Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 14 Σεπ 2019, 12:22

sys3x έγραψε:
14 Σεπ 2019, 12:17
foscilis έγραψε:
14 Σεπ 2019, 10:44
bedouin024 έγραψε:
13 Σεπ 2019, 18:57
Έχει η καημένη η μητέρα να θρηνήσει το θάνατο του μωρού της, έχει και έξω τον όχλο με δάδες και τσουγκράνες που περιμένει να την κρεμάσει. Πολλοί εδώ μέσα δεν καταλαβαίνουν πόσο θεόχαζα και αβοήθητα είναι τα μωρά. 2 λεπτά να αφαιρεθείς, μπορεί να γίνει το κακό.
Το έχει πάθει και μια φίλη μου που έχει λάκκο με δεκαεφτά κατοικιδιους κροκόδειλους. Μισό λεπτακι αφαιρέθηκε να αλλάξει ρυθμίσεις στη σελφοκαμερα όσο το μωρό κολυμπούσε με τα μπρατσακια του στο λάκκο. Γιατί όλες οι φωτό στο ταγκ #crocodileslovebabies θέλουν σεπια φίλτρο και η πρώτη φωτό είχε βγει με φυσικά χρώματα που κάνει default το Nokia 6.1, ωραίο κινητό κατά τα άλλα.

Κι αυτό το θεοχαζο που λες σε εκείνο το μισό λεπτό αν έχεις το θεό σου κατάφερε να το φάνε οι κροκόδειλοι που απλά ήθελαν να παιξουν.

Τώρα έχει γεμίσει το ίντερνετ σκατοψυχους που βγάζουν το μίσος τους για τους κροκόδειλους παραβλέποντας ότι είναι λιγότερο επιθετικοι από τα χάμστερ απλώς λίγο μεγαλυτεροι. Ότι υπάρχουν χιλιάδες σε αιχμαλωσία σε ζωολογικούς κήπους και φάρμες κροκοδείλων στον πλανήτη αλλά σχεδόν μηδέν θύματα (αντίθετα με τους αδέσποτους κροκόδειλους που σκοτώνουν 500 άτομα το χρόνο αποδεικνύοντας πόσο ανάγκη έχουν την ανθρώπινη στοργή για να μην τρελαθουν). Ότι αν είσαι υπεύθυνος και έχεις εκπαίδευση κυνηγού κροκοδείλων και έναν ηλεκτροφόρο φράκτη 10000Vμε ups που μπορεί να αντέξει δύο μέρες διακοπή ρευματος ο κροκόδειλος είναι από τα καλύτερα κατοικίδια ΚΑΙ για οικογένειες φυσικά.
Spiros252, αν συνεχίσει έτσι αυτός είμαστε αναγκασμένοι να τον κάνουμε μοντ, ο τύπος έχει ξεκινήσει να κάνει ντημπάγκινγκ το φόρουμ, ποιο φόρουμ δλδ έναν έναν τους χρήστες τους προβληματικούς, και χωρίς μισή βρισιά ρε. Φος τι έγινε ρε μλκ έχεις ξεπεράσει την σαμσάρα σε μισή βδομάδα; θα μας τρελάνεις; ούτε ίχνος βρισίδι;
Τέσπα, Σπύρο, αν συνεχίσει έτσι βάλτον, θα μας φτιάξει και το μούλτηκουότ σε πέντε δέκα λεπτάκια για πλάκα κι άμα ρετάρει μη μασάς, τον παρακολουθούμε στενά, εξάλλου τι κακό μπορεί να συμβεί; το πολύ πολύ να γεμίσει με λότζικ μπομπς το φόρουμ, τον σέρβερ που χοστάρει κοκ και να φύγει καταπίνοντας τα κλειδιά.
Σκέψου το.
:smt005::smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Σεπ 2019, 13:34

sys3x έγραψε:
14 Σεπ 2019, 12:17
foscilis έγραψε:
bedouin024 έγραψε:
Έχει η καημένη η μητέρα να θρηνήσει το θάνατο του μωρού της, έχει και έξω τον όχλο με δάδες και τσουγκράνες που περιμένει να την κρεμάσει. Πολλοί εδώ μέσα δεν καταλαβαίνουν πόσο θεόχαζα και αβοήθητα είναι τα μωρά. 2 λεπτά να αφαιρεθείς, μπορεί να γίνει το κακό.
Το έχει πάθει και μια φίλη μου που έχει λάκκο με δεκαεφτά κατοικιδιους κροκόδειλους. Μισό λεπτακι αφαιρέθηκε να αλλάξει ρυθμίσεις στη σελφοκαμερα όσο το μωρό κολυμπούσε με τα μπρατσακια του στο λάκκο. Γιατί όλες οι φωτό στο ταγκ #crocodileslovebabies θέλουν σεπια φίλτρο και η πρώτη φωτό είχε βγει με φυσικά χρώματα που κάνει default το Nokia 6.1, ωραίο κινητό κατά τα άλλα.

Κι αυτό το θεοχαζο που λες σε εκείνο το μισό λεπτό αν έχεις το θεό σου κατάφερε να το φάνε οι κροκόδειλοι που απλά ήθελαν να παιξουν.

Τώρα έχει γεμίσει το ίντερνετ σκατοψυχους που βγάζουν το μίσος τους για τους κροκόδειλους παραβλέποντας ότι είναι λιγότερο επιθετικοι από τα χάμστερ απλώς λίγο μεγαλυτεροι. Ότι υπάρχουν χιλιάδες σε αιχμαλωσία σε ζωολογικούς κήπους και φάρμες κροκοδείλων στον πλανήτη αλλά σχεδόν μηδέν θύματα (αντίθετα με τους αδέσποτους κροκόδειλους που σκοτώνουν 500 άτομα το χρόνο αποδεικνύοντας πόσο ανάγκη έχουν την ανθρώπινη στοργή για να μην τρελαθουν). Ότι αν είσαι υπεύθυνος και έχεις εκπαίδευση κυνηγού κροκοδείλων και έναν ηλεκτροφόρο φράκτη 10000Vμε ups που μπορεί να αντέξει δύο μέρες διακοπή ρευματος ο κροκόδειλος είναι από τα καλύτερα κατοικίδια ΚΑΙ για οικογένειες φυσικά.
Spiros252, αν συνεχίσει έτσι αυτός είμαστε αναγκασμένοι να τον κάνουμε μοντ, ο τύπος έχει ξεκινήσει να κάνει ντημπάγκινγκ το φόρουμ, ποιο φόρουμ δλδ έναν έναν τους χρήστες τους προβληματικούς, και χωρίς μισή βρισιά ρε. Φος τι έγινε ρε μλκ έχεις ξεπεράσει την σαμσάρα σε μισή βδομάδα; θα μας τρελάνεις; ούτε ίχνος βρισίδι;
Τέσπα, Σπύρο, αν συνεχίσει έτσι βάλτον, θα μας φτιάξει και το μούλτηκουότ σε πέντε δέκα λεπτάκια για πλάκα κι άμα ρετάρει μη μασάς, τον παρακολουθούμε στενά, εξάλλου τι κακό μπορεί να συμβεί; το πολύ πολύ να γεμίσει με λότζικ μπομπς το φόρουμ, τον σέρβερ που χοστάρει κοκ και να φύγει καταπίνοντας τα κλειδιά.
Σκέψου το.
Στηρίζω :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
bedouin024
Phorum.gr user: beduin024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bedouin024 » 14 Σεπ 2019, 14:58

Και αφού ο όχλος κρέμασε τους γονείς κατευθύνθηκε με τις τσουγκράνες του προς τα ροτβάιλερ και τους κροκόδειλους... Μόνη λογική φωνή ένας βεδουίνος, που ζητούσε να ηρεμήσουν τα πνεύματα...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 14 Σεπ 2019, 16:08

bedouin024 έγραψε:
14 Σεπ 2019, 14:58
Και αφού ο όχλος κρέμασε τους γονείς κατευθύνθηκε με τις τσουγκράνες του προς τα ροτβάιλερ και τους κροκόδειλους... Μόνη λογική φωνή ένας βεδουίνος, που ζητούσε να ηρεμήσουν τα πνεύματα...
Μόνο την τελευταία σελίδα που διαβάζω καταλαβαίνω ότι λες ότι λέω κι εγώ. Η Συσέξ μου φαίνεται ότι παπαρίζεται ενδελεχώς. Στηρίζει Φοσίλι που σε ειρωνεύεται για το σωστό που λες. θα δω βέβαια και τι γράφτηκε τελευταία για τη αυτήν τη γυναίκα.

Να θυμίσω ότι το πρώτο που του βγήκε του νηματοθέτη είναι να βρίσει τη μάνα μη σεβόμενος τίποτα.
κάπου πετάχτηκε από κάποια χρήστρια ότι είχε μπαμπά το μωρό και κάποιος είπε απλά "Α ναι φταίει κι ο μπαμπάς"
(Το πιθανότερο να είναι αυτός που γούσταρε να έχουν τέτοιο σκύλο σπίτι τους καθώς πολλά ψώνια γουστάρουν να βαυκαλίζονται με σύμβολα ισχύος.) Ακολούθησαν πολλές σελίδες ανούσιες για τι κάνει η κάθε ράτσα κάτι σαν επιστημονικό συνέδριο δηλαδή. Γράφτηκαν τα χιλοειπωμένα τα σκυλιά φταίνε, είναι δολοφόνοι, δεν φταίνε, δεν είναι δολοφόνοι, είναι όπως τα μάθεις, χρειάζεται εξειδικευμένη υλικο-τεχνική υποδομή, πιστοποιημένη, προβλεπόμενη, εγώ ξέρω τις πιστοποιήσεις, όχι εγώ ξέρω το νόμο, όχι ρε σεις εγώ ξέρω σκυλο-ψυχολογία επιστημονική, ώσπου η φυσική βαρεμάρα που επέρχεται από τις ανακυκλωτικές αυτές στοχαστικές δραστηριότητες, οδηγεί εκ νέου στη μάνα
κι έχουμε να λέμε γι αυτήν.

Εγώ λέω να μην την πάμε φυλακή ρε σεις. Να μάθουμε που μένει και να πάμε έξω από το σπίτι της να την φωνάξουμε να βγει έξω και να την κοιτάμε με πεπλατυσμένα χείλη λέγοντας "Να είδες; Το παιδί σου πέθανε μωρή! Τ' ακούς, πέθανε το παιδί σου! Καλά να πάθεις! πως νιώθεις μωρή Πονάς πονάς; Έτσι! Μόνη σου τώρα. Δεν έχεις παιδί. Έτσι!

Γουστάρετε ρε μάγκες; :D Πάμε ρε :wink
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 14 Σεπ 2019, 16:35

bedouin024 έγραψε:
Φίλε . Το μήνυμα του φοσιλι ηταν σατυρικό και μου φάνηκε αστείο , αλλα ειμαι και ''μαζί σου'' . Έγινε μια τραγωδία χάθηκε ενα παιδάκι προτού αρχίσει να καταλαβαίνει τι είναι η ζωή και πως (2 μηνών) . Ειχαν ευθυνες οι κηδεμόνες ? Προφανώς εφοσον εγινε οτι έγινε ... Περιμεναν - να γινει κάτι τετοιο ;;;; προσωπικη αποψη = 99,999% οχι . απο την άλλη στη φαση οπως ειναι τώρα μια ιερά εξέταση απο τα ιντερνετς και οχι μονο ( γνωστοι γειτονια κλπ κλπ) δε θα φέρει το κοριτσάκι πίσω ουτε θα βοηθήσει σε κάτι . Οπως δε θα βοηθήσει και η δαιμονοποιηση των κατοικίδιων και συγκεκριμένα των σκύλων . Εχω δεχθει μπουλινγκ απο σκύλο ( ντοπερμαν ) σε αρκετα μεγάλη ηλικια . Εχει ενας φίλος μου ενα θηλυκό μέσα στο σπίτι (2ετων τοτε ο σκύλος @ πριν καμια 5ετια ) Παω την πρωτη μερα μεσα στο σπιτι του ερχεται η ''Λίζα'' και μου βαζει την μουσουδα ανάμεσα στα @@ (δεν ξερω απο σκυλους γενικοτερα γιατι δεν ειχα ποτε μου) της κανω περα το κεφαλι , το ξαναβαζει της το ξανακανω περα αστην μου λεει να σε μυρισει θελει μονο επειδη μπηκες πρωτη φορα . Και σε ασχετα διαστηματα τις αργοτερες μερες μου εκανε διαφορα . Πχ πηγαινα τουαλετα στο σπιτι του να πλυνω τα χέρια με ακολουθουσε την εστηνε εξω απο την πορτα 2-3 μετρα στο διαδρομο ξαπλα και οταν πλησιαζα δε με αφηνε να περασω να ξαναπαω στο σαλονι (γάβγιζε , εδιτ βεβαια αυτο μπορει να το θεωρουσε παιχνιδι εκ μερους της καθως οπως ειπα δεν ειχα σκυλο ποτε μου) :smt005: Ε αυτο το σκυλο δεν τον εμπιστευομουν με παιδια κλπ . (τελευταιο εδιτ . μετα απο 1-2 μηνες βεβαια μπορει και να κοιμοταν πανω στα ποδια μου στον καναπε . )

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 14 Σεπ 2019, 17:18

Στύγιος έγραψε:
14 Σεπ 2019, 02:56
Εγώ αν κινδύνευε το παιδί μου ,θα πυροβολούσα και τον σκύλο και τον ιδιοκτήτη, κι όποιον φιλόζωο εμφανιζόταν.
Σ' αυτή την περίπτωση ετοιμάσου για κάτι τέτοιο:

https://m.lifo.gr/now/world/251464/epni ... -nea-yorki

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 14 Σεπ 2019, 18:46

Νon4me έγραψε:
14 Σεπ 2019, 16:35
Περιμεναν - να γινει κάτι τετοιο ;;;; προσωπικη αποψη = 99,999% οχι . απο την άλλη στη φαση οπως ειναι τώρα μια ιερά εξέταση απο τα ιντερνετς και οχι μονο ( γνωστοι γειτονια κλπ κλπ) δε θα φέρει το κοριτσάκι πίσω ουτε θα βοηθήσει σε κάτι . Οπως δε θα βοηθήσει και η δαιμονοποιηση των κατοικίδιων και συγκεκριμένα των σκύλων .
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα των 99% των ανθρώπων. Βλέπουν τα ζώα και τα θεωρούν λούτρινα ή στην καλύτερη περίπτωση ημιανθρώπους!!!
Κανένας τους δεν τα θεωρεί αυτό που πραγματικά είναι: ένα άλλο είδος ζωής πέρα από τον άνθρωπο - με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

Με λίγα λόγια στην συγκεκριμένη περίπτωση (και σε τόσες άλλες), τα γελοία υποκείμενα με το χαρακτηριστικό μάνα και πατέρας δεν θέλησαν ποτέ τους να καταλάβουν ότι είχαν στο σπίτι τους ένα άλλο είδος ζωής!!! Νόμιζαν ότι είχαν μία ακόμα τηλεόραση (με 4 πόδια όμως)!!!
Την βλακεία τους την πλήρωσαν ακριβά - και πρέπει να την πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά με φυλάκιση!!!
Αυτή η ψυχασθένεια: "έχω και ένα σκυλάκι", πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, και να επιτρέπεται να έχουν σκύλους (τουλάχιστον μεγαλόσωμους) μόνο όσοι έχουν τις γνώσεις για να τα κατέχουν!!!
Το ίδιο φυσικά και με άλλα ζώα - π.χ οι γατούλες σας φαίνονται αθώες, ξέρετε όμως ότι έχουμε νεκρούς ανθρώπους από την επίθεση 1 (ναι μόνο μίας) και μόνο γάτας; Χώρια φυσικά τα άτομα που πήγαν στα νοσοκομεία με σοβαρά τραύματα από επίθεση γάτας... Ή μήπως τα ινδικά χοιρίδια σας φαίνονται άκακα; Στις ΗΠΑ παιδιά έχουν χάσει δάχτυλα και έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία με τραύματα από επίθεση κατοικίδιων ινδικών χοιρίδιων!!!

Η απύθμενη βλακεία που σας δέρνει - αυτό το χαχαχουχα - πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει!!!
Πρέπει να καταλάβετε ότι τα ζώα είναι άλλες μορφές ζωής και όχι άλλοι άνθρωποι ή πλαστικά παιχνίδια!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 14 Σεπ 2019, 18:48

foscilis έγραψε:
bedouin024 έγραψε:

:blm::blm::blm::blm:
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 14 Σεπ 2019, 19:01

Dasein έγραψε:
14 Σεπ 2019, 08:16
perseus έγραψε:
14 Σεπ 2019, 08:13
Εικόνα
Ο σκυλος του αδερφου μου ,γλυκυτατος αλλα αμα βλεπει αλλον αρσενικο ειναι ετοιμος να τον κανει κομματια,επισης μπορεί να κανει ζημια κατα λαθος οταν παιζει και μου δαγκωνει το χερι καταλαβαινεις πόση δυναμη έχει.
Επιβεβαιώνεται από την θολή και βιαστική φωτογραφία σε στιγμή που κοιμάται ο σκύλος. Μου θύμισε προεκλογικό Πλεύρη στην πλατεία Εξαρχείων.
:smt005:
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 14 Σεπ 2019, 19:03

OANNHSEA έγραψε:
14 Σεπ 2019, 18:46
Νon4me έγραψε:
14 Σεπ 2019, 16:35
Περιμεναν - να γινει κάτι τετοιο ;;;; προσωπικη αποψη = 99,999% οχι . απο την άλλη στη φαση οπως ειναι τώρα μια ιερά εξέταση απο τα ιντερνετς και οχι μονο ( γνωστοι γειτονια κλπ κλπ) δε θα φέρει το κοριτσάκι πίσω ουτε θα βοηθήσει σε κάτι . Οπως δε θα βοηθήσει και η δαιμονοποιηση των κατοικίδιων και συγκεκριμένα των σκύλων .
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα των 99% των ανθρώπων. Βλέπουν τα ζώα και τα θεωρούν λούτρινα ή στην καλύτερη περίπτωση ημιανθρώπους!!!
Κανένας τους δεν τα θεωρεί αυτό που πραγματικά είναι: ένα άλλο είδος ζωής πέρα από τον άνθρωπο - με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

Με λίγα λόγια στην συγκεκριμένη περίπτωση (και σε τόσες άλλες), τα γελοία υποκείμενα με το χαρακτηριστικό μάνα και πατέρας δεν θέλησαν ποτέ τους να καταλάβουν ότι είχαν στο σπίτι τους ένα άλλο είδος ζωής!!! Νόμιζαν ότι είχαν μία ακόμα τηλεόραση (με 4 πόδια όμως)!!!
Την βλακεία τους την πλήρωσαν ακριβά - και πρέπει να την πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά με φυλάκιση!!!
Αυτή η ψυχασθένεια: "έχω και ένα σκυλάκι", πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, και να επιτρέπεται να έχουν σκύλους (τουλάχιστον μεγαλόσωμους) μόνο όσοι έχουν τις γνώσεις για να τα κατέχουν!!!
Το ίδιο φυσικά και με άλλα ζώα - π.χ οι γατούλες σας φαίνονται αθώες, ξέρετε όμως ότι έχουμε νεκρούς ανθρώπους από την επίθεση 1 (ναι μόνο μίας) και μόνο γάτας; Χώρια φυσικά τα άτομα που πήγαν στα νοσοκομεία με σοβαρά τραύματα από επίθεση γάτας... Ή μήπως τα ινδικά χοιρίδια σας φαίνονται άκακα; Στις ΗΠΑ παιδιά έχουν χάσει δάχτυλα και έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία με τραύματα από επίθεση κατοικίδιων ινδικών χοιρίδιων!!!

Η απύθμενη βλακεία που σας δέρνει - αυτό το χαχαχουχα - πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει!!!
Πρέπει να καταλάβετε ότι τα ζώα είναι άλλες μορφές ζωής και όχι άλλοι άνθρωποι ή πλαστικά παιχνίδια!!!

.
Ακου τύπε . σε αυτα που λες εχεις δίκιο . Το ζώο είναι ζώο και πόσο μάλλον το άγριο ζώο μιας και εκανα κάτι ποστς σε ένα παρόμοιο θρεντ πρόσφατα. (Ρώσος έχει για κατοικίδιο πούμα!! Και αυτό τον αγαπάει πολύ!) Μιλάς για πρόληψη και έχεις δίκιο . Το ποστ μου που κάνεις quote ηταν απαντηση στον βεδουίνο για το ξέσπασμα και την ιερά εξέταση που προέκυψε ύστερα απο αυτο το σπάνιο γεγονός και η οποια ιερα εξεταση δεν προσφερει τιποτα ακριβως . Ας αποφασίσει το κράτος αυριο το πρωί πχ νομοθετικά και να πεί απαγορεύονται οι σκύλοι σε οποιον δεν εχει 1 η 2 στρεμματα(η καποιο λογικο μεγεθος ) ελευθερο χώρο ( χωραφι οικόπεδο ) να το σπιτώσει και οχι στο μπαλκόνι όπως φάνηκε να λειτούργησαν οι παθόντες . (εδω να ξαναγραψω πως δεν εχω - ειχα ποτε μου σκυλο )

Άβαταρ μέλους
bedouin024
Phorum.gr user: beduin024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bedouin024 » 14 Σεπ 2019, 19:15

Χαοτικός έγραψε:
14 Σεπ 2019, 16:08
bedouin024 έγραψε:
Μόνο την τελευταία σελίδα που διαβάζω καταλαβαίνω ότι λες ότι λέω κι εγώ. Η Συσέξ μου φαίνεται ότι παπαρίζεται ενδελεχώς. Στηρίζει Φοσίλι που σε ειρωνεύεται για το σωστό που λες. θα δω βέβαια και τι γράφτηκε τελευταία για τη αυτήν τη γυναίκα.

Να θυμίσω ότι το πρώτο που του βγήκε του νηματοθέτη είναι να βρίσει τη μάνα μη σεβόμενος τίποτα.
κάπου πετάχτηκε από κάποια χρήστρια ότι είχε μπαμπά το μωρό και κάποιος είπε απλά "Α ναι φταίει κι ο μπαμπάς"
(Το πιθανότερο να είναι αυτός που γούσταρε να έχουν τέτοιο σκύλο σπίτι τους καθώς πολλά ψώνια γουστάρουν να βαυκαλίζονται με σύμβολα ισχύος.) Ακολούθησαν πολλές σελίδες ανούσιες για τι κάνει η κάθε ράτσα κάτι σαν επιστημονικό συνέδριο δηλαδή. Γράφτηκαν τα χιλοειπωμένα τα σκυλιά φταίνε, είναι δολοφόνοι, δεν φταίνε, δεν είναι δολοφόνοι, είναι όπως τα μάθεις, χρειάζεται εξειδικευμένη υλικο-τεχνική υποδομή, πιστοποιημένη, προβλεπόμενη, εγώ ξέρω τις πιστοποιήσεις, όχι εγώ ξέρω το νόμο, όχι ρε σεις εγώ ξέρω σκυλο-ψυχολογία επιστημονική, ώσπου η φυσική βαρεμάρα που επέρχεται από τις ανακυκλωτικές αυτές στοχαστικές δραστηριότητες, οδηγεί εκ νέου στη μάνα

Εγώ λέω να μην την πάμε φυλακή ρε σεις. Να μάθουμε που μένει και να πάμε έξω από το σπίτι της να την φωνάξουμε να βγει έξω και να την κοιτάμε με πεπλατυσμένα χείλη λέγοντας "Να είδες; Το παιδί σου πέθανε μωρή! Τ' ακούς, πέθανε το παιδί σου! Καλά να πάθεις! πως νιώθεις μωρή Πονάς πονάς; Έτσι! Μόνη σου τώρα. Δεν έχεις παιδί. Έτσι!

Συγνώμη, δε διάβασα όλο το νήμα. Διάβασα μόνο τις πρώτες 2-3 σελίδες και αποφάσισα να πω και γω μια άποψη. Κατά τα άλλα εσύ και ο Non4Μe καλά τα λέτε.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 14 Σεπ 2019, 19:20

Χαοτικός έγραψε:

Ο πατέρας τη συγκεκριμένη στιγμή έλειπε άρα η ευθύνη βαρύνει περισσότερο εκείνον που υποτίθεται πως πρόσεχε το μωρό.
Να δεχθώ όμως όλα αυτά που λες. Εντάξει. Φταίει κάνεις κατά τη γνώμη σου που χάθηκε μια ζωή ή οχι;
Γιατί στο 99% των τοποθετήσεων σου τάσσεσαι απλά εναντίον άλλων τοποθετήσεων, μη λέγοντας τη γνώμη σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 14 Σεπ 2019, 19:34

Otto Weininger έγραψε:
14 Σεπ 2019, 12:02
Ερμής έγραψε:
14 Σεπ 2019, 11:53
Otto Weininger έγραψε:
13 Σεπ 2019, 19:21

Δεν είναι πάντα έτσι. Δεν πάει απλά με το μέγεθος. Άλλο να έχεις στο διαμέρισμα ένα Ντοπερμαν και άλλο ένα τσοπανοσκυλο.
Το Ντοπερμαν, ακόμα και αν έχεις 5 στρέμματα κήπο, θα σκούζει να μπει να κάτσει μέσα μαζί με την οικογένεια.
Δε νομίζω πως αυτό έχει να λεει κάτι. Αν μερικές φορές δεν ιδρώσει το αυτί σου και τους δείξεις ότι όσο και να σκουζει, ο χώρος του είναι στον κήπο, θα καταλάβει και θα σταματήσει να κωλοτριβεται. Τα ίδια μας έκανε το πιτ για μερικές μέρες και μετά σταμάτησε.
Αυτό που λες είναι άλλο. Εγώ απάντησα στο αν μπορούν μεγάλα σκυλιά να είναι σε διαμέρισμα.
Μπορουν να μενουν σε διαμερισμα εφοσον μπορουν να ειναι κανα 2ωρο την ημερα σε κηπο,παρκο κτλ.

Στην Αθηνα πως θα εκοτονωθει το ντοπερμαν;Θα τρεχει στο συνταγμα ή στα ανυπαρκτα παρκα που δε φτανουν ουτε για τους ανθρωπους.

Ειδικα οι ελληνικες πολεις δεν προσφερονται για σκυλια υψηλης δραστηριοτητας.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 14 Σεπ 2019, 20:08

Χαοτικός έγραψε:
bedouin024 έγραψε:

Ποιο σωστό λέει;

Ότι ειναι θέμα μη επιτήρησης μωρού;

Όχι.

Είναι θέμα ότι στο σπίτι υπήρχε ένα σαρκοβόρο εξήντα κιλών. Που από προχθές έχουμε γαμηθει να ακούμε ότι δεν πρέπει να μπουν περιορισμοί στην κατοχή του γιατι βασικά πρόκειται για σκυλάκι λιγότερο επιθετικό από τα Κόκερ.

Οι παραλληλισμοί με τις μαλακίες που γραφονται στις ΗΠΑ μετά από καθε μας σούτινγκ για να μην περιοριστεί η δυνατότητα να ψωνίζεις ημιαυτόματα από το σουπερ μάρκετ είναι προδηλοι. Γκανς ντον'τ Κιλ πιπλ, φταίει που ο δράστης δεν πήρε τα χάπια του, φταίει που δεν υπάρχουν ανιχνευτές μετάλλων στα νηπιαγωγεία ή βρεφοκομείο με εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων, όλα φταίνε εκτός που μπορεί ο καθένας να αγοράσει δέκα ημιαυτόματα και τέσσερις χιλιάδες σφαίρες από το σούπερ μάρκετ της γωνίας.

Και η αιτία ίδια: φετίχ. Ανορθολογικό, κοινωνιοπαθες φετιχ με τα κωλοσκυλα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών