Είσαι σε άρνηση.enterprise-psi έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 17:03Ναι το κατάλαβα ότι μετά από δέκα χρόνια και δις έρευνες, κατάφερε να κερδίσει τον i7 , που σταμάτησε από το 2014 να ασχολείται η ιντελ
Το Μακ μινι με μ1 είναι φορητό ;Ναι καλά τα λέμε σε δέκα χρόνια , ζεν 5 ραιζεν 6950 Χ κλπ κλπ
Apple, wtf?
Re: Apple, wtf?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- omg kai 3 lol
αλλοτε ηγειται και αλλοτε βγαζει πιο optimized μηχανακια οπως λεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 16:27Ε τότε γιατί δεν παραδέχεσαι αυτό που λέω και εγώ. Η Απλ δεν ηγείται, ακολουθεί. Απλά λόγω vertical integration είναι πιο optimized αυτά που φτιάχνει.
το εγραψε ευγλωττα ο enaon σε προηγουμενο ποστ:
την Apple ποτε δεν την ενδιεφερε η συγκριση spec per spec αλλα η συνολικη εμπειρια χρησης,
γιαυτο βγαζει κορυφαια κινητα με πολυ λιγοτερη μνημη και χωρητικοτητα μπαταριας απο αντιστοιχα αντροιντ
το "προβλημα" εξελιξης που εχουν τα x86 τσιπακια (intel/amd σε mobile και desktop) δεν ειναι τοσο η δυσκολια σμικρυνσης στα νανομετρα αλλα η καταναλωση που εχουν και αρα η ψυξη που απαιτειται για την ομαλη λειτουργια τους
το TDP που βγαζουν ειναι ο τεχνολογικος "κοφτης" τους,
το ειδαμε προσφατα στις 30ΧΧ καρτες της Nvidia που αλλαξαν ολο το design της ψυκτρας για να καταφερουν να ψυχουν αποτελεσματικα το τσιπακι αφου προηγουμενως αυξησαν την παροχη ρευματος για να αυξησουν στο μεγιστο τις επιδοσεις
γιαυτο οι arm απο θεμα καταναλωσης εχουν τεραστιες δυνατοτητες στο μελλον γιατι απο τη πρωτη μερα εχουν το energy efficiency στο τσιεπακι τους
ενα arm τσιπακι εχει να στακαρει παρα πολλα τρανζιστορς και παρα πολλους πυρηνες ακομα ωσπου να προσεγγισει τους 100 βαθμους και να κανει shutdown
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 27 Νοέμ 2020, 17:35, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Απλά κάνω μια πρόβλεψη. Βλέπω amd βασιλιά στα ντεσκτοπ , την nvidia να μπαίνει στις cpu με δικό της αρμ και να χτυπιέται με απλ στην φορητότητα και την ιντελ να βγάζει 14nm +++++++++++++++++++++++ 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- omg kai 3 lol
dp
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 27 Νοέμ 2020, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- omg kai 3 lol
ναι το μακ μίνι είχε και με την ιντελ επεξεργαστές μοβιλε, είναι ένα λαπτοπ χωρίς οθόνη.enterprise-psi έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 17:03Ναι το κατάλαβα ότι μετά από δέκα χρόνια και δις έρευνες, κατάφερε να κερδίσει τον i7 , που σταμάτησε από το 2014 να ασχολείται η ιντελ
Το Μακ μινι με μ1 είναι φορητό ;

Το τελευταίο δεν είναι πρόβλεψη.enterprise-psi έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 17:13Απλά κάνω μια πρόβλεψη. Βλέπω amd βασιλιά στα ντεσκτοπ , την nvidia να μπαίνει στις cpu με δικό της αρμ και να χτυπιέται με απλ στην φορητότητα και την ιντελ να βγάζει 14nm +++++++++++++++++++++++

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποια customιά ρε φίλε, το να τρέχω αυτό που θέλω στο μηχάνημά μου είναι customιά; xDomg kai 3 lol έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 12:32
ο κλαδος που υποννοεις παει πχ. στο bangood και αγοραζει απο κει οτι γουσταρει απο custom λαπτοπ, δε καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να παρει Apple και γιατι εβαλες εξαρχης την Apple και τα MBP στην εξισωση μιας κατηγοριας χρηστων που θελει να πειραματιζεται με customιες
Εννοείς αυτό εδώ;omg kai 3 lol έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 12:32
αν εκανες πως δεν ειδες τα video reviews στις προηγουμενες σελιδες δες αυτο:
στο 3ο λεπτο του video:
στο Cinebench o Μ1 οχι μονο διαλυει τον i7 αλλα καιει μολις 12 Watt για να φτασει στο ιδιο αποτελεσμα που ο i7 χρησιμοποιει 75 Watts!
και μαλιστα αθορυβα οταν ο ανεμιστηρας του i7 κανει σβουρες!
ολοι οι επαγγελματιες video και ηχου εκσπερματιζουν με τα reviews βλεποντας το αθορυβο περιβαλλον που απαιτειται για στην εργασια τους
για να φτασει τη καταναλωση του i7 θα χρειαζοντουσαν 6 Μ1 chipsets! αναλογισου λοιπον αν εβαζε 6 τετοια σε ενα iMac εν σειρα..
https://www.cpu-monkey.com/en/cpu_bench ... ti_core-16
https://www.cpu-monkey.com/en/cpu_bench ... le_core-15
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- bedouin024
- Phorum.gr user: beduin024
Μήπως προσπαθείς να την ψήσεις με τις καυτές αυτές προτάσεις;
Και πριν από αυτά η Απλ έβγαλε το Νιούτον. Και πριν το Νιούτον οι αρχαίοι Έλληνες είχαν τους πίνακες, όπως το μηχανισμό των Αντικυθήρων. Και πριν τους Έλληνες κάποια παρόμοια παπαριά θα είχαν οι Αιγύπτιοι. Τελικά ο μόνος που καινοτόμησε σε αυτή τη Γη ήταν εκείνο το ψάρι που περπάτησε πρώτο στη στεριά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 16:07Το Microsoft Tablet PC με οθόνη αφής βγήκε το 2002, το iPad το 2010, μιλάμε για καθυστέρηση 8 ετών στο να ακολουθήσει η Απλ με τη δική της πρόταση.
Είναι πυρηνοκίνητο το λάπτοπ σου και θα του βάλεις τον Threadripper;klg έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 19:32
Εννοείς αυτό εδώ;
https://www.cpu-monkey.com/en/cpu_bench ... ti_core-16

Σωστά, γιατί ας πούμε ο 4900H είναι threadripper.bedouin024 έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 20:38
Είναι πυρηνοκίνητο το λάπτοπ σου και θα του βάλεις τον Threadripper;
Περιμένω πιο σοβαρή κριτική από εσένα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν κατάλαβα το πόιντ για το υπερελάνιο άιφοουν: ποιό είναι τρεις γενεές πίσω;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν το κατάλαβες γιατί μάλλον δεν μιλάει για το iphone αλλά για το mac mini.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 20:55Δεν κατάλαβα το πόιντ για το υπερελάνιο άιφοουν: ποιό είναι τρεις γενεές πίσω;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
A, ok, γιατί με ψήνει το 12 μίνι και πρόσφατα έχω αρχίσει να νοιώθω πιο έτοιμος να απογαλακτιστώ από το πατερικό 8ς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Βασικά δεν ξέρω ρε φίλε, μπορεί να εννοεί και το iphone mini (ξέχασα ότι έτσι βάφτισαν την καινούργια τους πίπα).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 20:59A, ok, γιατί με ψήνει το 12 μίνι και πρόσφατα έχω αρχίσει να νοιώθω πιο έτοιμος να απογαλακτιστώ από το πατερικό 8ς
- omg kai 3 lol
klg έγραψε: ↑27 Νοέμ 2020, 19:32https://www.cpu-monkey.com/en/cpu_bench ... ti_core-16
την επομενη φορα προσπαθησε να συγκρινεις mobile με mobile επεξεργαστες γιατι ο M1 αν δε τοχεις καταλαβει ειναι αποκλειστικα για το entry level laptop της Apple
απο τα διαγραμματα που παρεθεσες o 4900H παροτι εχει 8/16 πυρηνες η διαφορα ειναι γυρω στο 30%, ενω σε συγκριση με τους top mobile 8πυρηνους της Amd οι διαφορες με τον entry level M1 ειναι ανυπαρκτεςklg έγραψε: Σωστά, γιατί ας πούμε ο 4900H είναι threadripper.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
30 Δεκ 2024, 20:54
-