Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Εμπεδοκλής

Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 13:03

Ασέβαστος έγραψε:
13 Φεβ 2025, 12:49
Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:34
Ερμής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:26

Απλά αν έρθει κάποιος με ηλεκτρικό και έχεις πιάσει παπάτζα τη θέση θα σε πάρουν σηκωτό να ξεπαρκάρεις αλλιώς έχει πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων ακόμη και σε ιδιωτικό χώρο.
το ξέρω γιατί έχω πετύχει μλκ που ειχε παρκάρει το ρδέλο του την ώρα που ήθελα να βάλω ρεύμα. Ήρθε και ζήτησε και χίλια συγγνώμη.
Και απο ότι είχα μάθει τον πίνει με πρόστιμο και το μάρκετ που δεν έχει φροντίσει να διασφαλίσει τις θεσεις.
Όχι. Σε ιδιωτικό χώρο δεν έχει αρμοδιότητα η τροχαία. Δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο ή να σου πάρει πινακίδες. Δεν έχει νόημα να το ψάχνω ώστε να σε πείσω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Ισχύει. Για να καταλάβεις, έτσι και τρακάρεις σε ιδιωτικό πάρκιγνκ, προφανώς χωρίς νεκρούς και τραυματίες, είναι πιθανό να μη σε καλύπτει ούτε η ασφαλιστική.

Edit. Βρήκα κάτι εύκολο για να σε πείσω.
https://www.zarpanews.gr/gnorizete-toys ... g_rewarded

Αν έχεις ακούσει ή έχεις δει πρόστιμο ή αφαίρεση πινακίδων σε ιδιωτικό χώρο παρκινγκ, θα ήθελα να με ενημερώσεις. Πρόσεξε. Όχι τι πιστεύεις. Τί γνωρίζεις ότι έχει συμβεί.
οποτε μπορεις να μπεις σε ενα βενζιναδικο, που ειναι ιδιωτικος χωρος, να παρκαρεις μπροστα απο τις αντλιες, και να φυγεις να πας να κανεις τη δουλεια σου, δεν εχει αρμοδιοτητα η τροχαια. :102:
Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι το ίδιο έτσι; Αλλά και πάλι. Αν ο μπροστινό σου στην αντλία μπει για δέκα λεπτά να καυλαντίσει την ταμία και εσύ περιμένεις να φύγεις, τί κάνεις; Καλείς την αστυνομία; :smt005:

Άβαταρ μέλους
Belladonna_new
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna_new » 13 Φεβ 2025, 13:06

Unique έγραψε:
13 Φεβ 2025, 08:00
Εμένα οι γυναίκες που δεν δίνουν προτεραιότητα. Δεν πά να καίγεται το αμάξι σου, δεν πρόκειται να σε αφήσουν. Μιλάμε για γαϊδούρια κανονικά.
Να επιβεβαιωσω και να προσθεσω οτι οι γυαικες οδηγοι δεν δινουν προτεραιοτητα σε μαμα πεζή με καροτσι. Οι αντρες παλι δινουν σχεδον ολοι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 13 Φεβ 2025, 13:10

Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 13:03
Ασέβαστος έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:34

Όχι. Σε ιδιωτικό χώρο δεν έχει αρμοδιότητα η τροχαία. Δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο ή να σου πάρει πινακίδες. Δεν έχει νόημα να το ψάχνω ώστε να σε πείσω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Ισχύει. Για να καταλάβεις, έτσι και τρακάρεις σε ιδιωτικό πάρκιγνκ, προφανώς χωρίς νεκρούς και τραυματίες, είναι πιθανό να μη σε καλύπτει ούτε η ασφαλιστική.

Edit. Βρήκα κάτι εύκολο για να σε πείσω.
https://www.zarpanews.gr/gnorizete-toys ... g_rewarded

Αν έχεις ακούσει ή έχεις δει πρόστιμο ή αφαίρεση πινακίδων σε ιδιωτικό χώρο παρκινγκ, θα ήθελα να με ενημερώσεις. Πρόσεξε. Όχι τι πιστεύεις. Τί γνωρίζεις ότι έχει συμβεί.
οποτε μπορεις να μπεις σε ενα βενζιναδικο, που ειναι ιδιωτικος χωρος, να παρκαρεις μπροστα απο τις αντλιες, και να φυγεις να πας να κανεις τη δουλεια σου, δεν εχει αρμοδιοτητα η τροχαια. :102:
Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι το ίδιο έτσι; Αλλά και πάλι. Αν ο μπροστινό σου στην αντλία μπει για δέκα λεπτά να καυλαντίσει την ταμία και εσύ περιμένεις να φύγεις, τί κάνεις; Καλείς την αστυνομία; :smt005:
δεν αντιλαμβανεσαι οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο, ετσι; :smt005:

οι θεσεις αυτες ειναι για να πουλαει ρευμα το μαγαζι. παρκαρεις εκει για να γιομισεις ρευμα. αμα τελειωσεις, ξεκουμπιζεσαι, για να ερθει ο επομενος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 13:11

Ερμής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 12:41
Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 12:39
Ερμής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 12:35

Εννοούσα για τις θέσεις του ηλεκτρικού.
Φαναρτζή έχουμε πληρώσει όλοι.
Δύο χρόνια το βάζω και είμαι καλά. Και όπως σου έγραψα το πρωτοέβαλα όταν ο υπεύθυνος του πάρκινγκ με προέτρεψε. Οι τύποι που νομίζουν ότι έγιναν σπουδαίοι επειδή πήραν τον up sorry, άστους να χαλιούνται...
όπως νομίζεις. Αφου θες να εισαι ελληναριό, ας εισαι.
Ώχου, ας αποφύγουμε τις προσβλητικές εκφράσεις. Δε χρειάζεται.

Εσύ κάνε πενήντα γύρους να βρεις θέση ή κάλεσε την αστυνομία επειδή ο άλλος πάρκαρε στη θέση φόρτισης στο σούπερ μάρκετ. Και όταν κάνεις όλη αυτή τη φασαρία και δεις να τον καλούν από τα μεγάφωνα να το πάρει χαλαρός να σκέφτεσαι ότι σπατάλησες χρόνο και στρες για το τίποτα. Αυτός, δηλαδή εγώ, θα το ξανακάνουμε γιατί ουσιαστικά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε και χαλαροί θα ψωνίζουμε, χαλαροί θα φορτώνουμε το αμάξι και ακόμη χαλαρότεροι και δίχως στρες θα φεύγουμε για το σπίτι μας...
Υπάρχει νομικό κενό και καμία πινακίδα δε θα αφαιρεθεί, και κανένα πρόστιμο δε θα κοπεί
Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα μπορεί να λες από μέσα σου ότι θα βρεθεί κάποιος που τον έδειρε ή η αστυνομία έκοψε πρόστιμο σε ιδιωτικό χώρο...
:g030:

Το παν στο δρόμο είναι η αδιαφορία.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 13:13

Και οκ χέσε όλους τους άλλους.

Αν σε ρωτησει το παιδί σου
"Μπαμπα, εδω δεν επιτρέπεται, γιατί το παρκάρεις;"
Τι θα του πεις;

Εμένα μια φορά μου έτυχε όπως σου ειπα και μου ζήτησε συγγνώμη δέκα φορές και φυσικά δεν έκανα μανούρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 13 Φεβ 2025, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 13 Φεβ 2025, 13:14

Οι χειρότεροι μαλάκες είναι οι οδηγάρες.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 13 Φεβ 2025, 13:14

Ερμής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 13:13
Τι θα του πεις;
Θα παρακάτω 10 χιλιόμετρα μακριά, και θα περπατήσουμε μέχρι να καταλάβει τι έκανε :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 13:15

enterprise-psi έγραψε:
13 Φεβ 2025, 13:14
Ερμής έγραψε:
Τι θα του πεις;
Θα παρακάτω 10 χιλιόμετρα μακριά, και θα περπατήσουμε μέχρι να καταλάβει τι έκανε :lol:
:lol: εχεις ένα πόιντ εδω, δε μπορώ να πω.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 13:19

Ασέβαστος έγραψε:
13 Φεβ 2025, 13:10
Εμπεδοκλής έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

οι θεσεις αυτες ειναι για να πουλαει ρευμα το μαγαζι. παρκαρεις εκει για να γιομισεις ρευμα. αμα τελειωσεις, ξεκουμπιζεσαι, για να ερθει ο επομενος.
Τσου. Ο βενζινάς, ο πακιστανός ή ο μπαλαμός υπάλληλος βρίσκεται απίκο στη θέση του ώστε να γεμίσει το επόμενο αυτοκίνητο και να εισπράξει τα έσοδα . Δε σου δίνει το χρόνο να το εγκαταλείψεις.

Το παρκινγκ σε ένα εμπορικό κατάστημα, ή σούπερμαρκετ με θέσεις φόρτισης, nrg ή dei blue, δεν έχει ως επί το πλείστον υπάλληλο που να κάθεται απίκο στις θέσεις φόρτισης ή να πληρώνεται από τη ΔΕΗ ή την NRG για να τσεκάρει κάθε λεπτό αν το παρκαρισμένο ανά ώρα φορτίζει, έχει ολοκληρώσει τη φόρτιση, είναι ηλεκτρικό που όμως δε φορτίζει εκείνη την ώρα ή δεν είναι καν ηλεκτρικό. Χεστήκανε κιόλας.

Αν και όταν βάλουν υπεύθυνο δε θα το ξανακάνω. Από την άλλη μπορεί να έχω κάνει και καλό μιας και θα παίρνει το βασικό ένας άνθρωπος που δε δούλευε αν δεν είχα υπάρξει εγώ. Επίσης, την αύξηση του λειτουργικού κόστους της NRG ή της DEI blue δε θα το πληρώσω στην τιμή εγώ γιατί δεν έχω εγώ ηλεκτρικό. :smt047

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 13:31

Ερμής έγραψε:
Και οκ χέσε όλους τους άλλους.

Τι θα του πεις;

Εμένα μια φορά μου έτυχε όπως σου ειπα και μου ζήτησε συγγνώμη δέκα φορές και φυσικά δεν έκανα μανούρα.
Ναι, δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω συγνώμες όσες φορές θέλει ο ευαισθητοποιημένος με το ηλεκτρικό. Δέκα θέλει, Δέκα φορές. Δε θα κάτσω να ακούω τη μανούρα του. Τσάμπα είναι οι συγνώμες. Μπορεί να έχεις πετύχει και εμένα και να σου ζήτησα συγνώμη. Άλλαξε κάτι στη ζωή κάποιων από τους δύο μας;

Όσον αφορά τα παιδιά. Βλέπω επίκληση στο συναίσθημα. Ας το αφήσω στην άκρη λοιπόν.
Τα παιδιά δε διαφέρουν από τους ενηλίκους. Μία καλή δικαιολογία αρκεί. Ας πούμε μία Το έβαλα εδώ για να μην παρκάρει κανείς δίπλα και δε μπορείς να ανέβεις μετά. Που μεταξύ μας όπως προανέφερα πέραν της ζημιάς είναι και το επιχείρημα που χρησιμοποίησα νωρίτερα.

Και για θεωρητικολογήσω και λίγο η ηθική, δηλαδή αυτό που σε τυραννάει μετά από κάθε πράξη σου, μικρή ή μεγάλη είναι κάτι σχετικό.
Κάποιος στην ηθική του θα θεωρήσει ότι είναι σοβαρό παράπτωμα ή δεν είναι να παρκάρει σε θέση για ηλεκτρικό σοβαρότερο ή μη από τη βολή του. Κάποιος άλλος το αντίστοιχο για θέση ΑΜΕΑ, κάποιος πιο πέρα η πληρωμή με μαύρο χρήμα ή η απόκρυψη εισοδήματος. Ένας ακόμη πιο πέρα ότι έχει προτεραιότητα στο να παρκάρει στη θέση ακριβώς έξω από το σπίτι του. Ή ένας άλλος επειδή είναι ο πρωθυπουργός ή κάποιος εφοπλιστής, δικαιούται να πάει από τη ΛΕΑ ή να βάλει την τροχαία να κλείσει όλους τους άλλους ώστε να πάει γρήγορα στη δουλειά του.

Αν θέλεις να συζητήσουμε γιατί είναι ηθική ή ανίθικη μία πράξη μου ή σου, ευχαρίστως. Απλά μην ξεφεύγουμε.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 13:36

Καθόλου επίκληση στο συναίσθημα, αν εισαι γονέας και ειδικά με μικρό παιδί που ρωτάει τα πάντα, είναι το πιο πιθανό.
Αλλα οκ κατάλαβα .

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 13 Φεβ 2025, 13:52

Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 13:19
Ασέβαστος έγραψε:
13 Φεβ 2025, 13:10
Εμπεδοκλής έγραψε:

Τσου. Ο βενζινάς, ο πακιστανός ή ο μπαλαμός υπάλληλος βρίσκεται απίκο στη θέση του ώστε να γεμίσει το επόμενο αυτοκίνητο και να εισπράξει τα έσοδα . Δε σου δίνει το χρόνο να το εγκαταλείψεις.

Το παρκινγκ σε ένα εμπορικό κατάστημα, ή σούπερμαρκετ με θέσεις φόρτισης, nrg ή dei blue, δεν έχει ως επί το πλείστον υπάλληλο που να κάθεται απίκο στις θέσεις φόρτισης ή να πληρώνεται από τη ΔΕΗ ή την NRG για να τσεκάρει κάθε λεπτό αν το παρκαρισμένο ανά ώρα φορτίζει, έχει ολοκληρώσει τη φόρτιση, είναι ηλεκτρικό που όμως δε φορτίζει εκείνη την ώρα ή δεν είναι καν ηλεκτρικό. Χεστήκανε κιόλας.

Αν και όταν βάλουν υπεύθυνο δε θα το ξανακάνω. Από την άλλη μπορεί να έχω κάνει και καλό μιας και θα παίρνει το βασικό ένας άνθρωπος που δε δούλευε αν δεν είχα υπάρξει εγώ. Επίσης, την αύξηση του λειτουργικού κόστους της NRG ή της DEI blue δε θα το πληρώσω στην τιμή εγώ γιατί δεν έχω εγώ ηλεκτρικό. :smt047
δηλαδη στα βενζιναδικα που δεν εχουν υπαλληλο, αλλα αυτοματες αντλιες, παρκαρεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Φεβ 2025, 13:53

Διαβάζοντας τον τίτλο, νόμισα ότι αφορούσε στο περπάτημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Φεβ 2025, 13:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Φεβ 2025, 13:53
Διαβάζοντας τον τίτλο, νόμισα ότι αφορούσε στο περπάτημα.
Και η απάντηση θα ηταν: Τα οχήματα :102:

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 13 Φεβ 2025, 14:01

Επίσης αυτοί οι ανόητοι με τα ηλεκτρικά πατίνια. Καραμανιόλες χωρίς ίχνος φόβου...
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών