Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 29 Απρ 2018, 16:55

Μηχανικός έγραψε:
29 Απρ 2018, 16:50
Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς.

Γιατί πάντα γίνεται θεραπεία με φάρμακα, με ορμόνες, με εγχειρήσεις, προς την κατεύθυνση της διαταραχής και όχι του φυσιολογικού;

Δηλαδή σε έναν που γεννήθηκε άντρας και αισθάνεται γυναίκα, γιατί πάντα γίνεται θεραπεία να γίνει γυναίκα και δεν γίνεται ποτέ θεραπεία να γίνει φυσιολογικός άντρας;
Γιατι μαλλον να μετραει πιο πολυ το τι θελει ο ιδιος, αφου ο ιδιος πλερωνει τη θεραπεια. Λεω τωρα εγω.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Απρ 2018, 16:58

Σταματηστε να συγχεετε την εννοια του φυσικου με την εννοια του φυσιολογικου. Μια ασθενεια ειναι φυσικη, προκαλειται απο μικροοργανισμους που βρισκονται στην φυση, αλλα δεν ειναι φυσιολογικη, και γι αυτο κανουμε αφυσικα πραγματα, οπως να φτιαχνουμε δηλητηρια τα οποια σκοτωνουν την ασθενεια η να κοβουμε και να ραβουμε το σωμα, για να επιστρεψουμε στη φυσιολογικοτητα.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 29 Απρ 2018, 16:58

Custom_F έγραψε:
29 Απρ 2018, 16:55
Μηχανικός έγραψε:

Γιατί πάντα γίνεται θεραπεία με φάρμακα, με ορμόνες, με εγχειρήσεις, προς την κατεύθυνση της διαταραχής και όχι του φυσιολογικού;

Δηλαδή σε έναν που γεννήθηκε άντρας και αισθάνεται γυναίκα, γιατί πάντα γίνεται θεραπεία να γίνει γυναίκα και δεν γίνεται ποτέ θεραπεία να γίνει φυσιολογικός άντρας;
Γιατι μαλλον να μετραει πιο πολυ το τι θελει ο ιδιος, αφου ο ιδιος πλερωνει τη θεραπεια. Λεω τωρα εγω.
Λες όμως κι αυτό: :rolleyes:
"Αν κάτι δε σ' αρέσει και δε μπορείς να τ' αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις... "
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 29 Απρ 2018, 16:59

parafrwn έγραψε:
29 Απρ 2018, 16:53

Γιατί να γίνε[b[/b] αυτό που δεν αισθάνεται ότι είναι;

βλεπεις κατι λαθος εδω;
χαος γλωσσα και νεφελες

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 29 Απρ 2018, 17:00

Δεν μετράει δηλαδή η γνώμη των γιατρών και των ειδικών;

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 29 Απρ 2018, 17:00

Πηγαδίσιος έγραψε:
29 Απρ 2018, 16:59
parafrwn έγραψε:

Γιατί να γίνει αυτό που δεν αισθάνεται ότι είναι;

βλεπεις κατι λαθος εδω;
Πούλο τρολ.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 29 Απρ 2018, 17:01

Μηχανικός έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:00
Για χριστιανόπληκτους μιλάμε πάλι;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 29 Απρ 2018, 17:04

Custom_F έγραψε:
Μηχανικός έγραψε:

Και όταν πρόκειται για παιδιά, πάλι το ίδιο συμβαίνει.

Άκουσες ποτέ να υποβάλουν το παιδί σε θεραπεία για να γίνει φυσιολογικό;

Περίεργο που όλοι οι γιατροί πάντα κατευθύνουν τα παιδιά προς την παγίωση της διαταραχής. :D

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 29 Απρ 2018, 17:04

parafrwn έγραψε:
Μηχανικός έγραψε:

Γιατί να γίνει αυτό που δεν αισθάνεται ότι είναι; Επειδή έτσι ορίζει η κοινωνία το φυσιολογικό;
Τέτοιες «διορθώσεις» και τεχνικές γινόντουσαν παλαιότερα και γίνονται ακόμη από θρησκόληπτους.
Αν πας σε ενα ψυχιατρο και τους πεις οτι νομιζεις οτι εισαι ο Ναπολεων δεν θα προσπαθησει να σε κανει Ναπολεων αλλα να αποδεχθεις οτι δεν εισαι.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 29 Απρ 2018, 17:04

Μηχανικός έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:00
Οι ειδικοι ειναι οι κοινωνιολογοι και εσεις οι δεξιοι δεν αποδεχεστε την κοινωνιολογια,μονο την Θεολογια. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 29 Απρ 2018, 17:05

fagano3 έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:04
parafrwn έγραψε:
Γιατί να γίνει αυτό που δεν αισθάνεται ότι είναι; Επειδή έτσι ορίζει η κοινωνία το φυσιολογικό;
Τέτοιες «διορθώσεις» και τεχνικές γινόντουσαν παλαιότερα και γίνονται ακόμη από θρησκόληπτους.
Αν πας σε ενα ψυχιατρο και τους πεις οτι νομιζεις οτι εισαι ο Ναπολεων δεν θα προσπαθησει να σε κανει Ναπολεων αλλα να αποδεχθεις οτι δεν εισαι.
Μήλα πορτοκάλια.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 29 Απρ 2018, 17:06

parafrwn έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:05
fagano3 έγραψε:
parafrwn έγραψε:
Μήλα πορτοκάλια.
Οσες πιθανοτητες εχει ο ψυχιατρος να σε κανει Ναπολεων αλλες τοσες εχει και να σου αλλαξει τα χρωμοσωματα.

Το λογικο ειναι να σε βοηθησει να αποδεχθεις αυτο που εισαι.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 29 Απρ 2018, 17:06

vagabondo έγραψε:
29 Απρ 2018, 16:58
Custom_F έγραψε:
Λες όμως κι αυτό: :rolleyes:
"Αν κάτι δε σ' αρέσει και δε μπορείς να τ' αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις... "
Ε ναι. Και; Καταρχας αυτος προσπαθει να ταλλαξει και εφοσον μπορει, καλα κανει. Απο την αλλη αν κατι δεν εξαρταται μονο απο σενα και δε μπορεις να ταλλαξεις με τροπο που νασαι ικανοποιημενος, αλλαξε τον τροπο που το αντιμετωπιζεις. Δεν εχει νοημα να στενοχωριεσαι. Προσαρμοσου. Αν δε μπορεις να εχεις αυτο που θες, βρες τροπο νασαι χαρουμενος με οτι εχεις. Τι;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 29 Απρ 2018, 17:07

fagano3 έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:06
parafrwn έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:05
fagano3 έγραψε:

Μήλα πορτοκάλια.
Οσες πιθανοτητες εχει ο ψυχιατρος να σε κανει Ναπολεων αλλες τοσες εχει και να σου αλλαξει τα χρωμοσωματα.

Το λογικο ειναι να σε βοηθησει να αποδεχθεις αυτο που εισαι.
Μερικοί είναι γυναίκες σε σώμα άντρα, και το αντίστροφο. Αυτοί το αποδέχονται. Εσύ γιατί δυσκολεύεσαι;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Απρ 2018, 17:07

Μηχανικός έγραψε:

δεν γινεται παντα, θελει αφενος πολυ χρονο ψυχοθεραπειας μεχρι να δωσουν το οκ σε ενδοκρινολογους και λοιπους γιατρους για να προχωρησει σε αυτη την κατευθυνση, και κατα τη διαρκεια αυτου του χρονου, καποιοι ξεπερναν τη δυσφορια τους. Οταν μιλαμε για παιδια/εφηβους με δυσφορια, 80% το ξεπερνανε και συνηθως γινονται γκει η λεσβιες.
Οι θεραπειες ομως που υποσχονται επιστροφη στη φυσιολογικοτητα ειναι ολες μουφα και προερχονται απο τσαρλατανους faith based θεραπευτες. Εχει και στην Ελλαδα τετοιους δυστυχως,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών