Δεν είναι αχυρανθρωπικά, λες, και αμέσως μετά βάζεις έναν ράντομ αριθμό ετών που δεν επικαλέστηκα ποτέ και πουθενά. Φυσικά και έχουν σχέση με το εμβόλιο καθαυτό τα χρόνια κλινικών δοκιμών. Γίνεται για να παρακολουθείται η πορεία των εμβολιασμένων, η μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του εμβολίου και όλες οι πιθανές παρενέργειες.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:41Δεν είναι αχυράνθρωπικα. Όλη σου η κοσμοθεωρία βασίζεται στο ότι θέλουμε 10 χρόνια να βγάλουμε εμβόλιο ασφαλές λες και τα 10 χρόνια είναι αυτοσκοπός και όχι αρνητικό αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων που καμία σχέση δεν έχουν με το εμβόλιο καθεαυτό.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:01
Οπότε σε λάθος άτομο τα λες αυτά. Γενικά τα επιχειρήματά σου, Ότο, είναι αχυρανθρωπικά στην συγκεκριμένη συζήτηση. Επειδή δεν μπορείς να πεις κάτι για τα εμβόλια του κορωνοϊού, αναφέρεσαι γενικά στα εμβόλια και στο καπάκι πετάς και το «γκρινιάζετε για τα εμβόλια ενώ παίρνετε χάπια». Ούτε γκρίνιαξα πουθενά για τα εμβόλια γενικά ούτε παίρνω χάπια. Πάμε παρακάτω.
.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επειδή κι εγώ το έχω απορία. Ποιο χρονικό διάστημα θεωρείται εύλογο για τη δοκιμή παρόμοιων εμβολίων; Δηλαδή αν δεν υπήρχε η πίεση της πανδημίας πόσο χρόνο θα το δοκίμαζαν κανονικά;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:32Και όλοι αυτοί σου είπαν για τα 10 χρόνια που θα έπρεπε να περιμένουμε ε ;
- hellegennes
Anyway, μην σου χαλάω το μαθηματικό αξίωμα «τα εμβόλια είναι ασφαλή». Μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις στην συλλογιστική «τα εμβόλια είναι ασφαλή, το ΑΖ είναι εμβόλιο, άρα το ΑΖ είναι ασφαλές», στην βάση ότι το «τα εμβόλια είναι ασφαλή» είναι κάποιος θεμελιώδης νόμος της φύσης και όχι απόρροια ετών δοκιμών, που καταστρέφει το συμπέρασμα του συλλογισμού.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:41Δεν είναι αχυράνθρωπικα. Όλη σου η κοσμοθεωρία βασίζεται στο ότι θέλουμε 10 χρόνια να βγάλουμε εμβόλιο ασφαλές λες και τα 10 χρόνια είναι αυτοσκοπός και όχι αρνητικό αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων που καμία σχέση δεν έχουν με το εμβόλιο καθεαυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Σκεφτειτε τωρα εν μεσω πανδημιας με 200 νεκρους την ημερα και γεματα νοσοκομεια η Pfizer να ειχε βγαλει κανονικά τα αποτελέσματα της μελετης και οι κυβερνήσεις ως αλλοι hellegennes να έλεγαν"Ναι καλό φαίνεται αλλα ας περιμένουμε 5-6-7 χρονάκια να είμαστε σίγουροι για μακροχρονιες συνεπειες". Οι ψεκασμένοι θα έβγαιναν στους δρόμους και θα φωναζαν 'έχουν το εμβόλιο και δεν το δίνουν στον κοσμακη γιατί θέλουν να τον εξοντωσουν!"
- Bill Hicks
δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία, με τα μονοκλωνικά αυτό δεν έγινε;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

last year.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 11:43Πόσοι κάτω των 40 έκαναν το ΑΖ; Στην Ελλάδα πόσοι κάτω των 40 έκαναν οποιοδήποτε εμβόλιο;Ενδιαφέρον που το λες αυτό γιατί σαν να θυμάμαι κάτι σχετικό. Κάτσε να δω... α, ναι:
φετος, εκανα.
επισης, το οτι ειμ εγω ρεμπεσκες και σκυλοβαριεμαι να παω να το κανω, δε σημαινει οτι ειναι σωση η πρακτικη μου. λαθος μου ηταν, και φυσικα φετος το εκανα, του χρονου παιζει και να ξαναβαριεμαι να ασχοληθω.
το οτι εγω προσωπικα τυχαινει να οδηγησω και χωρις ζωνη η κρανος, δε σημαινει οτι δεν μπορω να επιχειρηματολογω υπερ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
με αυτη τη λογικη ομως, κανενας δεν θα εκανε κανενα εμβολιο.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:22Ε, όταν γίνουν μελέτες σ' αυτά τα 600.000.000 άτομα και έχουμε δεδομένα 2-3 ετών, μπορεί να το κάνουν. Προς το παρόν, είτε σε 10 εκατομμύρια είτε σε 10 δισεκατομμύρια, δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που μπορείς να συνάγεις κλινικά είναι αν είναι ασφαλές από άποψη θανάτου. Δεν είναι όμως ο θάνατος το μόνο πράγμα που μπορείς να πάθεις.Leporello έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:10Και ποιός τους είπε να κάνουν αδοκίμαστο εμβόλιο; Από αυτά που έκαναν 600.000.000 άλλοι τους ζητούν να κάνουν.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:01Τα άτομα για τα οποία μιλάω είναι νοσηλευτές και γιατροί με χρόνια και δεκαετίες εμπειρίας και δεν ξέρω μισό που να θέλει να κάνει αδοκίμαστα εμβόλια.
γιατι καποιος πρεπει να το κανει πρωτος.
- hellegennes
Γι' αυτό υπάρχουν οι εθελοντές των κλινικών δοκιμών, που πληρώνονται γι' αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και μετα απο αυτους; ποιος θα ειναι ο πρωτος;hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 13:22Γι' αυτό υπάρχουν οι εθελοντές των κλινικών δοκιμών, που πληρώνονται γι' αυτό.
η θα περιμενουμε 10 χρονια να δουμε πρωτα τι θα παθουν αυτοι;
- Otto Weininger
Τα 10 χρόνια είναι το κλασικό που ακούγεται από όλους και από διάφορους υγειονομικούς. Αν εσύ θεωρείς ότι είναι λιγότερο τότε ενισχύεις ακόμα περισσότερο το επιχείρημα μου.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:50Δεν είναι αχυρανθρωπικά, λες, και αμέσως μετά βάζεις έναν ράντομ αριθμό ετών που δεν επικαλέστηκα ποτέ και πουθενά. Φυσικά και έχουν σχέση με το εμβόλιο καθαυτό τα χρόνια κλινικών δοκιμών. Γίνεται για να παρακολουθείται η πορεία των εμβολιασμένων, η μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του εμβολίου και όλες οι πιθανές παρενέργειες.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:41Δεν είναι αχυράνθρωπικα. Όλη σου η κοσμοθεωρία βασίζεται στο ότι θέλουμε 10 χρόνια να βγάλουμε εμβόλιο ασφαλές λες και τα 10 χρόνια είναι αυτοσκοπός και όχι αρνητικό αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων που καμία σχέση δεν έχουν με το εμβόλιο καθεαυτό.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:01
Οπότε σε λάθος άτομο τα λες αυτά. Γενικά τα επιχειρήματά σου, Ότο, είναι αχυρανθρωπικά στην συγκεκριμένη συζήτηση. Επειδή δεν μπορείς να πεις κάτι για τα εμβόλια του κορωνοϊού, αναφέρεσαι γενικά στα εμβόλια και στο καπάκι πετάς και το «γκρινιάζετε για τα εμβόλια ενώ παίρνετε χάπια». Ούτε γκρίνιαξα πουθενά για τα εμβόλια γενικά ούτε παίρνω χάπια. Πάμε παρακάτω.
.
Αν βγάλεις τον χρόνο που θέλουν για χρηματοδότηση, την γραφειοκρατία των ρυθμιστικών αρχών, το να βρουν εθελοντές ( μπορεί να πάρει 2-3 χρόνια αυτό) και φυσικά η καταγραφή κρουσμάτων στην φάση 3 γίνεται απελπιστικά αργά όταν δεν υπάρχει επιδημικη έξαρση. Για να συγκεντρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων που έχουν εκδηλώσει την νόσο στην φάση 3 ώστε να συγκριθεί η αποτελεσματικοτητα έναντι του placebo μπορει να φάνε άλλα 2+ χρόνια.
Όλα τα παραπάνω έκαψαν να ισχύουν πέρυσι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 13:36και μετα απο αυτους; ποιος θα ειναι ο πρωτος;hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 13:22Γι' αυτό υπάρχουν οι εθελοντές των κλινικών δοκιμών, που πληρώνονται γι' αυτό.
η θα περιμενουμε 10 χρονια να δουμε πρωτα τι θα παθουν αυτοι;

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άρα με βάση αυτά και χωρίς να αναφερόμαστε στο γραφειοκρατικό μέρος ποιο είναι το χρονικό διάστημα κλινικών δοκιμών που κρίνεται αρκετό για να θεωρηθεί ασφαλές για βραχυχρόνιες επιπτώσεις και ποιο για μακροχρόνιες;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 13:38Τα 10 χρόνια είναι το κλασικό που ακούγεται από όλους και από διάφορους υγειονομικούς. Αν εσύ θεωρείς ότι είναι λιγότερο τότε ενισχύεις ακόμα περισσότερο το επιχείρημα μου.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:50Δεν είναι αχυρανθρωπικά, λες, και αμέσως μετά βάζεις έναν ράντομ αριθμό ετών που δεν επικαλέστηκα ποτέ και πουθενά. Φυσικά και έχουν σχέση με το εμβόλιο καθαυτό τα χρόνια κλινικών δοκιμών. Γίνεται για να παρακολουθείται η πορεία των εμβολιασμένων, η μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του εμβολίου και όλες οι πιθανές παρενέργειες.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:41
Δεν είναι αχυράνθρωπικα. Όλη σου η κοσμοθεωρία βασίζεται στο ότι θέλουμε 10 χρόνια να βγάλουμε εμβόλιο ασφαλές λες και τα 10 χρόνια είναι αυτοσκοπός και όχι αρνητικό αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων που καμία σχέση δεν έχουν με το εμβόλιο καθεαυτό.
Αν βγάλεις τον χρόνο που θέλουν για χρηματοδότηση, την γραφειοκρατία των ρυθμιστικών αρχών, το να βρουν εθελοντές ( μπορεί να πάρει 2-3 χρόνια αυτό) και φυσικά η καταγραφή κρουσμάτων στην φάση 3 γίνεται απελπιστικά αργά όταν δεν υπάρχει επιδημικη έξαρση. Για να συγκεντρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων που έχουν εκδηλώσει την νόσο στην φάση 3 ώστε να συγκριθεί η αποτελεσματικοτητα έναντι του placebo μπορει να φάνε άλλα 2+ χρόνια.
Όλα τα παραπάνω έκαψαν να ισχύουν πέρυσι.
Προφανώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Γι'αυτό και οι φαρμακευτικές εταιρείες κάνουν στατιστικές έρευνες, δεν κοιτάνε τον Τσελεμεντέ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
https://en.wikipedia.org/wiki/PandemrixOtto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 09:05Μπλα μπλα μπλα, για ένα θέμα που δεν γνωρίζεις και συνεχίζεις να μιλάς.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 21:39Σου έβαλα υπόδειγμα, σιγά μην χρειάζεται να ψάξω στο google για να μάθω ότι όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα έχουν από συχνές ως σπάνιες μακροχρόνιες επιπτώσεις. Και δεν είναι μόνο μερικών εβδομάδων, διάβασε καλύτερα. Όταν λες κάτι τόσο εκτός τόπου και χρόνου, θα ξεκινήσουμε από τα βασικά.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 17:18
Αφού δεν το έχεις, γιατί συνεχίζεις; Περίμενα τουλάχιστον να μου βάλεις το εμβόλιο για τον άνθρακα (AVA) ως επιχείρημα αλλά προφανώς δεν το ήξερες καν για να το γκουγκλαρεις.
Μου έβαλες κλασικά εμβόλια, και παρενέργειες εβδομάδων. Σοβαρά τώρα;
Λοιπόν αυτά δεν είναι μακροχρόνιες παρενέργειες. Ιστορικά, οι πιο καθυστερούμενες, σαν το GBS, την παροδική αρθραλγία ή την θρομβοπενική πορφύρα, εμφανίζονται εντός 4-6 εβδομάδων το αργότερο από την ένεση.
Αναλογιζόμενος και τον χρονο ημισειας ζωής του mRNA (ακόμα και μετα τις μετατροπές που έχει υποστεί για να αντέχει τις κυτταρικες επιθέσεις) το διάστημα αυτό θα έπρεπε να είναι ακόμα μικρότερο.
Εκατομμύρια δόσεις μέχρι τώρα και συνεχίζουμε. Κάτσε εσύ να περιμένεις μακροχρόνιες παρενέργειες.
Μας έχετε ζαλίσει το παπαρι και ταυτόχρονα καταπινετε φάρμακα που ακόμα και σήμερα δεν είμαστε σίγουροι 100% με τι μηχανισμό λειτουργούν (σε αντίθεση με τα εμβόλια).
Ένα αυτό. Δεύτερον, δεν καταπίνω κανένα φάρμακο. Δεν έχω πάρει ποτέ φάρμακα χωρίς να είναι απόλυτη ανάγκη, το οποίο ήταν 2-3 φορές στην ζωή μου που χρειάστηκα αγωγή (η μία ήταν λόγω γρίπης).
Τρίτον, όπως είπα και αμέσως προηγουμένως, φυσικά και τα εμβόλια που κυκλοφορούν είναι γενικά ασφαλή και έχουν σπάνιες παρενέργειες, γιατί ακριβώς έχουν περάσει χρόνια κλινικών δοκιμών και αυτά που δεν έκαναν πήγαν στα σκουπίδια. Το να μου το συγκρίνεις λοιπόν με τα εμβόλια του κορωνοϊού που δεν πέρασαν ανάλογες κλινικές μελέτες είναι το λιγότερο βλακεία.
Πέραν 2 εμβολίων παγκοσμίως, δεν έχουμε κάποιο εμβόλιο που να έβγαλε παρενέργεια μετά τις 6 εβδομάδες.
Σου αφήνω 2 βδομάδες ακόμα περιθώριο και μετά σταμάτα το επιτέλους.
ΥΓ : ένα από τα φάρμακα που ανέφερα ότι καταπινετε και ακόμα δεν είμαστε σίγουροι πως ακριβώς λειτουργούν είναι το depon.
Για να μην νομίζεις ότι μιλάω για κάτι ιδιαίτερο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βρετανία: Επτά άνθρωποι που εμβολιάστηκαν με AstraZeneca πέθαναν από αιματικούς θρόμβους
https://www.tribune.gr/world/news/artic ... mvoys.html
.
https://www.tribune.gr/world/news/artic ... mvoys.html
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-