Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Ιούλ 2019, 14:16

plouf έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:13
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:04
Ένα μεγάλο μπράβο στον Ρουβίκωνα που έκανε ντου σε ινστιτούτο Αισθητικής.
60 ευρώ μια αποτρίχωση μπικίνι ρε μαλάκες μου, κάπου έλεος δηλαδή... 😶
Εγώ ξέρω ότι επί τρισαγιου Μπρέζνιεφ οι αντιφρονούντες λάμβαναν ειδική ψυχιατρική
βοήθεια από τους συντρόφους ψυχιάτρους με τις άσπρες μπλούζες.Τους τάιζαν με την χούφτα
τα φαρμακακια τους και προσπαθούσαν να τους
επανένταξουν στον ορθό δρόμο για να επανενταχθούν στην κοινωνία.Τωρα τι είναι αυτά που μου λες δεν κατέχω είμαι βοσκόπουλο προβατακια βοσκαω.
:smt023

Οταν γραφεις ειναι σαν να ακουω την Μανουλα :hebit: - τα ιδια ακριβως λεει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Ιούλ 2019, 14:16

Cavaliere έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:00
hellegennes έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 04:59
Δεν βγάζει κάποιο νόημα αυτό.
Θα χρειαστεί να αλλάξουμε τελείως θέμα, κι είναι άσκοπο. Το θέμα εδώ είναι ένα: Το ποιές πράξεις του Ρουβίκωνα είναι παράνομες. Και το να απειλείς γενικά για ακτιβισμό σε τουριστικά μέρη, δεν είναι. Το να πετάς μπογιές σε κτίρια, είναι. Αλλά δεν περιμένω σοβαρή πολιτική από άνθρωπο που ψήφισε μνημόνιο το οποίο δεν διάβασε και θεωρεί τον Ομπάμα μουσουλμάνο.
Δεν εμφανίστηκαν εχθές οι βίκωνες. Είναι ριπίτ οφέντερς. Πρέπει όπου πάνε να έχουν τσέους από κοντά και να τους καθαρίσουν τα αυτιά από τις κωλοτρυπίδες, μέχρι να ξετινάξουν τα δίκτυα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Ιούλ 2019, 14:17

Αγις έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:12
Kauldron έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:11
Αγις έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:10
Καποιοι πρεπει να υποδυονται και τους Ρομπεν των Μαζών ( με τα κολαν ) για να ικανοποιουνται οι χοντροκωλοι καταπιεσμενοι καναπεδάρχες πρωην - κατα φαντασια - επαναστατες πρωτοπόροι.
Και πρωκτοπόροι, θα έλεγα... :P
αν ειναι κατα δηλωση τους δεκτον - αν οχι θα πρεπει να σε επιπληξω . :003:
Υπόψη, έχει διπλή σημασία, πορεία πρός τον πρωκτό ή πορεία με τον πρωκτό. :003:
Είναι ριπίτ οφέντερς
Διάβασα "αφέντρες" και χάρηκα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 23 Ιούλ 2019, 14:18

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:16
Δεν εμφανίστηκαν εχθές οι βίκωνες. Είναι ριπίτ οφέντερς. Πρέπει όπου πάνε να έχουν τσέους από κοντά και να τους καθαρίσουν τα αυτιά από τις κωλοτρυπίδες, μέχρι να ξετινάξουν τα δίκτυα
Ναι, λες να μην έχουν;
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 23 Ιούλ 2019, 14:18

Αγις έγραψε:
plouf έγραψε:
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι επί τρισαγιου Μπρέζνιεφ οι αντιφρονούντες λάμβαναν ειδική ψυχιατρική
βοήθεια από τους συντρόφους ψυχιάτρους με τις άσπρες μπλούζες.Τους τάιζαν με την χούφτα
τα φαρμακακια τους και προσπαθούσαν να τους
επανένταξουν στον ορθό δρόμο για να επανενταχθούν στην κοινωνία.Τωρα τι είναι αυτά που μου λες δεν κατέχω είμαι βοσκόπουλο προβατακια βοσκαω.
:smt023

Οταν γραφεις ειναι σαν να ακουω την Μανουλα :hebit: - τα ιδια ακριβως λεει .
Αχ ναι και η δική μου μανούλα με έκανε λογικό και συνετό.Με επίγνωση της αλήθειας.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Ιούλ 2019, 14:20

Cavaliere έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:18
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Ναι, λες να μην έχουν;
Μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, δεν ήμουν σίγουρος.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 23 Ιούλ 2019, 14:21

plouf έγραψε:
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι επί τρισαγιου Μπρέζνιεφ.............. μπλα-μπλα παραμυθια....
Aναρχομπατσε αφησες τον Σταλιν και επιασες τον Μπρεζνιεφ :smt005: ...καλα το πας... σιγα-σιγα φτανεις στον 21ο αιωνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 23 Ιούλ 2019, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Professor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor » 23 Ιούλ 2019, 14:22

H 17N ήταν αριστερή μαρξιστική (αλλά και 'αντιιμπεριαλιστική-εθνικιστική) τρομοκρατική οργάνωση. Οι άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που είχαμε δεν ανήκουν στην αριστερά και είχαν πολύ διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές.

Η ΣΠΦ ήταν περισσότερο μηδενιστική, ο Επαναστατικός Αγώνας είχε ας πούμε, πλατφορμιστικές αναρχικές ιδεολογικές αναφορές. Πολύ μπερδεμένοι ήταν και αμόρφωτοι. Άλλο πράγμα όμως.

Και ο Ρουβίκωνας είναι κάτι διαφορετικό, επίσης. Άλλο δολοφονίες και άλλο βανδαλισμοί.

Τεσπά, εγώ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ θα έδινα εντολή να γαμήσουν τους Ρουβίκωνες, χωρίς κραυγές. Και αυτό πιστεύω πρέπει να κάνει και η ΝΔ. Δεν πρέπει να τους κάνουν μάγκες.

Αν δεν τιμωρούνται οι απειλές, να γίνει νομοθεσία με βάση την οποία θα τιμωρούνται.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Ιούλ 2019, 15:03

fagano3 έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 00:58
Nandros έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 00:52
Highlander έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 00:49
Θα κάνετε νόμιμη την πολιτική στοχοποιηση και μεροληψία με βάση πολιτικές αντιλήψεις;
Με βάση τιςεπιλήψιμες πράξεις βεβαίως. Στραβός είσαι;
Εχει παντως πλακα ο τρομος που κυριεψε τους ζαιους ακομα και στην ιδεα να εφαρμοστουν αυτα που γραφω.

Ηρεμησε χαιλαντερ.Δεν υπαρχει περιπτωση η αριστερη νδ να τα εφαρμοσει αυτα.

Θα ηταν βεβαια πολυ ευχαριστη εκπληξη να το κανει αλλα δεν ελπιζω.
Κατά τις 01:00 που πήγα να ξαπλώσω είχα ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη. Τα αριστερά μου έφτιαξαν την βραδιά, με τα σκουξήματα τους για το "δικαίωμα" τους στην ασυδοσία! :003:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Ιούλ 2019, 15:16

Cavaliere έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 02:55
Nandros έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 21:19
Εννοούσε αυτό: FC St. Pauli και γω το γύρισα στο πονηρό. Δεν το έπιασες αγά μου; :003:
Το έπιασα, επειδή ξέρω ότι το είδες. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ναυτικός να μην ξέρει.

Aφιερωμένο.
Ευχαριστώ. Διαβάζω ότι είναι του 1912! Ο πατέρας μου γεννήθηκε 13 χρόνια μετά.

Ωραία μελωδία, αλλά την χαλάει αυτή η βάρβαρη γλώσσα. Με γαλλικούς στίχους θα έσκιζε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 23 Ιούλ 2019, 15:17

H κατηγορία για υποκίνηση σε πράξεις βίας τι είναι;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Ιούλ 2019, 15:19

independent_44 έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 15:17
ηθικη αυτουργια σε φθορες γραφουν οι εφημεριδες. ΔΕΝ μοιαζει με κακουργημα παντως.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Ιούλ 2019, 15:19

independent_44 έγραψε:
Μια χαρα κ μια απο τις δεκαδες κατηγοριες που νομιμα - ομορφα κ ωραια μπορουν να τους φορτωσουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Ιούλ 2019, 15:21

Αγις έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 15:19
independent_44 έγραψε:
Μια χαρα κ μια απο τις δεκαδες κατηγοριες που νομιμα - ομορφα κ ωραια μπορουν να τους φορτωσουν .
μονο που δεν αποδεικνυεται βεβαια. Ψιλα γραμματα για το φλωρουμ, δεν θα σταθει σε κανενα δικαστηριο ομως.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών