Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο, έχεις καλό κύκλο με νορμάλ ανθρώπους, διαλεγμένους. Εγώ γνωρίζω όλων των ειδών τα κουμάσια.
Σε αυτό η ευθύνη βαραίνει εσένα όμως. Τι είδη "ανθρώπων" περιμένειςνα γνωρίσεις σε αναρχοκομμουνιστκους κύκλους; Φυσιολογικούς; Όχι βέβαια, μοναχά ανωμαλους, ψυχικά διαταραγμενους, κακοτροπους και μίζερους. Βγες στην πλατεία και φώναξε με όλη σου τη δύναμη η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί και ξορκισε το κακό, βρες τον δρόμο του Θεού.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Γιατί πολλοί άντρες νιώθουν την υπέρτατη ανάγκη να απαξιώνουν τις γυναίκες;
1.Είναι απλά μισογύνιδες;
2.Είναι απλά ναρκισσιστές;
3.Πουτανίτσοι προσοχής;
4.Προσπαθούν να γίνουν αντιπαθητικοί μαλάκες μιας και τους λείπει το αυτογνωσιακό κομμάτι που θα τους έλεγε πως δε χρειάζεται, τό χουν πετύχει ήδη;
5.Η μανούλα κι ο μπαμπάκας τους δεν έκαναν καλή δουλειά;
6.Τους έκανε κακό κάποια γυναίκα ακριβώς επειδή ήταν σκατάνθρωποι;
7.Νομίζουν ότι ασκούν γοητεία χωρίς να αντιληφθούν ότι καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο;
8. 'Εχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να τραβήξουν την προσοχή που δε τους νοιάζει κι ας ειναι αρνητική;
πηγα κατευθειαν 29 σελιδα και δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ,μηπως ξεχασες την επιλογη "διοτι οι γυναικες ειναι οι περισσοτερες μαλακισμενες"
Εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο, έχεις καλό κύκλο με νορμάλ ανθρώπους, διαλεγμένους. Εγώ γνωρίζω όλων των ειδών τα κουμάσια.
Σε αυτό η ευθύνη βαραίνει εσένα όμως. Τι είδη "ανθρώπων" περιμένειςνα γνωρίσεις σε αναρχοκομμουνιστκους κύκλους; Φυσιολογικούς; Όχι βέβαια, μοναχά ανωμαλους, ψυχικά διαταραγμενους, κακοτροπους και μίζερους. Βγες στην πλατεία και φώναξε με όλη σου τη δύναμη η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί και ξορκισε το κακό, βρες τον δρόμο του Θεού.
Όπως είπα γνωρίζω πολλών ειδών ανθρώπους. Και δεξιούς πολλούς και χρυσαυγίτες, ακόμα και οπαδούς του Σώρρας(γλυκήτατοι άνθρωποι). Δόξα τον Θεό(των Χριστιανών) έχω πολύ πλούσια ζωή.
Δεν είναι ένας καμάρι μου . Από γνωστούς τα έχω ακούσει, απο άσχετους σε συζητησεις
φτάνεις στην πηγή του προβλήματος, από εδώ ξεκινάει και προχωράει και προβάλει κάπου αργότερα
Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που το φόρουμ είναι ανδροκρατούμενο και που θεωρείται μισανδρία το να εκφράζει κάποια την αποψή της για συγκεκριμένες συμπεριφορές και νοοτροπίες ανδρών. Δεν εξέφρασα ποτέ μίσος προς το φύλο σας. Το αντίθετο θα έλεγα. Τέσπα χαμένη συζήτηση.
οχου, δε θυμαμαι τα νικ, μια καραψεκασμενη που ελεγε οτι πρεπει να μην υπαρχει κανεις σε κυβερνητικη θεση σε ολο τον πλανητη αντρας, για να μη ξαναγινει πολεμος και τετοια κουλα.
Νέτα - σκέτα.
Εσύ δεν θυμάσαι πως τη λένε, εμείς δεν θυμόμαστε πως τη λένε αλλά δω μέσα έχει πιαστεί το χέρι μου να σβήνω μηνύματα από συγκεκριμένους χρήστες που είναι προσβλητικά, υβριστικά, υποτιμητικά, μειωτικά απέναντι στις γυναίκες.
Είναι μισογύνιδες αυτοί ή όχι;
δεν ξερω ποιους λες, και ουτε βλεπω αυτα που εχεις σβησει, αλλα η απαντηση ειναι ναι, φυσικα και υπαρχουν μισογυνηδες. και μισανθρωποι γενικοτερα. και 100 αλλα ειδη ζαβων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν ξέρω ρε συ, δεν τους έχω μετρήσει.
Ακόμη και αν είχα κρατήσει στατιστική δεν θα είχε σημασία, γιατί όλοι και όλες έχουμε διαφορετική κρίση για τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές.
Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.
Σόρρυ, έτσι όπως τα γράφεις νόμιζα πως κάπου κατέληξες.
Άρα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι μεν ή οι δε είναι καλύτεροι.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πούμε κάτι με βεβαιότητα.
Στην τελική, έστω ότι καταλήγουμε στο ότι όλοι οι άντρες είναι μισογύνηδες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) ή ότι όλες οι γυναίκες είναι μίσανδρες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό).
Ε, ας γίνουμε όλοι γκέι να ησυχάσουμε. Και ας ψάξουν να βρουν οι μεν και οι δε τις χαρές που προσφέρει η αλληλοεκτίμηση, η αλληλοσυνεννόηση και η αλληλοϋποστήριξη εντός του δικού τους φύλου.
Ισχύει και για το φιλικό ή επαγγελματικό πεδίο.
σοφα εμιλησες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αν έπραττα και σοφά θα ήταν καλύτερα αλλά και σε μένα έχει συμβεί να δικαιολογήσω ή να κατηγορήσω συμπεριφορές σύμφωνα με την δική μου εγωιστική οπτική τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αλλά αν με ρωτούσε κάποιος αν ήταν θηλυκές ή αρσενικές οι συμπεριφορές που μ' ενόχλησαν (δικαίως ή αδίκως) δεν θα ήξερα τι να απαντήσω. Τα κοινά τους στοιχεία ήταν ίδια.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που το φόρουμ είναι ανδροκρατούμενο και που θεωρείται μισανδρία το να εκφράζει κάποια την αποψή της για συγκεκριμένες συμπεριφορές και νοοτροπίες ανδρών.
Guess what... αυτό ακριβώς ονομάζεται μισογυνισμός όταν αναφέρεται σε γυναίκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που το φόρουμ είναι ανδροκρατούμενο και που θεωρείται μισανδρία το να εκφράζει κάποια την αποψή της για συγκεκριμένες συμπεριφορές και νοοτροπίες ανδρών.
Guess what... αυτό ακριβώς ονομάζεται μισογυνισμός όταν αναφέρεται σε γυναίκες.
Το να εκφράσεις την άποψη σου πχ για την βία κατά των γυναικών ή τον σεξισμό είναι μισανδρία. Γιατί; Γιατί χεληκη λογική.
Κανείς δεν είπε αυτό συγκεκριμένα. Μην βάζεις λέξεις στο πληκτρολόγιό μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πρέπει να σταματήσουμε να χωρίζουμε άντρες/γυναίκες, δεν βοηθάει στο καλό κλίμα, δημιουργεί ένταση απο το τίποτα. Να ένα παράδειγμα ισότητας, χωρίς φύλα και σεξουαλικές διαφοροποιήσεις:
Πρέπει να σταματήσουμε να χωρίζουμε άντρες/γυναίκες, δεν βοηθάει στο καλό κλίμα, δημιουργεί ένταση απο το τίποτα. Να ένα παράδειγμα ισότητας, χωρίς φύλα και σεξουαλικές διαφοροποιήσεις:
Τι λέμε ρε μαλάκες τις τελευταίες σελίδες;
Ρε enaon, αυτό που έβαλες είναι κατάφωρα μισογυνικό.
Οι άντρες μπορούν να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη λέξη πότε ως κατηγορία και πότε ως ένδειξη οικειότητας.
Ενώ αν πεις "μαλακισμένη" μια γυναίκα, είναι σαφώς αρνητικό.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.