Φανταζομαι αναφερεται σε αυτο..
https://jerusalem-patriarchate.info/%CE ... %B1%CE%B9/
Υπαρχει μεγαλη διαφορα στις χρονολογιες μεταξυ της μεταφρασης των 70 και του Εβραικου Τορα.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Φανταζομαι αναφερεται σε αυτο..
Δεν είναι προφανές αυτό σε όλη την διάρκεια της συζήτησης; Οι άνθρωποι έχουν ακυρώσει την Μεταφυσική και την Οντολογία μονολεκτικά!Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:34Που, σημειωτέον, κάποιοι μπερδευετε τους όρους μεταφυσικό, υπερφυσικό κλπ.
Έτσι φαίνεται. Απλώς άνοιξε ωραίο κεφάλαιο ο axilmar και περιμένω πως θα πάει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:47Δεν είναι προφανές αυτό σε όλη την διάρκεια της συζήτησης; Οι άνθρωποι έχουν ακυρώσει την Μεταφυσική και την Οντολογία μονολεκτικά!Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:34Που, σημειωτέον, κάποιοι μπερδευετε τους όρους μεταφυσικό, υπερφυσικό κλπ.
Τι πως θα πάει; Εσύ θα μιλάς για οντολογία και ο axilmar θα σου λέει ότι δεν υπάρχουν μονόκεροι.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:56Έτσι φαίνεται. Απλώς άνοιξε ωραίο κεφάλαιο ο axilmar και περιμένω πως θα πάει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:47Δεν είναι προφανές αυτό σε όλη την διάρκεια της συζήτησης; Οι άνθρωποι έχουν ακυρώσει την Μεταφυσική και την Οντολογία μονολεκτικά!Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:34Που, σημειωτέον, κάποιοι μπερδευετε τους όρους μεταφυσικό, υπερφυσικό κλπ.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:00Τι πως θα πάει; Εσύ θα μιλάς για οντολογία και ο axilmar θα σου λέει ότι δεν υπάρχουν μονόκεροι.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:56Έτσι φαίνεται. Απλώς άνοιξε ωραίο κεφάλαιο ο axilmar και περιμένω πως θα πάει.
Ο Randi δίνει 1 εκ. δολάρια σε όποιον τεκμηριώσει το μεταφυσικό. Κανείς δεν το έχει πάρει. Γιατί να αφιερώσει κάποιος προσωπικό χρόνο να κυνηγήσει κάτι που δεν έχει τεκμηριωθεί ποτέ και πουθενά όσο και όσοι αν το έχουν προσπαθήσει ; Εδώ δεν το έχουν βρει αυτοί που θέλουν με λύσσα να υπάρχει και θα το βρουν αυτοί που ούτε καν το πιστεύουν ;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:23Επειδή το ανέφερες και μόνο, επιχειρησες ποτέ αστρική προβολή ή μίλησες έστω με κάποιον που υποστήριξε ότι την πέτυχε για οποιονδήποτε λόγο;
Μπερδεύεις το μεταφυσικό με το Παραφυσικό. Για το Παραφυσικό και το υπερφυσικο είναι το challenge που λες.break έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:50Ο Randi δίνει 1 εκ. δολάρια σε όποιον τεκμηριώσει το μεταφυσικό. Κανείς δεν το έχει πάρει. Γιατί να αφιερώσει κάποιος προσωπικό χρόνο να κυνηγήσει κάτι που δεν έχει τεκμηριωθεί ποτέ και πουθενά όσο και όσοι αν το έχουν προσπαθήσει ; Εδώ δεν το έχουν βρει αυτοί που θέλουν με λύσσα να υπάρχει και θα το βρουν αυτοί που ούτε καν το πιστεύουν ;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:23Επειδή το ανέφερες και μόνο, επιχειρησες ποτέ αστρική προβολή ή μίλησες έστω με κάποιον που υποστήριξε ότι την πέτυχε για οποιονδήποτε λόγο;
Μιλάω για την αστρική προβολή που μιλάτε και εσείς η οποία είναι κλασική περίπτωση υπερφυσικού/παραφσυικού ισχυρισμού. Ότι δηλαδή κάποιος βγαίνει από το σώμα του και κάνει η βλέπει πράγματα. Δεν μιλάμε για φιλοσοφία εδώ πέρα. Τσάμπα μου την λες επειδή δεν χρησιμοποίησα την σωστή λέξη. Για το ίδιο πράγμα μιλάμε.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 00:03Μπερδεύεις το μεταφυσικό με το Παραφυσικό. Για το Παραφυσικό και το υπερφυσικο είναι το challenge που λες.
Αλλά δε πειράζει, ευκαιρία να τα ξεδιαλύνεις.
Α ναι, μάλιστα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού.... Θα μπορούσα να το κάνω αλλά δεν θέλω τα χρήματα. Δεν πείθουν κανένα αυτά.Σε κάθε περίπτωση, όποιος μελετάει την αστρική προβολή δεν το κάνει για να πάρει το εκατομμύριο.
Προφανώς και αν κάτι δεν μπορεί να ελεγχθεί πειραματικά δεν υφίσταται. Τι θα ήθελες δηλαδή ; Να δώσει το 1 εκ. σε όποιον του φέρει τρεις μάρτυρες που ορκίζονται ότι το είδαν ; Πως θα μπορούσε να καταδειχθεί αν κάτι υπάρχει αν όχι με εμπειρική επαλήθευση ;Ούτε αυτές οι πρακτικές σε διάφορες εκφάνσεις τους, εξ όσων κατάφερα να γνωρίζω ως τώρα, υπόκεινται σε αυτό:
Claims that cannot be tested experimentally are not eligible for the Challenge.
Αυτά είναι για να ξεσκεπάζεις απατεώνες που αντί να γίνουν ταχυδακτυλουργοί γυρίζουν από εδώ και από εκεί και ισχυρίζονται πως υπάρχει το υπερφυσικό.Αυτά είναι για να ξεσκεπάζεις ταχυδακτυλουργούς.
Γνωρίζεις τι είναι η αστρική προβολή; Αν όχι μαθε. Αν ναι, με ποια λογική περιμένεις :break έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 00:23SpoilerShowΜιλάω για την αστρική προβολή που μιλάτε και εσείς η οποία είναι κλασική περίπτωση υπερφυσικού/παραφσυικού ισχυρισμού. Ότι δηλαδή κάποιος βγαίνει από το σώμα του και κάνει η βλέπει πράγματα. Δεν μιλάμε για φιλοσοφία εδώ πέρα. Τσάμπα μου την λες επειδή δεν χρησιμοποίησα την σωστή λέξη. Για το ίδιο πράγμα μιλάμε.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 00:03Μπερδεύεις το μεταφυσικό με το Παραφυσικό. Για το Παραφυσικό και το υπερφυσικο είναι το challenge που λες.
Αλλά δε πειράζει, ευκαιρία να τα ξεδιαλύνεις.Α ναι, μάλιστα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού.... Θα μπορούσα να το κάνω αλλά δεν θέλω τα χρήματα. Δεν πείθουν κανένα αυτά.Σε κάθε περίπτωση, όποιος μελετάει την αστρική προβολή δεν το κάνει για να πάρει το εκατομμύριο.Προφανώς και αν κάτι δεν μπορεί να ελεγχθεί πειραματικά δεν υφίσταται. Τι θα ήθελες δηλαδή ; Να δώσει το 1 εκ. σε όποιον του φέρει τρεις μάρτυρες που ορκίζονται ότι το είδαν ; Πως θα μπορούσε να καταδειχθεί αν κάτι υπάρχει αν όχι με εμπειρική επαλήθευση ;Ούτε αυτές οι πρακτικές σε διάφορες εκφάνσεις τους, εξ όσων κατάφερα να γνωρίζω ως τώρα, υπόκεινται σε αυτό:
Claims that cannot be tested experimentally are not eligible for the Challenge.Αυτά είναι για να ξεσκεπάζεις απατεώνες που αντί να γίνουν ταχυδακτυλουργοί γυρίζουν από εδώ και από εκεί και ισχυρίζονται πως υπάρχει το υπερφυσικό.Αυτά είναι για να ξεσκεπάζεις ταχυδακτυλουργούς.
Ναι μωρέ, ξέρω τι υποτίθεται είναι η αστρική προβολή. Δεν είμαι ο τυπικός "άξεστος" άθεος που πας να παρουσιάσεις. Και μπλαβάτσκι είχαμε διαβάσει στα νιάτα μας και μακγρέγκορ ένα σωρό άλλα αποκρυφιστικά βιβλία. Είχα περάσει από αυτή την "φάση".Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 00:42Γνωρίζεις τι είναι η αστρική προβολή; Αν όχι μαθε. Αν ναι, με ποια λογική περιμένεις :
Να το "μετρήσεις" πειραματικά ;
Ειχα μιλησει με καποιους που ισχυριζονταν οτι το ειχανε πετυχει. Καμμια αποδειξη περι τουτου βεβαια.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:23Επειδή το ανέφερες και μόνο, επιχειρησες ποτέ αστρική προβολή ή μίλησες έστω με κάποιον που υποστήριξε ότι την πέτυχε για οποιονδήποτε λόγο;axilmar έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:06Έχω διαβάσει διάφορα. Πχ στο θέμα 'βγαινω από το σώμα μου/αστρική προβολη'. Ή στο θέμα του remote viewing. Ή στο θέμα της τηλεπάθειας.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 21:58
Πολύ ενδιαφέρον. Επιτέλους.
Θα ήθελες να μιλήσουμε επ αυτού; Πάνω σε ένα παράδειγμα του πώς έψαξες ;
Τεράστιοι ισχυρισμοί, καμμία αποδειξη για τίποτα.
Περιμενα να μαθω κατι που δεν θα μπορουσε ο αλλος να το μαθει εκτος και εαν ειχε κανει αστρικη προβολη, το οποιο ομως θα επιβεβαιωνονταν αργοτερα με αλλο τροπο.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:03ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:00Τι πως θα πάει; Εσύ θα μιλάς για οντολογία και ο axilmar θα σου λέει ότι δεν υπάρχουν μονόκεροι.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 22:56
Έτσι φαίνεται. Απλώς άνοιξε ωραίο κεφάλαιο ο axilmar και περιμένω πως θα πάει.
Το πιο πιθανό, αλλά μου αρέσει που έστω ένας έχει ασχοληθεί λίγο.
Απλά θέλω να δω τι αποδείξεις περίμενε να βρει για την αστρική προβολή (τυχαίο παράδειγμα από αυτά που ανέφερε) και πως έψαξε για αυτές.
Στην αστρική προβολή δεν αλληλεπιδρά κάποιος με αυτό τον κόσμο. Εξ ου και ο φύλακας του σώματος.