ξεκινα απο το να μαθεις να δενεις τα κορδονια σουΟρέστης 35 έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 10:38Α ρε αστε, ολα θα στα παρουμε!blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 08:23
Φυσικα και εχω, καθε καλοκαιρι στηνω την σκηνη μου στο γκαζον του κηπου της μονοκατοικιας μου.
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
- blackpaint
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Σαφώς και κάνω και το έχω κάνει αρκετές φορές. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό και αφορά σε φάσεις που εξερευνάς περιοχές και αν γουστάρεις να κοιμηθείς κάπου, το κάνεις. Το προτιμώ όμως για βουνό και πάντα κοντά σε ποτάμι ή πηγή. Και είναι για κανένα διήμερο. Το να απομονωθώ σε μια ξερή/άνυδρη παραλία, όσο όμορφη και να είναι, δεν μου λέει κάτι. Θέλω οπωσδήποτε πράσινο και νερό. Το αν το νερό είναι γλυκό ή αλμυρό δεν μ' απασχολεί ιδιαίτερα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια μέρα έκανα, ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω, μου βγαίνει η παναγία 350 μέρες το χρόνο, οπότε θέλω 15 μέρες να τις ζήσω όσο πιο άνετα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 11:09Και από που προκύπτει ότι στο ελεύθερο, είσαι κάτι σαν κωπηλάτης σε γαλέρα ή είσαι βρώμικος;Ερμής έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 11:00Διακοπές για μένα σημαίνουν ξεκούραση, να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Στο κάμπινγκ και ειδικά στο ελεύθερο δεν ισχύει αυτό. Μόνο και μόνο που είσαι μέσα στη μπίχλα όλη σχεδόν τη μέρα, φτάνει.
Επίσης είπε κάτι σωστό η Ιφιδα παραπάνω, πρέπει να σου αρέσει τρελά η φύση. Η φύση περιλαμβάνει και ζούδια, ε αυτά τα ζουδια δε θέλω να τα βλέπω ούτε στην τηλεόραση.
Με τι τύπους κάνατε ελεύθερο, βρε παιδιά;
Τι απο που προκύπτει οτι θα είσαι βρώμικος, όταν εισαι αναγκασμένος να είσαι στο ύπαιθρο 24/7, είναι απόλυτα λογικό οτι θα είσαι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Να διαβαζεις ξες;Εγω ειπα δεν ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Κανω οργανωμενο,.Τουτεστιν καμια τσαντιροπαρεα δενε χω.Επειδη ομως τυγχανει να εχω ζησει πολλα χρονια σε νησι,ακρως τουριστικο....εβλεπα τι σκατα γινοταν απο τις δικες σου παρεες αγαπουλα,αυτες δηλαδη που απο τσιγκουνια,εκαναν ελευθερο.Οποτε αυτα περι παρεας στα επιστρεφω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 11:25Ε, αν τυχαίνετε σε τσαντιροπάλατα που αναφέρθηκαν παραπάνω, αυτά θα συμβαίνουν.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 11:21
Και όσες φορές είπανε "μα θα τα μαζέψουμε" φαντάζεσαι τι έγινε.
Να προσέχετε τις παρέες σας.

Και ξαναλεω,η γυφτια,τσιγκουνια και βρωμια σε ολο της το μεγαλειο.ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΥΦΤΟΥΣ.Αυτα τα περι εμεις δεν κανουμε σκουπιδια,πεστα σε ηλιθια.ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ,
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 24 Μάιος 2019, 12:11, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- blackpaint
Ευτυχως, υπαρχουν μερη που συνδυαζουν ολα τα παραπανω- παραλιαρα, δασος με παχια σκια, τρεχουμενο ποσιμο νερο.
Επισης, για οσους λενε για μπιχλα, θα ηθελα να τους μυησω στην καταπληκτικη εμπειρια ενος λασπολουτρου με αργιλο, δεν γνωριζω κανενα σαπουνι η καλλυντικο του εμποριου που να δινει τοσο βαθια καθαριοτητα. Συστηνω ξεπλυμα με παγωμενο πηγαδονερο, η αισθηση ευεξιας μετα δεν ειναι απο αυτον τον κοσμο.
blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 12:09Επισης, για οσους λενε για μπιχλα, θα ηθελα να τους μυησω στην καταπληκτικη εμπειρια ενος λασπολουτρου με αργιλο, δεν γνωριζω κανενα σαπουνι η καλλυντικο του εμποριου που να δινει τοσο βαθια καθαριοτητα. Συστηνω ξεπλυμα με παγωμενο πηγαδονερο, η αισθηση ευεξιας μετα δεν ειναι απο αυτον τον κοσμο.

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Θίγεις δύο διαφορετικά πράγματα.Ερμής έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 11:53Μια μέρα έκανα, ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω, μου βγαίνει η παναγία 350 μέρες το χρόνο, οπότε θέλω 15 μέρες να τις ζήσω όσο πιο άνετα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 11:09Και από που προκύπτει ότι στο ελεύθερο, είσαι κάτι σαν κωπηλάτης σε γαλέρα ή είσαι βρώμικος;Ερμής έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 11:00Διακοπές για μένα σημαίνουν ξεκούραση, να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Στο κάμπινγκ και ειδικά στο ελεύθερο δεν ισχύει αυτό. Μόνο και μόνο που είσαι μέσα στη μπίχλα όλη σχεδόν τη μέρα, φτάνει.
Επίσης είπε κάτι σωστό η Ιφιδα παραπάνω, πρέπει να σου αρέσει τρελά η φύση. Η φύση περιλαμβάνει και ζούδια, ε αυτά τα ζουδια δε θέλω να τα βλέπω ούτε στην τηλεόραση.
Με τι τύπους κάνατε ελεύθερο, βρε παιδιά;
Τι απο που προκύπτει οτι θα είσαι βρώμικος, όταν εισαι αναγκασμένος να είσαι στο ύπαιθρο 24/7, είναι απόλυτα λογικό οτι θα είσαι.
Ο κάθε ένας από εμάς, θέλει να περάσει τις διακοπές του όπως γουστάρει και όπου γουστάρει χωρίς να πέφτει λόγο σε κανέναν άλλον. Σ' άλλους αρέσουν τα κοσμικά μέρη, σε άλλους τα απόμερα και σε άλλους ο συνδυασμός.
Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω με τίποτα, είναι τα σχόλια ανθρώπων που δεν έχουν κάνει ελεύθερο κάμπινγκ (ή έκαναν μόνον από οικονομική ανάγκη) και η σύγκριση που επιχειρούν με τα ξενοδοχεία ή τα δωμάτια. Είναι σαν να έχω πάει εγώ μια ή δύο φορές σε ένα βρώμικο δωμάτιο/ξενοδοχείο, με κάκιστες παροχές, θόρυβο κλπ κλπ και να συγκρίνω μόνον με αυτά, τις εμπειρίες των άλλων.
Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεσαι το "ύπαιθρο". Μ' αυτήν τη λογική, όσοι συνωστίζονται στις παραλίες από το πρωί μέχρι το απόγευμα, στο ύπαιθρο είναι. Αν κάποιος είναι μπίχλας στην προσωπική του ζωή θα είναι μπίχλας και στο δωμάτιο που μένει, ανεξαρτήτως του αν είναι φτηνό ή ακριβό. Ο άνθρωπος καθορίζει τον χώρο και όχι ο χώρος τον άνθρωπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα το σημαντικότερο ρόλο τον παίζει αυτό που είπε η Ιφιδα παραπάνω. Αν αγαπάς πολύ τη φύση. Αν την αγαπάς πολύ μπορεί να το αντέχεις, για όσους την αγαπάμε αλλά μεχρι ενος ορίου, δε παλεύεται.
Δε μπορώ να φανταστώ οτι τριγυρίζουν ζούδια εκεί που κοιμάμαι.
Δε μπορώ να φανταστώ οτι τριγυρίζουν ζούδια εκεί που κοιμάμαι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με άργιλοblackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 12:09Ευτυχως, υπαρχουν μερη που συνδυαζουν ολα τα παραπανω- παραλιαρα, δασος με παχια σκια, τρεχουμενο ποσιμο νερο.
Επισης, για οσους λενε για μπιχλα, θα ηθελα να τους μυησω στην καταπληκτικη εμπειρια ενος λασπολουτρου με αργιλο, δεν γνωριζω κανενα σαπουνι η καλλυντικο του εμποριου που να δινει τοσο βαθια καθαριοτητα. Συστηνω ξεπλυμα με παγωμενο πηγαδονερο, η αισθηση ευεξιας μετα δεν ειναι απο αυτον τον κοσμο.

Αλλά οκ παίρνουμε και κανένα σαπουνακι μαζί μας, δε μας χαλάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μα σε ηλίθια τα λέω αγαπούλα. Και ακριβώς γι' αυτό δεν πιάνουν.
Και το συνεχές γαύγισμα των σκυλιών απαγορεύεται αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό σε υστερικό τσιουάουα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
Αμα κοιμασαι σε αιωρα, δεν σ ενοχλει τιποτα. Βαζεις και λιγο deet και δεν σε πλησιαζει ουτε κουνουπι ουτε μυγα. Δεν χυνεις νερα στα χωματα, γιατι τραβανε τους σκορπιους, και τιναζεις ρουχα παπουτσια και σκεπασματα γιατι φωλιαζουν εκει.
Το κυριοτερο ομως, σταματας να γκρινιαζεις και να κανεις σαν φλωρος. Και σκορπιος να σε τσιμπησει, δεν ειναι τιποτα, θα γαμηθεις στον πονο για κανα 3ωρο, θα την ακουσεις και λιγο, αλλα μετα θα σαι οκ. Μ εχει τσιμπησει οτι μπορεις να φανταστεις, απο νταβανο μεχρι σκορπιο, και επιβιωσα μ ελαχιστη ταλαιπωρια. Μια χαρα θα εισαι.
Σε μερικα ξενοδοχεια εχει κοριους.
- blackpaint
εχω ρημαξει τα δωρεαν δειγματα απο αφρολουτρα και σαμπουαν απ ολα τα φαρμακεια της περιοχης μουNaida έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 12:22Με άργιλοblackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 12:09Ευτυχως, υπαρχουν μερη που συνδυαζουν ολα τα παραπανω- παραλιαρα, δασος με παχια σκια, τρεχουμενο ποσιμο νερο.
Αλλά οκ παίρνουμε και κανένα σαπουνακι μαζί μας, δε μας χαλάει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
25 Μαρ 2024, 15:54
-