Κοινοτισμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Κοινοτισμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 19 Νοέμ 2019, 18:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:50
Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:44
Ασέβαστος έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:41

απο την επαναστα μεχρι το σταδιο ομως, ειναι μαλλον μερικες χιλιαδες αβεβαια χρονια, και μια ζωη την εχουμε.
Δεν αντιλέγω. Αντιθέτως για αυτό λέω να ξεκολλήσετε από τις εμμονές σας σχετικά με την αιδώ και τα μπουρδέλα.
Αγάμητοι θα πάτε μαλάκες. :e040:
Μάλλον εσύ έχεις θέματα με την αιδώ, πλανεμένο μου παιδί.

Αναρχοαυτόνομος κυρπαντελής. Σταθερή αξία. :)
Το μόνο θέμα και σχέση που έχω με την αιδώ, είναι πως την γράφω στην αρχαιδώ μου. Όπως και τις διάφορες φασιστικές σκιές στον ορίζοντα. Άντε πήξε εκεί πέρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 19 Νοέμ 2019, 18:57

Ασέβαστος έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:41
Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:27
Αυτό που βλέπω πάντως, είναι ότι εγώ έκανα μία πρόταση. Καλή, κακή, ελλιπή, την έκανα.

Την αντιπρόταση του αντίπαλου ιδεολογικού δέους, δεν βλέπω. :lol:
Μια χαρά την έχεις δει αλλά δεν μπορείς να την αντιληφθείς. Μιλάμε για ανατροπή του καπιταλισμού, επανάσταση και σοσιαλισμό ως το πρώτο στάδιο αταξικότητας.
απο την επαναστα μεχρι το σταδιο ομως, ειναι μαλλον μερικες χιλιαδες αβεβαια χρονια, και μια ζωη την εχουμε.

.
Οι Αρχαίοι στή δική τους Επανάσταση τής Σκέψης.... καί τήν εγκατάσταση τής ανώτερης Δημοκρατίας

πού επιτεύχθηκε....+++

Χρειάστηκαν περίπου 400 + 200 χρόνια.... εμείς πιθανόν νά χρειαστούμε λιγότερα.... . :102:

Γιά σημείο αφετηρίας μπορείς νά θεωρείς τον τελευταίο πόλεμο....

Ελπίζουμε.....

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 19 Νοέμ 2019, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Νοέμ 2019, 18:57

Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:09
sys3x έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:00
*εμένανε ξεχάστε με, με παλαβούς δε μπλέκω εκτός μόνο άμα έχω στην ομάδα μου τον Γκέοργκ.
Αφού δεν ξέρεις ρε ντολμά.
Ξέχασα να σε πω ρε, εχτός από το είσαι δεν διαβάζω και μετά το αφού, αφού :8) ξες εσύ.
Αλλά από καθαρή περιέργεια, τι ακριβώς δεν ξέρεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Νοέμ 2019, 19:00

Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:54
ΓΑΛΗ έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:44

Δεν αντιλέγω. Αντιθέτως για αυτό λέω να ξεκολλήσετε από τις εμμονές σας σχετικά με την αιδώ και τα μπουρδέλα.
Αγάμητοι θα πάτε μαλάκες. :e040:

Το μόνο θέμα και σχέση που έχω με την αιδώ, είναι πως την γράφω στην αρχαιδώ μου. Όπως και τις διάφορες φασιστικές σκιές στον ορίζοντα. Άντε πήξε εκεί πέρα.
Ε, ακριβώς αυτά τα αναρχοποιητικά είναι που θεωρώ φύρα στα βασικά θεμέλια.

Και σε όποιες συνθήκες και να βρισκόμασταν, σε πάω στοίχημα ότι από ένα χρονικό διάστημα και μετά η μόνη τύχη σας ήταν να αρχίσετε τις απαλλοτριώσεις από τους φασίστες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 19 Νοέμ 2019, 19:01

Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 17:59

Το θέμα είναι ότι η Γαλή περιμένει ή να βρει κάτι που διαφωνεί ή να μη βρει τίποτα και θα το θέσει από μόνη της προσάπτοντάς το στους αριστερούς για να πει κάτι ακράδαντα αληθές και βαθυστόχαστο κατά την ίδια, ώστε να βγει δικαιωμένος ο ιδεοληπτικός αντικομμουνισμός της.

Μου θες και νήμα πανάθεμά σε. :003:
Και παρά το σύνηθες θολωμένο του μυαλού του, εδώ ο χρήστης χαοτικος επιδεικνύει εντυπωσιακά κρυστάλλινη σκέψη και ξεβρακωνει την χρηστρια γαλή.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 19 Νοέμ 2019, 19:02

Παίρνεις τονε αφού.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 19 Νοέμ 2019, 19:08

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:38
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Οι "βρώμικες δουλειές" πρέπει να γίνονται με κλήρωση και να έχουν σαφή χρονική θητεία. Στην επόμενη κλήρωση, θα αποκλείονται οι απερχόμενου, ώστε να διασφαλίζεται πως δεν θα ξανακληρωθούν.

Και γενικά, όλες οι "δημόσιες υπηρεσίες" θα πρέπει να κληρώνονται.
Επιτέλους, είδα και μία άποψη, με την οποία συμφωνώ. Είσαι ο μόνος που ασχολήθηκε με το βασικό πνεύμα και όχι την καλλιτεχνική γραφή του γράμματος.

Το κωμικό είναι ότι θα παίζαμε σε άλλες ομάδες. :lol:
Το ζήτημα δεν είναι να συμφωνήσουμε σε δύο τρία οργανωτικά ζητήματα μιας κάποιας φανταστικής κοινότητας. Αυτό είναι το ευκολότερο.

Το ζήτημα είναι να συνειδητοποιήσουμε και να συμφωνήσουμε, γιατί τέτοια κοινοτιστικά φαινόμενα, που κάποτε ήταν ο κανόνας, έχουν εξαφανιστεί ή, όπου ακόμη υπάρχουν, τείνουν να εξαφανιστούν ή επιβιώνουν ως φολκλορικά θεάματα. Να συνειδητοποιήσουμε ποιο τέρας είναι αυτό που τα κατάπιε και που εμποδίζει να πραγματώνονται τέτοια πειράματα. Διότι, πολλές φορές έγιναν τέτοιες προσπάθειες, αλλά απέτυχαν. Αυτό είναι το δύσκολο.

Θες να σε βοηθήσω; Καπιταλισμός ονομάζεται το τέρας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 19 Νοέμ 2019, 19:10

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:00
Χαοτικός έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Και σε όποιες συνθήκες και να βρισκόμασταν, σε πάω στοίχημα ότι από ένα χρονικό διάστημα και μετά η μόνη τύχη σας ήταν να αρχίσετε τις απαλλοτριώσεις από τους φασίστες. :lol:
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παπαγγελή μου. Ρε σοβαρά τώρα δεν το παίρνεις χαμπάρι ότι πάσχεις από λογική με αυτά που γράφεις; Μια ζωή με αιτιάσεις την πέρασες, δεν βαρέθηκες;

Τίποτα το αναρχικλό δεν έγραψα που το λες και λανθασμένα "αναρχοποιητικό", που ακόμα κι αν υπήρχε κάτι τέτοιο εντελώς αυθαίρετα μας λες ότι το θεωρείς φύρα και καταλήγεις κιόλας σε συμπέρασμα.

Ακριβώς το ίδιο έγραψα ότι θα κάνεις κι εσύ το έκανες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση έστω για το ξεκάρφωμα.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 19 Νοέμ 2019, 19:11

Υπάρχει ιστορικό παράδειγμα κοινοτισμού που πέτυχε

Εικόνα

Εικόνα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Νοέμ 2019, 19:11

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:01
Χαοτικός έγραψε:

Το θέμα είναι ότι η Γαλή περιμένει ή να βρει κάτι που διαφωνεί ή να μη βρει τίποτα και θα το θέσει από μόνη της προσάπτοντάς το στους αριστερούς για να πει κάτι ακράδαντα αληθές και βαθυστόχαστο κατά την ίδια, ώστε να βγει δικαιωμένος ο ιδεοληπτικός αντικομμουνισμός της.

Και παρά το σύνηθες θολωμένο του μυαλού του, εδώ ο χρήστης χαοτικος επιδεικνύει εντυπωσιακά κρυστάλλινη σκέψη και ξεβρακωνει την χρηστρια γαλή.
Χαοτικός, ο βασιλιάς του χιονιού.

Ο χιονούλης.

...Ή χιόνης. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Νοέμ 2019, 19:13

Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:02
Παίρνεις τονε αφού.
Σημασία δεν έχει άμα τομπαίρνεις που και πω, σημασία έχει να το δίνεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 19 Νοέμ 2019, 19:14

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:08
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 18:38
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Οι "βρώμικες δουλειές" πρέπει να γίνονται με κλήρωση και να έχουν σαφή χρονική θητεία. Στην επόμενη κλήρωση, θα αποκλείονται οι απερχόμενου, ώστε να διασφαλίζεται πως δεν θα ξανακληρωθούν.

Και γενικά, όλες οι "δημόσιες υπηρεσίες" θα πρέπει να κληρώνονται.
Επιτέλους, είδα και μία άποψη, με την οποία συμφωνώ. Είσαι ο μόνος που ασχολήθηκε με το βασικό πνεύμα και όχι την καλλιτεχνική γραφή του γράμματος.

Το κωμικό είναι ότι θα παίζαμε σε άλλες ομάδες. :lol:
Το ζήτημα δεν είναι να συμφωνήσουμε σε δύο τρία οργανωτικά ζητήματα μιας κάποιας φανταστικής κοινότητας. Αυτό είναι το ευκολότερο.

Το ζήτημα είναι να συνειδητοποιήσουμε και να συμφωνήσουμε, γιατί τέτοια κοινοτιστικά φαινόμενα, που κάποτε ήταν ο κανόνας, έχουν εξαφανιστεί ή, όπου ακόμη υπάρχουν, τείνουν να εξαφανιστούν ή επιβιώνουν ως φολκλορικά θεάματα. Να συνειδητοποιήσουμε ποιο τέρας είναι αυτό που τα κατάπιε και που εμποδίζει να πραγματώνονται τέτοια πειράματα. Διότι, πολλές φορές έγιναν τέτοιες προσπάθειες, αλλά απέτυχαν. Αυτό είναι το δύσκολο.

Θες να σε βοηθήσω; Καπιταλισμός ονομάζεται το τέρας.
Τα κατάπιε επειδή υπερέχει συντριπτικά. Όπως και ο σοσιαλισμός φυσικά. Κάθε σύστημα που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας είναι ανώτερο από κάποιο που δεν επιτυγχάνει. Επίσης εμπεριέχουν το στοιχείο της προόδου. Η κοινότητα με τις κοτουλες και τα καροτάκια είναι ένα όραμα απόλυτης στασιμότητας.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Νοέμ 2019, 19:15

Χαοτικός έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:10
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:00
Χαοτικός έγραψε:

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παπαγγελή μου. Ρε σοβαρά τώρα δεν το παίρνεις χαμπάρι ότι πάσχεις από λογική με αυτά που γράφεις; Μια ζωή με αιτιάσεις την πέρασες, δεν βαρέθηκες;

Τίποτα το αναρχικλό δεν έγραψα που το λες και λανθασμένα "αναρχοποιητικό", που ακόμα κι αν υπήρχε κάτι τέτοιο εντελώς αυθαίρετα μας λες ότι το θεωρείς φύρα και καταλήγεις κιόλας σε συμπέρασμα.

Ακριβώς το ίδιο έγραψα ότι θα κάνεις κι εσύ το έκανες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση έστω για το ξεκάρφωμα.
Ε, γράψε κι εσύ κάτι καμάρι μου. Ό,τι γουστάρεις.

Πέρα από μπλαμπλα και σαπορτάρισμα από τον κάθε μεσσιανοκαμμένο σαλταδόρο και τους περιφερειακούς δερβίσηδες, δεν έχω δει κάτι. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 19 Νοέμ 2019, 19:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:11
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:01
Χαοτικός έγραψε:

Χαοτικός, ο βασιλιάς του χιονιού.

Ο χιονούλης.

...Ή χιόνης. :smt023
Το εννοείς αυτό τώρα; :003: Θα μπει ο Χιόνης να σε βρίσει. Τον προσβάλεις με αυτό (με θεωρεί πολύ πιο μαλάκα από τον ίδιον)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Νοέμ 2019, 19:19

Dwarven Blacksmith έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 19:14
Κάθε σύστημα που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας είναι ανώτερο από κάποιο που δεν επιτυγχάνει. Επίσης εμπεριέχουν το στοιχείο της προόδου. Η κοινότητα με τις κοτουλες και τα καροτάκια είναι ένα όραμα απόλυτης στασιμότητας.
Βρε αστροπελέκι, η κοινότητα με τις κοτούλες και τα καροτάκια δεν είναι αναπτυξιακή πρόταση για το σημερινό περιβάλλον αλλά πρόταση επιβίωσης εκτός καπιταλιστικού περιβάλλοντος.

Το θέμα είναι να κατανοούμε το βασικό πόιντ, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών