Αχ αυτοί οι παγκοσμοιοποιειτες. Μας ψεκαζουν.Green Dragon έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 08:19Τότε θα γίνω χορτοφάγος αν δεν υπάρχει κρέας. Μαμούνια να φάνε οι παγκοσμιοποιητές και τα θύματά τους.Καραμελίτσα έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 21:39Γρύλλους κυρίως, όχι σκουλήκια. Είσαι προκατειλημένος. Σε λιγότερο από 10 χρόνια, θα βρίσκες μπέργκερ από γρύλλο στα γκούντις και κεμπάπ γρύλλο στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου.Green Dragon έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 21:34Πήγαινε να φας εσύ σκουλήκια. Είναι τόσο μαλάκες οι παγκοσμιοποιητές που βγάζουν κακό όνομα στην μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής με όλες αυτές τις παπαριές που προωθούν.
Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»
- Οργισμένος
Re: Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Re: Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»
Ωραίο ανέκδοτο ...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 13:34Δεν ξέρω ποιος είναι ο κανείς, αλλά το Κόμμα κάνει πολλά γι αυτό. Το CO2 που απαιτείται ανα μονάδα ΑΕΠ συνεχίζει να πέφτει, και πριν το 2030 οι εκπομπές της Κίνας θα αρχίσουν όχι απλά να πέφτουν αλλά να κατακρημνίζονται, με αποτέλεσμα το μηδενισμό τους το 2060. Και σα να μην έφτανε αυτό, η Κίνα παράγει τη συντριπτική πλειοψηφία των πηγών ανανεώσιμης ενέργειας με τις οποίες και όλες οι υπόλοιπες χώρες θα ρίξουν τις εκπομπές τους. Ακόμα και την πυρηνική βιομηχανία, η Κίνα την κρατάει ζωντανή.
Ευχηθείτε να μην κάνει shrug ο Άτλαντας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Η μελέτη μπορεί να είναι σοβαρή και να λέει τελείως άσχετα πράγματα απ' αυτά που λέει το σκουπιδοάρθρο. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό σ' αυτήν την περίπτωση. Σου έχω μόλις δώσει σε διάγραμμα το TSI και μπορείς να δεις με τα μάτια σου ότι η εκπεμπόμενη ενέργεια έχει ελάχιστη διακύμανση και ειδικότερα ότι είναι χαμηλότερη εδώ και χρόνια.Αρίστος έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 08:43hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 23:29Δεν σου ζήτησε κανείς να εμπιστευτείς την Γκρέτα και τον Αλ Γκορ. Μπορείς να εμπιστευτείς τους δεκάδες εθνικούς οργανισμούς που συλλέγουν κλιματικά δεδομένα.Δεν χρειάζεται καν να διαβάσει κανείς το σκουπιδοάρθρο. Η ηλιακή δραστηριότητα δεν θα μπορούσε με τίποτα να είναι υπεύθυνη για υψηλές θερμοκρασίες, η εκπεμπόμενη ενέργεια είναι αηδιαστικά σταθερή στον χρόνο, αλλά ακόμη περισσότερο γιατί ο Ήλιος διανύει εδώ και χρόνια περίοδο μειωμένης δραστηριότητας. Όχι βέβαια σε βαθμό που θα μπορούσε να επηρεάσει το κλίμα, αλλά η συσχέτιση είναι αντίστροφη.Αρίστος έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:18Ανεβαζω κι αυτο το αρθρο προς συζητηση και προβληματισμο βασισμενο σε περυσινη μελετη που αποενοχοποιει πληρως το διοξειδιο του ανθρακος για την κλιματικη αλλαγη.
Μελέτη: Μύθος ότι το διοξείδιο του άνθρακα προκαλεί κλιματική αλλαγή – Οι υψηλές θερμοκρασίες οφείλονται στον… ήλιο
Για σοβαρη μελετη προκειται και για μετρησεις, το αρθρο απλα αναφερεται περιληπτικα σε αυτες.
Χρησιμοποιώντας 16 διαφορετικές εκτιμήσεις για την ποσότητα της ηλιακής ενέργειας, που ονομάστηκε «Total Solar Irradiance», η νέα μελέτη συγκρίνει τα δεδομένα με 25 μοντέλα για τις θερμοκρασίες στο βόρειο ημισφαίριο από το 1800 έως το 2021.
Όταν τα ηλιακά δεδομένα από τους δορυφόρους της NASA «ACRIM» παρακολουθούν τον ήλιο με αξιόπιστα δεδομένα θερμοκρασίας, για παράδειγμα, σχεδόν όλη η υπερθέρμανση οφείλεται στον ήλιο και σχεδόν μηδενικές στις ανθρώπινες παρεμβάσεις.
Το κλίμα δεν είναι τόσο ευαίσθητο σε μικροδιακυμάνσεις της ακτινοβολίας και αν ήταν θα έπρεπε να έχουμε πτώση θερμοκρασιών από το '80. Αντ' αυτού έχουμε σημαντική αύξηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες τώρα είναι μπούρδα, έτσι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άσε τους χαρακτηρισμούς πανεπιστήμων.hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 14:32Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες τώρα είναι μπούρδα, έτσι;
Πες καλύτερα τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό το πείραμα:
https://royalsocietypublishing.org/doi/ ... sos.192075
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 14:29Η μελέτη μπορεί να είναι σοβαρή και να λέει τελείως άσχετα πράγματα απ' αυτά που λέει το σκουπιδοάρθρο. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό σ' αυτήν την περίπτωση. Σου έχω μόλις δώσει σε διάγραμμα το TSI και μπορείς να δεις με τα μάτια σου ότι η εκπεμπόμενη ενέργεια έχει ελάχιστη διακύμανση και ειδικότερα ότι είναι χαμηλότερη εδώ και χρόνια.Αρίστος έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 08:43hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 23:29
Δεν σου ζήτησε κανείς να εμπιστευτείς την Γκρέτα και τον Αλ Γκορ. Μπορείς να εμπιστευτείς τους δεκάδες εθνικούς οργανισμούς που συλλέγουν κλιματικά δεδομένα.
Δεν χρειάζεται καν να διαβάσει κανείς το σκουπιδοάρθρο. Η ηλιακή δραστηριότητα δεν θα μπορούσε με τίποτα να είναι υπεύθυνη για υψηλές θερμοκρασίες, η εκπεμπόμενη ενέργεια είναι αηδιαστικά σταθερή στον χρόνο, αλλά ακόμη περισσότερο γιατί ο Ήλιος διανύει εδώ και χρόνια περίοδο μειωμένης δραστηριότητας. Όχι βέβαια σε βαθμό που θα μπορούσε να επηρεάσει το κλίμα, αλλά η συσχέτιση είναι αντίστροφη.
Για σοβαρη μελετη προκειται και για μετρησεις, το αρθρο απλα αναφερεται περιληπτικα σε αυτες.
Χρησιμοποιώντας 16 διαφορετικές εκτιμήσεις για την ποσότητα της ηλιακής ενέργειας, που ονομάστηκε «Total Solar Irradiance», η νέα μελέτη συγκρίνει τα δεδομένα με 25 μοντέλα για τις θερμοκρασίες στο βόρειο ημισφαίριο από το 1800 έως το 2021.
Όταν τα ηλιακά δεδομένα από τους δορυφόρους της NASA «ACRIM» παρακολουθούν τον ήλιο με αξιόπιστα δεδομένα θερμοκρασίας, για παράδειγμα, σχεδόν όλη η υπερθέρμανση οφείλεται στον ήλιο και σχεδόν μηδενικές στις ανθρώπινες παρεμβάσεις.
Το κλίμα δεν είναι τόσο ευαίσθητο σε μικροδιακυμάνσεις της ακτινοβολίας και αν ήταν θα έπρεπε να έχουμε πτώση θερμοκρασιών από το '80. Αντ' αυτού έχουμε σημαντική αύξηση.
Το θεμα ειναι να απαντατε και στα επιχειρηματα της αντιθετης πλευρας.
To evaluate the role of Total Solar Irradiance (TSI) on Northern Hemisphere (NH) surface air temperature trends it is important to have reliable estimates of both quantities. 16 different TSI estimates were compiled from the literature. 1/2 of these estimates are low variability and 1/2 are high variability. 5 largely-independent methods for estimating NH temperature trends were evaluated using: 1) only rural weather stations; 2) all available stations whether urban or rural (the standard approach); 3) only sea surface temperatures; 4) tree-ring temperature proxies; 5) glacier length temperature proxies. The standard estimates using urban as well as rural stations were anomalous as they implied a much greater warming in recent decades than the other estimates. This suggests urbanization bias might still be a problem in current global temperature datasets despite the conclusions of some earlier studies. Still, all 5 estimates confirm it is currently warmer than the late 19th century, i.e., there has been some global warming since 1850. For the 5 estimates of NH temperatures, the contribution from direct solar forcing for all 16 estimates of TSI was evaluated using simple linear least-squares fitting. The role of human activity in recent warming was then calculated by fitting the residuals to the UN IPCC's recommended anthropogenic forcings time series. For all 5 NH temperature series, different TSI estimates implied everything from recent global warming being mostly human-caused to it being mostly natural. It seems previous studies (including the most recent IPCC reports) that had prematurely concluded the former failed to adequately consider all the relevant estimates of TSI and/or to satisfactorily address the uncertainties still associated with NH temperature trend estimates. Several recommendations are provided on how future research could more satisfactorily resolve these issues.
https://www.researchgate.net/publicatio ... ing_debate
.
Πηγαινε να τα πεις αυτα στον πλανητη Αφροδιτη.vagabondo έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 00:55Το θερμοκήπιο είναι κλειστός χώρος, ο οποίος αφήνει της ηλιακές ακτίνες να ζεστάνουν τον χώρο.
Το διοξείδιο του άνθρακα δεν πιάνει μια μπροστά στους υδρατμούς, σαν θερμοκηπικό αέριο, οι οποίοι είναι σε περίσσεια στα θερμοκήπια.
Αυτό όμως που αρνείστε το πείραμα, είναι φοβερό. Κάπως έτσι επικράτησε και ο εμβολιασμός κατά του κόβιντ, ό,τι πει το πόπολο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Μηπως,γιατι θα πεθανεις;
Πω ρε, τι είπες τώρα!
Πάω να τα πω στην Αφροδίτη.
Πάω να τα πω στην Αφροδίτη.
Occasio facit furem
Ναι μάλλον αυξάνεται η θερμοκρασία, και; τι ακριβώς λύση υπάρχει; εχουν φτιαχτεί αποδοτικότερες μηχανές να αντικαταστήσουν φορτηγά, εσκαφείς, μηχανές πλοίων, αγροτικές μηχανές τρακτέρ θεριζοαλωνιστικές κλπ καλά για αεροπλάνα δεν το συζητάμε. για ενέργεια υπάρχει η πυρηνική ανανεώσιμες ας τις κάνουν τι μας ζαλίσουν τον έρωτα, αφού δουλεύουν υποτίθεται και καλά (χλωμό). Την αδεια μας θέλουν; Πως θα στηριχθει πληθυσμός 8 δισ χωρίς αυτά; Αν υπάρχουν λύσεις ας τις κάνουν. Αν δεν υπάρχουν γιατί μας πρήζουν δεν το καταλαβαίνω.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Ο ''μαλακός καιρός'' τον οποίο έχουν αρκετές μέρες μέσα στο Νοέμβριο και Δεκέμβριο είναι φαινόμενο των τελευταίων 4 ετών. Μιλάω πάντα για κέντρο Αθήνας και νότια προάστια.
Το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019 πρωτοεμφανίστηκε αυτό το χάλι και συνεχίστηκε δυστυχώς και φέτος όπου πραγματικά παράγινε.
Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, τουλάχιστον από τα μέσα του 1980 μέχρι σήμερα που θυμάμαι, δεν υπήρχαν τέτοιες θερμοκρασίες μέσα στον χειμώνα.
Δεν λέω ότι είχαμε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν εδώ στο κέντρο αλλά καμία σχέση με αυτό το καιρικό αίσχος που ζούμε τελευταία.
Ελπίζω αυτήν την ανομβρία και την ξηρασία μην την πληρώσουμε ακριβά με λειψυδρία και καταστροφή των καλλιεργειών.
Το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019 πρωτοεμφανίστηκε αυτό το χάλι και συνεχίστηκε δυστυχώς και φέτος όπου πραγματικά παράγινε.
Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, τουλάχιστον από τα μέσα του 1980 μέχρι σήμερα που θυμάμαι, δεν υπήρχαν τέτοιες θερμοκρασίες μέσα στον χειμώνα.
Δεν λέω ότι είχαμε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν εδώ στο κέντρο αλλά καμία σχέση με αυτό το καιρικό αίσχος που ζούμε τελευταία.
Ελπίζω αυτήν την ανομβρία και την ξηρασία μην την πληρώσουμε ακριβά με λειψυδρία και καταστροφή των καλλιεργειών.
Για να πληρώνεις τις πορδές σου, να ζεις με ενοχές και να μαλώνεις με τους εξυπνάκηδες του πχώρουμ. Και εκεί που θα καταφέρουμε να μειώσουμε κατά ένα πιπιεμ το διοξείδιο του άνθρακα, θα πετάξουν καμιά ατομική βόμβα σε κανά πόλεμο και θα γαμήσουν όλα. Θα ζεις μέσα στην ραδιενέργεια, αλλά με πιπιεμ CO2 λιγότερο, με το αζημίωτο φυσικά.Dorian έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 17:03Ναι μάλλον αυξάνεται η θερμοκρασία, και; τι ακριβώς λύση υπάρχει; εχουν φτιαχτεί αποδοτικότερες μηχανές να αντικαταστήσουν φορτηγά, εσκαφείς, μηχανές πλοίων, αγροτικές μηχανές τρακτέρ θεριζοαλωνιστικές κλπ καλά για αεροπλάνα δεν το συζητάμε. για ενέργεια υπάρχει η πυρηνική ανανεώσιμες ας τις κάνουν τι μας ζαλίσουν τον έρωτα, αφού δουλεύουν υποτίθεται και καλά (χλωμό). Την αδεια μας θέλουν; Πως θα στηριχθει πληθυσμός 8 δισ χωρίς αυτά; Αν υπάρχουν λύσεις ας τις κάνουν. Αν δεν υπάρχουν γιατί μας πρήζουν δεν το καταλαβαίνω.
Occasio facit furem
Ναι ρε πουτινοπληκτε,γιατι λες να εχει τοσο εντονο το φαινομενο του θερμοκηπιου η Αφροδιτη;
runner έγραψε: ↑31 Δεκ 2022, 17:13Ο ''μαλακός καιρός'' τον οποίο έχουν αρκετές μέρες μέσα στο Νοέμβριο και Δεκέμβριο είναι φαινόμενο των τελευταίων 4 ετών. Μιλάω πάντα για κέντρο Αθήνας και νότια προάστια.
Περυσι και προπερσι ειχαμε πολλα χιονια και γενικοτερα περυσι ολος ο Δεκεμβριος ηταν βροχες και κρυο. Φετος μας εχουν καταραστει, τις επομενες 15 μερες δεν θα ριξει ουτε βροχη, εμεις εχουμε ακομη κουνουπια.
.
Είμαι από χωριο και τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά, αλλά νομίζω το 1400 μεταφράζεται σε χίλιοι τετρακόσιοι, όχι χίλιοι διακόσιοι.Αρίστος έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 06:05Εδω το κειμενο της Διακηρυξης.
https://clintel.org/world-climate-declaration/
Χίλιοι διακόσιοι επιστήμονες και επαγγελματίες σε μια Παγκόσμια Διακήρυξη για το κλίμα συνυπογράφουν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 31 Δεκ 2022, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Μαρ 2024, 01:13
-