Δεν είναι ευπρόσδεκτο
Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
Με εχουν εξετασει για αιμορροιδες 2 φορες. Τη μια αντρας, την αλλη γυναικα. Με τη γυναικα ημουν πιο ανετα, αλλα θεωρησε σωστο να λυγισει το δαχτυλο της και να το περιστρεψει γρηγορα 360 μοιρες. Δλδ ημαρτον! Δεν εχουμε την ιδια ελαστικοτητα αντρες και γυναικες!don't speak έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:38Γιατί ρε συ αφού είπες ότι αρέσει και στα δύο φύλλα.
Πήγαινε σε γυναίκα ουρολόγο.
- Otto Weininger
Και την δεύτερη φορά, μόλις το νιώσεις σου δείχνει ξαφνικά τα χέρια του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για πολύποδα έψαχνε μάλλον.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:15Με εχουν εξετασει για αιμορροιδες 2 φορες. Τη μια αντρας, την αλλη γυναικα. Με τη γυναικα ημουν πιο ανετα, αλλα θεωρησε σωστο να λυγισει το δαχτυλο της και να το περιστρεψει γρηγορα 360 μοιρες. Δλδ ημαρτον! Δεν εχουμε την ιδια ελαστικοτητα αντρες και γυναικες!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ρε σεις χαλαρώστε. Πολλοί το γουστάρουν δεν σημαίνει ότι είναι γκέι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
vagabondo έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:26Για πολύποδα έψαχνε μάλλον.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:15Με εχουν εξετασει για αιμορροιδες 2 φορες. Τη μια αντρας, την αλλη γυναικα. Με τη γυναικα ημουν πιο ανετα, αλλα θεωρησε σωστο να λυγισει το δαχτυλο της και να το περιστρεψει γρηγορα 360 μοιρες. Δλδ ημαρτον! Δεν εχουμε την ιδια ελαστικοτητα αντρες και γυναικες!

Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:20Και την δεύτερη φορά, μόλις το νιώσεις σου δείχνει ξαφνικά τα χέρια του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 03 Απρ 2019, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια γκόμενα πήγε να πλησιάσει το δάκτυλο εκεί και λίγο έλειψε να της το σπάσω
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τεστ μισογυνισμου και σύγκριση mgtowισμού με τα αλανθαστα στατιστικά του φόρουμΟρέστης 35 έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:06Γιατι ειναι τοσο σημαντικο να καταθεσω τη δικη μου αποψη; Αν μου εξηγησεις, ευχαριστως θα το κανω.

Μην απαντήσεις τώρα όμως γιατί μπορεί να μην απαντήσεις ειλικρινά

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να μην;