Γιατι μαλλον να μετραει πιο πολυ το τι θελει ο ιδιος, αφου ο ιδιος πλερωνει τη θεραπεια. Λεω τωρα εγω.Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:50Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς.
Γιατί πάντα γίνεται θεραπεία με φάρμακα, με ορμόνες, με εγχειρήσεις, προς την κατεύθυνση της διαταραχής και όχι του φυσιολογικού;
Δηλαδή σε έναν που γεννήθηκε άντρας και αισθάνεται γυναίκα, γιατί πάντα γίνεται θεραπεία να γίνει γυναίκα και δεν γίνεται ποτέ θεραπεία να γίνει φυσιολογικός άντρας;
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
- blackpaint
Σταματηστε να συγχεετε την εννοια του φυσικου με την εννοια του φυσιολογικου. Μια ασθενεια ειναι φυσικη, προκαλειται απο μικροοργανισμους που βρισκονται στην φυση, αλλα δεν ειναι φυσιολογικη, και γι αυτο κανουμε αφυσικα πραγματα, οπως να φτιαχνουμε δηλητηρια τα οποια σκοτωνουν την ασθενεια η να κοβουμε και να ραβουμε το σωμα, για να επιστρεψουμε στη φυσιολογικοτητα.
Λες όμως κι αυτό:Custom_F έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:55Γιατι μαλλον να μετραει πιο πολυ το τι θελει ο ιδιος, αφου ο ιδιος πλερωνει τη θεραπεια. Λεω τωρα εγω.Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:50Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς.
Γιατί πάντα γίνεται θεραπεία με φάρμακα, με ορμόνες, με εγχειρήσεις, προς την κατεύθυνση της διαταραχής και όχι του φυσιολογικού;
Δηλαδή σε έναν που γεννήθηκε άντρας και αισθάνεται γυναίκα, γιατί πάντα γίνεται θεραπεία να γίνει γυναίκα και δεν γίνεται ποτέ θεραπεία να γίνει φυσιολογικός άντρας;

"Αν κάτι δε σ' αρέσει και δε μπορείς να τ' αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις... "
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Πηγαδίσιος
Δεν μετράει δηλαδή η γνώμη των γιατρών και των ειδικών;
Πούλο τρολ.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Και όταν πρόκειται για παιδιά, πάλι το ίδιο συμβαίνει.Custom_F έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:55Γιατι μαλλον να μετραει πιο πολυ το τι θελει ο ιδιος, αφου ο ιδιος πλερωνει τη θεραπεια. Λεω τωρα εγω.Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:50Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς.
Άκουσες ποτέ να υποβάλουν το παιδί σε θεραπεία για να γίνει φυσιολογικό;
Περίεργο που όλοι οι γιατροί πάντα κατευθύνουν τα παιδιά προς την παγίωση της διαταραχής.

Αν πας σε ενα ψυχιατρο και τους πεις οτι νομιζεις οτι εισαι ο Ναπολεων δεν θα προσπαθησει να σε κανει Ναπολεων αλλα να αποδεχθεις οτι δεν εισαι.parafrwn έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:53Γιατί να γίνει αυτό που δεν αισθάνεται ότι είναι; Επειδή έτσι ορίζει η κοινωνία το φυσιολογικό;Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:50Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς.
Τέτοιες «διορθώσεις» και τεχνικές γινόντουσαν παλαιότερα και γίνονται ακόμη από θρησκόληπτους.
Οι ειδικοι ειναι οι κοινωνιολογοι και εσεις οι δεξιοι δεν αποδεχεστε την κοινωνιολογια,μονο την Θεολογια.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μήλα πορτοκάλια.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Οσες πιθανοτητες εχει ο ψυχιατρος να σε κανει Ναπολεων αλλες τοσες εχει και να σου αλλαξει τα χρωμοσωματα.
Το λογικο ειναι να σε βοηθησει να αποδεχθεις αυτο που εισαι.
Ε ναι. Και; Καταρχας αυτος προσπαθει να ταλλαξει και εφοσον μπορει, καλα κανει. Απο την αλλη αν κατι δεν εξαρταται μονο απο σενα και δε μπορεις να ταλλαξεις με τροπο που νασαι ικανοποιημενος, αλλαξε τον τροπο που το αντιμετωπιζεις. Δεν εχει νοημα να στενοχωριεσαι. Προσαρμοσου. Αν δε μπορεις να εχεις αυτο που θες, βρες τροπο νασαι χαρουμενος με οτι εχεις. Τι;
Μερικοί είναι γυναίκες σε σώμα άντρα, και το αντίστροφο. Αυτοί το αποδέχονται. Εσύ γιατί δυσκολεύεσαι;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- blackpaint
δεν γινεται παντα, θελει αφενος πολυ χρονο ψυχοθεραπειας μεχρι να δωσουν το οκ σε ενδοκρινολογους και λοιπους γιατρους για να προχωρησει σε αυτη την κατευθυνση, και κατα τη διαρκεια αυτου του χρονου, καποιοι ξεπερναν τη δυσφορια τους. Οταν μιλαμε για παιδια/εφηβους με δυσφορια, 80% το ξεπερνανε και συνηθως γινονται γκει η λεσβιες.Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:50Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς.
Οι θεραπειες ομως που υποσχονται επιστροφη στη φυσιολογικοτητα ειναι ολες μουφα και προερχονται απο τσαρλατανους faith based θεραπευτες. Εχει και στην Ελλαδα τετοιους δυστυχως,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre