bedouin024 έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 14:58
Και αφού ο όχλος κρέμασε τους γονείς κατευθύνθηκε με τις τσουγκράνες του προς τα ροτβάιλερ και τους κροκόδειλους... Μόνη λογική φωνή ένας βεδουίνος, που ζητούσε να ηρεμήσουν τα πνεύματα...
Μόνο την τελευταία σελίδα που διαβάζω καταλαβαίνω ότι λες ότι λέω κι εγώ. Η Συσέξ μου φαίνεται ότι παπαρίζεται ενδελεχώς. Στηρίζει Φοσίλι που σε ειρωνεύεται για το σωστό που λες. θα δω βέβαια και τι γράφτηκε τελευταία για τη αυτήν τη γυναίκα.
Να θυμίσω ότι το πρώτο που του βγήκε του νηματοθέτη είναι να βρίσει τη μάνα μη σεβόμενος τίποτα.
κάπου πετάχτηκε από κάποια χρήστρια ότι είχε μπαμπά το μωρό και κάποιος είπε απλά "Α ναι φταίει κι ο μπαμπάς"
(Το πιθανότερο να είναι αυτός που γούσταρε να έχουν τέτοιο σκύλο σπίτι τους καθώς πολλά ψώνια γουστάρουν να βαυκαλίζονται με σύμβολα ισχύος.) Ακολούθησαν πολλές σελίδες ανούσιες για τι κάνει η κάθε ράτσα κάτι σαν επιστημονικό συνέδριο δηλαδή. Γράφτηκαν τα χιλοειπωμένα τα σκυλιά φταίνε, είναι δολοφόνοι, δεν φταίνε, δεν είναι δολοφόνοι, είναι όπως τα μάθεις, χρειάζεται εξειδικευμένη υλικο-τεχνική υποδομή, πιστοποιημένη, προβλεπόμενη, εγώ ξέρω τις πιστοποιήσεις, όχι εγώ ξέρω το νόμο, όχι ρε σεις εγώ ξέρω σκυλο-ψυχολογία επιστημονική, ώσπου η φυσική βαρεμάρα που επέρχεται από τις ανακυκλωτικές αυτές στοχαστικές δραστηριότητες, οδηγεί εκ νέου στη μάνα
κι έχουμε να λέμε γι αυτήν.
Εγώ λέω να μην την πάμε φυλακή ρε σεις. Να μάθουμε που μένει και να πάμε έξω από το σπίτι της να την φωνάξουμε να βγει έξω και να την κοιτάμε με πεπλατυσμένα χείλη λέγοντας "Να είδες; Το παιδί σου πέθανε μωρή! Τ' ακούς, πέθανε το παιδί σου! Καλά να πάθεις! πως νιώθεις μωρή Πονάς πονάς; Έτσι! Μόνη σου τώρα. Δεν έχεις παιδί. Έτσι!
Γουστάρετε ρε μάγκες;

Πάμε ρε

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.