Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιαν 2019, 01:48

enaon έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:44
χαχα, ρε σέσι, πες κάτι κιούτ, τώρα είναι η ώρα :smt005:
:roll: ξέρω'γω; Τσιντσιλά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιαν 2019, 01:50

καλά, καλύτερα δηλαδή, άστο σαν παράδειγμα πρακτικό οτι ο διαχωρισμός γυναίκες άνδρες στερεοτυπικά δεν στέκει. :)

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιαν 2019, 01:51

Ρε δεν ξέρω τι λες, θυμήθηκα μια χυλόπιτα από το άλλο νήμα και μου γύρισαν τα λαμπάκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιαν 2019, 01:54

γυναίκα έφταιγε ε; :011:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιαν 2019, 01:54

enaon έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:54
γυναίκα έφταιγε ε; :011:
Όχι, γιατί να φταίει γυναίκα; Δεν είμαι λεσβία.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιαν 2019, 01:55

είπα να το καθυστερήσω :)

καιρικές συνθήκες;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Ιαν 2019, 02:28

Cecily Anne έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:28
hellegennes έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:20
να της φτιάξω τον υπολογιστή .
:c020:
Αυτό που σας ζητάει η κάθε άσχετη χάρη και τρέχετε να την εκπληρώσετε με ξεπερνάει.
Είπα ότι την γούσταρα. Ωραία κοπέλα ήταν.
enaon έγραψε:
11 Ιαν 2019, 01:27
τι τραβάει ο κόσμος. Τεσπα, ας το πούμε ρε χέλη αυτό μία πολύ πολύ σπάνια περίπτωση, κάτι σαν εξαίρεση, όχι;
Σπάνια να φτάσει σε τέτοιο άκρο, αν και πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι σπανιότερη η ανδρική απόρριψη από την γυναικεία. Αυτό από μόνο του μπορεί να σημαίνει ότι επειδή θεωρεί η γυναίκα αναμενόμενη την αποδοχή, είναι πιο πιθανό να πληγωθεί η ματαιοδοξία της από ότι να πληγωθεί ο εγωισμός ενός άντρα επειδή απορρίφθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Ιαν 2019, 02:47

hellegennes έγραψε:
11 Ιαν 2019, 02:28
Σπάνια να φτάσει σε τέτοιο άκρο, αν και πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι σπανιότερη η ανδρική απόρριψη από την γυναικεία. Αυτό από μόνο του μπορεί να σημαίνει ότι επειδή θεωρεί η γυναίκα αναμενόμενη την αποδοχή, είναι πιο πιθανό να πληγωθεί η ματαιοδοξία της από ότι να πληγωθεί ο εγωισμός ενός άντρα επειδή απορρίφθηκε.
Νομίζω είσαι άδικος, σε μία συναναστροφή λίγο πιο κοντά από το εντελώς απόμακρο, κάνεις πρακτική της ισορροπίας συνεχώς για να υπάρχεις. Απορρίπτεις και αποδέχεσαι ματιές χαμόγελα χειρονομίες αστεία, και κρατάς την εικόνα που θες συνέχεια. Για τα απρόσμενα δεν ξέρω, τα άλλα όμως τα περιγράφεις πολύ αποσπασματικά.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 11 Ιαν 2019, 02:51

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
10 Ιαν 2019, 23:14
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2019, 23:10
Bipsco έγραψε:
10 Ιαν 2019, 22:05

Εννοείται πως αν σου την πέσει γυναίκα και πεις όχι δεν θα θιχτεί ο εγωισμό της. Τι διαβάζω!! Οι γυναίκες μεγαλώνουν με την ιδέα ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους. Και ναι, με έχουν χουφτώσει και έχουν παίξει το μουνί τους μπροστά μου. Ήταν η χειρότερη εμπειρία στην ζωή μου, ένιωσα σαν σκεύος ηδονής. Οι γυναίκες βλέπουν μόνο το μέγεθος του πέους μου, δεν με εκτιμάν ως προσωπικότητα.
Για την ακρίβεια, αν πεις όχι και θιχτεί ο εγωισμός τους, πράγμα που έχει 99% πιθανότητα να συμβεί, γιατί οι άντρες είναι συνηθισμένοι στις χυλόπιτες ενώ οι γυναίκες θεωρούν αδιανόητη την άρνηση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσεις τα αντίποινα: να σε σχολιάζουν στον κοινό και μη κύκλο, να σου βγάλουν φήμες, να σε συκοφαντούν, μέχρι και να σου κάνουν υλική ή σωματική ζημιά.

Μου έχει συμβεί με γυναίκα που μου την έπεφτε απροκάλυπτα και ο ίδιος γούσταρα, αλλά με ξενέρωσε με κάτι που έκανε και την έκανα πέρα (πηγαίναμε μαζί σε δημόσιο ΙΕΚ). Στις αρχές βρήκε έναν κακομοίρη και ερχόταν όλο δίπλα μου και χαμουρεύονταν, για να μου την σπάσει κι έτσι. Στην συνέχεια άρχισε να διαδίδει φήμες και στο τέλος έγινε επιθετική. Πιστεύω ότι αν είχα αυτοκίνητο θα το έβρισκα κάποια στιγμή χαραγμένο.
πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ανοησία που θα κάνει μια γυναίκα αν αρνηθείς στο φλέρτ της είναι να πιστέψει ή ακόμα και να διαδώσει ότι είσαι γκέι.
αγαπουλες, λετε ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Μου χουν συμβει ολα αυτα που γραψατε, απο το να μου χυσει ποτο στη μουρη σε μπαρ, να μου την πεφτει ενω ειμαι με αλλη, να ερχεται απροσκλητη σπιτι μου ενω ειμαι με αλλη, να διαδιδει φημες και κακιες για μενα, να μου χαραξει τ αυτοκινητο οπου εγραψε πως ειχα ηπατιτιδα, και εχω φαει παρα πολλα χαστουκια απο γυναικεια χερια, αλλα ουτε μια στιγμη δεν φοβηθηκα πως θα με σακατεψει στο ξυλο η θα με βιασει καμια. Δεν μπορω ομως να πω πως δεν εχω εμπνευσει αυτους τους φοβους σε γυναικες, ακομα και -κυριως- αθελα μου. Και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχω ακουσει απο γυναικες, για καταστασεις που τους εχουν συμβει, απο αποτομα και ζορικα πεσιματα, ως γκομενους με βαρυ χερι και αποπειρες βιασμου στον δρομο και πολλα αλλα φριχτοτερα.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 11 Ιαν 2019, 02:54

blackpaint έγραψε:
10 Ιαν 2019, 18:35
enterprise-psi έγραψε:
10 Ιαν 2019, 18:22
blackpaint έγραψε:
10 Ιαν 2019, 18:15

ναι ειναι γνωστο πως η αρχαια ελλαδα ηταν ενας φαρος ισοτητας των φυλων και οι γυναικες απολαμβαναν πληρη δικαιωματα και ελευθεριες.
Επειδη ομως μ αρεσει να συνομιλω μαζι σου, γιατι εισαι πραγματικα ευφυης και εχεις ωριμες ιδεες και σκεψεις (οπως να βομβαρδισουμε την αλβανια) και πραγματικα αξιζεις την θεση του συντονιστη εδω, μπορεις σε παρακαλω να με παραπεμψεις σε καποιο αρχαιο ελληνικο κειμενο που να μιλαει για την μισανδρια των αρχαιων ελληνιδων;
Μα ακριβώς επειδή οι γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα ήταν καταπιεσμένες, χωρίς ψήφους και τέτοια, θα περίμενε κάνεις να μισούν τους άνδρες για αυτόν τον λόγο :lol:
Επτά επί Θήβας για αρχή .
Ειπαμε εισαι πραγματικα αξιος για συντονιστης εδω :smt005: . Παρολα αυτα, απο τα λιγα που θυμαμαι, το εργο χαρακτηριζεται απο τα εξοχως μισογυνικα λογια του Ετεοκλη που απορριπτει συλληβδην τις γυναικες.
Kρέοντας, βρήκα και νέο νικ, έλεγε και για το πόσο γαμάτο είναι το κράτος, το κλέβω.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

skartados

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από skartados » 11 Ιαν 2019, 02:56

Οι γυναίκες δεν ανήκουν στο είδος μας οι πρόγονοι μας μαλακες ήταν που τη λέξη άνθρωπος την σχημάτισαν από το άνδρας στην όψη;

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 11 Ιαν 2019, 02:57

Ίφιδα έγραψε:
11 Ιαν 2019, 00:36
μεταξύ Dorian, Lolek, finest και Άγι. Ή μπορείς και στο "Έλληνες-Ελληνίδες" του Γάταρου.
Και γαμώ το παρεάκι ακούγεται. brothers from other mothers. πρέπει να τσεκάρω και το άλλο νήμα του συναγωνιστή.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 11 Ιαν 2019, 02:59

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
11 Ιαν 2019, 00:50
Ιφις με ξεχασες :003:
Ίφιδα πλεαζ :lol: μην τον βάλεις γιατί θα μας την σπάσει με τα κομμουνιστικά.

Nasos85

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nasos85 » 11 Ιαν 2019, 03:00

Σήμερα μια γύρα που έκανα Θεσσαλονίκη, βλέπεις όλο δυάδες ανδρών η γυναικών,τώρα τι γίνεται? Χάθηκε η εμπιστοσύνη?

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 11 Ιαν 2019, 03:09

Nasos Miltiadis έγραψε:
11 Ιαν 2019, 03:00
Σήμερα μια γύρα που έκανα Θεσσαλονίκη, βλέπεις όλο δυάδες ανδρών η γυναικών,τώρα τι γίνεται? Χάθηκε η εμπιστοσύνη?
Είσαι με τον φίλο σου, ντάξ; Βλέπετε μία δυάδα με ωραίες κοπέλες. Πάει ο ένας από τους δύο να δώσει συστάσεις σκεπτόμενος "το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μου πούνε "ευχαριστούμε, όχι"". Και σε βλέπουν σαν να είσαι ο πιο τελευταιολευταίος του σύμπαντος. Νιώθεις ένοχος, σα να έχεις κάνει κάποιο ασυγχώρητο έγκλημα. Σχεδόν περιμένεις να το εκφράσουν για να απαντήσεις "το πιο τελευταίο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου είναι που προσέγγισα εσάς τις φόλες" Αλλά ούτε το εκφράζουν, ούτε τίποτα. Απλά μένεις για λίγο άβολα και φεύγεις σαν κλέφτης. Θα το ξανακάνεις;
Εγώ θα ζοριστώ πολύ να το ξανακάνω. Καλύτερα να πίνω τις μπίρες με τον φίλο μου.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών