♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Η αποχή είναι πολιτική πράξη

Είμαι άνδρας και συμφωνώ. Εικόνα
22
42%
Είμαι άνδρας και διαφωνώ. Εικόνα
7
13%
Είμαι γυναίκα και συμφωνώ. Εικόνα
3
6%
Είμαι γυναίκα και διαφωνώ. Εικόνα
10
19%
Είμαι 12 και τι είναι αυτό; Εικόνα
10
19%

Σύνολο ψήφων: 52

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2019, 02:27

περίμενες οτι θα χάσεις την μπάλα, τον εαυτό σου, θα καταλάβεις γιατί λέμε οτι ο σκύλος είναι ο καλύτερός μας φίλος, θα χρειαστεί να σε εκπαιδεύσεις κλπ; Φοβερή φαντασία ή μέτρια εμπειρία λέω εγώ.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Ιαν 2019, 02:27

hellegennes έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:14
Δεν καταλαβαίνω ότι λέει αυτό. Βασικά δεν καταλαβαίνω καν τι λέει, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Φυσικά και η φαντασίωση με την πραγματικότητα δεν έχουν καμμία σχέση. Αυτό ισχύει και για τις στρέιτ σχέσεις. Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
Ήμανε ερωτευμένη ως τα πατώματα και πέρασα γαμάτα. Βασικά περίμενα πόνους, αίματα, αηδίες, ήχους και ένα σωρό άλλες μαλακίες κι εγώ βρέθηκα στο 7ο σύννεφο να βλέπω αστράκια.

Δεν με χάλασε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2019, 02:29

μιά φορά σε διαβάζω και δεν ψάχνω χανζαπλαστ, ωραία εικόνα :)

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Ιαν 2019, 02:34

enaon έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:29
μιά φορά σε διαβάζω και δεν ψάχνω χανζαπλαστ, ωραία εικόνα :)
Καλό μου, με αδικείς. Είμαι αρκετά ρομανδική ψυχή, όταν θέλω. :roll: Αλλά δεν ξέρω τι περιμένεις να ακούσεις σε περιγραφή γκέυ πραγματικότητας πέραν των σκατών, του κουμπαρά και του δασύτριχου στήθους. :102: ΟΚ μπορεί να'χει κάνει κλύσμα και χαλάουα, αλλά επίσης μπορεί να'χει και αιμορροΐδες που τις άφησα απέξω πριν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2019, 02:38

ρε παιδί μου, καταλαβαίνω οτι το βλέπεις τεχνικά και εντοπίζεις προβλήματα που θές παραστατικά να επισημάνεις, αλλά πώς να στο πω, είσαι πολύ καλή στην λεπτομέρεια, θέλει λίγο να βάζεις ένα θαμνάκι εδώ, ένα δεντράκι εκεί, σαν τον ζωγράφο.

Άσε μας να είμαστε ρομαντικοί, να σκεφτόμαστε οτι κάνουν ασκήσεις χαλάρωσης πριν και όλα είναι οκ, έλα να μιλήσουμε για χαρέμια, θα έμενες για λίγο καιρό;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Ιαν 2019, 02:44

blackpaint έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:24
hellegennes έγραψε:
Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
δεν ξερω για σας τους πληβειους, αλλα για μενα ετσι ηταν.
Εμείς είμαστε μπανάλ φυσιολογικοί άνθρωποι. Απ' αυτούς που βρίσκει κανείς στην πραγματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιαν 2019, 02:47

μ αρεσει οταν οι γυναικες μου, μου μιλανε για τις σχεσεις με τις φιλες τους, πως λενε πραγματα μεταξυ τους που εμεις δεν λεμε καν, πως μιλανε η μια στην αλλη για τους οργασμους τους και τα μουνια τους, το δειχνουν κιολας η μια στην αλλη. "Το δικο μου ειναι ετσι, πως ειναι το δικο σου;" και τετοια χαριτωμενα. Και για μενα μιλανε, η αλλη με πηρε φωτογραφια γυμνο να με δειχνει στις φιλες της.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιαν 2019, 02:48

hellegennes έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:44
blackpaint έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:24
hellegennes έγραψε:
Μην μου πεις ότι την πρώτη φορά που έκανες σεξ είπες «τελικά ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερα!».
δεν ξερω για σας τους πληβειους, αλλα για μενα ετσι ηταν.
Εμείς είμαστε μπανάλ φυσιολογικοί άνθρωποι. Απ' αυτούς που βρίσκει κανείς στην πραγματικότητα.
σε λυπαμαι

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2019, 02:48

ρε χέλη αλήθεια περίμενες τι θα πάθεις; Είχες κάνει κάποιου τύπου προετοιμασία πριν, είχες κλέψει; :003:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Ιαν 2019, 02:49

blackpaint έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:47
μ αρεσει οταν οι γυναικες μου, μου μιλανε για τις σχεσεις με τις φιλες τους, πως λενε πραγματα μεταξυ τους που εμεις δεν λεμε καν, πως μιλανε η μια στην αλλη για τους οργασμους τους και τα μουνια τους, το δειχνουν κιολας η μια στην αλλη. "Το δικο μου ειναι ετσι, πως ειναι το δικο σου;" και τετοια χαριτωμενα. Και για μενα μιλανε, η αλλη με πηρε φωτογραφια γυμνο να με δειχνει στις φιλες της.
Εσύ; Το κάνεις αυτό με τους φίλους σου; Δηλαδή να λέτε «το δικό μου είναι έτσι, πώς είναι το δικό σου;»
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Ιαν 2019, 02:49

blackpaint έγραψε:
:fp:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Ιαν 2019, 02:50

enaon έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:48
ρε χέλη αλήθεια περίμενες τι θα πάθεις; Είχες κάνει κάποιου τύπου προετοιμασία πριν, είχες κλέψει; :003:
Πάντα κλέβω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2019, 02:52

blackpaint έγραψε:
Και για μενα μιλανε
φίλε είσαι πιο ωραίος απο τον σουβλατζή; Εκείνον λέει δεν μπορούν να τον βγάλουν φώτο, τρέμουν τα χέρια τους, ολόκληρες βασικά. Βρεθείτε ρε να μάθουμε.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιαν 2019, 02:58

hellegennes έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:49
blackpaint έγραψε:
Εσύ; Το κάνεις αυτό με τους φίλους σου; Δηλαδή να λέτε «το δικό μου είναι έτσι, πώς είναι το δικό σου;»
οχι ρε, ουτε κατα διανοια. Οι γυναικες ομως σ αυτα ειναι αλλιως. Γιατι η πατριαρχια τις καταπιεζει και δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε ελευθερα για τη σεξουαλικοτητα τους για να μην τις περασουν για πουτανες. Αναμεσα σε φιλες ομως, ανοιγονται. Και λενε πολλα και ενδιαφεροντα και πολυ πιπερατα, αλλα μονο στ αυτια λιγων τυχερων φτανουν και οχι στα δικα σου προφανως.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιαν 2019, 03:00

Cecily Anne έγραψε:
24 Ιαν 2019, 02:49
blackpaint έγραψε:
:fp:
δηλαδη θες να με πεισεις πως εσυ οταν πηδηχτηκες μ εκεινο τον ψωλαρα, δεν σχολιασες το προσον του μετις φιλες σου; Σοβαρα :8) ;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών