηνών δεν καταλαβαίνει Χριστό και μέχρι 2 χρονών δεν έχει καν μακροπρόθεσμη μνήμη. Δεν είναι καθόλου σίγουρο λοιπόν ότι αυτά τα πράγματα προκαλούν όντως δυσφορία σε κάποιον, εκτός ίσως από τον θεατή.
Δε νομίζω ότι μπορώ να πω το ίδιο όμως για την πρωκτική διείσδυση από 50 άτομα μέσα στο ίδιο βράδι. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι προκαλεί και πόνο και δυσφορία, απλώς ο πάσχων τα γουστάρει όλα αυτά. Έχω μάλιστα διαβάσει την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να αναλυθεί σαν ψυχασθένεια που μεταδίδεται με την κακοποίηση, πράγμα που με βρίσκει σε γενικές γραμμές σύμφωνο και σίγουρα ταιριάζει με αυτού του είδους τη συμπεριφορά.
Αλλά η ουσία του επιχειρήματός μου ήταν ότι δε μπορείς να χρησιμοποιείς το τι συμβαίνει στη φύση για κρίνεις το τι είναι φυσιολογικό στις ανθρώπινες σχέσεις.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 19:00
foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:58
Βρεφοκτονία κάνουμε και εμείς (αρχαία Σπάρτη, τώρα εκτρώσεις) όπως και κανιβαλισμό παλαιότερα. Η διαφορά είναι ότι χωρίζουμε ποιες συμπεριφορές δημιουργούν πόνο και δυσφορία σε κάποιον και η ομοφυλοφιλία δεν είναι μέσα σε αυτές.
Ο κανιβαλισμός τι δυσφορία να προκαλέσει; Αφού ο άλλος έχει πεθάνει. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και η βρεφοκτονία μη νομίζεις, το μωρό μέχρι 3 μηνών δεν καταλαβαίνει Χριστό και μέχρι 2 χρονών δεν έχει καν μακροπρόθεσμη μνήμη. Δεν είναι καθόλου σίγουρο λοιπόν ότι αυτά τα πράγματα προκαλούν όντως δυσφορία σε κάποιον, εκτός ίσως από τον θεατή.
Δε νομίζω ότι μπορώ να πω το ίδιο όμως για την πρωκτική διείσδυση από 50 άτομα μέσα στο ίδιο βράδι. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι προκαλεί και πόνο και δυσφορία, απλώς ο πάσχων τα γουστάρει όλα αυτά. Έχω μάλιστα διαβάσει την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να αναλυθεί σαν ψυχασθένεια που μεταδίδεται με την κακοποίηση, πράγμα που με βρίσκει σε γενικές γραμμές σύμφωνο και σίγουρα ταιριάζει με αυτού του είδους τη συμπεριφορά.
Αλλά η ουσία του επιχειρήματός μου ήταν ότι δε μπορείς να χρησιμοποιείς το τι συμβαίνει στη φύση για κρίνεις το τι είναι φυσιολογικό στις ανθρώπινες σχέσεις.
Πέρα από την υπερβολή των 50 ατόμων, είναι τελείως άκυρη η μαζοχιστική ή σαδιστική προσέγγιση που χρησιμοποιείς ως επιχείρημα κατά των ομοφυλόφιλων γιατί λειτουργεί και σε πολλούς στρέιτ ως διεγερτικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Niki
- Phorum.gr user: Niki
από Niki » 30 Οκτ 2024, 19:02
Είχα δει και ένα Αμερικανό γενετιστή που με λίγα λόγια έλεγε ότι από την στιγμή που η φύση έδωσε ένα dna σε έναν άνθρωπο ομοφυλόφιλο να μην κάνει παιδιά και να σταματήσει μέχρι εκεί.
Αφύσικο είναι να νοικιάσει μια μήτρα και να προσπαθήσει να διαιωνίσει το dna του.
Από αυτό είπε θα προκύψουν στο μέλλον χιλιάδες ασθένειες.
Επειδή του έκαναν διάφορες ερωτήσεις απάντησε.
Δεν συγκρίνεται με το κατασκευαστικό πρόβλημα μια γυναίκας που πάει και κάνει εξωσωματική που μπορεί να προήλθε ακόμα και από την γέννα ή με την κινητικότητα του σπέρματος ενός άντρα που μπορεί να προήλθε από την διατροφή της μητέρας όταν τον κυοφορούσε.
Εδώ λέει είναι ξεκάθαρα τα πράγματα η φύση αποφάσισε αυτό το DNA να σταματήσει εκεί.
Για πολλούς λόγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Niki την 30 Οκτ 2024, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Polaris3
από Polaris3 » 30 Οκτ 2024, 19:03
foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:58
Αυτά είναι θέσεις του 1930. Από την επιστημονική κοινότητα (ψυχολόγοι, γιατροί) και την βιβλιογραφία γνωρίζουμε ότι η ομοφυλοφιλία και τα λοατκι άτομα δεν είναι διαταραγμένα άτομα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 19:07
Niki έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:02
Είχα δει και ένα Αμερικανό γενετιστή που με λίγα λόγια έλεγε ότι από την στιγμή που η φύση έδωσε ένα dna σε έναν άνθρωπο ομοφυλόφιλο να μην κάνει παιδιά και να σταματήσει μέχρι εκεί.
Αφύσικο είναι να νοικιάσει μια μήτρα και να προσπαθήσει να διαιωνίσει το dna του.
Από αυτό είπε θα προκύψουν στο μέλλον χιλιάδες ασθένειες.
Επειδή του έκαναν διάφορες ερωτήσεις απάντησε.
Δεν συγκρίνεται με το κατασκευαστικό πρόβλημα μια γυναίκας που πάει και κάνει εξωσωματική που μπορεί να προήλθε ακόμα και από την γέννα ή με την κινητικότητα του σπέρματος ενός άντρα που μπορεί να προήλθε από την διατροφή της μητέρας όταν τον κυοφορούσε.
Εδώ λέει είναι ξεκάθαρα τα πράγματα η φύση αποφάσισε αυτό το DNA να σταματήσει εκεί.
Οι ενοικιάσεις μήτρας είναι ΚΑΙ στρέιτ διαδικασία.
Γενικώς, κάπου τα έχετε μπλέξει.
Γιατί είναι κάπως τρελλό από τη μία να συγκρίνετε τους ανθρώπους με το ζωϊκό βασίλειο και από την άλλη να δέχεστε τις "αφύσικες" επεμβάσεις σε ανθρώπους όταν συμφέρει τη χ ή ψ οπτική.
Διαλέξτε πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Beria
- Συντονιστής
από Beria » 30 Οκτ 2024, 19:10
Μπίστης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:05
Nandros έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 11:58
Για τις λεσβίες μουγκαμάρα βλέπω από όλους σας.
Ε τι να κάνουν κι αυτές,
πασχίζουν με προσομοίωση σεχ 
Πώς να τις πάρεις στα σοβαρά ...
Οπότε το πρόβλημα με τους γκέι άντρες είναι ότι κάνουν κανονικό σεξ.
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Polaris3
από Polaris3 » 30 Οκτ 2024, 19:15
Beria έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:10
Μπίστης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:05
Nandros έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 11:58
Για τις λεσβίες μουγκαμάρα βλέπω από όλους σας.
Ε τι να κάνουν κι αυτές,
πασχίζουν με προσομοίωση σεχ 
Πώς να τις πάρεις στα σοβαρά ...
Οπότε το πρόβλημα με τους γκέι άντρες είναι ότι κάνουν κανονικό σεξ.
Με τις λεσβίες τα στρ8 αρσενικά δεν έχουν πρόβλημα γιατί τους καυλώνουν και τον παίζουν με λεσβιακές τσόντες.
Οι ομοφυλόφιλοι άντρες τους ενοχλούν. Ό,τι δεν τους καυλώνει το θεωρούν αφύσικο. Μιλάμε για επιστήμη, όχι αστεία.

-
Niki
- Phorum.gr user: Niki
από Niki » 30 Οκτ 2024, 19:17
Τα εξήγησε μια χαρά.
Όταν ένας άντρας έχει παράδειγμα πρόβλημα με την κινητικότητα του σπέρματος η φύση δεν τον έκανε στείρο δεν αποφάσισε να να σταματήσει την διαιώνιση του συγκεκριμένου dna.
Απλά η διατροφή της μάνας του ή η δική του το έκαναν πιο δύσκολο.
Δεν είναι στείρος.
Όταν μια γυναίκα γεννηθεί με πρόβλημα κλίση μήτρας π.χ αυτό τις περισσότερες φορές συμβαίνει πάλι λόγω κύησης ή λόγω γέννας δεν είναι στείρα.
Δεν αποφάσισε η φύση να σταματήσει το συγκεκριμένο dna.
Όταν ένας άντρας είναι στείρος και πάνε σε τράπεζα σπέρματος δεν γίνετε τίποτα αφύσικο γιατί το έμβρυο θα προκύψει από δύο dna που η φύση δεν επέλεξε να σταματήσουν.
Όμως οι ομοφυλόφιλοι έλεγε επέλεξε η φύση να μην τεκνοποιήσουν να μην ελκύονται από το άλλο φύλο τους έβαλε στοπ.
Η οποιαδήποτε προσπάθεια για διαιώνιση του dna τους είναι αφύσικη με ότι θα σημαίνει στο μέλλον για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Κάπως έτσι τα έλεγε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Μπίστης
από Μπίστης » 30 Οκτ 2024, 19:21
Polaris3 έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:03
Από την επιστημονική κοινότητα (ψυχολόγοι, γιατροί) και την βιβλιογραφία γνωρίζουμε ότι η ομοφυλοφιλία και τα λοατκι άτομα δεν είναι διαταραγμένα άτομα.
Αν δεν το καταλαβαίνεις με την προσωπική επαφή διάβαζε στρατευμένους και πληρωμένους
Και το ταυ ρε συ δεν είναι ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 30 Οκτ 2024, 19:21
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 20:00
«Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους» έλεγε φυλλάδιο που μοίραζε καθηγητής Γυμνασίου – Σε αναστολή με εντολή Πιερρακάκη

δεν τα βλέπω για λόγια του καθηγητή παντως...
είναι χειρότεροι απο την στιγμή που προδίδουν την επανάσταση τις ελληνικής ανεξαρτησίας απέναντι στην υποτέλεια, οι δολοφόνοι δ εν θα μας κάνουν δούλους κανενός όπως η γουόκ κουλτούρα. Τι είναι χειρότερο να σκοτώσεις άνθρωπο ή να σκοτώσεις λαό; Να κάψεις δέντρο ή να κάψεις δάσος; Να σκοτώσεις έναν ζώο ή να εξαφανίσεις ένα είδος;
Το τυχόν λάθος εδώ είναι οτι δεν μας πειράζει ο συνάνθρωπος ομοφιλλόφυλος αλλά η επιχειρούμενη αλλαγή προσώπων και ηθών που θέλουν να μας φορμάρουν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Polaris3
από Polaris3 » 30 Οκτ 2024, 19:25
Μπίστης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:21
Polaris3 έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:03
Από την επιστημονική κοινότητα (ψυχολόγοι, γιατροί) και την βιβλιογραφία γνωρίζουμε ότι η ομοφυλοφιλία και τα λοατκι άτομα δεν είναι διαταραγμένα άτομα.
Αν δεν το καταλαβαίνεις με την προσωπική επαφή διάβαζε στρατευμένους και πληρωμένους
Και το ταυ ρε συ δεν είναι ?
Ναι όλοι οι γιατροί είναι πληρωμένοι από τις woke εταιρίες, από το 1970 κιόλας που καταργήθηκε η ομοφυλοφιλία από ψυχική διαταραχή. Οτι να ναι.
-
Polaris3
από Polaris3 » 30 Οκτ 2024, 19:26
Σέλευκας έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:21
«Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους» έλεγε φυλλάδιο που μοίραζε καθηγητής Γυμνασίου – Σε αναστολή με εντολή Πιερρακάκη

Το τυχόν λάθος εδώ είναι οτι δεν μας πειράζει ο συνάνθρωπος ομοφιλλόφυλος αλλά η επιχειρούμενη αλλαγή προσώπων και ηθών που θέλουν να μας φορμάρουν.
Ήρθε κάποιος gay και σου επέβαλλε να ρουφάς ψωλές κάθε πρωί με το ζόρι ?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Polaris3 την 30 Οκτ 2024, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 30 Οκτ 2024, 19:39
Polaris3 έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:26
Σέλευκας έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:21

Ήρθε κάποιος gay και σου επέβαλλε να ρουφάς ψωλές κάθε πρωί με το ζόρι ?
οχι ηρθε κάποιος μη γκευ και μου είπε οτι οι άγιοι πατέρες στους οποίους στηρίζεται η φυσιογνωμία των Ελλήνων θα φάνε κάνσελ επειδή οι δυτικοί δεν τους δέχονται, οι αρχαίοι Ελληνες θα φανε κάνσελ, και η εθνική ανεξαρτησία θα ανατραπεί για χάρη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Και εγώ με αυτό δεν συμφωνώ στα βασικά σημεία αλλά κυρίως στο πως θα είναι ο ηγέτης αυτός. και βασικά το κάνω αυτό επειδή τα τέτοια μου παράγουν ορμόνες και έχω φύλο το ιδιο και αν ήμουν γυναίκα. Αν μου τα κόψεις όπως θες θα απαλλαγείς απο μένα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 2154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
31 Μαρ 2024, 22:40
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
28 Απρ 2025, 19:04
-
-
- 61 Απαντήσεις
- 1580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
14 Αύγ 2024, 21:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.