Είναι που με έχεις δει. Σου έχω κεράσει και τον φραπέ γιατί σιγά μη βρισκόμασταν και πλήρωνες έστω και το εμφιαλωμένο.
Γιατί πολλοί άντρες...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Γιατί πολλοί άντρες...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Eδώ ακριβώς είναι η σύγχυση.Γραφικός έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 12:10
3. Οι άνδρες θεωρούμαστε εξ ορισμού αναλώσιμοι. Δεν είναι μόνο ότι εμείς θα πάμε στον πόλεμο. Είναι πως αν πιάσει ένα κτήριο φωτιά θα σωθούν πρώτα οι γυναίκες. Σε καταστάσεις ομηρίας θα φύγουν πρώτα οι γυναίκες. Όταν βυθίζεται ένα πλοίο στις σωσίβιες λέμβους θα μπουν πρώτα οι γυναίκες. Γενικά το να ψοφήσουμε εμείς θεωρείται πολύ μικρότερη απώλεια από το να ψοφήσετε εσείς. Ακόμα και φεμινιστικά σάιτ, που (λένε ότι) υποστηρίζουν την πλήρη ισότητα και κηρύττουν και την κατάργηση των γυναικείων προνομίων μαζί με των ανδρικών, όταν φιλοξενούν μαρτυρίες από θύματα βιασμού θα πουν: πέρασαν και τέσσερις άνδρες και δεν έκαναν τίποτα για να με σώσουν. Δεν θα πουν "τέσσερις άνθρωποι" θα πουν "τέσσερις άνδρες".
Απαιτούμε από τους άντρες να είναι "ιππότες" ενώ συγχρόνως αμφισβητούμε τα στοιχεία που καθορίζουν την έννοια του "ιππότη".
Βρε κορίτσια (μεταξύ μας τώρα

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η αναφορά ιδίως στην Μανούλαhellegennes έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 03:06Γιατί είναι αντίθετο στους κανόνες διεξαγωγής online συζήτησης (netiquette) να αναφέρεις μανάδες και πατεράδες.Ίφιδα έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 02:57Γιατί δεν είναι; Αποκλείεις την πιθανότητα να μεγαλωσε ενας μισογυνης σε μισογυνικο περιβάλλον;hellegennes έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 02:40
Το 5 πρέπει να το αφαιρέσεις. Δεν είναι fair play. Θα πάρω όλα τα υπόλοιπα.
Δεν είναι απαραιτητο να συμβαινουν όλα ταυτόχρονα, κράτα τα υπόλοιπα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
οι αντρες που απαξιωνουν τις γυναικες ειναι ακριβως τοσοι οσες και οι γυναικες που απαξιωνουν τους αντρες.Ίφιδα έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 18:56Γιατί πολλοί άντρες νιώθουν την υπέρτατη ανάγκη να απαξιώνουν τις γυναίκες;
1.Είναι απλά μισογύνιδες;
2.Είναι απλά ναρκισσιστές;
3.Πουτανίτσοι προσοχής;
4.Προσπαθούν να γίνουν αντιπαθητικοί μαλάκες μιας και τους λείπει το αυτογνωσιακό κομμάτι που θα τους έλεγε πως δε χρειάζεται, τό χουν πετύχει ήδη;
5.Η μανούλα κι ο μπαμπάκας τους δεν έκαναν καλή δουλειά;
6.Τους έκανε κακό κάποια γυναίκα ακριβώς επειδή ήταν σκατάνθρωποι;
7.Νομίζουν ότι ασκούν γοητεία χωρίς να αντιληφθούν ότι καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο;
8. 'Εχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να τραβήξουν την προσοχή που δε τους νοιάζει κι ας ειναι αρνητική;
οι ανθρωποι λοιπον συνηθιζουν να απαξιωνουν τους συνανθρωπους τους. ο λογος ειναι οτι αυτο τους κανει να νομιζουν οτι ειναι οι ιδιοι ανωτεροι.
χρησιμοποιουν διαφορες δικαιολογιες για να το κανουν αυτο. το φυλο, το χρωμα του δερματος, τον τοπο καταγωγης, ακομη και το τι ομαδα ειναι στο ποδοσφαιρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 13:58οι αντρες που απαξιωνουν τις γυναικες ειναι ακριβως τοσοι οσες και οι γυναικες που απαξιωνουν τους αντρες.Ίφιδα έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 18:56Γιατί πολλοί άντρες νιώθουν την υπέρτατη ανάγκη να απαξιώνουν τις γυναίκες;
1.Είναι απλά μισογύνιδες;
2.Είναι απλά ναρκισσιστές;
3.Πουτανίτσοι προσοχής;
4.Προσπαθούν να γίνουν αντιπαθητικοί μαλάκες μιας και τους λείπει το αυτογνωσιακό κομμάτι που θα τους έλεγε πως δε χρειάζεται, τό χουν πετύχει ήδη;
5.Η μανούλα κι ο μπαμπάκας τους δεν έκαναν καλή δουλειά;
6.Τους έκανε κακό κάποια γυναίκα ακριβώς επειδή ήταν σκατάνθρωποι;
7.Νομίζουν ότι ασκούν γοητεία χωρίς να αντιληφθούν ότι καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο;
8. 'Εχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να τραβήξουν την προσοχή που δε τους νοιάζει κι ας ειναι αρνητική;
οι ανθρωποι λοιπον συνηθιζουν να απαξιωνουν τους συνανθρωπους τους. ο λογος ειναι οτι αυτο τους κανει να νομιζουν οτι ειναι οι ιδιοι ανωτεροι.
χρησιμοποιουν διαφορες δικαιολογιες για να το κανουν αυτο. το φυλο, το χρωμα του δερματος, τον τοπο καταγωγης, ακομη και το τι ομαδα ειναι στο ποδοσφαιρο.

Να σημειώσουμε εδώ οτι δυστυχώς μικρό ποσοστό γυναικών εκμεταλλέυεται την ελευθερία της εποχής μας για να ζήσει - να πραγματοποιήσει τα θέλω της - να δημιουργήσει .
Για τις αλλες και για αντρικούς τυπους σαν τον Εθνι είναι η κόλαση επι γης .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ειμαστε ισοι σε ολα.
εκτος της σωματικης δυναμης που ειμαστε ανωτεροι. γιαυτο ειμασταν κυριαρχοι στο παρελθον.
σημερα υπαρχει μια σχετικη ισοτητα, που την εχουμε παραχωρησει επειδη κρινουμε οτι ετσι ειναι το σωστο.
Στην εποχή μας υπάρχει κοινωνική κ νομική ανισότητα σε βάρος των αντρών.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι η ισότητα που κατακτήσαμε εννοείται πως αυτό είχε σκοπό. Να μας εξισώσει και δικαια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
με μια γυναικα πυροσβεστη; 1.60 και 50 κιλα, που θα περιμενες να σε σηκωσει και να σε μεταφερει μακρια απο τον κινδυνο;Antares έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 20:09Δεν νομίζω ότι αυτό που κάνει μια γυναίκα θεωρείται υποδεέστερο. Συνήθως βέβαια στο επαγγελματικό πεδίο δίνεται μια κατεύθυνση να διαλέγουν "γυναικεία" επαγγέλματα που καθόλου υποδεέστερα δεν είναι όπως δασκάλα, καθηγήτρια, νοσηλεύτρια κλπ. αλλά υπάρχει αυξανόμενη τάση για επιλογή πιο "ανδρικών" επαγγελμάτων.
Δεν νομίζω ότι θα αισθανόμουν ανασφαλής με γυναίκα οδηγό λεωφορείου ή μετρό που έχω δει να υπάρχουν. Ούτε με γυναίκα γιατρό οποιασδήποτε ειδικότητας. Ούτε με μια φυσική θεωρία διατυπωμένη από γυναίκα.
Εκείνο που με ενοχλεί είναι όταν οι ίδιες οι γυναίκες δεν έχουν αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας τόσο στο σπίτι τους όσο και στον επαγγελματικό στίβο. Ή ανέρχονται πάντα με ανδρικές πλάτες και όχι με την αξία τους.
Πρόλαβα την Θάτσερ και νομίζω μου άρεσε σαν ηγέτιδα.
δεν την κατακτησατε, σας τη δωσαμε.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 14:28Ναι η ισότητα που κατακτήσαμε εννοείται πως αυτό είχε σκοπό. Να μας εξισώσει και δικαια.
Γιατί ένας άντρας 1.60 και 50 κιλά θα σε μετέφερε;Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 14:28με μια γυναικα πυροσβεστη; 1.60 και 50 κιλα, που θα περιμενες να σε σηκωσει και να σε μεταφερει μακρια απο τον κινδυνο;Antares έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 20:09Δεν νομίζω ότι αυτό που κάνει μια γυναίκα θεωρείται υποδεέστερο. Συνήθως βέβαια στο επαγγελματικό πεδίο δίνεται μια κατεύθυνση να διαλέγουν "γυναικεία" επαγγέλματα που καθόλου υποδεέστερα δεν είναι όπως δασκάλα, καθηγήτρια, νοσηλεύτρια κλπ. αλλά υπάρχει αυξανόμενη τάση για επιλογή πιο "ανδρικών" επαγγελμάτων.
Δεν νομίζω ότι θα αισθανόμουν ανασφαλής με γυναίκα οδηγό λεωφορείου ή μετρό που έχω δει να υπάρχουν. Ούτε με γυναίκα γιατρό οποιασδήποτε ειδικότητας. Ούτε με μια φυσική θεωρία διατυπωμένη από γυναίκα.
Εκείνο που με ενοχλεί είναι όταν οι ίδιες οι γυναίκες δεν έχουν αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας τόσο στο σπίτι τους όσο και στον επαγγελματικό στίβο. Ή ανέρχονται πάντα με ανδρικές πλάτες και όχι με την αξία τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σωστος ο γερος σου, ελπιζω ομως να εκανε το αναλογο και η μανα σου.Cavaliere έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 20:28Όταν το παιδί το μεγαλώνουν ηλίθιοι, τι περιμένεις να γίνει; Μισογύνης, κλπ. Πώς συμπεριφέρεσαι πρακτικά στη γυναίκα σου, είναι το καθημερινό σχολιό του. Αν το μάθεις να σέβεται τις γυναίκες (και τους ανθρώπους γενικά) με το παράδειγμά σου, δεν θα γίνει ζώο. Στα όσα χρόνια θυμάμαι τον γέρο μου, δεν είπε μια φορά άσχημη λέξη στη μάνα μου. Μπορεί να βρίζει Χριστούς (ποτέ Παναγία, περιέργως), μπορεί να λέει ζώο τον τροχονόμο που διευθύνει την κυκλοφορία με κίνδυνο να του βάλουν βραχιόλια, αλλά την Κυρά του ποτέ δεν την πλήγωσε με τα λόγια.
γιατι δεν ειναι σπανιο οπου ενςας (η μια) βρισκει καποιον σωστο να του συμπεριφερεται σκαρτα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ούτε την παραχωρήσατε, ούτε την κατακτήσαμε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου από κάτι που ξεκίνησε από την Αναγέννηση κάπου (λίγο μετά τον Μεσαίωνα) όταν κάποιοι σκέφτηκαν πως η γυναίκα είναι άνθρωπος κι όχι αντικείμενο. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τα παιδιά και τα δικαιώματά τους. Απλά ήθελε πολλή δουλειά για να αλλάξουν οι νοοτροπίες. Βέβαια κάποιοι κουβαλάνε ακόμη τα ίδια παλαιολιθικά μυαλά, αλλά ντάξει δεν τους λες και σπίρτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Οχι , αλλα το προβλημα - και αυτο που σου λεει ο Ασεβαστος - είναι οτι κατεβηκαν τα ορια και τα απαιτούμενα απο καθαρή μαλακια για να χωνεται η κάθε ακατάλληλη και παράλληλα με την ευκαιρία ο κάθε ακατάλληλος οπου γουστάρει χωρις να μπορει να προσφέρει.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 14:30Γιατί ένας άντρας 1.60 και 50 κιλά θα σε μετέφερε;Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 14:28με μια γυναικα πυροσβεστη; 1.60 και 50 κιλα, που θα περιμενες να σε σηκωσει και να σε μεταφερει μακρια απο τον κινδυνο;Antares έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 20:09Δεν νομίζω ότι αυτό που κάνει μια γυναίκα θεωρείται υποδεέστερο. Συνήθως βέβαια στο επαγγελματικό πεδίο δίνεται μια κατεύθυνση να διαλέγουν "γυναικεία" επαγγέλματα που καθόλου υποδεέστερα δεν είναι όπως δασκάλα, καθηγήτρια, νοσηλεύτρια κλπ. αλλά υπάρχει αυξανόμενη τάση για επιλογή πιο "ανδρικών" επαγγελμάτων.
Οπως έχω γράψει αν περίμενα απο τη διασώστρια να κατεβάσει την Μητέρα μου μέχρι το ασθενοφόρο θα την εκλαιγα χρόνια τωρα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όποιος βρίσκει σωστό κάποιον που του συμπεριφέρεται σκάρτα, το κάνει για να δικαιολογήσει τον εαυτό του και όχι τον σκάρτο.Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 14:33σωστος ο γερος σου, ελπιζω ομως να εκανε το αναλογο και η μανα σου.Cavaliere έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 20:28Όταν το παιδί το μεγαλώνουν ηλίθιοι, τι περιμένεις να γίνει; Μισογύνης, κλπ. Πώς συμπεριφέρεσαι πρακτικά στη γυναίκα σου, είναι το καθημερινό σχολιό του. Αν το μάθεις να σέβεται τις γυναίκες (και τους ανθρώπους γενικά) με το παράδειγμά σου, δεν θα γίνει ζώο. Στα όσα χρόνια θυμάμαι τον γέρο μου, δεν είπε μια φορά άσχημη λέξη στη μάνα μου. Μπορεί να βρίζει Χριστούς (ποτέ Παναγία, περιέργως), μπορεί να λέει ζώο τον τροχονόμο που διευθύνει την κυκλοφορία με κίνδυνο να του βάλουν βραχιόλια, αλλά την Κυρά του ποτέ δεν την πλήγωσε με τα λόγια.
γιατι δεν ειναι σπανιο οπου ενςας (η μια) βρισκει καποιον σωστο να του συμπεριφερεται σκαρτα.
Γιατί, κακά τα ψέμματα, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν όταν απομακρυνθούν από το δικό μας ταμείο.
Ήταν και παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν και όταν μπήκαν στο μαγαζί μας.
Το τι θέλαμε να δούμε ή να πιστέψουμε εμείς, είναι άλλο θέμα.
Ουσιαστικώς, ο έρωτας δεν είναι τίποτα άλλο από μία ναρκισσιστική ανάγκη που αποθεώνει τον άλλο όταν μας επιβεβαιώνει και τον υποτιμά όταν μας αποκαθηλώνει. Η αγάπη είναι άλλο πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες...
από Καραμελίτσα » 13 Μάιος 2024, 20:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες δεν διαβάζουν;
από Καραμελίτσα » 01 Μάιος 2024, 13:18 » σε Λογοτεχνία - 174 Απαντήσεις
- 5367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
04 Μάιος 2024, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στυτική δυσλειτουργία. Ας μιλήσουμε σαν άντρες.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Δεκ 2023, 19:52 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Δεκ 2023, 19:52
-