Βουλή: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από ζαιο βουλευτή – Παρέμβει μέσω βιντεοκλήσης σε συνεδρίαση ενώ… οδηγούσε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Βουλή: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από ζαιο βουλευτή – Παρέμβει μέσω βιντεοκλήσης σε συνεδρίαση ενώ… οδηγούσε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Δεκ 2024, 13:45

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
23 Δεκ 2024, 13:30
Είμαι υπέρ να καταργηθούν οθόνες σε καρα τεσλα και κινητά ακόμα και ασύρματα
εκανε μαλακια γιατι οκ να μιλάς με ανοικτή ακρόαση ειναι μια χαρά, αλλά να κοιτάς βιντεο οχι. Στα οχήματα που λες, το βιντεο σταματάει οταν κινούνται.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Βουλή: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από ζαιο βουλευτή – Παρέμβει μέσω βιντεοκλήσης σε συνεδρίαση ενώ… οδηγούσε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Δεκ 2024, 14:56

Aitwlos έγραψε:
18 Δεκ 2024, 18:40
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Δεκ 2024, 18:21
Aitwlos έγραψε:
18 Δεκ 2024, 18:13
Σωστος ο Αδωνις εδώ. Αλλά δεν θυμάμαι να κράζει Κώστα Καραμανλή, πρώην υπουργό μεταφορών με το κλιπακι στην ζωνη. Ίσα ίσα που ακόμα και μετά τα Τέμπη τον έβρισκε φοβερό υπουργό και θα τον ψηφιζε
Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και ακριβώς το ίδιο.

Αλλά οκ, αντιλαμβάνομαι ότι αν δεν προσθέσετε κάτι ψιλοάσχετο για να μην παραδεχτείτε χωρίς νιανιανια τις αριστερίστικες μαλακίες θα πάθετε ταχυκαρδία λόγω ιδεολογικής διαταραχής.
Όχι. Προφανώς δεν θα είναι το ίδιο.

Απλά επειδή ο δεύτερος πρωταγωνιστής είναι ο παλιάτσος Αδωνις με τις επιλεκτικες ευαισθησίες του, θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω οπως γουστάρω. Τι να κάνω. Το βρίσκω γελοίο να σοκαρεται ο υπουργός και να θέλει να μπει ένα όριο, ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν θα αντιδρούσε έτσι
αν το έκανε ένα γαλάζιο στελεχος.

Υ.Γ θα σε πάρακαλουσα και στο μέλλον αυτά τα παραδεχτείτε και άλλα όμορφα που λες, σε εμενα να τα αφήσεις στην άκρη. Δεν υπήρξα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτικη μου ταυτότητα και ιδεολογία είναι πολύ συγκεκριμένη και ακόμα και αν την βρίσκεις σεβαστή, για ένα πράγμα δεν μπορείς να με κατηγορήσεις. Για φιλοζαιισμο
Δεν μπορείς να επιβάλλεις στον άλλο τι θα σου λέει και τι δεν θα σου λέει, ergo, εσύ φταις δικέ μου που ασχολείσαι, πραγματικά είναι τόσο απλό.
Βέβαια ούτε εγώ θέλω ή δεν θέλω να ασχολείσαι με το ανακάτεμα κουράδων, απλά από μακριά σε βλέπω να παραπονιέσαι ότι βρωμάνε καθώς τα ανακατεύεις, ε μην παραπονιέσαι.
:)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 24 Δεκ 2024, 06:35

Θύμισε εποχές Κουλούρη.Μονο ζαιος θα μπορούσε τόσο προκλητικά να το κάνει αυτό,μπετοβλακα.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 25 Δεκ 2024, 09:51

enaon έγραψε:
23 Δεκ 2024, 13:45
Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
23 Δεκ 2024, 13:30
Είμαι υπέρ να καταργηθούν οθόνες σε καρα τεσλα και κινητά ακόμα και ασύρματα
εκανε μαλακια γιατι οκ να μιλάς με ανοικτή ακρόαση ειναι μια χαρά, αλλά να κοιτάς βιντεο οχι. Στα οχήματα που λες, το βιντεο σταματάει οταν κινούνται.
αφου ο ίδιος μιλούσε, τι βίντεο λες να κοιτούσε;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 25 Δεκ 2024, 10:04

Σε καθε περιπτωση,νιονιο μηδεν,τον ξεφτιλισαν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Δεκ 2024, 13:14

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
25 Δεκ 2024, 09:51
αφου ο ίδιος μιλούσε, τι βίντεο λες να κοιτούσε;
ε νομιζω τον βλέπουμε να προσπαθεί να κοιτάξει, γενικά η προσοχή του αποσπάται, αυτή ειναι η ουσία νομιζω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών