Αντικαταθλιπτικό δεν έχω πάρει ποτέ.
Το μόνο συμβατό χάπι που μπορώ να σκεφτώ ήταν μισό υπνωτικό που είχα πάρει πριν 30 χρόνια και σχεδόν λιποθύμησα όταν το πήρα. Στον συγκεκριμένο τομέα είμαι όντως αγάμητη.

Αντικαταθλιπτικό δεν έχω πάρει ποτέ.
Α είπα.
Έλα ρε νάνε, χαλάρωσε λίγο και δες το ως παιχνίδι. Υπάρχουν μόνον δύο κοινότητες ως δυνατότητα επιλογής για τους φορουμίτες. Οι μπλε και οι κόκκινοι. Το σε ποια κοινότητα θα ήθελε να είναι ο κάθε φορουμίτης ή ποιος φορουμίτης θα ήταν επιθυμητός για την κάθε κοινότητα είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και ακριβώς αυτό το κάνει ενδιαφέρον.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:40Από το ερώτημα προκύπτει ότι θα έχει δύο ομάδες ο καθένας στις οποίες θα μπορεί να επιστρατεψει όποιον θέλει και των οποίων θα διαμορφώσει τις αρχές λειτουργίας , όχι ότι θα υπάρχουν δύο ομάδες γενικώς και θα πρέπει απλά να διαλέξει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:36Και στην ομάδα/καμπ του ΟΥΤΙΣ θα ήσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:34
Ας μην πεταγοσουν, εγώ στο ερώτημα του ΟΥΤΙΣ απάντησα.
Έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία.
Εγώ θέλω να το δω ως παιχνίδι αλλά δεν γίνεται αυτό που λες. Δεν γίνεται και να διαλέξω μεταξύ μπλε και κόκκινων και ταυτόχρονα το τι αντιπροσωπευουν οι μπλε και οι κόκκινοι να είναι υπό διαμόρφωση. Η μόνη λύση είναι να πας με συμπάθειες και ο Θεός βοηθός.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:50Έλα ρε νάνε, χαλάρωσε λίγο και δες το ως παιχνίδι. Υπάρχουν μόνον δύο κοινότητες ως δυνατότητα επιλογής για τους φορουμίτες. Οι μπλε και οι κόκκινοι. Το σε ποια κοινότητα θα ήθελε να είναι ο κάθε φορουμίτης ή ποιος φορουμίτης θα ήταν επιθυμητός για την κάθε κοινότητα είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και ακριβώς αυτό το κάνει ενδιαφέρον.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:40Από το ερώτημα προκύπτει ότι θα έχει δύο ομάδες ο καθένας στις οποίες θα μπορεί να επιστρατεψει όποιον θέλει και των οποίων θα διαμορφώσει τις αρχές λειτουργίας , όχι ότι θα υπάρχουν δύο ομάδες γενικώς και θα πρέπει απλά να διαλέξει.
Γιατί υπάρχει πρότασή που θα την καταλάβαινες;
Στο δικό μου κόνσεπτ, δεν υπάρχει Θεός αγαπητέ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:58Εγώ θέλω να το δω ως παιχνίδι αλλά δεν γίνεται αυτό που λες. Δεν γίνεται και να διαλέξω μεταξύ μπλε και κόκκινων και ταυτόχρονα το τι αντιπροσωπευουν οι μπλε και οι κόκκινοι να είναι υπό διαμόρφωση. Η μόνη λύση είναι να πας με συμπάθειες και ο Θεός βοηθός.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:50Έλα ρε νάνε, χαλάρωσε λίγο και δες το ως παιχνίδι. Υπάρχουν μόνον δύο κοινότητες ως δυνατότητα επιλογής για τους φορουμίτες. Οι μπλε και οι κόκκινοι. Το σε ποια κοινότητα θα ήθελε να είναι ο κάθε φορουμίτης ή ποιος φορουμίτης θα ήταν επιθυμητός για την κάθε κοινότητα είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και ακριβώς αυτό το κάνει ενδιαφέρον.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:40
Από το ερώτημα προκύπτει ότι θα έχει δύο ομάδες ο καθένας στις οποίες θα μπορεί να επιστρατεψει όποιον θέλει και των οποίων θα διαμορφώσει τις αρχές λειτουργίας , όχι ότι θα υπάρχουν δύο ομάδες γενικώς και θα πρέπει απλά να διαλέξει.
Ας ρωτήσουμε τους Ινδιάνους της Αμερικής να μας πουν την άποψη τους...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:14Τα κατάπιε επειδή υπερέχει συντριπτικά. Όπως και ο σοσιαλισμός φυσικά. Κάθε σύστημα που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας είναι ανώτερο από κάποιο που δεν επιτυγχάνει. Επίσης εμπεριέχουν το στοιχείο της προόδου. Η κοινότητα με τις κοτουλες και τα καροτάκια είναι ένα όραμα απόλυτης στασιμότητας.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:08Το ζήτημα δεν είναι να συμφωνήσουμε σε δύο τρία οργανωτικά ζητήματα μιας κάποιας φανταστικής κοινότητας. Αυτό είναι το ευκολότερο.
Το ζήτημα είναι να συνειδητοποιήσουμε και να συμφωνήσουμε, γιατί τέτοια κοινοτιστικά φαινόμενα, που κάποτε ήταν ο κανόνας, έχουν εξαφανιστεί ή, όπου ακόμη υπάρχουν, τείνουν να εξαφανιστούν ή επιβιώνουν ως φολκλορικά θεάματα. Να συνειδητοποιήσουμε ποιο τέρας είναι αυτό που τα κατάπιε και που εμποδίζει να πραγματώνονται τέτοια πειράματα. Διότι, πολλές φορές έγιναν τέτοιες προσπάθειες, αλλά απέτυχαν. Αυτό είναι το δύσκολο.
Θες να σε βοηθήσω; Καπιταλισμός ονομάζεται το τέρας.
Έχω κάνει εξάσκηση με τις διατριβές στο ίντυ και λοιπά προχωρημένα τμήματα βρε. Το' χω.
Τι σημαίνει αυτό; Πιστεύεις ότι ζούσαν σε διάσπαρτες κοινωνίες με ανώτερη ποιότητα ζωής από τη δικιά μας;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:03Ας ρωτήσουμε τους Ινδιάνους της Αμερικής να μας πουν την άποψη τους...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:14Τα κατάπιε επειδή υπερέχει συντριπτικά. Όπως και ο σοσιαλισμός φυσικά. Κάθε σύστημα που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας είναι ανώτερο από κάποιο που δεν επιτυγχάνει. Επίσης εμπεριέχουν το στοιχείο της προόδου. Η κοινότητα με τις κοτουλες και τα καροτάκια είναι ένα όραμα απόλυτης στασιμότητας.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:08
Το ζήτημα δεν είναι να συμφωνήσουμε σε δύο τρία οργανωτικά ζητήματα μιας κάποιας φανταστικής κοινότητας. Αυτό είναι το ευκολότερο.
Το ζήτημα είναι να συνειδητοποιήσουμε και να συμφωνήσουμε, γιατί τέτοια κοινοτιστικά φαινόμενα, που κάποτε ήταν ο κανόνας, έχουν εξαφανιστεί ή, όπου ακόμη υπάρχουν, τείνουν να εξαφανιστούν ή επιβιώνουν ως φολκλορικά θεάματα. Να συνειδητοποιήσουμε ποιο τέρας είναι αυτό που τα κατάπιε και που εμποδίζει να πραγματώνονται τέτοια πειράματα. Διότι, πολλές φορές έγιναν τέτοιες προσπάθειες, αλλά απέτυχαν. Αυτό είναι το δύσκολο.
Αυτό βρήκες να απαντήσεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:01Στο δικό μου κόνσεπτ, δεν υπάρχει Θεός αγαπητέ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:58Εγώ θέλω να το δω ως παιχνίδι αλλά δεν γίνεται αυτό που λες. Δεν γίνεται και να διαλέξω μεταξύ μπλε και κόκκινων και ταυτόχρονα το τι αντιπροσωπευουν οι μπλε και οι κόκκινοι να είναι υπό διαμόρφωση. Η μόνη λύση είναι να πας με συμπάθειες και ο Θεός βοηθός.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:50
Έλα ρε νάνε, χαλάρωσε λίγο και δες το ως παιχνίδι. Υπάρχουν μόνον δύο κοινότητες ως δυνατότητα επιλογής για τους φορουμίτες. Οι μπλε και οι κόκκινοι. Το σε ποια κοινότητα θα ήθελε να είναι ο κάθε φορουμίτης ή ποιος φορουμίτης θα ήταν επιθυμητός για την κάθε κοινότητα είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και ακριβώς αυτό το κάνει ενδιαφέρον.
Βασικό.
ΕδιτDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:14Τα κατάπιε επειδή υπερέχει συντριπτικά. Όπως και ο σοσιαλισμός φυσικά. Κάθε σύστημα που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας είναι ανώτερο από κάποιο που δεν επιτυγχάνει. Επίσης εμπεριέχουν το στοιχείο της προόδου. Η κοινότητα με τις κοτουλες και τα καροτάκια είναι ένα όραμα απόλυτης στασιμότητας σταθερότητας.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:08Το ζήτημα δεν είναι να συμφωνήσουμε σε δύο τρία οργανωτικά ζητήματα μιας κάποιας φανταστικής κοινότητας. Αυτό είναι το ευκολότερο.
Η πρόοδος που λέει είναι κάργα υπομεκειμενική εικόνα. Οι περιοσσοτεροι εννούν το playstation και όχι τις σχέσεις παραγωγής και τι καρπώνεται ο καθένας από την παραγωγή.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:03Ας ρωτήσουμε τους Ινδιάνους της Αμερικής να μας πουν την άποψη τους...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:14Τα κατάπιε επειδή υπερέχει συντριπτικά. Όπως και ο σοσιαλισμός φυσικά. Κάθε σύστημα που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας είναι ανώτερο από κάποιο που δεν επιτυγχάνει. Επίσης εμπεριέχουν το στοιχείο της προόδου. Η κοινότητα με τις κοτουλες και τα καροτάκια είναι ένα όραμα απόλυτης στασιμότητας.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:08
Το ζήτημα δεν είναι να συμφωνήσουμε σε δύο τρία οργανωτικά ζητήματα μιας κάποιας φανταστικής κοινότητας. Αυτό είναι το ευκολότερο.