Δλδ ενστερνίζεσαι ότι η λογική είναι ευθέως ανάλογη με την φαντασία;
Μα ανήκουν σε διαφορετικά ημισφαίρια.
Δλδ ενστερνίζεσαι ότι η λογική είναι ευθέως ανάλογη με την φαντασία;
Έλα ντε. Και εγώ είδα τον τίτλο και φαντάστηκα ηταν δικό του νήμα.
Αφαίρεσε τα πάντα...βέβαια αυτό ήταν για την μυστική ένωση με το Εν...κι εδώ έχω τις αντιρρήσεις μου , κάτι παραφράστηκε.Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:56Ναι σε όλα. Η αλήθεια τώρα είναι κάθε φορά τόση όση χρειαζόμαστε. Γιατί να καταναλώσουμε παραπάνω; (Ρητορικό περί σπατάλης χώρου που καταλαμβάνουμε. Στενό βέβαια και μονοδιάστατο).ksk έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:39Καλά τωρα πάμε σε βαθιά νερά...Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:35
Έχει ενοχοποιηθεί εξ αιτίας των προβληματικών καταστάσεων που προκαλούν οι Εγωισμοί. Ενώ το Εγουδάκι είναι απλά μηχανισμός της προσωπικότητας-ψυχής μας.
Εύκολο να χαθεί η μπάλα, επειδή αρχικά λες "Ξέρω την ζωή, δεν θέλω το παιδί μου να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τις στραβές που θα του τύχουν". Μετά από αυτό κοιτάς να το εκπαιδεύεις στο θέμα των ορίων κλπ κλπ. Στο τέλος παρατηρείται ότι στην ουσία απαιτείς να δει τον κόσμο όπως το βλέπεις εσύ. Ενίοτε υπάρχουν κόντρες και στο τέτοια μπορεί να νιώσεις ότι καταρρέει το Εγώ σου και ότι βάλλεται από το ίδιο το παιδί σου. Και μια χαρά γίνεται μια νευρωτική κατάσταση όπου γίνεστε θυσία για την διατήρηση του συστήματος και των μαλακισμένων αξιών του.
Ποιο εγώ; Το κατασκευασμένο; Είμαστε εμείς; Ή απλά γινόμαστε όπως μας θέλει το σύστημα αρχίζοντας από τους γονείς που οι έρμοι απλά φοβούνται μην αποβληθούμε ως παράταιρο κλπ
Μεγάλο θέμα σχετικά με το τι είναι αληθινό από μας.
Ο Πλωτινος αν και δεν συμφωνώ σε πολλά μαζί του έλεγε αφαίρεσε τα πάντα ...ποςο είναι εφικτή η επανεγγραφή εαυτού;
Τι είπε ο Πλωτίνος;
Είστε πολλοί πάνω;
Δεν είναι θέμα αμιγώς εγκεφαλικής δραστηριότητας. Είναι ο πλούτος ή το περιεχόμενο (γνωστικό) που διαθέτουμε και που συμβάλει και στις λογικές επεξεργασίες αλλά και στη φαντασία.
Καλά αυτό ας το αφήσουμε κι ας μην ενωθούμε με το Εν.ksk έγραψε: ↑24 Αύγ 2023, 22:44Αφαίρεσε τα πάντα...βέβαια αυτό ήταν για την μυστική ένωση με το Εν...κι εδώ έχω τις αντιρρήσεις μου , κάτι παραφράστηκε.Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:56Ναι σε όλα. Η αλήθεια τώρα είναι κάθε φορά τόση όση χρειαζόμαστε. Γιατί να καταναλώσουμε παραπάνω; (Ρητορικό περί σπατάλης χώρου που καταλαμβάνουμε. Στενό βέβαια και μονοδιάστατο).ksk έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:39
Καλά τωρα πάμε σε βαθιά νερά...
Ποιο εγώ; Το κατασκευασμένο; Είμαστε εμείς; Ή απλά γινόμαστε όπως μας θέλει το σύστημα αρχίζοντας από τους γονείς που οι έρμοι απλά φοβούνται μην αποβληθούμε ως παράταιρο κλπ
Μεγάλο θέμα σχετικά με το τι είναι αληθινό από μας.
Ο Πλωτινος αν και δεν συμφωνώ σε πολλά μαζί του έλεγε αφαίρεσε τα πάντα ...ποςο είναι εφικτή η επανεγγραφή εαυτού;
Τι είπε ο Πλωτίνος;
Με τα δικά μου υποκειμενικά δεδομένα.ksk έγραψε: ↑24 Αύγ 2023, 22:39Με τι δεδομένα μάχεσαι με το εγώ σου;student έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:46, εντελώς άλλης θεώρησης... προφανώς.
Προσωπικά προσπαθώ να μην είμαι σε ανταγωνισμό με κανένα εσύ. Πόσο μάλλον σε αδυσώπητο ανταγωνισμό...
κι ας μην τα καταφέρνω πάντα λόγω του εγώ...έχω κάνει πρόοδο μεγαλώνοντας.
Συνοπτικά προσπαθώ απλά να ζήσω σωφρόνως και δικαίως και ευσεβώς εν τω νυν αιώνι...μαχόμενος σταθερά με το εγώ.
Ποιος σου βάζει τα κριτήρια και για ποιον;
Καλές ρότες και ούριο άνεμο να ευχηθώ.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 00:41Αρκετοί
Ε ναι, χωρίς εισιτήρια για βιπ ή τουριστικές θέσεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 10:55Ωραίο πράγμα το δωρεάν
Ειδικά στον Αχέροντα