Το μόνο θέμα και σχέση που έχω με την αιδώ, είναι πως την γράφω στην αρχαιδώ μου. Όπως και τις διάφορες φασιστικές σκιές στον ορίζοντα. Άντε πήξε εκεί πέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:50Μάλλον εσύ έχεις θέματα με την αιδώ, πλανεμένο μου παιδί.
Αναρχοαυτόνομος κυρπαντελής. Σταθερή αξία.
Κοινοτισμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κοινοτισμός
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:41απο την επαναστα μεχρι το σταδιο ομως, ειναι μαλλον μερικες χιλιαδες αβεβαια χρονια, και μια ζωη την εχουμε.
.
Οι Αρχαίοι στή δική τους Επανάσταση τής Σκέψης.... καί τήν εγκατάσταση τής ανώτερης Δημοκρατίας
πού επιτεύχθηκε....+++
Χρειάστηκαν περίπου 400 + 200 χρόνια.... εμείς πιθανόν νά χρειαστούμε λιγότερα.... .

Γιά σημείο αφετηρίας μπορείς νά θεωρείς τον τελευταίο πόλεμο....
Ελπίζουμε.....
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 19 Νοέμ 2019, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ξέχασα να σε πω ρε, εχτός από το είσαι δεν διαβάζω και μετά το αφού, αφού

Αλλά από καθαρή περιέργεια, τι ακριβώς δεν ξέρεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε, ακριβώς αυτά τα αναρχοποιητικά είναι που θεωρώ φύρα στα βασικά θεμέλια.Χαοτικός έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:54Το μόνο θέμα και σχέση που έχω με την αιδώ, είναι πως την γράφω στην αρχαιδώ μου. Όπως και τις διάφορες φασιστικές σκιές στον ορίζοντα. Άντε πήξε εκεί πέρα.
Και σε όποιες συνθήκες και να βρισκόμασταν, σε πάω στοίχημα ότι από ένα χρονικό διάστημα και μετά η μόνη τύχη σας ήταν να αρχίσετε τις απαλλοτριώσεις από τους φασίστες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και παρά το σύνηθες θολωμένο του μυαλού του, εδώ ο χρήστης χαοτικος επιδεικνύει εντυπωσιακά κρυστάλλινη σκέψη και ξεβρακωνει την χρηστρια γαλή.Χαοτικός έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 17:59
Το θέμα είναι ότι η Γαλή περιμένει ή να βρει κάτι που διαφωνεί ή να μη βρει τίποτα και θα το θέσει από μόνη της προσάπτοντάς το στους αριστερούς για να πει κάτι ακράδαντα αληθές και βαθυστόχαστο κατά την ίδια, ώστε να βγει δικαιωμένος ο ιδεοληπτικός αντικομμουνισμός της.
Μου θες και νήμα πανάθεμά σε.
Το ζήτημα δεν είναι να συμφωνήσουμε σε δύο τρία οργανωτικά ζητήματα μιας κάποιας φανταστικής κοινότητας. Αυτό είναι το ευκολότερο.
Το ζήτημα είναι να συνειδητοποιήσουμε και να συμφωνήσουμε, γιατί τέτοια κοινοτιστικά φαινόμενα, που κάποτε ήταν ο κανόνας, έχουν εξαφανιστεί ή, όπου ακόμη υπάρχουν, τείνουν να εξαφανιστούν ή επιβιώνουν ως φολκλορικά θεάματα. Να συνειδητοποιήσουμε ποιο τέρας είναι αυτό που τα κατάπιε και που εμποδίζει να πραγματώνονται τέτοια πειράματα. Διότι, πολλές φορές έγιναν τέτοιες προσπάθειες, αλλά απέτυχαν. Αυτό είναι το δύσκολο.
Θες να σε βοηθήσω; Καπιταλισμός ονομάζεται το τέρας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παπαγγελή μου. Ρε σοβαρά τώρα δεν το παίρνεις χαμπάρι ότι πάσχεις από λογική με αυτά που γράφεις; Μια ζωή με αιτιάσεις την πέρασες, δεν βαρέθηκες;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:00Ε, ακριβώς αυτά τα αναρχοποιητικά είναι που θεωρώ φύρα στα βασικά θεμέλια.
Και σε όποιες συνθήκες και να βρισκόμασταν, σε πάω στοίχημα ότι από ένα χρονικό διάστημα και μετά η μόνη τύχη σας ήταν να αρχίσετε τις απαλλοτριώσεις από τους φασίστες.
Τίποτα το αναρχικλό δεν έγραψα που το λες και λανθασμένα "αναρχοποιητικό", που ακόμα κι αν υπήρχε κάτι τέτοιο εντελώς αυθαίρετα μας λες ότι το θεωρείς φύρα και καταλήγεις κιόλας σε συμπέρασμα.
Ακριβώς το ίδιο έγραψα ότι θα κάνεις κι εσύ το έκανες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση έστω για το ξεκάρφωμα.
Χαοτικός, ο βασιλιάς του χιονιού.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:01Και παρά το σύνηθες θολωμένο του μυαλού του, εδώ ο χρήστης χαοτικος επιδεικνύει εντυπωσιακά κρυστάλλινη σκέψη και ξεβρακωνει την χρηστρια γαλή.Χαοτικός έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 17:59
Το θέμα είναι ότι η Γαλή περιμένει ή να βρει κάτι που διαφωνεί ή να μη βρει τίποτα και θα το θέσει από μόνη της προσάπτοντάς το στους αριστερούς για να πει κάτι ακράδαντα αληθές και βαθυστόχαστο κατά την ίδια, ώστε να βγει δικαιωμένος ο ιδεοληπτικός αντικομμουνισμός της.
Ο χιονούλης.
...Ή χιόνης.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Τα κατάπιε επειδή υπερέχει συντριπτικά. Όπως και ο σοσιαλισμός φυσικά. Κάθε σύστημα που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας είναι ανώτερο από κάποιο που δεν επιτυγχάνει. Επίσης εμπεριέχουν το στοιχείο της προόδου. Η κοινότητα με τις κοτουλες και τα καροτάκια είναι ένα όραμα απόλυτης στασιμότητας.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:08Το ζήτημα δεν είναι να συμφωνήσουμε σε δύο τρία οργανωτικά ζητήματα μιας κάποιας φανταστικής κοινότητας. Αυτό είναι το ευκολότερο.
Το ζήτημα είναι να συνειδητοποιήσουμε και να συμφωνήσουμε, γιατί τέτοια κοινοτιστικά φαινόμενα, που κάποτε ήταν ο κανόνας, έχουν εξαφανιστεί ή, όπου ακόμη υπάρχουν, τείνουν να εξαφανιστούν ή επιβιώνουν ως φολκλορικά θεάματα. Να συνειδητοποιήσουμε ποιο τέρας είναι αυτό που τα κατάπιε και που εμποδίζει να πραγματώνονται τέτοια πειράματα. Διότι, πολλές φορές έγιναν τέτοιες προσπάθειες, αλλά απέτυχαν. Αυτό είναι το δύσκολο.
Θες να σε βοηθήσω; Καπιταλισμός ονομάζεται το τέρας.

Ε, γράψε κι εσύ κάτι καμάρι μου. Ό,τι γουστάρεις.Χαοτικός έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:10Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παπαγγελή μου. Ρε σοβαρά τώρα δεν το παίρνεις χαμπάρι ότι πάσχεις από λογική με αυτά που γράφεις; Μια ζωή με αιτιάσεις την πέρασες, δεν βαρέθηκες;
Τίποτα το αναρχικλό δεν έγραψα που το λες και λανθασμένα "αναρχοποιητικό", που ακόμα κι αν υπήρχε κάτι τέτοιο εντελώς αυθαίρετα μας λες ότι το θεωρείς φύρα και καταλήγεις κιόλας σε συμπέρασμα.
Ακριβώς το ίδιο έγραψα ότι θα κάνεις κι εσύ το έκανες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση έστω για το ξεκάρφωμα.
Πέρα από μπλαμπλα και σαπορτάρισμα από τον κάθε μεσσιανοκαμμένο σαλταδόρο και τους περιφερειακούς δερβίσηδες, δεν έχω δει κάτι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το εννοείς αυτό τώρα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:11Χαοτικός, ο βασιλιάς του χιονιού.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:01Και παρά το σύνηθες θολωμένο του μυαλού του, εδώ ο χρήστης χαοτικος επιδεικνύει εντυπωσιακά κρυστάλλινη σκέψη και ξεβρακωνει την χρηστρια γαλή.Χαοτικός έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 17:59
Ο χιονούλης.
...Ή χιόνης.

Βρε αστροπελέκι, η κοινότητα με τις κοτούλες και τα καροτάκια δεν είναι αναπτυξιακή πρόταση για το σημερινό περιβάλλον αλλά πρόταση επιβίωσης εκτός καπιταλιστικού περιβάλλοντος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:14Κάθε σύστημα που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας είναι ανώτερο από κάποιο που δεν επιτυγχάνει. Επίσης εμπεριέχουν το στοιχείο της προόδου. Η κοινότητα με τις κοτουλες και τα καροτάκια είναι ένα όραμα απόλυτης στασιμότητας.
Το θέμα είναι να κατανοούμε το βασικό πόιντ, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.