Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
istoria m amartia m

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 13:28

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
15 Σεπ 2019, 11:32

:popc:

Τύπε ο τυπος δεν κατέβαινε με το κόμμα σου;
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα

the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet » 15 Σεπ 2019, 13:28

Στα έστειλα τα στοιχεία κοπελιά. Θα έρθεις;; Πάρε και ταπερακια θα σου δώσω να πάρεις και για το σπίτι. Εκτός αν θέλεις να μου στείλεις και εσύ τα στοιχεία σου να έρθω να σε βρω.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Σεπ 2019, 13:29

GoBack έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:00
hellegennes έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:55
Otto Weininger έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:46

Οπότε βάσει στατιστικής και απόψεων που εκφράζεις, καλύτερα να πάρω ένα Cane Corso πάρα Λαμπραντορ.

Να μη φοβάσαι να περάσεις και απο την αυλή.
Δεν θα έμπαινα έτσι κι αλλιώς στην αυλή σου αν δεν είχες δεμένο τον σκύλο. Οκέι, καταλαβαίνω την αγάπη σου για τον σκύλο σου, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε τυφλώνει ως προς την πραγματικότητα και να βγάζεις αστείες δικαιολογίες για τις επιθέσεις. Φταίει η αγέλη, φταίει το αίμα του, φταίνε οι ψύλλοι του, φταίει το αφεντικό του. Μόνο ο σκύλος δεν φταίει. Στην τελική, δεν είμαι μάντης να ξέρω κάτι απ' όλα αυτά όταν βλέπω έναν σκύλο. Θα αντιμετωπίσω οποιοδήποτε σκυλί μπορεί να μου προκαλέσει σοβαρά τραύματα ως δυνητικό φονιά. Διότι είναι.
Αν εισαι τοσο χεστης οσο περιγραφεις και τσιουαουα να σε πετυχει στο δρομο θα ψηθει να σου την πεσει.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 13:29

GoBack έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:27
Χαοτικός έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:23
GoBack έγραψε:

Αν εισαι τοσο χεστης οσο περιγραφεις και τσιουαουα να σε πετυχει στο δρομο θα ψηθει να σου την πεσει.

και θα φταίει ο Ελληγενής που θα είναι χέστης όπως λες και όχι το τσιουάουα που του την έπεσε ναι; να το ξερουμε ρε συ να γίνουμε κάπως, ώστε να μη φταίμε.
παρε τα χαπια σου και μια βαθια ανασα,δεν εγραψα τιποτα απ οσα λες

Πάρε εσύ τα χάπια σου, αυτο ακριβώς έγραψες

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Σεπ 2019, 13:31

istoria m amartia m έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:29
GoBack έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:23

και θα φταίει ο Ελληγενής που θα είναι χέστης όπως λες και όχι το τσιουάουα που του την έπεσε ναι; να το ξερουμε ρε συ να γίνουμε κάπως, ώστε να μη φταίμε.
παρε τα χαπια σου και μια βαθια ανασα,δεν εγραψα τιποτα απ οσα λες

Πάρε εσύ τα χάπια σου, αυτο ακριβώς έγραψες
Διαφωνω
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet » 15 Σεπ 2019, 13:32

sys3x έγραψε:
Δηλαδή μη λέμε τα ίδια.
Ρε άνθρωπε παρέπεμψε με συγκεκριμένο ποστ, θυμάμαι ότι έλεγε κάτι παπαριές ο Φοσιλις αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα. Τσπ γτπ είσαστε, εγώ φταίω που χαλάω τα νεύρα μου πάλι. Αλλά να ξέρετε κότες ότι αν πάτε να τα πείτε ποτέ δημόσια αυτά θα βρεθώ ή εγώ ή αλλοι ομοϊδεάτες, είμαστε πολύ περισσότεροι και πιο μάχιμοι από εσάς και θα σας φάει το μαύρο φίδι. Αλλά εσείς ξέρετε να τα κάνετε στα πστικα όλα...

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 13:33

the_black_planet έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:28
Στα έστειλα τα στοιχεία κοπελιά. Θα έρθεις;; Πάρε και ταπερακια θα σου δώσω να πάρεις και για το σπίτι. Εκτός αν θέλεις να μου στείλεις και εσύ τα στοιχεία σου να έρθω να σε βρω.
Δεν μας ενδιαφέρουν αυτα στο τοπικ, πήγαινε στο ΟΑΚΑ και άδειασε μας την γωνια, να κάνετε και βολτα με τον σκύλο σου

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Σεπ 2019, 13:34

hellegennes έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:25

Αν έχει την όψη λαμπραντόρ, είναι λαμπραντόρ.
Καλά εντάξει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 15 Σεπ 2019, 13:35

Otto Weininger έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:44
Gherschaagk έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Σεπ 2019, 11:05

Υποθέτω ότι πήραν το σκυλί όταν υπήρχαν ήδη και τα τρία παιδιά στο σπίτι και η "αγέλη" ήταν ήδη υπαρκτή. Το μωρό, ήταν μια νέα προσθήκη που έγινε αιτία αποκλεισμού του. Προφανώς, δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τους συνέβη είναι απίστευτα δραματικό και η οποιαδήποτε απόδοση ευθύνης έχει ασήμαντο νόημα σε αυτό που θα βιώσουν. Είναι από τις περιπτώσεις που αυτό το γαμημένο "αν" είναι αβάστακτο.
Δεν διαφωνούμε σε τίποτα.

Ξέρω παιδί που το δάγκωσε σκυλί της οικογένειας γιατί ο μικρός σαν μικρός το είχε βρει παιχνίδι να το πειράζει και κάποια στιγμή τα πήρε ο σκύλος και του τράβηξε μία. Η αντίδραση του πατέρα; Βρήκε το σκυλί το οποίο στο μεταξύ είχε γίνει μπουχός γιατί κατάλαβε πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό και το σκότωσε. Εντ οφ στόρυ.
Για όνομα του Θεού ρε συ.
Συνέβη δυστυχώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet » 15 Σεπ 2019, 13:35

sys3x έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:29
GoBack έγραψε:
hellegennes έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:55

Δεν θα έμπαινα έτσι κι αλλιώς στην αυλή σου αν δεν είχες δεμένο τον σκύλο. Οκέι, καταλαβαίνω την αγάπη σου για τον σκύλο σου, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε τυφλώνει ως προς την πραγματικότητα και να βγάζεις αστείες δικαιολογίες για τις επιθέσεις. Φταίει η αγέλη, φταίει το αίμα του, φταίνε οι ψύλλοι του, φταίει το αφεντικό του. Μόνο ο σκύλος δεν φταίει. Στην τελική, δεν είμαι μάντης να ξέρω κάτι απ' όλα αυτά όταν βλέπω έναν σκύλο. Θα αντιμετωπίσω οποιοδήποτε σκυλί μπορεί να μου προκαλέσει σοβαρά τραύματα ως δυνητικό φονιά. Διότι είναι.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
Ναι αλλά ο πατέρας που του λέγαν αγόρι αγόρι στο μαιευτήριο και μοίραζε τα 5χιλιαρα πρέπει να έπαθε κατάθλιψη :lol:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 15 Σεπ 2019, 13:43

Otto Weininger έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:44
Gherschaagk έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Σεπ 2019, 11:05

Υποθέτω ότι πήραν το σκυλί όταν υπήρχαν ήδη και τα τρία παιδιά στο σπίτι και η "αγέλη" ήταν ήδη υπαρκτή. Το μωρό, ήταν μια νέα προσθήκη που έγινε αιτία αποκλεισμού του. Προφανώς, δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τους συνέβη είναι απίστευτα δραματικό και η οποιαδήποτε απόδοση ευθύνης έχει ασήμαντο νόημα σε αυτό που θα βιώσουν. Είναι από τις περιπτώσεις που αυτό το γαμημένο "αν" είναι αβάστακτο.
Δεν διαφωνούμε σε τίποτα.

Ξέρω παιδί που το δάγκωσε σκυλί της οικογένειας γιατί ο μικρός σαν μικρός το είχε βρει παιχνίδι να το πειράζει και κάποια στιγμή τα πήρε ο σκύλος και του τράβηξε μία. Η αντίδραση του πατέρα; Βρήκε το σκυλί το οποίο στο μεταξύ είχε γίνει μπουχός γιατί κατάλαβε πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό και το σκότωσε. Εντ οφ στόρυ.
Για όνομα του Θεού ρε συ.
Αυτό δεν είναι τίποτα, εγώ ξέρω παιδί που είχε βρει παιχνίδι να ακουμπάει τους φίλους του και κόλλησε σταφυλόκοκκο.

