♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
περίμενες οτι θα χάσεις την μπάλα, τον εαυτό σου, θα καταλάβεις γιατί λέμε οτι ο σκύλος είναι ο καλύτερός μας φίλος, θα χρειαστεί να σε εκπαιδεύσεις κλπ; Φοβερή φαντασία ή μέτρια εμπειρία λέω εγώ.
- Cecily Anne
Ήμανε ερωτευμένη ως τα πατώματα και πέρασα γαμάτα. Βασικά περίμενα πόνους, αίματα, αηδίες, ήχους και ένα σωρό άλλες μαλακίες κι εγώ βρέθηκα στο 7ο σύννεφο να βλέπω αστράκια.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:14Δεν καταλαβαίνω ότι λέει αυτό. Βασικά δεν καταλαβαίνω καν τι λέει, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.
Φυσικά και η φαντασίωση με την πραγματικότητα δεν έχουν καμμία σχέση. Αυτό ισχύει και για τις στρέιτ σχέσεις. Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
Δεν με χάλασε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μιά φορά σε διαβάζω και δεν ψάχνω χανζαπλαστ, ωραία εικόνα 

- Cecily Anne
Καλό μου, με αδικείς. Είμαι αρκετά ρομανδική ψυχή, όταν θέλω.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ρε παιδί μου, καταλαβαίνω οτι το βλέπεις τεχνικά και εντοπίζεις προβλήματα που θές παραστατικά να επισημάνεις, αλλά πώς να στο πω, είσαι πολύ καλή στην λεπτομέρεια, θέλει λίγο να βάζεις ένα θαμνάκι εδώ, ένα δεντράκι εκεί, σαν τον ζωγράφο.
Άσε μας να είμαστε ρομαντικοί, να σκεφτόμαστε οτι κάνουν ασκήσεις χαλάρωσης πριν και όλα είναι οκ, έλα να μιλήσουμε για χαρέμια, θα έμενες για λίγο καιρό;
Άσε μας να είμαστε ρομαντικοί, να σκεφτόμαστε οτι κάνουν ασκήσεις χαλάρωσης πριν και όλα είναι οκ, έλα να μιλήσουμε για χαρέμια, θα έμενες για λίγο καιρό;
- hellegennes
Εμείς είμαστε μπανάλ φυσιολογικοί άνθρωποι. Απ' αυτούς που βρίσκει κανείς στην πραγματικότητα.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:24δεν ξερω για σας τους πληβειους, αλλα για μενα ετσι ηταν.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:14Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
μ αρεσει οταν οι γυναικες μου, μου μιλανε για τις σχεσεις με τις φιλες τους, πως λενε πραγματα μεταξυ τους που εμεις δεν λεμε καν, πως μιλανε η μια στην αλλη για τους οργασμους τους και τα μουνια τους, το δειχνουν κιολας η μια στην αλλη. "Το δικο μου ειναι ετσι, πως ειναι το δικο σου;" και τετοια χαριτωμενα. Και για μενα μιλανε, η αλλη με πηρε φωτογραφια γυμνο να με δειχνει στις φιλες της.
- blackpaint
σε λυπαμαιhellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:44Εμείς είμαστε μπανάλ φυσιολογικοί άνθρωποι. Απ' αυτούς που βρίσκει κανείς στην πραγματικότητα.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:24δεν ξερω για σας τους πληβειους, αλλα για μενα ετσι ηταν.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:14Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
ρε χέλη αλήθεια περίμενες τι θα πάθεις; Είχες κάνει κάποιου τύπου προετοιμασία πριν, είχες κλέψει; 

- hellegennes
Εσύ; Το κάνεις αυτό με τους φίλους σου; Δηλαδή να λέτε «το δικό μου είναι έτσι, πώς είναι το δικό σου;»blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:47μ αρεσει οταν οι γυναικες μου, μου μιλανε για τις σχεσεις με τις φιλες τους, πως λενε πραγματα μεταξυ τους που εμεις δεν λεμε καν, πως μιλανε η μια στην αλλη για τους οργασμους τους και τα μουνια τους, το δειχνουν κιολας η μια στην αλλη. "Το δικο μου ειναι ετσι, πως ειναι το δικο σου;" και τετοια χαριτωμενα. Και για μενα μιλανε, η αλλη με πηρε φωτογραφια γυμνο να με δειχνει στις φιλες της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:47μ αρεσει οταν οι γυναικες μου, μου μιλανε για τις σχεσεις με τις φιλες τους, πως λενε πραγματα μεταξυ τους που εμεις δεν λεμε καν, πως μιλανε η μια στην αλλη για τους οργασμους τους και τα μουνια τους, το δειχνουν κιολας η μια στην αλλη. "Το δικο μου ειναι ετσι, πως ειναι το δικο σου;" και τετοια χαριτωμενα. Και για μενα μιλανε, η αλλη με πηρε φωτογραφια γυμνο να με δειχνει στις φιλες της.

- hellegennes
Πάντα κλέβω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φίλε είσαι πιο ωραίος απο τον σουβλατζή; Εκείνον λέει δεν μπορούν να τον βγάλουν φώτο, τρέμουν τα χέρια τους, ολόκληρες βασικά. Βρεθείτε ρε να μάθουμε.
- blackpaint
οχι ρε, ουτε κατα διανοια. Οι γυναικες ομως σ αυτα ειναι αλλιως. Γιατι η πατριαρχια τις καταπιεζει και δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε ελευθερα για τη σεξουαλικοτητα τους για να μην τις περασουν για πουτανες. Αναμεσα σε φιλες ομως, ανοιγονται. Και λενε πολλα και ενδιαφεροντα και πολυ πιπερατα, αλλα μονο στ αυτια λιγων τυχερων φτανουν και οχι στα δικα σου προφανως.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:49Εσύ; Το κάνεις αυτό με τους φίλους σου; Δηλαδή να λέτε «το δικό μου είναι έτσι, πώς είναι το δικό σου;»blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:47μ αρεσει οταν οι γυναικες μου, μου μιλανε για τις σχεσεις με τις φιλες τους, πως λενε πραγματα μεταξυ τους που εμεις δεν λεμε καν, πως μιλανε η μια στην αλλη για τους οργασμους τους και τα μουνια τους, το δειχνουν κιολας η μια στην αλλη. "Το δικο μου ειναι ετσι, πως ειναι το δικο σου;" και τετοια χαριτωμενα. Και για μενα μιλανε, η αλλη με πηρε φωτογραφια γυμνο να με δειχνει στις φιλες της.
- blackpaint
δηλαδη θες να με πεισεις πως εσυ οταν πηδηχτηκες μ εκεινο τον ψωλαρα, δεν σχολιασες το προσον του μετις φιλες σου; ΣοβαραCecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:49blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:47μ αρεσει οταν οι γυναικες μου, μου μιλανε για τις σχεσεις με τις φιλες τους, πως λενε πραγματα μεταξυ τους που εμεις δεν λεμε καν, πως μιλανε η μια στην αλλη για τους οργασμους τους και τα μουνια τους, το δειχνουν κιολας η μια στην αλλη. "Το δικο μου ειναι ετσι, πως ειναι το δικο σου;" και τετοια χαριτωμενα. Και για μενα μιλανε, η αλλη με πηρε φωτογραφια γυμνο να με δειχνει στις φιλες της.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιαν 2025, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 336 Απαντήσεις
- 7191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-