Μαλάκας με χιούμορ

Για τους αλλους χ-στηκαbrb και tyt έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 16:14Αυτό μπορεί να ενδιαφέρει καμία που θα θελήσει να στα φάει. Για τους υπόλοιπους είσαι απλώς μαλάκας.
Οντως
Αυτό.Cavaliere έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:21parafrwn, η προσγείωση είναι σκληρή όταν δεν είσαι σε κάποιο κυκλαδονήσι να κάνεις διακοπές και να τρως ψαράκια. Το real life της καθημερινότητας είναι ζούγκλα, αναγκαστικά γίνεσαι χοίρος για να επιβιώσεις. Πάντως έχω να πω ότι η ευγένεια των περισσότερων υπαλλήλων, Λειτουργών κλπ, είναι υποδειγματική. Γίναν ποιοτικά άλματα. Πήγα και στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, Ε, τέτοια ευγένεια δεν έχω δει σε όλον τον Κόσμο. Πάντως ο εξυπηρετούμενος εξακολουθεί να μιλά στον υπάλληλο λες και μιλά στον κώλο της μαϊμούς.
ενας γνωστος ειχε πετυχει γερο που ζητουσε θεση και επεδη δεν του εδωσε κανενας μονολογουσε "ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται"
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τότε δεν είχε λεωφορεία, ο ΟΑΣΘ ήταν σε εμβρυακή κατάσταση.
Πολλοί χουντικοί στο ΠΑΣΟΚ του Αντρέα πήγαν.
Διορίζονταν μαζικά με μία αίτηση στο χαλαρό με αστεία προσόντα συγκριτικά με επόμενες γενιές, απολυτήριο γυμνασίου, οι "σπουδαγμένοι" με ένα ξερό πτυχίο, οι επαγγελματίες κατέβαιναν από χωριά και άνοιγαν ΄ γραφεία τεχνικά δικηγορικά χωρίς πλάτες (σχεδόν αδιανόητο πλέον) και χέζονταν στο τάληρο, τεχνίτες του δημοτικού έχτιζαν πολυκατοικίες, έκαναν πολυμελείς οικογένειες με ένα μόνο εισόδημα να μπαίνει στο σπίτι. ¨Ολα αυτά στο "κακό" εθνικό αυταρχικό κράτος της δεξιάς. Ανέχτηκαν να μπουκάρουν ορδές από όλα τα εχθρικά μέρη του κόσμου, και σου λένε ειρωνικά γιατί δεν πας να ανταγωνιστείς όλους αυτούς που κουβάλησαν. Δεν είναι και ότι πολέμησαν και ε΄έδωσαν το αίμα τους να χτιστεί το εθνικό κρα΄τος της Ελλάδας όπως ηρωικές γενιές που πολέμησαν σε επαναστάσεις κατά των Τούρκων στον Μακεδονικό στους Βαλκανικούς . Έκαναν το ακριβώς αντίθετο πάλεψαν να διαλύσουν το τιτάνιο έργο παλαιοτέρων ηρώων με "ταξικούς" "αγώνες" για την μάσα τους και παραδίδουν αυτό το πράμα που βλέπουμε σήμερα. Ότι μνημείο υπάρχει μετά τους βαλκανικούς θα έπρεπε να ξηλωθεί από αυτή τη χώρα. Μεγαλύτερη ελπίδα η νέα γενιά που παλεύει στα συλλαλητήρια και καταλήψεις για το μακεδονικό. Η 30-40 είναι μικτή κατάσταση.
Αγόρασαν αυτοκίνητα και σπίτια με δάνεια εκτοξεύοντας έτσι το δημόσιο χρέος ... oh wait.Dorian έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 17:48Διορίζονταν μαζικά με μία αίτηση στο χαλαρό με αστεία προσόντα συγκριτικά με επόμενες γενιές, απολυτήριο γυμνασίου, οι "σπουδαγμένοι" με ένα ξερό πτυχίο, οι επαγγελματίες κατέβαιναν από χωριά και άνοιγαν ΄ γραφεία τεχνικά δικηγορικά χωρίς πλάτες (σχεδόν αδιανόητο πλέον) και χέζονταν στο τάληρο, τεχνίτες του δημοτικού έχτιζαν πολυκατοικίες, έκαναν πολυμελείς οικογένειες με ένα μόνο εισόδημα να μπαίνει στο σπίτι. ¨Ολα αυτά στο "κακό" εθνικό αυταρχικό κράτος της δεξιάς. Ανέχτηκαν να μπουκάρουν ορδές από όλα τα εχθρικά μέρη του κόσμου, και σου λένε ειρωνικά γιατί δεν πας να ανταγωνιστείς όλους αυτούς που κουβάλησαν. Δεν είναι και ότι πολέμησαν και ε΄έδωσαν το αίμα τους να χτιστεί το εθνικό κρα΄τος της Ελλάδας όπως ηρωικές γενιές που πολέμησαν σε επαναστάσεις κατά των Τούρκων στον Μακεδονικό στους Βαλκανικούς . Έκαναν το ακριβώς αντίθετο πάλεψαν να διαλύσουν το τιτάνιο έργο παλαιοτέρων ηρώων με "ταξικούς" "αγώνες" για την μάσα τους και παραδίδουν αυτό το πράμα που βλέπουμε σήμερα. Ότι μνημείο υπάρχει μετά τους βαλκανικούς θα έπρεπε να ξηλωθεί από αυτή τη χώρα. Μεγαλύτερη ελπίδα η νέα γενιά που παλεύει στα συλλαλητήρια και καταλήψεις για το μακεδονικό. Η 30-40 είναι μικτή κατάσταση.
Tις προαλλες στο ιατρειο ενος φιλου μου γιατρου,σκαει μυτη ενας παπας.talaipwros έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 15:05κεντρο υγειας στο νομο Αρτης, 1996Cecily Anne έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 15:00Άλλο σκηνικό που θυμήθηκα.
Είμαι παρκαρισμένη με αλάρμ και περιμένω τον φαρμακοτρίφτη που γελάει άνευ λόγου και ουσίας παραπάνω. Έρχεται, μπαίνει στο κάθισμα του συνοδηγού, κλείνει την πόρτα και ακούμε ξαφνικά και δεύτερη πόρτα να κλείνει στο πίσω κάθισμα. Πανικοβλημένοι γυρνάμε και είναι μια γριά μουστακαλού που μου γνέφει να μην αγχώνομαι και να την πάω πιο κάτω.
Ηλικιωμενη κυρια μας παιρνει τηλεφωνο οτι εχει πονους στο στηθος και να πρεπει να παει νοσοκομειο Αρτης ( το Χατζηκωστα τοτε). ΟΚ λεμε, μπαινω μεσα συνοδος μην παθει τιποτα στη διαδρομη, βγαζουμε το μοναδικο ασθενοφορο της περιοχης να την παρει απο το σπιτι και βουρ για το νοσοκομειο.
Λιγο πριν φτασουμε μας λεει "Εδω ειναι η Λαϊκη παιδια μου, αφηστε με που εχω να κανω κατι ψώνια, καλά να είστε"
Ναι, μαζί σου. Όχι πως δεν υπάρχουν γαϊδαρινοί Δ.Υ. αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ μου φαίνονται πολύ εξυπηρετικοί πια, κι ευγενικοί. Το πιο όμορφο που δεν θα το ζούσα πουθενά. Είμαι 4 ώρες στην τράπεζα για να βοηθήσω τους γονείς μου σε θέματα. Γραφείο Διευθύντριας. Μια Ελληνίδα Διευθύντρια Υποκαταστήματος βγάζει όσο χαμαλίκι δεν κάνουν 10 κλητήρες σε οποιοδήποτε Ίδρυμα στο Εξωτερικό. Πάντα με υπομονή, ανθρωπιά, κατανόηση. Αλλά το κλου: Κάθε 10 min παιδάκια -όχι ενήλικες τσιγγάνοι- να τα πούμε, Ρίχτε τα, η μαγκιόρα διευθύντρια. Πάντα τους έδινε κάτι, και με συγκίνησε ο γέρος πατέρας μου, που σε κάθε παιδί έδινε 1 ευρώ. Ομορφιές. Βασιλική λεβεντιά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 16:31Αυτό.
Πήγα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου σήμερα και την ώρα που μου έδινε την απόδειξη η κοπέλα στο ταμείο λέγοντας μου "καλές γιορτές", της είπα "καλή ξεκούραση, εσείς την πληρώνετε αυτές τις μέρες" και τινάχτηκε σαν να της έκανα ηλεκτροσόκ. Μου είπε "είναι η καλύτερη ευχή που μου έχουν δώσει".
Σε αναλύσεις για το ποιοι φέρονται πιο αδιάφορα ή αγενώς -και γιατί- δεν θα προχωρήσω, είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις.
ΥΓ. Συμφωνώ για τον Σκλαβενίτη. Αναφορικά με την ευγένεια και επαγγελματισμό υπηρεσίας του δημοσίου, βρίσκω άψογους τους υπαλλήλους των ΚΕΠ. Στις άλλες υπηρεσίες, υπάρχουν μεμονωμένα διαμαντάκια τόσο σε επίπεδο γνώσης όσο και συμπεριφοράς. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνουν η πλειοψηφία και να πάψουν να θεωρούνται τα μαύρα πρόβατα που χαλάνε το κόνσεπτ μακαριότητας, ευθυνοφοβίας, ωχαδελφισμού κλπ των άσπρων.
Άμα επικρατήσετε, στα 70 σου δε σε βλέπω και πολύ καλά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:46ειτε δεν θα υπαρχω μεχρι τοτε ειτε θα εχουμε επικρατησει ειτε θα εχει γινει πολεμος οποτε δεν θα μιλαμε για εντελως διαφορετικα δεδομενα και σταθερεςHighlander έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:42Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατίας" όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:39η γυναικοκρατια και η γεροντοκρατια τσακισαν την ελλαδα
επαναστατηστε εναντιον αυτων των δυο πυλωνων του καθεστωτος
στηριζω νεους μη μουνοζητιανους μη γεροντοπληκτους εθνικοκοινωνιστες
στον νεοφιλελε κοσμο αν συνεχιστει αυτη η πορεια απλα δεν θα υπαρχουν νεοι να καυγαδισεις μαζι τους η/και θα προερχονται απο διαφορετικο πολιτισμικο περιβαλλον που θα εχουν αλλο κωδικα αξιων πολυ πιο σεβασμιο στους γηραιοτερους
Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλ. (ράτσα/ razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 15:01Πιθανότητα να λέω τα ίδια. Είναι αυτό το χάσμα γενεών που είναι ανθρώπινο. Ρατσισμό όμως δεν το λες. Άλλωστε ανήκουμε στην ίδια φυλή. Μη χρησιμοποιείτε τις λέξεις δια πάσαν νόσον και μαλακία...Highlander έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:27Πράγματι πιθανότατα θα έλεγε τα ίδια. Όπως και σε σένα σε 40 χρόνια τα εγγόνια σου με τον ίδιο τρόπο θα σου φέρονται αν συνεχίσει να υπάρχει ο ρατσισμός που καλλιεργείς.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:25
Και ο νέος του 50 τα ίδια θα έλεγε για τον γέρο παρότι θα είχε ζήσει μικρασιατική καταστροφή, το μαχαίρι του Τούρκου Αγά, τους κομητατζήδες, το Κιλελέρ Βαλκανικους και Α' ΠΠ..
Οι χουντικοί που ήταν χουντικοί για τη βόλεψη τους όμως δεν παραμένουν χουντικοί σήμερα. Οι "ε ρε παπαδόπουλος που σας χρειάζεται" του 2018 είναι οι οριτζιναλ.
Δέκα γραμμές πίπες για να καταλήξεις και εσύ στο τέλος ότι ο ρατσισμός αφορά τη ράτσα = φυλή...Highlander έγραψε: ↑01 Ιαν 2019, 11:51Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλ. (ράτσα/ razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 15:01Πιθανότητα να λέω τα ίδια. Είναι αυτό το χάσμα γενεών που είναι ανθρώπινο. Ρατσισμό όμως δεν το λες. Άλλωστε ανήκουμε στην ίδια φυλή. Μη χρησιμοποιείτε τις λέξεις δια πάσαν νόσον και μαλακία...Highlander έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:27
Πράγματι πιθανότατα θα έλεγε τα ίδια. Όπως και σε σένα σε 40 χρόνια τα εγγόνια σου με τον ίδιο τρόπο θα σου φέρονται αν συνεχίσει να υπάρχει ο ρατσισμός που καλλιεργείς.