Η μάνα εντελώς ανάλγητη, αντί να σκεφτεί ότι ο σταφυλόκοκκος κάνει απλά αυτό που κάνει και δεν φταίει σε τίποτα, πήγε αγόρασε αντιβίωση και τον σκότωσε!1!!

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Σεπ 2019, 13:44

Χαοτικός έγραψε:
14 Σεπ 2019, 22:31
Ερμής έγραψε:
14 Σεπ 2019, 19:20
Χαοτικός έγραψε:
14 Σεπ 2019, 16:08

Να θυμίσω ότι το πρώτο που του βγήκε του νηματοθέτη είναι να βρίσει τη μάνα μη σεβόμενος τίποτα.
κάπου πετάχτηκε από κάποια χρήστρια ότι είχε μπαμπά το μωρό και κάποιος είπε απλά "Α ναι φταίει κι ο μπαμπάς"
Ο πατέρας τη συγκεκριμένη στιγμή έλειπε άρα η ευθύνη βαρύνει περισσότερο εκείνον που υποτίθεται πως πρόσεχε το μωρό.
Να δεχθώ όμως όλα αυτά που λες. Εντάξει. Φταίει κάνεις κατά τη γνώμη σου που χάθηκε μια ζωή ή οχι;
Γιατί στο 99% των τοποθετήσεων σου τάσσεσαι απλά εναντίον άλλων τοποθετήσεων, μη λέγοντας τη γνώμη σου.
Θα σου πω. Επειδή βρίσκω πολύ σημαντικό (κατά τη γνώμη εννοείται. Δεν αξιώνω να γίνει αποδεκτό απ' όλους) να γαλουχηθεί γενικά ο κόσμος με μία ηθική που περνάει από την ταπεινότητα. Εν προκειμένω η ταπεινότητα εδώ εκφράζεται με σιωπή. Λες να μην ταυτίζομαι ποτέ με τα θύματα; Να θεωρώ ότι ο παιδέρας ας πούμε είναι πληγωμένος και όχι το βιασμένο το παιδί; Λες άμα μου τύχει εμένα να μην φτάσω στα άκρα (έτσι όπως είμαι νευρικός και μου γυρνάει το μάτι για πλάκα;) έχοντας όμως τη φιλοσοφία που παρουσιάζω εδώ (προσπαθώντας να την έχω δηλαδή) και δεδομένου ότι πραγματικά δεν είναι δικό μου το πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή αλλά κάποιου άλλου, οφείλω να παίξω το ρόλο αυτό που οδηγεί αυτή η φιλοσοφία. Αυτό που κάνεις εσύ, το κάνω συχνά στη γυναίκα μου.
(να λοιπόν θα σου πω και κάτι προσωπιικό μου). με ακούει, με βλέπει να τα παίρνω. Ξέρει ότι είμαι στο τσακ να αρρωστήσω. Χθες για παράδειγμα έβριζα αυτόν που γκάστρωσε τη δεκαεννιάχρονη. Έλεγα να κυνηγάει ο νόμος τον φυσικό πατέρα σε όλες τις περιπτώσεις. Να γίνει κοινωνική συνείδηση να φοβούνται - ναι να φοβούνται να χύσουν μέσα. να πάψει αυτό το χαλαρό ανετιλίκι και νοοτροπία ότι δεν τον αγγίζει το πρόβλημα. Η γυναίκα μου παίζει το ρόλο που κάνω εγώ. Και καλά κάνει. Το έχω ανάγκη - με συμπληρώνει.
Γιατί το έχω μάθει καλά στη ζωή μου ότι αυτό που μου βγαίνει πρώτο πρώτο, κατά 99% είναι λάθος και αδικεί την αλήθεια. Στο παράδειγμα που ανέφερα μπορεί κανείς να κάνει ένα σωρό αναλύσεις. Μετά τη δίλεπτη κουβέντα μας χτες, αναγνώρισα αμέσως ότι δικό μου απωθημένο βγάζω. Δεν χωνεύω άντρες που αφήνουν τις γυναίκες να τραβάνε σταυρό ρε φίλε.Έχω δει καταστάσεις που με κάνουν και λυσσάω. Όμως ξέρ ότι είναι δικό μου, καραδικό μου. Εύκολα μπορώ να παρασυρθώ, να έχω ανάγκη για έναν ένοχο για να εκτονώσω την οργή μου. οργή από τα απωθημένα μου όμως για πράγματα που έχουν καταπιέσει εμένα. Πράγματι που ξέρω αν ο γκόμενος της δεκαεννιάχρονης, δεν της είπε να πάνε για έκτρωση κι ότι θα σκιστεί να βρει λεφτά κι αυτή να του είπε "Α όχι εγώ θέλω να το κρατήσω" (όπως το λέγαμε μου το έκανε και με φωνή νια νια νια για να δηλώσει ότι εννοεί την ανευθυνότητα). Μετά πάλι, που ξέρεις αν δεν του είπε "χύσε" και να τον έσφιξε στην πλάτη και ξέρεις, δεν θέλει πολύ να αφεθείς. Εκείνη τη στιγμή κιόλας δεν μπορεί να λειτουργεί αυτή η μαλακία που λέω εγώ.
Αυτά για το παράδειγμα

Στο συγκεκριμένο, σκέφτομαι απλά την περίπτωση να μην ήθελε και το σκύλο η κοπέλα. Να γούσταρε ο άλλος. Εύκολα θα τον φτιάξω μαλάκα στη σκέψη μου, ΄ότι είναι ο τύπος που γουστάρει να έχει δυνατό σκυλί κλπ. Το επεκτείνω κιόλας αν θέλω να ανακατευτώ κι άλλο μέσα μου για να έχω να καταριέμαι. Τον φτιάχνω ως μαλάκα που φωτογραφίζεται και με περίστροφα και φωτό στο φέησμπουκ και γυμναστήρια και τέτοια.

(Αυτό το καταλαβαίνω ότι μπορεί να αδικεί κι εσένα που είδα κάπου ότι έχεις ή είχες πιτμπουλ. Να το αγαπάς και να γουστάρεις. Αλλά κι εμένα άσε με να μου φαίνονται κάπως αυτά - όπως εσένα ας πούμε αν ακούς ότι κάποιος πίνει χασίσι. Και οι δυο άδικοι είμαστε. Γιατί ούτε ο τύπος που κινδυνεύει η κοινωνία εξ αιτίας του είμαι εγώ κι άλλο τόσο δεν είσαι κι εσύ.)

Αν λοιπόν ο τύπος έλεγε όχι να το κρατήσουμε το σκυλί; Κι αν αυτή δεν θέλει να τσακωθεί για το φόβο της ή την επιθυμία της τέλος πάντων; Ζευγάρι είναι. Γυναίκα του είναι. Δεν είναι η ανώτατη αρχή. Είναι αδύναμη να το επιβάλει ας πούμε. Να λοιπόν που μπορεί να την αδικούμε αν ισχύει αυτό το σενάριο.

Κι αφού ποτέ δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, ναι να λέμε μέσα μας ότι γουστάρουμε. Αλλά δημόσια αν εκφραζόμαστε, περνάει σε άλλο επίπεδο. καλλιεργούμε απαξία, ανακατωσούρα και τελικά απογοήτευση για το μέλλον.
Προτείνω να κάνουμε αυτό το σοφό (που το νιώθω ως σοφό, το ότι είναι ας το κρίνει ο καθένας). να στεναχωρηθούμε, να αφήνουμε το σοκ να μας ρημάζει, να σφίγγουμε τα χείλη και να μας βγαίνει η σιωπή. Όπως είναι η πένθιμη ατμόσφαιρα σε έναν χώρο που δεν μιλάνε όλοι κοιτούν κάτω στο πάτωμα. Νομίζεις ότι είναι αναπάντεχο, αλλά θα σε κάνει πιο πλούσιο και πραγματικά θα σε θυμάται με θετικό τρόπο αυτός έχει πληγεί κι εσύ μπροστά του κράτησες αυτή τη στάση. θυμάσαι τον Πατμάνογλου τι έλεγε στις πρώτες ώρες; "Ποιος ξέρεις το παλικάρι τι είχε και στο μυαλό του!" (Για τον Βακάκη). Φαντάζεσαι να ήμασταν μπροστά (εγώ βασικά που έχω και το μίσος στους πλούσιους - ας πούμε) και του έλεγα "μα τι λες ρε φίλε με το μουνόπανο; Που παίρνουν τα ακριβά αμάξια και τρέχουνε και δεν υπολογίζουνε τίποτα κλπ κλπ". Θα τον βοηθούσε η οργή μου; Το ότι θα ήμουν και καλά στο πλευρό του; Όχι δεν θα τον βοηθούσε. Θα τον ενοχλούσε και θα τον καταπίεζε. Το σωστό θα ήταν να τον ακούς να μιλάει και να λέει ότι θέλει κι εσύ να κάνεις υπομονή κι ας μη σου αρέσει τίποτα από αυτά που λέει. να του δείξεις μόνο ότι τον ακούς.

Δεν βοηθάει η έκφραση της οργής όταν πιάνουμε κοινωνικά ζητήματα τέτοιου χαρακτήρα. Αυτό σου λέω.

Αν σου έλεγα τη "γνώμη μου" όπως λες ότι δεν τη λέω (που δεν θα ήταν γνώμη αλλά του κώλου μου ο χαβάς και το απωθημένο μου) θα έλεγα για τον πατέρα λοιπόν. Απλά θα ξέσπαγα. Εσύ θα μου έλεγες "φταίει κι αυτός, λλά πιο πολύ αυτή". ο άλλος θα έλεγε μπα φταίνε κι οι δυο το ίδιο. Ο τρίτος θα έλεγε "μπα, κλίνω προς Χαοτικό. Ο μπαμπάς είναι μαλάκας". Θα τα είχαμε πει όλα σαν όχλος και τελικά αυτό που θα έμενε θα ήταν σκέτος θόρυβος. καμία ελπίδα δεν θα ξεπρόβαλε, κανένα μέλλον δεν θα ασφαλίζαμε και κανέναν πόνο δεν θα γλυκαίναμε.
Για ποιο λόγο αποφεύγεις γενικά να γράφεις με τον τρόπο που μόλις έκανες παραπάνω;
Όσο για το κείμενο, δεν έχω να προσθέσω κάτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Σεπ 2019, 13:46

hellegennes έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:25

Αν έχει την όψη λαμπραντόρ, είναι λαμπραντόρ.
Αν σε φάει αυτό, Λαμπραντορ θα λες ότι είναι. Τυχαίο ότι ειναι μιξη με πιτ μπουλ, ως νέα μόδα εδώ και καιρό.
Εικόνα

Όπως και αυτό, που κάνει μπαμ από την μουσούδα ότι κάτι δεν πάει καλά.
Εικόνα

Λαμπραντορ είναι αυτό:

Εικόνα

Ε αυτό, δεν θα σε φάει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 13:48

the_black_planet έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:32
Αλλά να ξέρετε κότες ότι αν πάτε να τα πείτε ποτέ δημόσια αυτά θα βρεθώ ή εγώ ή αλλοι ομοϊδεάτες, είμαστε πολύ περισσότεροι και πιο μάχιμοι από εσάς και θα σας φάει το μαύρο φίδι.
Θα μας κλασετε μια μάντρα
Έχουμε ονησέα στο τιμ και αμα σοβαρεψει η φαση ρίχνουμε τηλ σε περσεα και εμπεδοκλη

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Σεπ 2019, 13:50

Με το λαμπραντόρ μπορεί να φτάσεις στο αμήν επειδή σε γλείφει και σε γεμίζει τρίχες για να παίξει, μπορεί να θες να του φέρεις κανένα βάζο στο κεφάλι επειδή σου έκανε το χαλί σα τα μούτρα του, αλλά ν σε φάει όχι.
Προσωπικά δεν είναι απο τις ράτσες συμπαθώ γιατί είναι απίστευτα ζωηρα/ζημιάρικα αλλά και δουλικά ταυτόχρονα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Σεπ 2019, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών