Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Μάιος 2019, 11:37

Ορέστης 35 έγραψε:
24 Μάιος 2019, 10:38
blackpaint έγραψε:
24 Μάιος 2019, 08:23
Ορέστης 35 έγραψε:
24 Μάιος 2019, 00:55

Eχεις κατασκηνωσει εντος Αθηνων;

Φυσικα και εχω, καθε καλοκαιρι στηνω την σκηνη μου στο γκαζον του κηπου της μονοκατοικιας μου.
Α ρε αστε, ολα θα στα παρουμε!
ξεκινα απο το να μαθεις να δενεις τα κορδονια σου

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 24 Μάιος 2019, 11:37

Εσθήρ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:16
Εκανα και κανω καμπινγκ,μου αρεσει παρα πολυ.Οργανωμενο ομως.Ειμαι εντελως ΚΑΤΑ στο ελευθερο.Μια χαβουζα,ενας βοθρος γινεται το συμπαν.Σκατοχαρτα,σκουπιδια και αγιος ο θεος.Ε...ΟΧΙ.Γυφτια,στην κυριολεξια.
Ποια ειναι μερικα ωραια καμπινγκ;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2019, 11:51

Μηχανικός έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:26
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:22
Μηχανικός έγραψε:
23 Μάιος 2019, 08:40
2) Αυτοί που το κάνουν από επιλογή και συνήθως κατασκηνώνουν σε απομονωμένα μέρη και δεν τους απασχολεί να πάνε κάθε βράδυ σε μπαράκι.
Εγώ ανήκω σ' αυτήν την κατηγορία αλλά με απασχολεί πάρα πολύ το να υπάρχει κοντά ταβερνάκι. :lol:
Επομένως δεν κάνεις για απομονωμένες περιοχές που δεν φτάνει αυτοκίνητο ή δεν υπάρχει κανένα χωριό σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.
Σαφώς και κάνω και το έχω κάνει αρκετές φορές. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό και αφορά σε φάσεις που εξερευνάς περιοχές και αν γουστάρεις να κοιμηθείς κάπου, το κάνεις. Το προτιμώ όμως για βουνό και πάντα κοντά σε ποτάμι ή πηγή. Και είναι για κανένα διήμερο. Το να απομονωθώ σε μια ξερή/άνυδρη παραλία, όσο όμορφη και να είναι, δεν μου λέει κάτι. Θέλω οπωσδήποτε πράσινο και νερό. Το αν το νερό είναι γλυκό ή αλμυρό δεν μ' απασχολεί ιδιαίτερα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Μάιος 2019, 11:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:09
Ερμής έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:00
Διακοπές για μένα σημαίνουν ξεκούραση, να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Στο κάμπινγκ και ειδικά στο ελεύθερο δεν ισχύει αυτό. Μόνο και μόνο που είσαι μέσα στη μπίχλα όλη σχεδόν τη μέρα, φτάνει.
Επίσης είπε κάτι σωστό η Ιφιδα παραπάνω, πρέπει να σου αρέσει τρελά η φύση. Η φύση περιλαμβάνει και ζούδια, ε αυτά τα ζουδια δε θέλω να τα βλέπω ούτε στην τηλεόραση.
Και από που προκύπτει ότι στο ελεύθερο, είσαι κάτι σαν κωπηλάτης σε γαλέρα ή είσαι βρώμικος;

Με τι τύπους κάνατε ελεύθερο, βρε παιδιά; :lol:
Μια μέρα έκανα, ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω, μου βγαίνει η παναγία 350 μέρες το χρόνο, οπότε θέλω 15 μέρες να τις ζήσω όσο πιο άνετα.
Τι απο που προκύπτει οτι θα είσαι βρώμικος, όταν εισαι αναγκασμένος να είσαι στο ύπαιθρο 24/7, είναι απόλυτα λογικό οτι θα είσαι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 24 Μάιος 2019, 12:08

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:25
Υδράργυρος έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:21
Εσθήρ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:16
Εκανα και κανω καμπινγκ,μου αρεσει παρα πολυ.Οργανωμενο ομως.Ειμαι εντελως ΚΑΤΑ στο ελευθερο.Μια χαβουζα,ενας βοθρος γινεται το συμπαν.Σκατοχαρτα,σκουπιδια και αγιος ο θεος.Ε...ΟΧΙ.Γυφτια,στην κυριολεξια.
:+1:
Και όσες φορές είπανε "μα θα τα μαζέψουμε" φαντάζεσαι τι έγινε.
Ε, αν τυχαίνετε σε τσαντιροπάλατα που αναφέρθηκαν παραπάνω, αυτά θα συμβαίνουν.
Να προσέχετε τις παρέες σας.
Να διαβαζεις ξες;Εγω ειπα δεν ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Κανω οργανωμενο,.Τουτεστιν καμια τσαντιροπαρεα δενε χω.Επειδη ομως τυγχανει να εχω ζησει πολλα χρονια σε νησι,ακρως τουριστικο....εβλεπα τι σκατα γινοταν απο τις δικες σου παρεες αγαπουλα,αυτες δηλαδη που απο τσιγκουνια,εκαναν ελευθερο.Οποτε αυτα περι παρεας στα επιστρεφω. :wave:
Και ξαναλεω,η γυφτια,τσιγκουνια και βρωμια σε ολο της το μεγαλειο.ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΥΦΤΟΥΣ.Αυτα τα περι εμεις δεν κανουμε σκουπιδια,πεστα σε ηλιθια.ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ,
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 24 Μάιος 2019, 12:11, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Μάιος 2019, 12:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:51
Το να απομονωθώ σε μια ξερή/άνυδρη παραλία, όσο όμορφη και να είναι, δεν μου λέει κάτι. Θέλω οπωσδήποτε πράσινο και νερό. Το αν το νερό είναι γλυκό ή αλμυρό δεν μ' απασχολεί ιδιαίτερα. :lol:
Ευτυχως, υπαρχουν μερη που συνδυαζουν ολα τα παραπανω- παραλιαρα, δασος με παχια σκια, τρεχουμενο ποσιμο νερο.

Επισης, για οσους λενε για μπιχλα, θα ηθελα να τους μυησω στην καταπληκτικη εμπειρια ενος λασπολουτρου με αργιλο, δεν γνωριζω κανενα σαπουνι η καλλυντικο του εμποριου που να δινει τοσο βαθια καθαριοτητα. Συστηνω ξεπλυμα με παγωμενο πηγαδονερο, η αισθηση ευεξιας μετα δεν ειναι απο αυτον τον κοσμο.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 24 Μάιος 2019, 12:13

blackpaint έγραψε:
24 Μάιος 2019, 12:09
Επισης, για οσους λενε για μπιχλα, θα ηθελα να τους μυησω στην καταπληκτικη εμπειρια ενος λασπολουτρου με αργιλο, δεν γνωριζω κανενα σαπουνι η καλλυντικο του εμποριου που να δινει τοσο βαθια καθαριοτητα. Συστηνω ξεπλυμα με παγωμενο πηγαδονερο, η αισθηση ευεξιας μετα δεν ειναι απο αυτον τον κοσμο.
:romance-hearteyes:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2019, 12:19

Ερμής έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:09
Ερμής έγραψε:
24 Μάιος 2019, 11:00
Διακοπές για μένα σημαίνουν ξεκούραση, να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Στο κάμπινγκ και ειδικά στο ελεύθερο δεν ισχύει αυτό. Μόνο και μόνο που είσαι μέσα στη μπίχλα όλη σχεδόν τη μέρα, φτάνει.
Επίσης είπε κάτι σωστό η Ιφιδα παραπάνω, πρέπει να σου αρέσει τρελά η φύση. Η φύση περιλαμβάνει και ζούδια, ε αυτά τα ζουδια δε θέλω να τα βλέπω ούτε στην τηλεόραση.
Και από που προκύπτει ότι στο ελεύθερο, είσαι κάτι σαν κωπηλάτης σε γαλέρα ή είσαι βρώμικος;

Με τι τύπους κάνατε ελεύθερο, βρε παιδιά; :lol:
Μια μέρα έκανα, ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω, μου βγαίνει η παναγία 350 μέρες το χρόνο, οπότε θέλω 15 μέρες να τις ζήσω όσο πιο άνετα.
Τι απο που προκύπτει οτι θα είσαι βρώμικος, όταν εισαι αναγκασμένος να είσαι στο ύπαιθρο 24/7, είναι απόλυτα λογικό οτι θα είσαι.
Θίγεις δύο διαφορετικά πράγματα.
Ο κάθε ένας από εμάς, θέλει να περάσει τις διακοπές του όπως γουστάρει και όπου γουστάρει χωρίς να πέφτει λόγο σε κανέναν άλλον. Σ' άλλους αρέσουν τα κοσμικά μέρη, σε άλλους τα απόμερα και σε άλλους ο συνδυασμός.

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω με τίποτα, είναι τα σχόλια ανθρώπων που δεν έχουν κάνει ελεύθερο κάμπινγκ (ή έκαναν μόνον από οικονομική ανάγκη) και η σύγκριση που επιχειρούν με τα ξενοδοχεία ή τα δωμάτια. Είναι σαν να έχω πάει εγώ μια ή δύο φορές σε ένα βρώμικο δωμάτιο/ξενοδοχείο, με κάκιστες παροχές, θόρυβο κλπ κλπ και να συγκρίνω μόνον με αυτά, τις εμπειρίες των άλλων.

Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεσαι το "ύπαιθρο". Μ' αυτήν τη λογική, όσοι συνωστίζονται στις παραλίες από το πρωί μέχρι το απόγευμα, στο ύπαιθρο είναι. Αν κάποιος είναι μπίχλας στην προσωπική του ζωή θα είναι μπίχλας και στο δωμάτιο που μένει, ανεξαρτήτως του αν είναι φτηνό ή ακριβό. Ο άνθρωπος καθορίζει τον χώρο και όχι ο χώρος τον άνθρωπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Μάιος 2019, 12:21

Μα το σημαντικότερο ρόλο τον παίζει αυτό που είπε η Ιφιδα παραπάνω. Αν αγαπάς πολύ τη φύση. Αν την αγαπάς πολύ μπορεί να το αντέχεις, για όσους την αγαπάμε αλλά μεχρι ενος ορίου, δε παλεύεται.
Δε μπορώ να φανταστώ οτι τριγυρίζουν ζούδια εκεί που κοιμάμαι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Μάιος 2019, 12:22

blackpaint έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Το να απομονωθώ σε μια ξερή/άνυδρη παραλία, όσο όμορφη και να είναι, δεν μου λέει κάτι. Θέλω οπωσδήποτε πράσινο και νερό. Το αν το νερό είναι γλυκό ή αλμυρό δεν μ' απασχολεί ιδιαίτερα. :lol:
Ευτυχως, υπαρχουν μερη που συνδυαζουν ολα τα παραπανω- παραλιαρα, δασος με παχια σκια, τρεχουμενο ποσιμο νερο.

Με άργιλο :hebit:
Αλλά οκ παίρνουμε και κανένα σαπουνακι μαζί μας, δε μας χαλάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2019, 12:24

Εσθήρ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 12:08

Και ξαναλεω,η γυφτια,τσιγκουνια και βρωμια σε ολο της το μεγαλειο.ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΥΦΤΟΥΣ.Αυτα τα περι εμεις δεν κανουμε σκουπιδια,πεστα σε ηλιθια.ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ,
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.
Μα σε ηλίθια τα λέω αγαπούλα. Και ακριβώς γι' αυτό δεν πιάνουν.

Και το συνεχές γαύγισμα των σκυλιών απαγορεύεται αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό σε υστερικό τσιουάουα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Μάιος 2019, 12:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 12:19
το νήμα με έχει κάνει να θέλω να σου στείλω πιμι αυτό το καλοκαίρι. Πότε θα πας για κάμπινγκ; :smt005:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Μάιος 2019, 12:34

Ερμής έγραψε:
24 Μάιος 2019, 12:21
Μα το σημαντικότερο ρόλο τον παίζει αυτό που είπε η Ιφιδα παραπάνω. Αν αγαπάς πολύ τη φύση. Αν την αγαπάς πολύ μπορεί να το αντέχεις, για όσους την αγαπάμε αλλά μεχρι ενος ορίου, δε παλεύεται.
Αμα κοιμασαι σε αιωρα, δεν σ ενοχλει τιποτα. Βαζεις και λιγο deet και δεν σε πλησιαζει ουτε κουνουπι ουτε μυγα. Δεν χυνεις νερα στα χωματα, γιατι τραβανε τους σκορπιους, και τιναζεις ρουχα παπουτσια και σκεπασματα γιατι φωλιαζουν εκει.
Το κυριοτερο ομως, σταματας να γκρινιαζεις και να κανεις σαν φλωρος. Και σκορπιος να σε τσιμπησει, δεν ειναι τιποτα, θα γαμηθεις στον πονο για κανα 3ωρο, θα την ακουσεις και λιγο, αλλα μετα θα σαι οκ. Μ εχει τσιμπησει οτι μπορεις να φανταστεις, απο νταβανο μεχρι σκορπιο, και επιβιωσα μ ελαχιστη ταλαιπωρια. Μια χαρα θα εισαι.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 24 Μάιος 2019, 12:35

Ερμής έγραψε:
24 Μάιος 2019, 12:21
Σε μερικα ξενοδοχεια εχει κοριους.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Μάιος 2019, 12:36

Naida έγραψε:
24 Μάιος 2019, 12:22
blackpaint έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Με άργιλο :hebit:
Αλλά οκ παίρνουμε και κανένα σαπουνακι μαζί μας, δε μας χαλάει.
εχω ρημαξει τα δωρεαν δειγματα απο αφρολουτρα και σαμπουαν απ ολα τα φαρμακεια της περιοχης μου :smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών