Γαϊδούρια της καθημερινότητας.

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γαϊδούρια της καθημερινότητας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 31 Δεκ 2018, 16:15

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2018, 16:13

Οικονομικά ευκατάστατος μαλάκας πάντως :smt005:
Μαλάκας με χιούμορ :smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2018, 16:17

Απορία
Θα μπορούσαν τα λεωφορεία να έχουν θέσεις μονο για καθιστούς και το κάθε εισητήριο για λεωφορείο να αντιπροσωπεύει συγκεκριμένη θέση ;
Τουλάχιστον αυτό για μακρινές διαδρομές ;
Η οι ανάπηροι η γέροι κλπ να βγάζουν ειδικό εισητήριο που να έχει ειδική θέση ;
brb και tyt έγραψε:
31 Δεκ 2018, 16:14
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Αυτό μπορεί να ενδιαφέρει καμία που θα θελήσει να στα φάει. Για τους υπόλοιπους είσαι απλώς μαλάκας. :lol:
Για τους αλλους χ-στηκα :smt005:
parafrwn έγραψε:
31 Δεκ 2018, 16:15
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Μαλάκας με χιούμορ :smt005:
Οντως

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2018, 16:31

Cavaliere έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:21
parafrwn, η προσγείωση είναι σκληρή όταν δεν είσαι σε κάποιο κυκλαδονήσι να κάνεις διακοπές και να τρως ψαράκια. Το real life της καθημερινότητας είναι ζούγκλα, αναγκαστικά γίνεσαι χοίρος για να επιβιώσεις. Πάντως έχω να πω ότι η ευγένεια των περισσότερων υπαλλήλων, Λειτουργών κλπ, είναι υποδειγματική. Γίναν ποιοτικά άλματα. Πήγα και στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, Ε, τέτοια ευγένεια δεν έχω δει σε όλον τον Κόσμο. Πάντως ο εξυπηρετούμενος εξακολουθεί να μιλά στον υπάλληλο λες και μιλά στον κώλο της μαϊμούς.
Αυτό.

Πήγα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου σήμερα και την ώρα που μου έδινε την απόδειξη η κοπέλα στο ταμείο λέγοντας μου "καλές γιορτές", της είπα "καλή ξεκούραση, εσείς την πληρώνετε αυτές τις μέρες" και τινάχτηκε σαν να της έκανα ηλεκτροσόκ. Μου είπε "είναι η καλύτερη ευχή που μου έχουν δώσει".

Σε αναλύσεις για το ποιοι φέρονται πιο αδιάφορα ή αγενώς -και γιατί- δεν θα προχωρήσω, είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις.

ΥΓ. Συμφωνώ για τον Σκλαβενίτη. Αναφορικά με την ευγένεια και επαγγελματισμό υπηρεσίας του δημοσίου, βρίσκω άψογους τους υπαλλήλους των ΚΕΠ. Στις άλλες υπηρεσίες, υπάρχουν μεμονωμένα διαμαντάκια τόσο σε επίπεδο γνώσης όσο και συμπεριφοράς. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνουν η πλειοψηφία και να πάψουν να θεωρούνται τα μαύρα πρόβατα που χαλάνε το κόνσεπτ μακαριότητας, ευθυνοφοβίας, ωχαδελφισμού κλπ των άσπρων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 31 Δεκ 2018, 17:16

Μηχανικός έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:45
Άμα οι γέροι ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ, να μην τους δίνει κανείς θέση.
ενας γνωστος ειχε πετυχει γερο που ζητουσε θεση και επεδη δεν του εδωσε κανενας μονολογουσε "ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται"
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 31 Δεκ 2018, 17:17

alekhine έγραψε:
31 Δεκ 2018, 17:16
Μηχανικός έγραψε:
ενας γνωστος ειχε πετυχει γερο που ζητουσε θεση και επεδη δεν του εδωσε κανενας μονολογουσε "ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται"
Τότε δεν είχε λεωφορεία, ο ΟΑΣΘ ήταν σε εμβρυακή κατάσταση.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 31 Δεκ 2018, 17:28

alekhine έγραψε:
Μηχανικός έγραψε:

Πολλοί χουντικοί στο ΠΑΣΟΚ του Αντρέα πήγαν.
Τα κατακάθια των χουντικών, αυτοί που ήταν χουντικοί όχι από ιδεολογία αλλά για την βόλεψή τους.

Αν ήξερα ότι ήταν πρασινοφρουρός στα νιάτα του ο γέρος, θα τον σήκωνα και από την θέση που καθόταν.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 31 Δεκ 2018, 17:48

Μηχανικός έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:53
Βγήκε ο άλλος στα 50 σε σύνταξη, φέσωσε της επόμενες γενιές,
έτρωγε την σύνταξη με τις ανατολικές και μετά στα Βιάγκρα,
και τώρα στα 80 θέλει σεβασμό από τους νέους;
Διορίζονταν μαζικά με μία αίτηση στο χαλαρό με αστεία προσόντα συγκριτικά με επόμενες γενιές, απολυτήριο γυμνασίου, οι "σπουδαγμένοι" με ένα ξερό πτυχίο, οι επαγγελματίες κατέβαιναν από χωριά και άνοιγαν ΄ γραφεία τεχνικά δικηγορικά χωρίς πλάτες (σχεδόν αδιανόητο πλέον) και χέζονταν στο τάληρο, τεχνίτες του δημοτικού έχτιζαν πολυκατοικίες, έκαναν πολυμελείς οικογένειες με ένα μόνο εισόδημα να μπαίνει στο σπίτι. ¨Ολα αυτά στο "κακό" εθνικό αυταρχικό κράτος της δεξιάς. Ανέχτηκαν να μπουκάρουν ορδές από όλα τα εχθρικά μέρη του κόσμου, και σου λένε ειρωνικά γιατί δεν πας να ανταγωνιστείς όλους αυτούς που κουβάλησαν. Δεν είναι και ότι πολέμησαν και ε΄έδωσαν το αίμα τους να χτιστεί το εθνικό κρα΄τος της Ελλάδας όπως ηρωικές γενιές που πολέμησαν σε επαναστάσεις κατά των Τούρκων στον Μακεδονικό στους Βαλκανικούς . Έκαναν το ακριβώς αντίθετο πάλεψαν να διαλύσουν το τιτάνιο έργο παλαιοτέρων ηρώων με "ταξικούς" "αγώνες" για την μάσα τους και παραδίδουν αυτό το πράμα που βλέπουμε σήμερα. Ότι μνημείο υπάρχει μετά τους βαλκανικούς θα έπρεπε να ξηλωθεί από αυτή τη χώρα. Μεγαλύτερη ελπίδα η νέα γενιά που παλεύει στα συλλαλητήρια και καταλήψεις για το μακεδονικό. Η 30-40 είναι μικτή κατάσταση.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 31 Δεκ 2018, 17:55

Dorian έγραψε:
31 Δεκ 2018, 17:48
Μηχανικός έγραψε:
Διορίζονταν μαζικά με μία αίτηση στο χαλαρό με αστεία προσόντα συγκριτικά με επόμενες γενιές, απολυτήριο γυμνασίου, οι "σπουδαγμένοι" με ένα ξερό πτυχίο, οι επαγγελματίες κατέβαιναν από χωριά και άνοιγαν ΄ γραφεία τεχνικά δικηγορικά χωρίς πλάτες (σχεδόν αδιανόητο πλέον) και χέζονταν στο τάληρο, τεχνίτες του δημοτικού έχτιζαν πολυκατοικίες, έκαναν πολυμελείς οικογένειες με ένα μόνο εισόδημα να μπαίνει στο σπίτι. ¨Ολα αυτά στο "κακό" εθνικό αυταρχικό κράτος της δεξιάς. Ανέχτηκαν να μπουκάρουν ορδές από όλα τα εχθρικά μέρη του κόσμου, και σου λένε ειρωνικά γιατί δεν πας να ανταγωνιστείς όλους αυτούς που κουβάλησαν. Δεν είναι και ότι πολέμησαν και ε΄έδωσαν το αίμα τους να χτιστεί το εθνικό κρα΄τος της Ελλάδας όπως ηρωικές γενιές που πολέμησαν σε επαναστάσεις κατά των Τούρκων στον Μακεδονικό στους Βαλκανικούς . Έκαναν το ακριβώς αντίθετο πάλεψαν να διαλύσουν το τιτάνιο έργο παλαιοτέρων ηρώων με "ταξικούς" "αγώνες" για την μάσα τους και παραδίδουν αυτό το πράμα που βλέπουμε σήμερα. Ότι μνημείο υπάρχει μετά τους βαλκανικούς θα έπρεπε να ξηλωθεί από αυτή τη χώρα. Μεγαλύτερη ελπίδα η νέα γενιά που παλεύει στα συλλαλητήρια και καταλήψεις για το μακεδονικό. Η 30-40 είναι μικτή κατάσταση.
Αγόρασαν αυτοκίνητα και σπίτια με δάνεια εκτοξεύοντας έτσι το δημόσιο χρέος ... oh wait.
Όποιος αποδίδει στο χάσμα των γενεών τις αιτίες της χρεοκοπίας μας είναι αλλού νυχτωμένος.

Επίσης η επόμενη γενιά θα σε κατηγορήσει που δέχτηκες τις Μόριες και την πολιτική των Γερμανών να εγκατασταθούν εδώ οι πρόσφυγες αντί να πάνε όπου θέλουν (όλως τυχαίως θέλουν να πάνε στις χώρες του βορρά).

Όσο για την ''πάλη'' για το μακεδονικό, ΚΑΙ η νέα γενιά (όπως και οι προηγούμενες) πάσχουν από το σύνδρομο της ορχήστρας του Τιτανικού. Το όνομα των Σκοπίων είναι τεράστιο θέμα αλλά πιο μεγάλο είναι η απεθνικοποίηση της Ελλάδας στα πλαίσια του Φεντεραλισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 01 Ιαν 2019, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 31 Δεκ 2018, 21:03

talaipwros έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:05
Cecily Anne έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:00
Άλλο σκηνικό που θυμήθηκα.
Είμαι παρκαρισμένη με αλάρμ και περιμένω τον φαρμακοτρίφτη που γελάει άνευ λόγου και ουσίας παραπάνω. Έρχεται, μπαίνει στο κάθισμα του συνοδηγού, κλείνει την πόρτα και ακούμε ξαφνικά και δεύτερη πόρτα να κλείνει στο πίσω κάθισμα. Πανικοβλημένοι γυρνάμε και είναι μια γριά μουστακαλού που μου γνέφει να μην αγχώνομαι και να την πάω πιο κάτω. :smt005:
κεντρο υγειας στο νομο Αρτης, 1996
Ηλικιωμενη κυρια μας παιρνει τηλεφωνο οτι εχει πονους στο στηθος και να πρεπει να παει νοσοκομειο Αρτης ( το Χατζηκωστα τοτε). ΟΚ λεμε, μπαινω μεσα συνοδος μην παθει τιποτα στη διαδρομη, βγαζουμε το μοναδικο ασθενοφορο της περιοχης να την παρει απο το σπιτι και βουρ για το νοσοκομειο.

Λιγο πριν φτασουμε μας λεει "Εδω ειναι η Λαϊκη παιδια μου, αφηστε με που εχω να κανω κατι ψώνια, καλά να είστε"
Tις προαλλες στο ιατρειο ενος φιλου μου γιατρου,σκαει μυτη ενας παπας.
Εξω στην αναμονη αρκετος κοσμος αλλα ο παπας τους γραφει στ αρχιδια του και μπουκαρει στο γραφειο την ωρα που εξεταζε ο φιλος μου.
-Γιατρε εφερα να δεις τις αιματολογικες που μου ειχες γραψει για το ετησιο τσεκ απ! :smt005:
-Δεν βλεπετε οτι εξεταζω τωρα;Περιμενετε σας παρακαλω εξω.
Βγαινει ο παπας και περιμενει στην αναμονη.
Μολις βγαινει ο ασθενης ο παπας ξαναμπουκαρει ενω οι ασθενεις που περιμεναν εξω μαλωναν μαζι του γιατι ηθελε να τους παρει την σειρα!
-Γιατρε εφερα τις εξετασεις.
-Να περιμενετε την σειρα σας ή αν βιαζεστε να τις αφησετε στην γραμματεα μου να τις δω,μιας και δεν ειναι κατι επειγον,και θα σας τηλεφωνησω.
-Βιαζομαι γιατρε,να τις δεις για να φυγω.
-Δεν γινετε τωρα πατερ,περιμενει τοσος κοσμος εξω κι εσεις ηρθατε τωρα.
-Να τις δεις τωρα.Να σεβεσαι το ρασο μου.
-Κι εσεις να σεβεστε τα ιατρικα ρουχα που φοραω.
-Εισαι απαραδεκτος.Ειμαι παπας!
-Κι αν εισαι και παπας,με την αραδα σου θα πας!!! :smt005::smt005::smt005:
Ο παπας εφυγε βριζοντας τελικα,ο φιλαρακος πρεπει να σηκωσε πιεση 100 και οι ασθενεις ελεγαν μπραβο στον γιατρο για τον τροπο που αντεδρασε.

Υ.Γ.
Ο παπας ειναι ΠΑΣΟΚ μεχρι το μεδουλι.
Ενας απο τους ασθενεις ηταν απο το ιδιο χωριο και ειπε στον φιλο μου οτι οταν κερδιζε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογες,ο παπας εβαζε σημαια του ΠΑΣΟΚ στο καμπαναριο!!! :smt005:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 31 Δεκ 2018, 23:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2018, 16:31
Αυτό.

Πήγα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου σήμερα και την ώρα που μου έδινε την απόδειξη η κοπέλα στο ταμείο λέγοντας μου "καλές γιορτές", της είπα "καλή ξεκούραση, εσείς την πληρώνετε αυτές τις μέρες" και τινάχτηκε σαν να της έκανα ηλεκτροσόκ. Μου είπε "είναι η καλύτερη ευχή που μου έχουν δώσει".

Σε αναλύσεις για το ποιοι φέρονται πιο αδιάφορα ή αγενώς -και γιατί- δεν θα προχωρήσω, είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις.

ΥΓ. Συμφωνώ για τον Σκλαβενίτη. Αναφορικά με την ευγένεια και επαγγελματισμό υπηρεσίας του δημοσίου, βρίσκω άψογους τους υπαλλήλους των ΚΕΠ. Στις άλλες υπηρεσίες, υπάρχουν μεμονωμένα διαμαντάκια τόσο σε επίπεδο γνώσης όσο και συμπεριφοράς. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνουν η πλειοψηφία και να πάψουν να θεωρούνται τα μαύρα πρόβατα που χαλάνε το κόνσεπτ μακαριότητας, ευθυνοφοβίας, ωχαδελφισμού κλπ των άσπρων.
Ναι, μαζί σου. Όχι πως δεν υπάρχουν γαϊδαρινοί Δ.Υ. αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ μου φαίνονται πολύ εξυπηρετικοί πια, κι ευγενικοί. Το πιο όμορφο που δεν θα το ζούσα πουθενά. Είμαι 4 ώρες στην τράπεζα για να βοηθήσω τους γονείς μου σε θέματα. Γραφείο Διευθύντριας. Μια Ελληνίδα Διευθύντρια Υποκαταστήματος βγάζει όσο χαμαλίκι δεν κάνουν 10 κλητήρες σε οποιοδήποτε Ίδρυμα στο Εξωτερικό. Πάντα με υπομονή, ανθρωπιά, κατανόηση. Αλλά το κλου: Κάθε 10 min παιδάκια -όχι ενήλικες τσιγγάνοι- να τα πούμε, Ρίχτε τα, η μαγκιόρα διευθύντρια. Πάντα τους έδινε κάτι, και με συγκίνησε ο γέρος πατέρας μου, που σε κάθε παιδί έδινε 1 ευρώ. Ομορφιές. Βασιλική λεβεντιά.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 01 Ιαν 2019, 11:49

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:46
Highlander έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:42
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:39
η γυναικοκρατια και η γεροντοκρατια τσακισαν την ελλαδα

επαναστατηστε εναντιον αυτων των δυο πυλωνων του καθεστωτος

στηριζω νεους μη μουνοζητιανους μη γεροντοπληκτους εθνικοκοινωνιστες
Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατίας" όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)
ειτε δεν θα υπαρχω μεχρι τοτε ειτε θα εχουμε επικρατησει ειτε θα εχει γινει πολεμος οποτε δεν θα μιλαμε για εντελως διαφορετικα δεδομενα και σταθερες :g030:

στον νεοφιλελε κοσμο αν συνεχιστει αυτη η πορεια απλα δεν θα υπαρχουν νεοι να καυγαδισεις μαζι τους η/και θα προερχονται απο διαφορετικο πολιτισμικο περιβαλλον που θα εχουν αλλο κωδικα αξιων πολυ πιο σεβασμιο στους γηραιοτερους :g030:
Άμα επικρατήσετε, στα 70 σου δε σε βλέπω και πολύ καλά.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 01 Ιαν 2019, 11:51

Εμπεδοκλής έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:01
Highlander έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:27
Εμπεδοκλής έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:25

Και ο νέος του 50 τα ίδια θα έλεγε για τον γέρο παρότι θα είχε ζήσει μικρασιατική καταστροφή, το μαχαίρι του Τούρκου Αγά, τους κομητατζήδες, το Κιλελέρ Βαλκανικους και Α' ΠΠ..
Πράγματι πιθανότατα θα έλεγε τα ίδια. Όπως και σε σένα σε 40 χρόνια τα εγγόνια σου με τον ίδιο τρόπο θα σου φέρονται αν συνεχίσει να υπάρχει ο ρατσισμός που καλλιεργείς.
Πιθανότητα να λέω τα ίδια. Είναι αυτό το χάσμα γενεών που είναι ανθρώπινο. Ρατσισμό όμως δεν το λες. Άλλωστε ανήκουμε στην ίδια φυλή. Μη χρησιμοποιείτε τις λέξεις δια πάσαν νόσον και μαλακία...
Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλ. (ράτσα/ razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 01 Ιαν 2019, 11:56

Μηχανικός έγραψε:
31 Δεκ 2018, 17:28
alekhine έγραψε:
Μηχανικός έγραψε:

Πολλοί χουντικοί στο ΠΑΣΟΚ του Αντρέα πήγαν.
Τα κατακάθια των χουντικών, αυτοί που ήταν χουντικοί όχι από ιδεολογία αλλά για την βόλεψή τους.

Αν ήξερα ότι ήταν πρασινοφρουρός στα νιάτα του ο γέρος, θα τον σήκωνα και από την θέση που καθόταν.
Οι χουντικοί που ήταν χουντικοί για τη βόλεψη τους όμως δεν παραμένουν χουντικοί σήμερα. Οι "ε ρε παπαδόπουλος που σας χρειάζεται" του 2018 είναι οι οριτζιναλ.

2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 2019 » 01 Ιαν 2019, 14:21

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2018, 16:09
Μηχανικός έγραψε:
Εγω πάντως που φεσωσα την χώρα και βγήκα σύνταξη στα 55 έχω την οικονομική άνεση να ταξιδεύω με δικά μου οχήματα και δεν χρησιμοπιιω λεωφορείο που χρησιμοποιεί η πλεμπα :003:
ονειρευομαι ενα νικ σουβλατζανειαν οπου θα προκαλει και για την συνταξη και για τον κωλο του :vp12:
aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:28
Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:27

Μας διώχνετε;
Μήπως μας εκβιάζετε οτι θα φύγετε;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 01 Ιαν 2019, 14:38

Highlander έγραψε:
01 Ιαν 2019, 11:51
Εμπεδοκλής έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:01
Highlander έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:27

Πράγματι πιθανότατα θα έλεγε τα ίδια. Όπως και σε σένα σε 40 χρόνια τα εγγόνια σου με τον ίδιο τρόπο θα σου φέρονται αν συνεχίσει να υπάρχει ο ρατσισμός που καλλιεργείς.
Πιθανότητα να λέω τα ίδια. Είναι αυτό το χάσμα γενεών που είναι ανθρώπινο. Ρατσισμό όμως δεν το λες. Άλλωστε ανήκουμε στην ίδια φυλή. Μη χρησιμοποιείτε τις λέξεις δια πάσαν νόσον και μαλακία...
Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλ. (ράτσα/ razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.
Δέκα γραμμές πίπες για να καταλήξεις και εσύ στο τέλος ότι ο ρατσισμός αφορά τη ράτσα = φυλή...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών