Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από brb και tyt » 26 Φεβ 2019, 16:14
Chainis έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:12
brb και tyt έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:22
Chainis έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 14:57
Επίσης ότι δεν ρίχνει μια ματιά να δει άλλες εικόνες Σαρακατσάνων, θέλει να του υπογράψει κάποιος ότι ειδικά αυτοί της φωτογραφίας είναι Σαρακατσάνοι.
Μετά θα ζητήσει και τεστ DNA.

Ως συνήθως βλακώδες τρολάρισμα. Είπε ο Γιαννόπουλος ότι είναι σαρακατσάνοι και νόμισα ότι είναι γνώστης.
Εσένα για παράδειγμα θα σε ρωτούσα πόσο πατριώτες ήταν οι Ταγματασφαλίτες.

Κι εγώ θα σε ρώταγα με ποια συνθήκη ο Χίτλερ έδωσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους και γιατί δεν έχουν ζάντρουγκα οι Βούλγαροι, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω ηλιθιότητες.
Μίλα μου βρώμικα, πες μου για εθνοπατριώτες Ταγματασφαλίτες και για τους κακούς κΟΥμουνιστές που τους ώθησαν στον δοσιλογισμό ουπς ...

Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Φεβ 2019, 16:18
brb και tyt έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:14
Μίλα μου βρώμικα, πες μου για εθνοπατριώτες Ταγματασφαλίτες και για τους κακούς κΟΥμουνιστές που τους ώθησαν στον δοσιλογισμό ουπς ...

Πάντα εντός θέματος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Βινόσαυρος
από Βινόσαυρος » 26 Φεβ 2019, 16:20
ενώ οι σαρακατσανοι είναι καράκεντρο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 26 Φεβ 2019, 16:20
Oι Σαρακατσανοι σημερα που μιλαμε ειναι κατα 90% Δεξιοι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
από Chainis » 26 Φεβ 2019, 16:21
brb και tyt έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:14
Chainis έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:12
brb και tyt έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:22
Ως συνήθως βλακώδες τρολάρισμα. Είπε ο Γιαννόπουλος ότι είναι σαρακατσάνοι και νόμισα ότι είναι γνώστης.
Εσένα για παράδειγμα θα σε ρωτούσα πόσο πατριώτες ήταν οι Ταγματασφαλίτες.

Κι εγώ θα σε ρώταγα με ποια συνθήκη ο Χίτλερ έδωσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους και γιατί δεν έχουν ζάντρουγκα οι Βούλγαροι, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω ηλιθιότητες.

Δεν σε φτιάχνουν αυτά με άλλα καυλ@νεις.
Να σου πω για τις ζάντρουγκες της Πολωνίας και τις Λευκορωσίας να εκσπερματώσεις;

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
wooded glade
από wooded glade » 26 Φεβ 2019, 16:22
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:13
wooded glade έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:57
Γιατί οι Γερμαναρούχτεν ήταν αθώοι στη Μακεδονία ;
Μου χρωστάς μιά εξήγηση.

Προσπαθούσα να βρω σχέση με αυτό που έγραψα στον φόσι μέχρι που κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στο σχόλιο μου για το δημοσίευμα της Μαργαρώνη.
Αν κατάλαβες ότι μ' αυτό που έγραψα, αθώωνα τους γερμανορούχτεν στη Μακεδονία, έχεις κι εσύ χοντρό κόλλημα.
Γιατί το κάθε τι το βλέπεις σε σχέση τους γερμανορούχτεν και κάπου εκεί χάνεις το πόιντ γιατί όλοι οι άλλοι δεν το βλέπουν έτσι.
Εγώ απλά περιέγραψα τους τρεις εισβολείς-σύμμαχους των Σλάβων με την ιστορική σειρά τους, οι οποίοι ταυτόχρονα πολεμούσαν και εναντίον των συμμάχων που αποτελούν το σημερινό ΝΑΤΟ (οι τελευταίοι σε επίπεδο μυστικών πρακτόρων). Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω.
Είσαι άρρωστο ;
Μήπως δεν καταλαβαίνεις τη γλώσσα του Σακεσπήρου που ήταν η επιστολή προς το BBC ;
Μπορούσες να ζητήσεις τη βοήθεια του πχόρουμ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 26 Φεβ 2019, 16:22
foscilis έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:27
Σέλευκας έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:23
Εφόσον το ελληνικό κράτος αναγνωρίζει ως μακεδονική την γλώσσα που μιλάνε κάποιες περιοχές και εφόσον υπάρχει μακεδονικό έθνος τοτε υπάρχει και μακεδονικη μειοντητα.
Δε χρειάζεται το πρώτο κριτήριο. Δεν υπάρχει "αναγνώριση γλώσσας" από το κράτος, μια γλώσσα ή μιλιέται ή δε μιλιέται.
Ως μακεδονικη εννοώ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
από brb και tyt » 26 Φεβ 2019, 16:23
Chainis έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:21
Να σου πω για τις ζάντρουγκες της Πολωνίας και τις Λευκορωσίας να εκσπερματώσεις;

Όχι, πες για πατριώτες Ταγματασφαλίτες και τους επάρατους κΟΥμουνιστές για να φτιαχτείς.
Ξέρεις, αυτούς που δεν υμνείς.

Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Φεβ 2019, 16:25
Βινόσαυρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:20
Οκ, ας πούμε λοιπόν ότι η Μαργαρώνη είναι μία ακόμη περίπτωση δραγωνοφραγκουδάκισας, όπως δεκάδες άλλες περιπτώσεις για να επανέλθουμε στο κυρίως θέμα.
Τη δική μου άποψη την είπα. Όσα περισσότερα τέτοια μωρά βγουν στην πίστα αυτό το διάστημα, τόσο περισσότερο θα καθιστούν ως αναξιόπιστους τους τύπους που δήλωναν προσφάτως ότι με τη συμφωνία έκλεισαν αυτά τα θέματα.
Κατά τα φαινόμενα, η συμφωνία ήταν αυτό που ξεκίνησε ως κερκόπορτα και θα καταλήξει η μεγάλη πύλη για παρόμοιες δημοσιεύσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Βινόσαυρος
από Βινόσαυρος » 26 Φεβ 2019, 16:27
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:25
Βινόσαυρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:20
Οκ, ας πούμε λοιπόν ότι η Μαργαρώνη είναι μία ακόμη περίπτωση δραγωνοφραγκουδάκισας, όπως δεκάδες άλλες περιπτώσεις για να επανέλθουμε στο κυρίως θέμα.
Τη δική μου άποψη την είπα. Όσα περισσότερα τέτοια μωρά βγουν στην πίστα αυτό το διάστημα, τόσο περισσότερο θα καθιστούν ως αναξιόπιστους τους τύπους που δήλωναν προσφάτως ότι με τη συμφωνία έκλεισαν αυτά τα θέματα.
Κατά τα φαινόμενα, η συμφωνία ήταν αυτό που ξεκίνησε ως κερκόπορτα και θα καταλήξει η μεγάλη πύλη για παρόμοιες δημοσιεύσεις.
Αυτό ελπίζουμε.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
Σέλευκας
από Σέλευκας » 26 Φεβ 2019, 16:27
wooded glade έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:28
Εφόσον το ελληνικό κράτος αναγνωρίζει ως μακεδονική την γλώσσα που μιλάνε κάποιες περιοχές και εφόσον υπάρχει μακεδονικό έθνος τοτε υπάρχει και μακεδονικη μειοντητα.
Όχι γιατί σναγνωρίζουμε και την Γερμανική γλώσσα και δεν υπάρχει Γερμανική μειονότητα.
Υπήρχε πριν τον πόλεμο του 12 και έγινε η ανταλλαγή πληθυσμών.
Υπήρχε μικρότερη μειονότητα και πριν το 1949 αλλά έγιναν κατσαπλιάδες και πρόλαβαν και την έκαναν πριν ενωθούν οι δύο λαβίδες του σχεδίου Κορωνίς στο Γράμμο.
Μέχρι τωρα δεν υπήρχε μακεδονικη μειονοτητα επεοδη δεν υπηρχε μακεδονικο εθνος. Τωρα εφοσον υπαρχει οποιος γουσταρει μπορει να δηλωσει οτι ανηκει σαυτο. Ενας δεκα ή χιλιοι.
Azzurra Carnelos
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Φεβ 2019, 16:27
wooded glade έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:22
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:13
wooded glade έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:57
Γιατί οι Γερμαναρούχτεν ήταν αθώοι στη Μακεδονία ;
Μου χρωστάς μιά εξήγηση.

Προσπαθούσα να βρω σχέση με αυτό που έγραψα στον φόσι μέχρι που κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στο σχόλιο μου για το δημοσίευμα της Μαργαρώνη.
Αν κατάλαβες ότι μ' αυτό που έγραψα, αθώωνα τους γερμανορούχτεν στη Μακεδονία, έχεις κι εσύ χοντρό κόλλημα.
Γιατί το κάθε τι το βλέπεις σε σχέση τους γερμανορούχτεν και κάπου εκεί χάνεις το πόιντ γιατί όλοι οι άλλοι δεν το βλέπουν έτσι.
Εγώ απλά περιέγραψα τους τρεις εισβολείς-σύμμαχους των Σλάβων με την ιστορική σειρά τους, οι οποίοι ταυτόχρονα πολεμούσαν και εναντίον των συμμάχων που αποτελούν το σημερινό ΝΑΤΟ (οι τελευταίοι σε επίπεδο μυστικών πρακτόρων). Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω.
Είσαι άρρωστο ;
Μήπως δεν καταλαβαίνεις τη γλώσσα του Σακεσπήρου που ήταν η επιστολή προς το BBC ;
Μπορούσες να ζητήσεις τη βοήθεια του πχόρουμ.
Αν έγραφε έτσι ο Σακεσπήρος σήμερα, το πολύ να έβγαινε στα ταλέντα της Πάνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Φεβ 2019, 16:29
Το ξέρω αλλά ανώνυμα μπορείς να δηλώνεις ό,τι γουστάρεις. Κανένα πρόβλημα.
Εγώ διασκεδάζω με την αμηχανία των επωνύμων αρχιτεκτόνων της πύλης.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
από Chainis » 26 Φεβ 2019, 16:30
brb και tyt έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:23
Chainis έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 16:21

Όχι, πες για πατριώτες Ταγματασφαλίτες και τους επάρατους κΟΥμουνιστές για να φτιαχτείς.
Ξέρεις, αυτούς που δεν υμνείς.

Με αυτό
Απάτες και μυθεύματα του ΚΚΕ και της αριστεράς γενικώς.
μπορείς να βράσεις στο ζουμί σου όσο γουστάρεις γιατί μάλλον έτσι φτιάχνεσαι και να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα σχολιάσεις τίποτα.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Σέλευκας
από Σέλευκας » 26 Φεβ 2019, 16:31
brb και tyt έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:33
Ακόμα και αν ήταν έτσι, όσοι ψηφίζουν Ουράνιο Τόξο (από 1500 μέχρι 2500) θα αποτελούσαν κοινότητα και όχι μειονότητα. Είναι αριθμητικό το θέμα, αλλά και η συμφωνία των Πρεσπών δεν προβλέπει ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας. Κατά τα άλλα πρώην σλαβόφωνοι και δίγλωσσοι είναι εθνικά Έλληνες και δεν υπάρχει θέμα.
Από αυτά που αποδίδονται στον Φωκά στο άρθρο του BBC αρκετά είναι αλήθεια (όπως το ρετσινόλαδο επί Μεταξά). Έχει πει σε άλλο βίντεο που έχω δει και δεν το βάζω γιατί έχει το όνομα του, ότι έκανε δύο φορές εξορία. Μία στην διάρκεια του εμφυλίου και μία στην χούντα.
Γενικά στην δυτική Μακεδονία πολλοί έκαναν εξορία. Έχω μιλήσει με μερικούς που με εμπιστεύτηκαν γιατί ακόμα και τώρα είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουν.
Εγω οπως το αντιλαμβάνομαι ενας που ξερει οτι οι προγονοι του μιλουσαν μακεδονικη γλωσσα καταλαβαινει οτι ειναι εθνικα Μακεδονας αφου το.ελληνικο κρατος το αναγνωρισε ως υπαρκτο κατι τετοιο. Τι θα του πεις οτι εξελληνιστηκε και εχασε το κληρονομικο δικαιωμα στην καταγωγη;
Azzurra Carnelos
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
16 Ιαν 2025, 01:32
-
-
- 121 Απαντήσεις
- 2932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
13 Αύγ 2023, 19:34
-
-
- 98 Απαντήσεις
- 3072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nearos
09 Δεκ 2024, 22:19
-
-
- 456 Απαντήσεις
- 12206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.