Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 » 24 Μάιος 2021, 19:57

Η σημαντικότερη σκηνή είναι, παρά τον αποχωρισμό οι δεσμοί που είχαν σφυρηλατηθεί ήταν τόσο ανθεκτικοί που θα κρατούσαν μια ζωή.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 24 Μάιος 2021, 20:05

1451 έγραψε:
24 Μάιος 2021, 19:57
Η σημαντικότερη σκηνή είναι, παρά τον αποχωρισμό οι δεσμοί που είχαν σφυρηλατηθεί ήταν τόσο ανθεκτικοί που θα κρατούσαν μια ζωή.
Φυσικά είναι όπως τα λες. Τη δεύτερη φορά που το είδα, κι ακολούθησαν πολλές από τότε, κοιτούσα σαν υπνωτισμένος και ήταν μία από τις τρεις φορές που έκλαψα σε ταινία. Η πρώτη ήταν το ετ όταν ήμουν 12 κι η τρίτη ήταν προχθές στο λορένζο'ς όιλ.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Μάιος 2021, 20:07

Cecily Anne έγραψε:
24 Μάιος 2021, 19:40
Gherschaagk έγραψε:
24 Μάιος 2021, 19:26

Οι παλιές χαίρονταν την θηλυκότητα τους και ήταν πιο τολμηρές.

Οι περισσότεροι γιατροί εξωσωματικής στα 44 μπορούν να εγγυηθούν σύλληψη αλλά δε μπορούν να εγγυηθούν εγκυμοσύνη και τοκετό. Αν δεν γίνει από μόνο του σε τέτοιες ηλικίες δε μπορείς να το πιέσεις.
Καλά, έχουν δει τα μάτια μου διάφορα στις 40φεύγα σχετικά με εγκυμοσύνη. Για να μπω να κάνω κάποια συγκεκριμένα εργαστήρια, πρέπει να υπογράφω κάθε φορά ότι δεν είμαι έγκυος (γιατί υπάρχει κίνδυνος τερατογένεσης). Υπήρχε, λοιπόν, τύπισσα πριν μια διετία που έκρυβε την εγκυμοσύνη της, δεν πήραμε ΠΟΤΕ χαμπάρι, διότι προφανώς ήταν στους πρώτους μήνες (ακόμα χειρότερα για τερατογένεση) και την πετύχαμε στο δρόμο κάνα εξάμηνο μετά με μωρό. :fp: Ήταν τέτοιο το σοκ μας που την ρώτησε ένας από την παρέα, αν είναι δικό της το παιδί. :smt005:
Δηλαδή κάντο εικόνα, 40φεύγα, έγκυος, σε εργαστήρια, έχεις υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι έγκυος, για να αποκτήσεις είσοδο και κάνεις την πάπια. Και θυμάμαι ότι το συζητούσα με το γυναικολόγο από τότε, για να ξέρω να κάνω ένα χρονοδιάγραμμα και μου έλεγε ότι καλό θα ήταν να αφήσω και ένα εξάμηνο μετά τη τελευταία είσοδο μου.
Εντελώς άκυρη. Ελπίζω να μην την πλήρωσε το μωρό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Μάιος 2021, 20:08

Gherschaagk έγραψε:
24 Μάιος 2021, 20:07

Το μωρό γονιδιακά δεν έχει ελπίδα ούτως ή άλλως, δε γλιτώνει την καμενιά της.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Μάιος 2021, 21:04

Cecily Anne έγραψε:
24 Μάιος 2021, 20:08
Gherschaagk έγραψε:
24 Μάιος 2021, 20:07

Το μωρό γονιδιακά δεν έχει ελπίδα ούτως ή άλλως, δε γλιτώνει την καμενιά της.
Κρίμα με τη μάνα που έμπλεξε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 24 Μάιος 2021, 21:25

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
24 Μάιος 2021, 19:41
Gherschaagk έγραψε:
24 Μάιος 2021, 19:26
Cecily Anne έγραψε:
24 Μάιος 2021, 18:24

Η δικιά μου τον έκανε στα 44. :smt005:
Οι παλιές χαίρονταν την θηλυκότητα τους και ήταν πιο τολμηρές.

Οι περισσότεροι γιατροί εξωσωματικής στα 44 μπορούν να εγγυηθούν σύλληψη αλλά δε μπορούν να εγγυηθούν εγκυμοσύνη και τοκετό. Αν δεν γίνει από μόνο του σε τέτοιες ηλικίες δε μπορείς να το πιέσεις.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
24 Μάιος 2021, 19:19

Κι όχι μόνο αυτό. Πήγα μετά τη δουλειά με τα ρούχα ξες, σκισμένα και λερωμένα, κάποιες το θεωρούν και σέξυ, όλη αυτή η ανδρίλα. Πέταξα έξω το μαυρισμένο μπράτσο μου αφού είμαι και κολυμβητής, τρίχα και ιδρωτίλα στον αέρα, ρομαντισμός, έκανα και λίγο τον φοβισμένο για μια νότα ευαισθησίας. Ε όταν βγήκε και μου είπε κύριε Εξαρχίδη θα φύγετε όταν πω εγώ με κατέστρεψε. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κοιτάω τα λερωμένα μου από μπογιές και κόλλες ρούχα. Εύχομαι να είχα φορέσει το ένα κουστούμι που έχω, το είχα από τον δεύτερο γάμο του μπαμπά μου.
Ένιωσα πλέμπα. Μάζα σκέτη. Αυτή μια γιατρός κι εγώ ένα σκουλήκι που δεν θα γυρνούσε ποτέ να κοιτάξει. Ένα τίποτα. Η πουτάνα.
Δεν έπιανες έναν Μπαχ κι εσύ;
Μια φορά πήγα να το παίξω έξυπνος σε τυφλό ραντεβού που είχα με μια κοπελιά που λέει εμένα μ αρέσει η Γαρμπή και της λέω εμένα μ' αρέσει ο Μπαχ κι ειδικά το κονσέρτο του για δυο βιολιά. Σηκώνω και το φρύδι για να της δείξω πόσα λίγα ξέρει. Έλα όμως που η κοπελιά είχε σπουδάσει στο τζουλιέτ.
Αλήθεια; Ποιο από τα τέσσερα μέρη σου αρέσει περισσότερο;
Ποια τέσσερα μέρη σκέφτομαι εγώ. Νόμιζα ότι είναι μονοκοπανιά. Ε ξες, λέω εγώ, φυσικά το 4ο. Α αρχίζει η ταινία καλύτερα να το βουλώσουμε τώρα. Είχαμε πάει να δούμε το λορντ οφ δε ρινγκς. Φυσικά κοιμήθηκα. Με ξύπνησε γλυκά στο τέλος. Είχα σάλια στο πρόσωπο. Η πλήρη απογοήτευση ήταν γραμμένη στο πρόσωπο της. Το κονσέρτο για δύο βιολιά έχει μόνο τρία μέρη μου είπε.
Και αγουροξυπνημένος και ντροπή και δεν υπήρχε φυσικά περίπτωση να γαμήσω.
Έμεινες με το βιολί στο χέρι, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Μάιος 2021, 23:21

Αρχέλαος έγραψε:
24 Μάιος 2021, 13:46
hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2021, 05:42
Αρχέλαος έγραψε:
24 Μάιος 2021, 03:44

Τι λέει ακριβώς;
Ότι για γυναίκα της ηλικίας της Gher, χωρίς προβλήματα υγείας, η πιθανότητα να την «γαμήσει ασάλιωτα» ο κορωνοϊός είναι αυτή που έγραψα.
https://www.facebook.com/giorgos.pappas.376

5. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έδωσε μια εκτίμηση της συχνότητας του γνωστού φαινομένου θρόμβωσης/ θρομβοπενίας (VITT κατέληξε η ονομασία του), αλλά και των κινδύνων από την κυκλοφορία του ιου, ανά ηλικιακή κατηγορία: Έτσι, για τους 30-39 ετών ο κίνδυνος VITT είναι 1:55.000. Υπολογίζει όμως ο ΕΜΑ ότι, ακόμη κι αν περιοριστεί η κυκλοφορία του ιου στην κοινότητα κάπως (πάμε σε incidence 401/100.000, χονδρικά 1300 θετικά ημερησίως), ο κίνδυνος να κολλήσει και να χρειαστεί ΜΕΘ κάποιος 30-39 ετών είναι 1:20.000 (κι αυτός είναι επαναλαμβανόμενος κίνδυνος, μηνιαίος ο υπολογισμός του, ενώ ο κίνδυνος VITT είναι εφάπαξ). Πρέπει να πάμε κάτω από 200 θετικά ημερησίως για να διαταραχθεί η ισορροπία οφέλους/ κινδύνου σε αυτό το ηλικιακό εύρος. Αντίστοιχα, για τις ηλικίες 40-49 ο κίνδυνος VITT είναι 1:48.000, ο κίνδυνος ΜΕΘ είναι 1:10.000 και ο κίνδυνος θανάτου είναι 1:14.000. Δυστυχώς ο ΕΜΑ απέτυχε να έχει στοιχεία για τον κίνδυνο ανά φύλο (όπου οι Βρετανοί είπαν ότι παρατήρησαν ύποπτα περιστατικά και στα δύο φύλα χωρίς μεγάλη διαφορά συχνότητας, 55-45 γυναίκες/ άνδρες) με μια απαράδεκτη δικαιολογία που σχολίασα τις προάλλες. Αυτά είναι τα οφέλη, αυτοί και οι κίνδυνοι, επίσημα, ο καθένας κάνει τους υπολογισμούς του και αποφασίζει, αν θέλει μπορεί να δει και τα πιο εξελιγμένα μοντέλα οφέλους που ανέβασε χτες ο ΕΜΑ, για το πόσες νοσηλείες/ΜΕΘ/ θανάτους προλαμβάνει αναλογικά ο εμβολιασμός με ΑΖ, και με ποιον κίνδυνο VITT, σε διαφορετικές συνθήκες αποτελεσματικότητας του εμβολίου/κινητικότητας του ιου/ ταυτοποίησης της VITT.
Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που λέω:

1. γυναίκα
2. ηλικία της Gher
3. χωρίς προβλήματα υγείας

Αυτά είναι ρίσκο για όλους τους 30-39, άντρες και γυναίκες, υγιείς ως ετοιμοθάνατους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 24 Μάιος 2021, 23:25

hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2021, 23:21
Αρχέλαος έγραψε:
hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2021, 05:42

Ότι για γυναίκα της ηλικίας της Gher, χωρίς προβλήματα υγείας, η πιθανότητα να την «γαμήσει ασάλιωτα» ο κορωνοϊός είναι αυτή που έγραψα.

5. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έδωσε μια εκτίμηση της συχνότητας του γνωστού φαινομένου θρόμβωσης/ θρομβοπενίας (VITT κατέληξε η ονομασία του), αλλά και των κινδύνων από την κυκλοφορία του ιου, ανά ηλικιακή κατηγορία: Έτσι, για τους 30-39 ετών ο κίνδυνος VITT είναι 1:55.000. Υπολογίζει όμως ο ΕΜΑ ότι, ακόμη κι αν περιοριστεί η κυκλοφορία του ιου στην κοινότητα κάπως (πάμε σε incidence 401/100.000, χονδρικά 1300 θετικά ημερησίως), ο κίνδυνος να κολλήσει και να χρειαστεί ΜΕΘ κάποιος 30-39 ετών είναι 1:20.000 (κι αυτός είναι επαναλαμβανόμενος κίνδυνος, μηνιαίος ο υπολογισμός του, ενώ ο κίνδυνος VITT είναι εφάπαξ). Πρέπει να πάμε κάτω από 200 θετικά ημερησίως για να διαταραχθεί η ισορροπία οφέλους/ κινδύνου σε αυτό το ηλικιακό εύρος. Αντίστοιχα, για τις ηλικίες 40-49 ο κίνδυνος VITT είναι 1:48.000, ο κίνδυνος ΜΕΘ είναι 1:10.000 και ο κίνδυνος θανάτου είναι 1:14.000. Δυστυχώς ο ΕΜΑ απέτυχε να έχει στοιχεία για τον κίνδυνο ανά φύλο (όπου οι Βρετανοί είπαν ότι παρατήρησαν ύποπτα περιστατικά και στα δύο φύλα χωρίς μεγάλη διαφορά συχνότητας, 55-45 γυναίκες/ άνδρες) με μια απαράδεκτη δικαιολογία που σχολίασα τις προάλλες. Αυτά είναι τα οφέλη, αυτοί και οι κίνδυνοι, επίσημα, ο καθένας κάνει τους υπολογισμούς του και αποφασίζει, αν θέλει μπορεί να δει και τα πιο εξελιγμένα μοντέλα οφέλους που ανέβασε χτες ο ΕΜΑ, για το πόσες νοσηλείες/ΜΕΘ/ θανάτους προλαμβάνει αναλογικά ο εμβολιασμός με ΑΖ, και με ποιον κίνδυνο VITT, σε διαφορετικές συνθήκες αποτελεσματικότητας του εμβολίου/κινητικότητας του ιου/ ταυτοποίησης της VITT.

1. γυναίκα
2. ηλικία της Gher

Αυτά είναι ρίσκο για όλους τους 30-39, άντρες και γυναίκες, υγιείς ως ετοιμοθάνατους.
Σωστά αλλά δίνει μία κατεύθυνση η οποία δεν έρχεται σε σύγκρουση επακριβώς με όσα γράφεις.
Ωστόσο έχεις εύκαιρα τα στοιχεία του CDC ως προς αυτά που αναφέρεις;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Μάιος 2021, 23:27

Gewponos90 έγραψε:
24 Μάιος 2021, 14:26
14η μέρα από τον εμβολιασμό μου με ΑΖ.

Παρακαλουνται οι αξιοσέβαστοι χρήστες του φόρουμ, αν πάθω κάποιο έμφραγμα να μην χρησιμοποιήσουν το όνομα μου για να κατηγορήσουν το εμβόλιο. Μπορεί να είμαι 31 αλλά καπνίζω 2 πακέτα την ημέρα, πίνω αρκετά και δεν προσέχω την διατροφή μου ιδιαίτερα.
Αλλά παρ' όλα αυτά φοβάσαι έναν ιό που έχει χιλιάδες φορές μικρότερη πιθανότητα να σε σκοτώσει σε σχέση με αυτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Μάιος 2021, 23:41

Αρχέλαος έγραψε:
24 Μάιος 2021, 23:25
hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2021, 23:21
Αρχέλαος έγραψε:

1. γυναίκα
2. ηλικία της Gher

Σωστά αλλά δίνει μία κατεύθυνση η οποία δεν έρχεται σε σύγκρουση επακριβώς με όσα γράφεις.
Ωστόσο έχεις εύκαιρα τα στοιχεία του CDC ως προς αυτά που αναφέρεις;
Εύκαιρα όχι, γιατί είναι συνδυαστικά στοιχεία από διάφορες εκτιμήσεις και στατιστικά του CDC. Δυο όμως πολύ σημαντικές πηγές είναι ο αριθμός θανάτων από κορωνοϊό από το covid tracker και την σελίδα εκτίμησης κρουσμάτων:

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... urden.html
https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#demographics

Π.χ., από την δεύτερη, μπορείς να δεις ότι στους 30-39 οι θάνατοι που αφορούν γυναίκες αντιστοιχούν στο 34,5% του συνόλου και το σύνολο των θανάτων σ' αυτήν την κατηγορία είναι περίπου 5.500. Δηλαδή μέγιστο 2000 θάνατοι γυναικών 30-39. Με αναγωγή στο σύνολο του πληθυσμού των γυναικών 30-39, παίρνεις μέγιστο 0,01% για τα δυο έτη κορωνοϊού, δηλαδή μέσο ετήσιο ρίσκο 0,005%. Αυτό αφορά το σύνολο της ομάδας. Οι περισσότεροι θάνατοι (το 90% σύμφωνα με άλλη στατιστική του CDC) αφορούν άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οπότε στο ερώτημα για την Gher είναι στην πραγματικότητα πλησιέστερα στο 0,0005%, πράγμα που μπορεί κανείς να ρίξει περαιτέρω λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 25 Μάιος 2021, 00:47

hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2021, 23:27
Gewponos90 έγραψε:

Παρακαλουνται οι αξιοσέβαστοι χρήστες του φόρουμ, αν πάθω κάποιο έμφραγμα να μην χρησιμοποιήσουν το όνομα μου για να κατηγορήσουν το εμβόλιο. Μπορεί να είμαι 31 αλλά καπνίζω 2 πακέτα την ημέρα, πίνω αρκετά και δεν προσέχω την διατροφή μου ιδιαίτερα.
Αλλά παρ' όλα αυτά φοβάσαι έναν ιό που έχει χιλιάδες φορές μικρότερη πιθανότητα να σε σκοτώσει σε σχέση με αυτά.

Ναι.
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2021, 01:49

Gewponos90 έγραψε:
25 Μάιος 2021, 00:47
hellegennes έγραψε:
Gewponos90 έγραψε:

Ναι.
Άρα παραδέχεσαι ότι δεν είναι ο ορθολογισμός που σε σπρώχνει στο εμβόλιο, αλλά ο ντόρος που έχει γίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 25 Μάιος 2021, 10:04

hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2021, 23:41
δηλαδή μέσο ετήσιο ρίσκο 0,005%. Αυτό αφορά το σύνολο της ομάδας. Οι περισσότεροι θάνατοι (το 90% σύμφωνα με άλλη στατιστική του CDC) αφορούν άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οπότε στο ερώτημα για την Gher είναι στην πραγματικότητα πλησιέστερα στο 0,0005%, πράγμα που μπορεί κανείς να ρίξει περαιτέρω λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα.
ωραία, πλησιάζεις την πραγματικότητα, το 0.005% μέσο ετήσιο ρίσκο είναι ρεαλιστικό.

τα άλλα που λες για 90% ετοιμοθάνατους είναι δικές σου εικασίες αλλά και πάλι το 0.0005% είναι 5 φορές πάνω απ'τις πίπες που έλεγες προχθές.

να τ'αφήσω; :D
hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2021, 00:00

Η πιθανότητα για το φύλο σου και στην ηλικία σου να περνούσες τον κορωνοϊό σαν πολύ ελαφρύ συνάχι είναι 90% και 9,9999% να μην είχες κανένα σύμπτωμα. Το υπόλοιπο που μένει, αυτό το 0,0001%, είναι η πιθανότητα να σε πηδούσε ασάλιωτα.
οπότε 0.005% μέσο ετήσιο ρίσκο για θάνατο από κόβιντ στις γυναίκες 30-39 δλδ 1/20.000
μικρό, αλλά όχι αστρονομικά μικρό.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Μάιος 2021, 10:34

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2021, 01:49
Gewponos90 έγραψε:
25 Μάιος 2021, 00:47
hellegennes έγραψε:

Ναι.
Άρα παραδέχεσαι ότι δεν είναι ο ορθολογισμός που σε σπρώχνει στο εμβόλιο, αλλά ο ντόρος που έχει γίνει.
Νόμιζε ότι θα ξέφευγε από τη Χελληγένειο μαιευτική. Νόμιζε λάθος...

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 25 Μάιος 2021, 11:00

Αφήνω αυτο εδω

https://www.gov.uk/government/news/jcvi ... d-under-40
The vaccine programme is estimated to have prevented over 10,000 deaths by the end of March.
σε μεγαλη γραμματοσειρα για να το διαβασουν και οι ηλιθιοι/μανουλες του facebook/ζηκοι του Τινδερ.

Αν και δεν τρεφω πολλες ελπιδες διοτι Ψεκ γκονα Ψεκ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών