Η Μουρμούρα δεν είναι άσχημη σειρά, εδώ επιδοτούν όλες τις μελό αηδίες.zteo έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 09:34Σοβαρά τώρα επιδοτούνται σειρές σαν την Μουρμούρα και τις Οικογενειακές ΙστοριεςGreen Dragon έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 08:47Υπάρχουν κονδύλια του Υπουργείου Πολιτισμού που κατευθύνονται στα κανάλια για την δημιουργία τέτοιων σειρών με την δικαιολογία της προώθησης καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Αυτό το έμαθα από τον ξάδερφό μου που έχει καλή θέση σε εταιρεία παραγωγής, όλες αυτές οι σειρές είναι κερδοφόρες μόνο και μόνο λόγω της κρατικής επιχορήγησης. Πρόκειται για καθαρά κρατικοδίαιτη μπίζνα.
Αυτά για μια πρώτη γεύση:
https://typologies.gr/poies-seires-kai- ... idotiseis/
https://www.newsbreak.gr/ellada/261259/ ... chorigisi/
Κλασική περίπτωση που ο κρατικός παρεμβατισμός οδηγεί σε υποβάθμιση του προϊόντος. Είναι κάτι σαν 'σειρές ελληνικού δημοσίου', γυρνάνε ότι νάναι για να τσεπώνουν τα λεφτά. Στην ΕΡΤ που είναι κρατική πάντως υπάρχει κάποια μέριμνα ποιότητας, οξύμωρο, έτσι;
Γιατί η ελληνική μυθοπλασία παραμένει άραγε τόσο γλυκανάλατη;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Γιατί η ελληνική μυθοπλασία παραμένει άραγε τόσο γλυκανάλατη;
-
ντάξει φίλος, είναι φανερό ότι έχεις τρομερή γνώση περί ευρωπαικής ιστορίας και πάνω από όλα είσαι πολύ αντικειμενικόςrunner έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 10:50Τρίχες κατσαρες αυτά που γράφεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 01:00Οι Τσε οσλοβακια εχει ζήσει 50 χρονια κομμουνισμο, διάσπαση της χώρας ζ εισβολές από τους Ρώσους, μαγιές, μετατροπή στον καπιταλισμό
Έχουν ζήσει 10 φορές παραπάνω ίντριγκες από εμάς
Η Πορτογαλία είχε χουντα για σχεδόν μισό αιώνα μέχρι το 74. Πολιτικές δολοφονίες επί καθημερινής βάσεως και άλλα ωραια
Στις σκανδιναβικες χώρες μέχρι την 10ρτισ του 80 έπαιζαν ένα σκασμό προβλήματα αλλά δεν γνωρίζω πολλά για την ιστορία τους
Πάντως με την φτώχεια που έπεφτε μέχρι να βρουν πετρέλαια και αέρια κάτι με λέει ότι και η πολιτική κατάσταση δεν θα ήταν ωραια
Η Ελβετία είναι η μόνη περίπτωση που υπάρχει ησυχία σχεδόν 200 χρόνια τώρα
Η Πορτογαλία είχε 36 χρόνια τον Σαλαζάρ ο οποίος χαρακτηρίστηκε από κάποιους δικτάτορας λόγω κυρίως της λογοκρισίας που επέβαλε, το καθεστώς τελείωσε με την ειρηνική επανάσταση των γαρυφαλλων.
Η Τσεχοσλοβακία απλά έζησε ένα κομμουνιστικό καθεστώς το οποίο έληξε με τη βελούδινη επανάσταση, εντελώς ειρηνική και τον διαχωρισμό των δύο χωρών χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Οι Σκανδιναβοί είχαν φοβερά προβλήματα ναι τι να σου πω...
Όσο και να μην θέλετε να το δεχτείτε ορισμένοι, την ελληνική σύγχρονη ιστορία, δεν μιλάω για Βυζάντιο και αρχαιότητα, ελάχιστες χώρες την φτάνουν σε όλους τους τομείς.

Είναι ένα κακογραμμένο και ξεπερασμένο sitcom.Green Dragon έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 11:08Η Μουρμούρα δεν είναι άσχημη σειρά, εδώ επιδοτούν όλες τις μελό αηδίες.zteo έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 09:34Σοβαρά τώρα επιδοτούνται σειρές σαν την Μουρμούρα και τις Οικογενειακές ΙστοριεςGreen Dragon έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 08:47
Υπάρχουν κονδύλια του Υπουργείου Πολιτισμού που κατευθύνονται στα κανάλια για την δημιουργία τέτοιων σειρών με την δικαιολογία της προώθησης καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Αυτό το έμαθα από τον ξάδερφό μου που έχει καλή θέση σε εταιρεία παραγωγής, όλες αυτές οι σειρές είναι κερδοφόρες μόνο και μόνο λόγω της κρατικής επιχορήγησης. Πρόκειται για καθαρά κρατικοδίαιτη μπίζνα.
Αυτά για μια πρώτη γεύση:
https://typologies.gr/poies-seires-kai- ... idotiseis/
https://www.newsbreak.gr/ellada/261259/ ... chorigisi/
Κλασική περίπτωση που ο κρατικός παρεμβατισμός οδηγεί σε υποβάθμιση του προϊόντος. Είναι κάτι σαν 'σειρές ελληνικού δημοσίου', γυρνάνε ότι νάναι για να τσεπώνουν τα λεφτά. Στην ΕΡΤ που είναι κρατική πάντως υπάρχει κάποια μέριμνα ποιότητας, οξύμωρο, έτσι;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
108 δολάρια έχει το εισιτήριο στις ΗΠΑ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ακόμα και το τρέιλερ μού θυμίζει το Αμέρικα Αμέρικα, του Καζάν, το οποίο είναι εξαιρετική ταινία.Σενέκας έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 00:11και μια και το ανέφερα, το αφερίμ είναι η απάντηση σε όσους λένε ότι τάχα για να γυρίσεις οτιδήποτε άλλο θέλει λεφτά και δεν έχουμε λεφτά κλαψ λυγμ. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα road movie που είναι γυρισμένο κυρίως σε εξωτερικό χώρο, με 2 άτομα στο πλάνο τον περισσότερο καιρό, και είναι άρτιο απο κάθε άποψη
δε χρειάζεται ντε και καλά cgi δράκους και τολκινικές μάχες για να φτιάξεις κάτι αξιόλογο που δεν είναι μελόδραμα
Τώρα, γιατί δεν γυρίζονται τέτοιες ταινίες στην Ελλάδα; Αρχικά γιατί δεν υπάρχει παράδοση. Η παράδοση στον κινηματογράφο είναι σημαντικό βήμα για να υπάρχει μια συνεχής πορεία καλών κινηματογραφικών ταινιών. Δεν υπάρχουν οι σκηνοθέτες, οι σεναριογράφοι και όλοι οι ειδικοί που ασχολούνται με την κινηματογράφηση που να έχουν μεγαλώσει μέσα σε μια τέτοια παράδοση.
Από την άλλην, ίσως μπορείς να γυρίσεις μερικές καλές ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά αυτά που θες κατά βάση θέλουν χρήμα. Ας πούμε, το Aferim! που παραθέτεις λέει ότι χρειάστηκε 1,25 εκατομμύρια και είχε παγκόσμιες εισπράξεις 350 χιλιάδων, έβγαλε δηλαδή το 1/10 του προϋπολογισμού του. Κι αυτό με τις περισσότερες σκηνές να έχουν μέσα 2 άτομα μόνο, όπως λες. Θα πάρεις καλές κριτικές, όπως λέει ο foscilis, αλλά δεν είναι βιώσιμο enterprise.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σορρυ δικιο εχεις 10.000 ατομα.
Μαλακίες λες, aethernet είχαν, όχι internet. Και σιγά τις ταχύτητες δηλαδή...hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:26Κι εσύ ψέκας που πιστεύει ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν Ίντερνετ;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- hellegennes
Άλλος ψέκας που νομίζει ότι αυτό είναι CRT. Δεν βλέπεις ότι φορά κράνος VR ο τύπος; Στο χέρι κρατά γευστικό δέκτη για να γεύεται τον VR κόσμο που προβάλει το VR Tube. Η άλλη περιμένει υπομονετικά την σειρά της. Το κράνος της είναι ακουμπισμένο δίπλα.Isildur έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 13:48Μαλακίες λες, aethernet είχαν, όχι internet. Και σιγά τις ταχύτητες δηλαδή...hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:26Κι εσύ ψέκας που πιστεύει ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν Ίντερνετ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποιο κράνος της βρε κατακαημένε ιστορικέ του κώλου; Επειδή έχεις φάει την παπάντζα ότι αυτά ήταν κράνη; Δορυφορικό ρούτερ είναι, δεν βλέπεις το ημικυκλικό πιάτο από πάνω και ότι είναι ήδη συνδεδεμένο στον ΠΥ; Από πού νομίζεις παίρνει Αίθερνετ ο τύπος;hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 13:55Άλλος ψέκας που νομίζει ότι αυτό είναι CRT. Δεν βλέπεις ότι φορά κράνος VR ο τύπος; Στο χέρι κρατά γευστικό δέκτη για να γεύεται τον VR κόσμο που προβάλει το VR Tube. Η άλλη περιμένει υπομονετικά την σειρά της. Το κράνος της είναι ακουμπισμένο δίπλα.Isildur έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 13:48Μαλακίες λες, aethernet είχαν, όχι internet. Και σιγά τις ταχύτητες δηλαδή...hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:26
Κι εσύ ψέκας που πιστεύει ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν Ίντερνετ;

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τι μλκς μα τω δία 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Είναι συνδεδεμένο λέει ο παπάρας.Isildur έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 14:06Ποιο κράνος της βρε κατακαημένε ιστορικέ του κώλου; Επειδή έχεις φάει την παπάντζα ότι αυτά ήταν κράνη; Δορυφορικό ρούτερ είναι, δεν βλέπεις το ημικυκλικό πιάτο από πάνω και ότι είναι ήδη συνδεδεμένο στον ΠΥ; Από πού νομίζεις παίρνει Αίθερνετ ο τύπος;hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 13:55Άλλος ψέκας που νομίζει ότι αυτό είναι CRT. Δεν βλέπεις ότι φορά κράνος VR ο τύπος; Στο χέρι κρατά γευστικό δέκτη για να γεύεται τον VR κόσμο που προβάλει το VR Tube. Η άλλη περιμένει υπομονετικά την σειρά της. Το κράνος της είναι ακουμπισμένο δίπλα.

Fun fact: ο τύπος που το επινόησε, το ονόμασε ethernet γιατί πίστευε στον αιθέρα. For real.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έλα ρε! Δεν το 'ξερα αυτό. Όντως, δεν κάνω πλάκα.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 17:56Είναι συνδεδεμένο λέει ο παπάρας.Isildur έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 14:06Ποιο κράνος της βρε κατακαημένε ιστορικέ του κώλου; Επειδή έχεις φάει την παπάντζα ότι αυτά ήταν κράνη; Δορυφορικό ρούτερ είναι, δεν βλέπεις το ημικυκλικό πιάτο από πάνω και ότι είναι ήδη συνδεδεμένο στον ΠΥ; Από πού νομίζεις παίρνει Αίθερνετ ο τύπος;hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 13:55
Άλλος ψέκας που νομίζει ότι αυτό είναι CRT. Δεν βλέπεις ότι φορά κράνος VR ο τύπος; Στο χέρι κρατά γευστικό δέκτη για να γεύεται τον VR κόσμο που προβάλει το VR Tube. Η άλλη περιμένει υπομονετικά την σειρά της. Το κράνος της είναι ακουμπισμένο δίπλα.
Fun fact: ο τύπος που το επινόησε, το ονόμασε ethernet γιατί πίστευε στον αιθέρα. For real.
Ήταν ολίγον πυροβολημένος δηλαδή;

Αυτό το διάστημα βλέπω casa de papel τη δεύτερη ιστορία (την πρώτη την είχα δει όταν είχε βγει).
Μέχρι και οι Ισπανοί μας πήραν φαλάγγι. Μα δεν πειράζει πατριώτες.... είμαστε εφτάψυχοι.
Μέχρι και οι Ισπανοί μας πήραν φαλάγγι. Μα δεν πειράζει πατριώτες.... είμαστε εφτάψυχοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Τελείως. Μάλιστα είχε γράψει ένα άρθρο στο Infoworld, το 1995, στο οποίο προέβλεπε την κατάρρευση του Ίντερνετ επειδή πίστευε ότι ο αιθέρας έχει περιορισμένη δυνατότητα μεταφοράς ασύρματων δεδομένων και θα επιστρέψουμε ασυζητητί στις ενσύρματες συνδέσεις:Isildur έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 20:52Έλα ρε! Δεν το 'ξερα αυτό. Όντως, δεν κάνω πλάκα.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 17:56Είναι συνδεδεμένο λέει ο παπάρας.
Ήταν ολίγον πυροβολημένος δηλαδή;
I Predict the Internet Will Soon Go Spectacularly Supernova and in 1996 Catastrophically Collapse
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε λέει κάτι. Και ο Τζάκ Πάρσονς έφτιαξε τα καύσιμα που μας πήγαν στο φεγγάρι αλλά παράλληλα έκανε παρέα με τον Άλιστερ Κρόουλι και τον έπαιζε πάνω σε κάτι μαγικές πλάκες παρέα με τον ιδρυτή της σαϊεντολογίας ελπίζοντας να καλέσει μια θεά του σεξ απο το υπερπέρανhellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 21:06Τελείως. Μάλιστα είχε γράψει ένα άρθρο στο Infoworld, το 1995, στο οποίο προέβλεπε την κατάρρευση του Ίντερνετ επειδή πίστευε ότι ο αιθέρας έχει περιορισμένη δυνατότητα μεταφοράς ασύρματων δεδομένων και θα επιστρέψουμε ασυζητητί στις ενσύρματες συνδέσεις:Isildur έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 20:52Έλα ρε! Δεν το 'ξερα αυτό. Όντως, δεν κάνω πλάκα.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 17:56
Είναι συνδεδεμένο λέει ο παπάρας.
Ήταν ολίγον πυροβολημένος δηλαδή;I Predict the Internet Will Soon Go Spectacularly Supernova and in 1996 Catastrophically Collapse

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αδιόρθωτος στο μεταναστευτικο
από southern » 11 Απρ 2024, 18:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dr Socrates
11 Απρ 2024, 21:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άριστος Πουλής, παραμένει υποψήφιος της ΝΔ ενώ διώκεται για κακούργημα.
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
19 Μάιος 2023, 12:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση 35 χρόνια μετά, αυτό το μυστήριο παραμένει άλυτο.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 31 Ιαν 2025, 14:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
31 Ιαν 2025, 18:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κουτσούμπας ξεπέρασε τον Μητσοτάκη σε δημοφιλία!Παραμένει η μεγάλη δυσαρέσκεια για την ΝΔ
από Γαληνός » 10 Ιαν 2024, 12:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
19 Φεβ 2024, 23:18
-