Καλησπέρα το ράδιο αρβυλα δεν έδειξε περιμένω ακόμα για να δούμε.

Καλησπέρα το ράδιο αρβυλα δεν έδειξε περιμένω ακόμα για να δούμε.
Οι χριστιανοί τα έχετε κάνει αχταρμά στο μυαλό σας.Niki έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 17:54Τα έχεις μπλεγμένα στο μυαλό σου.Polaris3 έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 17:51Οχι αλλά όπως έχετε δικαιώματα οι χριστιανοί, έχουν και εκείνοι.
Όμως, για κάποιο λόγο, οι χριστιανοί δεν δέχεστε τα δικαιώματα των λοατκι. Ζητάτε να σεβόμαστε την θρησκεία σας, ζητάτε το δικαίωμα στην μη προσβολή των θείων αλλά δεν σέβεστε ότι οι λοατκι εχουν δικαιώματα όπως και εσείς.
Οι πολύτεκνοι έχουν κάποια δικαιώματα πρέπει οι λοάτκοι να έχουν τα ίδια με αυτούς;
Οι καρκινοπαθείς έχουν κάποια δικαιώματα πρέπει οι Λοατκοι να έχουν ίδια με αυτούς;
Οι ανάπηροι πολέμου έχουν κάποια δικαιώματα πρέπει οι Λοάτκοι να έχουν ίδια με αυτούς.
Τα έχεις κάνει κουλοβάχατα.
Στα παραδείγματα που έφερες δεν υπάρχει κανείς που να βεβαιώνει την υπεραξία. Αρα, δεν θα επιβηθεί φόρος. Αν όμως ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δηλώσει γιά δικούς του λόγους ότι πλέον το ακίνητο ή ο πίνακας αξίζουν περισσότερο ασφαλώς θα επιβληθεί.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 16:57Κάτσε γιατί αυτά δεν με φαίνονται και πολύ λογικά,αλλά ποτέ δεν ξέρεις με το δημόσιοLeporello έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 10:45Ο φόρος υπεραξίας ισχύει όταν διαπιστωθεί υπεραξία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό προκύπτει κατά την πώληση. Αν όμως ο άλλος ντε και καλά θέλει να δηλώσει ότι η περιουσία του απέκτησε υπεραξία, ασφαλώς θα του επιβληθεί φόρος. Και αυτό γίνεται πριν προχωρήσει σε δωρεά, άρα δεν έχει σημασία αν δωρίσει ή πουλήσει. Αλλιώς, πώς θα δηλώσει ότι αυτό που δώρισε αξίζει πολλαπλάσια αξία από εκείνη που το αγόρασε;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 10:30Ο φόρος υπεραξίας ισχύει όταν μεταπωληθεί
Για παράδειγμα αγοράζω ακίνητο 100.000 αντικειμενική και όταν το πουλάω έχει ανέβει αυτή στις 140.000
Αν τον δωρίσει σε κρατικό ίδρυμα πάλι ισχύει;
Από τα παραπάνω δεν αποκλείεται ότι κάποτε κάποιοι μπορεί να εκμεταλλεύθηκαν ένα κενό στην νομοθεσία των ΗΠΑ γιά να αποφύγουν κάποιους φόρους. Δεν σημαίνει όμως ότι αυτό γίνεται συνέχεια. Η διεθνής αγορά έργων τέχνης κινείται από την κερδοσκοπία, όχι την αποφυγή φόρων.
Αγοράζω εγώ ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου με 30.000 ευρώ αντ αξία
Σε κάποια χρόνια έχει μπει μέσα στο σχέδιο και για Χ,ψ λόγους πάει η αντ αξία στα 200.000 ευρώ
Εγώ το χαρίζω στο τάδε κρατικό ίδρυμα,θα πληρώσω φόρο για τις 170.000 που πήρε υπεραξία;
Άλλη περίπτωση,εγώ έχω αγοράσει ένα πίνακα 10.000 ευρώ
Τι θα πει δηλώνω υπεραξία;
Δηλαδή αν βγω εγώ και πω ότι ο πίνακας αυτός σήμερα κάνει 100.000 θα έρθει να με φορολογήσει το δημόσιο;
Ή το δίνω στην εθνική πινακοθήκη,θα έρθει το δημόσιο να βάλει εκτιμητές;
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αυτό που έκανε ο μαλάκας είναι κατάπτυστο αλλά μην τρελαθούμε ότι οι πίνακες είναι μια χαρά. Αισθητικά άθλιοι, τεχνικά ανύπαρκτοι και καλλιτεχνικά κενοί περιεχομένου. Έχουν γίνει ένα εκατομμύριο φορές αυτά, σιγά την ριζοσπαστική αντίδραση.
Όταν χαρίζεις ένα οικόπεδο σε ένα ίδρυμα,δεν γίνεται με κάποια χαρτιά;Leporello έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 18:38Στα παραδείγματα που έφερες δεν υπάρχει κανείς που να βεβαιώνει την υπεραξία. Αρα, δεν θα επιβηθεί φόρος. Αν όμως ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δηλώσει γιά δικούς του λόγους ότι πλέον το ακίνητο ή ο πίνακας αξίζουν περισσότερο ασφαλώς θα επιβληθεί.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 16:57Κάτσε γιατί αυτά δεν με φαίνονται και πολύ λογικά,αλλά ποτέ δεν ξέρεις με το δημόσιοLeporello έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 10:45Ο φόρος υπεραξίας ισχύει όταν διαπιστωθεί υπεραξία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό προκύπτει κατά την πώληση. Αν όμως ο άλλος ντε και καλά θέλει να δηλώσει ότι η περιουσία του απέκτησε υπεραξία, ασφαλώς θα του επιβληθεί φόρος. Και αυτό γίνεται πριν προχωρήσει σε δωρεά, άρα δεν έχει σημασία αν δωρίσει ή πουλήσει. Αλλιώς, πώς θα δηλώσει ότι αυτό που δώρισε αξίζει πολλαπλάσια αξία από εκείνη που το αγόρασε;
Από τα παραπάνω δεν αποκλείεται ότι κάποτε κάποιοι μπορεί να εκμεταλλεύθηκαν ένα κενό στην νομοθεσία των ΗΠΑ γιά να αποφύγουν κάποιους φόρους. Δεν σημαίνει όμως ότι αυτό γίνεται συνέχεια. Η διεθνής αγορά έργων τέχνης κινείται από την κερδοσκοπία, όχι την αποφυγή φόρων.
Αγοράζω εγώ ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου με 30.000 ευρώ αντ αξία
Σε κάποια χρόνια έχει μπει μέσα στο σχέδιο και για Χ,ψ λόγους πάει η αντ αξία στα 200.000 ευρώ
Εγώ το χαρίζω στο τάδε κρατικό ίδρυμα,θα πληρώσω φόρο για τις 170.000 που πήρε υπεραξία;
Άλλη περίπτωση,εγώ έχω αγοράσει ένα πίνακα 10.000 ευρώ
Τι θα πει δηλώνω υπεραξία;
Δηλαδή αν βγω εγώ και πω ότι ο πίνακας αυτός σήμερα κάνει 100.000 θα έρθει να με φορολογήσει το δημόσιο;
Ή το δίνω στην εθνική πινακοθήκη,θα έρθει το δημόσιο να βάλει εκτιμητές;
Τα χεις μπερδέψει πολύ, ζεις στην χώρα Ελλήνων-Χριστιανών όπου το πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια οι πιο σημαντικές αξίες αλλά γίνονται και κάποιες υποχωρήσεις για λίγους διαφωνούντες.Polaris3 έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 18:16Οι χριστιανοί τα έχετε κάνει αχταρμά στο μυαλό σας.Niki έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 17:54Τα έχεις μπλεγμένα στο μυαλό σου.Polaris3 έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 17:51
Οχι αλλά όπως έχετε δικαιώματα οι χριστιανοί, έχουν και εκείνοι.
Όμως, για κάποιο λόγο, οι χριστιανοί δεν δέχεστε τα δικαιώματα των λοατκι. Ζητάτε να σεβόμαστε την θρησκεία σας, ζητάτε το δικαίωμα στην μη προσβολή των θείων αλλά δεν σέβεστε ότι οι λοατκι εχουν δικαιώματα όπως και εσείς.
Οι πολύτεκνοι έχουν κάποια δικαιώματα πρέπει οι λοάτκοι να έχουν τα ίδια με αυτούς;
Οι καρκινοπαθείς έχουν κάποια δικαιώματα πρέπει οι Λοατκοι να έχουν ίδια με αυτούς;
Οι ανάπηροι πολέμου έχουν κάποια δικαιώματα πρέπει οι Λοάτκοι να έχουν ίδια με αυτούς.
Τα έχεις κάνει κουλοβάχατα.
Οι χριστιανοί ζητάτε προστασία, ζητάτε να μην υπάρχει διάκριση προς την ομάδα σας (προσβολή θρησκευτικών συμβόλων), όμως, δεν δέχεστε ότι και άλλες ομάδες έχουν το δικαίωμα να προστατεύονται και να έχουν τα ίδια δικαιώματα με εσάς.
Ζητάτε ειδική μεταχείριση.
Εμένα θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο αν ήταν σε μια ιδιωτική έκθεση. Η Εθνική Πινακοθήκη όμως χρηματοδοτείται από το κράτος και την ΕΕ.micmic έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 14:35Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα έργα, θεωρώ ότι έχουν και αισθητική αξία (για τα δικά μου γούστα), χωρίς να είναι και κάτι το εξαιρετικό. Αλλά το θέμα είναι ότι στα πλαίσια της ισότητας των θρησκειών θα περίμενα από την Εθνική Πινακοθήκη να έχει και εκθέματα που δείχνουν τον Μωάμεθ ως παιδεραστή ή τέλος πάντως ως αιμοσταγή δολοφόνο.
Ωραία δικαιολογία για να κάνεις έργα που μπορεί να τα κάνει μωρό. Το βαφτίζεις νέο κίνημα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 14:27Απλά είσαι αχαμπαρος όπως σε ιστορία, οικονομία έτσι και σε τέχνη. Θεωρείς τον πριμιτιβισμο ως παιδική ζωγραφική.
Δηλαδή υπήρχε ιστορικά ο Ιησούς, τύπε;Λεγεών έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 16:36Ο ιστορικός Ιησούς (και όχι η καλοκάγαθη ευγενική φιγούρα με την οποία έχουν σπαμμάρει την συνείδηση και αντίληψη σας) θα έκανε χειρότερα από τον βουλευτή. Βασικά, τα έκανε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 16:07Υπερασπίζονται τον Χριστό αυτοί που με ευχαρίστηση θα έπνιγαν πρόσφυγες και μετανάστες στο Αιγαίο!
Τι νομίζετε ότι θα επέλεγε ο Χριστός, αγαπητοί και αγαπητές; Θα αντιδρούσε εναντίον μιας μέτριας καλλιτεχνικής δημιουργίας με θέμα το πρόσωπο Του αδιαφορώντας για τους ανθρώπους ή δεν θα έδινε σημασία και θα ασχολιόταν με τη διάσωση των ανθρώπων;