Και προ σύριζα τα ίδια γίνονταν.
Προσπάθησε να μην τρως τάπα σε μία γραμμή. Μην ποστάρεις ρε, φαε κατι, πιες ένα νερό

Την παροιμία τα "λόγια του και του γαιδάρου οι πορδές" την έχεις ακούσει?
Και προ σύριζα τα ίδια γίνονταν.
Έγραψα πιο πάνω ότι ο Χουντής είπε ότι πήρε τα κερδοφόρα (σε ερώτηση του στην ευρωβουλή) όπως είπε και η Die Linke στην γερμανική βουλή.
Έχει αρκετές δημοσιεύσεις πριν που έγινες δυσνόητος.
Αυτό όντως πονάει γιατρέ, και μιλάω για όλους τους συνΈλληνες εδώ (δικαιωματικά), όλα τα άλλα στομπούτσομας, αυτό πονάει πολύ όμως.
Άλλες εποχές τότε ρε..Spiros252 έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 17:09Θυμάσαι πόσο πλήρωνες επί μονοπωλιακού ΟΤΕ; Απίστευτα ποσά για υπεραστικές , κινητά και ίντερνετ. Μικρομεσσαίες εταιρείες έφταναν το 1.000.000 δρχ. κυριολεκτικά λογαριασμό σταθερού.
Θυμάμαι μια φορά είχε επιχειρήσει πελάτης της εταιρείας μας να ανοίξει ιστοσελίδα στην otenet. Του ζητούσαν λύτρα (προμήθεια) σε περίπτωση που έβαζε διαφημίσεις. Δεν υπόγραφε και δεν τον δεχόντουσαν. Μιλάμε για τρέλλα!
Μια ο ένας με την Ryanair και μια ο άλλος με την Fraport. Ακούστε λίγο: δεν είναι δυνατόν να υπολογίσεις ποια είναι η συνδρομή αυτών των πραγμάτων στον τουρισμό, όταν ο παγκόσμιος τουρισμός αυξάνεται και αυξανόταν ήδη από πριν και στην Ελλάδα*. Αν ήταν περίπου σταθερός και είχες ξαφνική αύξηση, θα μπορούσες ίσως να την συνδέσεις με κάτι τέτοιο. Τώρα, όχι.
Σαν κράτος όχι, αλλά σαν ιδιωτική οικονομία ναι. Δεδομένου ότι η κρατική οικονομία στηρίζεται στην ιδιωτική, κάποιου είδους επίδραση δεν φαντάζομαι να αρνείσαι ότι την έχει.
Οταν εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη που κάλυπτε η χρεοκοπημένη επιχείρηση, το κενό καλύπτεται απο τον ανταγωνισμό.hellegennes έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 12:53Σαν κράτος όχι, αλλά σαν ιδιωτική οικονομία ναι. Δεδομένου ότι η κρατική οικονομία στηρίζεται στην ιδιωτική, κάποιου είδους επίδραση δεν φαντάζομαι να αρνείσαι ότι την έχει.
Δεν είμαι υπέρ του απομονωτισμού, αλλά οι απόψεις δεν επηρεάζουν την πραγματικότητα. Ό,τι κι αν πιστεύει κανείς, το να αφαιρείται συστηματικά χρήμα από την ιδιωτική οικονομία που να μην αντικαθίσταται δεν έχει ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον της οικονομίας (κρατικής και ιδιωτικής).
Εγω εχω οπτική ινα στο καφάο.hellegennes έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 13:14Εγώ πάντως δεν βλέπω κανένα δίκτυο οπτικών ινών. Αντίθετα, όλες οι εταιρείες είναι λίγο-πολύ χάλια ως προς τις συνδέσεις τους, τα καλώδια είναι αυτά που πέρασε ο ΟΤΕ πριν 40 χρόνια και δεν υπάρχει καμμιά πρόθεση να τα αλλάξει κάποιος.
Αν δεν κάνω λάθος, μένεις Δυτική Θεσσαλονίκη.hellegennes έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 13:14Εγώ πάντως δεν βλέπω κανένα δίκτυο οπτικών ινών. Αντίθετα, όλες οι εταιρείες είναι λίγο-πολύ χάλια ως προς τις συνδέσεις τους, τα καλώδια είναι αυτά που πέρασε ο ΟΤΕ πριν 40 χρόνια και δεν υπάρχει καμμιά πρόθεση να τα αλλάξει κάποιος.