Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Οι ποινές στους λιμενικούς ΔΥ θα είναι αμείλικτες, από τον Πειραιά πηγαίνουν στη Ραφήνα. Έτσι χωρίς έλεος.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Απολογούνται σήμερα, θα δείξει. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να παίξει σύντομα ετυμηγορία για τις ποινές.
Το ερώτημα είναι αν θα προφυλακιστούν ή όχι, δηλαδή αν κριθούν επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο ή ύποπτοι φυγής από τη χώρα μέχρι να γίνει η δίκη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μαρεσουν οι υπερβολές, στην Ελλάδα είναι πιο ευκολο να φάει καποιος χρόνια φυλακή παρά να απολυθεί ένας ΔΥ. Η μεγαλύτερη αξία σαυτη τη χώρα είναι η μονιμότητα. Θέλω να δω και για τα Τέμπη που φύγαν ολοι διακοπές και άφησαν έναν περιπτερά να σκοτώσει εξήντα άτομα μεταξύ καφέ και κατουρηματος.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Σε όλες τις περιπτώσεις που βρέθηκε ευθύνη, μετέθεσαν τον υπάλληλο. Το καταλαβαίνουμε ότι σήμερα δεν μπορουν να βρεθούν υπάλληλοι και τους κρατάμε με το ζόρι. Ελλάς η χώρα των καπιταλιστών που δεν βρίσκεις υπαλλήλους.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δύο διευκρινίσεις:πατησιωτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 22:35. . . .
Η απεργία της ΠΝΟ, την οποία κήρυξε επειδή δύο μέλη της σκότωσαν τον Αντώνη, θυμίζει την παροιμία: και κερατάς και δαρμένος.
Έρμοι επιβάτες.
Οι δολοφόνοι ανήκουν στην εργατική τάξη.Δεν είναι επιχειρηματίες,δεν είναι κράτος.Είναι "εργαζόμενοι".
Άσε τα πολιτικά κατά μέρος.Για το έγκλημα δεν ευθύνεται το κεφάλαιο αλλά οι εργαζόμενοι.Πες για τα κόμματα ότι θέλεις.
Η ΠΝΟ συμπεριλαμβάνει όλες τις ενώσεις/σωματεία/συνδικάτα ανά ειδικότητα των πληρωμάτων.
Η εγγραφή του κάθε ναυτικού στο σωματείο του είναι προαιρετική. Οι κατηγορούμενοι δεν είναι υποχρεωτικά μέλη της ΠΝΟ.
Οι κατηγορούμενοι δεν ανήκουν στην εργατική τάξη. Είναι του λευκού και όχι του μπλε κολάρου.
Ειδικά ο πλοίαρχος έχει ιδιαίτερο στάτους. Είναι αντιπρόσωπος του πλοιοκτήτη και όχι απλά εργαζόμενος. Στα ακτοπλοϊκά, όπου ο πλοιοκτήτης είναι δίπλα σχεδόν, δεν φαίνεται, αλλά στα ποντοπόρα, όπου ο πλοίαρχος πολλές φορές ενεργεί αυτοβούλως είναι πιο φανερό. Ειδικά στο παρελθόν, που οι επικοινωνίες ήταν του κώλου ή μηδαμινές, ήταν τελείως ανεξάρτητος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κάτι είχα πει για το πέταγμα στη θάλασσα στις πρώτες σελίδες και με ενημέρωσαν ότι "δεν γίνονται αυτά".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Με το να αντιλαμβάνεστε αυτό το έγκλημα σαν ταξικο αναρωτηθηκατε αν έχετε καν εγκέφαλο;Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 11:58Έτσι, γιατί δεν θα βγούμε ΚΑΙ τυφλοί από πάνωΛοξίας έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 09:14Δεν καθυστέρησε ούτε λεπτό η αναχώρηση. Αυτό είναι εμφανέστατο στο βίντεο.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 00:17Βλέπει λοιπόν κάποιον να βγαίνει έξω από το πλοίο χωρίς εμφανή λόγο και μετά να θέλει να ξαναμπει καθυστερώντας την αναχώρηση.SpoilerShow
Eγώ πιστεύω ότι έχω μια ηθική που δεν είχε αυτός.Βέβαια μπορεί να πέφτω έξω.
Τώρα γιατί το έκανε : υπάρχει φυσικά και το θέμα Μενεγάκη,δηλαδή ο σεβασμός στον ισχυρό και το θράσος απέναντι στον αδύνατο αλλά υπάρχει και κάτι άλλο,ο εκνευρισμός απέναντι στον αδύνατο που προκαλεί προβλήματα.Έχει γραφεί ότι το θύμα ήταν γνωστό διότι ταξίδευε συχνά με το πλοίο.Προφανώς θα ήταν γνωστή και η συμπεριφορά του.Μπορεί πολλές φορές να έκανε κινήσεις χωρίς νόημα λόγω της νοητικής υστέρησης που είχε.Ο θύτης λοιπόν βιαζόταν να ξεκινήσει το πλοίο.SpoilerShowΣυνδυάζεται η υποτίμηση του αδύνατου με τον εκνευρισμό για την καθυστέρηση που προκαλεί και λέει δεν θα σε αφήσω να μας καθυστερήσεις αδιαφορώντας για το που θα οδηγήσει αυτό.
Η ηθική λοιπόν πρακτικά δεν είναι κάτι άλλο από την επιβολή της νόησης και αποδοχής κάποιων ανώτερων αρχών επί των ενστίκτων του ατόμου.Άλλοι το έχουν και άλλοι δεν το έχουν σε διαφορετικό βαθμό.
Είσαι υπάλληλος του ΟΣΕ σε μεγάλη ηλικία και ποτέ δεν ήσουν σταθμάρχης.Πας να γίνεις σταθμάρχης για ένα χιλιάρικο παραπάνω με κίνδυνο να προκαλέσεις ατύχημα ή λες δεν το θέλω το χιλιάρικο και μένω υπάλληλος φυλαρούχας για να μη σκοτώσω άλλους;
Η κοινωνία δεν εξαρτάται παρά οριακά από Μητσοτάκηδες και Τσίπρες.Λειτουργεί με χιλιάδες παρόμοιες αποφάσεις που παίρνουν κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι.
Αν τον άφηναν να μπει, δεν θα υπήρχε ούτε δευετρόλεπτο καθυστέρησης.Το δύο μέτρα μούσκαρος κρύβει δύναμη, άλλης μορφής από την οικονομική, αλλά δύναμη την οποία υπολογίζει ο νταβατζής
Το γκομενάκι το σένιο, όπως γνωρίζεις, μπορεί να το σύρει το καράβι, όχι να πέσει από αυτό
Δεν τέθηκε το θέμα παρα μόνο μερικώς ταξικά
Το όνομα της απογόνου εφοπλιστών το χρησιμοποίησα γιατί είναι το απολύτως κατάλληλο για την περίπτωση
Αλλά διαβάζετε ό,τι θέλει να χωρέσει ο εγκέφαλός σας
Σας έχουμε δώσει 100 παραδείγματα αντίστοιχα και εσείς "ε να ξέρεις, το γκομενακιι είναι όμορφο, ο νταγκλαρας έχει δύναμη, ο τάδε είναι ινφλουενσερ, ο άλλος έτσι, ο παραλλος γιουβετσι
Εσείς έχετε το πρόβλημα, όχι εμείς.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
Μαλάκα μου ξεκόλλα, περιμένεις να βγάλεις άκρη με κομμουνιστες;
- Πτολεμαίος
Άλλος από δω.Ναύτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:12Καλά, η αλήθεια είναι ότι αν, αντί για τον φτωχοδιάβολο Αντώνη, πήδαγε την τελευταία στιγμή πάνω στον καταπέλτη κάνας Τζίγκερ, ας πούμε, οι κατά τ' άλλα νταήδες παλιάνθρωποι ενδέχεται να του καθάριζαν και τα παπούτσια με τα μανίκια τους.
Οπότε, πράγματι, έχει και μια ταξική πλευρά το θέμα αυτό.

Οι περισσότεροι από δω μέσα που πχ βρίζουν τον Μητσοτάκη, αν τον έβλεπαν μπροστά τους κάπου, πως νομίζεις θα συμπεριφέρονταν; Δεν έχει βάση το "αν ήταν ο Λάτσης, ο Τζιγκερ, ο Μπεκενμπαουερ".
Τη μενεγακη την περίμεναν για τον απλό λόγο ότι έχει τα κονε να τους" ξεφωνιαει" και να τους ζαλίσει τ'αρχιδια μετά (μέσω άλλων φυσικά).
Την περίμεναν για τον ίδιο λόγο που εμείς την αφήσαμε να μπει στο vip parking ενώ δεν προβλεπόταν, αφού πρώτα την καψοναραμε κανονικά και αφού μας έταζε ότι "μπαίνει για 10 λεπτά" (όπως και έγινε). "Είμαι η μενεγακη" μας έλεγε

Αν ανεβαινες εσύ στο καράβι;
Αν ανέβαινα εγώ;
Απλά θεώρησαν ότι τους παίρνει για ψευτομαγκια, δεν έχει κανένα ταξικο χαρακτήρα.
Εγώ το βλέπω αυτό που λες και το ξέρω καλά. Αν έτυχε να δεις το έχω εξηγήσει σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό βέβαια, όχι ότι είμαι ο φορέας της απόλυτης αλήθειας. Απλα παρατήρησα όπως κι εσύ τις αντιδράσεις του κόσμου. Όλοι, αν συμβεί κάποιο έγκλημα θα ταυτιστούν με το θύμα και ποτέ με τον θύτη. Και το θύμα και ο θύτης έχουν χαρακτηριστικά που έχουμε κι εμείς τώρα. Κάποια τα νιώθουμε ως ένοχα. ως κάποια αδυναμία μας. Κάποια ως ευγενικά και καλά και τα έχουμε σαν φυλαχτό. Προκειμένου να τα προστατέψουμε κι άλλο, βάζουμε τον θύτη απέναντι και εκτός από την πράξη του που είναι δουλειά της Δικαιοσύνης το τι θα κάνει με αυτόν, του φορτώνουμε ότι άλλο μπορούμε ώστε να το αποτινάξουμε από πάνω μας (αν το είχαμε λίγο).panos291 έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 08:20Οχι ουτε εμενα, ουτε εσενα, ουτε πολλων αλλων. Αλλα μιλαμε για μια αρρωστη νοοτροπια πολυ διαδεδομένη στη χωρα. Μπες σε ολα τα σαιτς που εχουν σχολια, στο φβ κλπ να δεις τον οχλο που θελει να πεσουν κεφαλια ετσι αδιακριτα.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 00:55Του Ελ ε; Εσένα όχι. Μπράβο ρε αλάνι Ευρωπαίε! Άρχονταςpanos291 έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 09:03Και οι εκκαθαρισεις συνεχιζονται με λιμεναρχη, λιμενικους κλπ ωστε να ικανοποιηθει το περι δικαιου αισθημα του Ελ ο οποιος καθε φορα ψαχνει "υπευθυνους" ειτε φταινε, ειτε οχι.
Η μονη διαφορα του Ελ απο τους χωρικους με τις τσουγκρανες του μεσαιωνα που εψαχναν να καψουν μια μαγισσα επειδή τους ψοφησαν τα ζωα, ειναι πως αυτοι δεν ειχαν ίντερνετ.
Και φυσικα βρισκοντας μια 10ρια υπεύθυνους και "υπευθυνους", ξεφορτωνονται οι πολιτικοι τις ευθύνες τους. Αυτοι δεν φταινε ποτε. (Εντάξει, καμια φορά φταινε, αλλα λιγο).
Αυτά είναι ας πούμε, η καριολιά, η μουνοπανιά, η βόλεψη, η απληστεία κλπ κλπ. Προσπαθείς να τον καταστήσεις τόσο διαφορετικό από σένα μέχρι και... αντίθετο. Πως να το πω; Δεν ξέρω.
Κι εγώ που τους βρίζω αυτούς στο ίντερνετ που λες όπως κι εσύ (βρίζω εννοώ... κατάλαβες. Όπως αυτό που λες τώρα.), στην πραγματικότητα είμαι ίδιος με αυτούς αλλά απλά θέλω να το αποτινάξω από πάνω μου. Δεν θέλω να είμαι όχλος. Θέλω να είμαι αυτό που λέμε ανοιχτό μυαλό. ότι θα κάνω έτσι πιο ισχυρά τα παιδιά μου, θα ξέρω να ανταπεξέρχομαι θα έχω καλύτερη ζωή τέλος πάντων. Όμως ήταν κι αυτό φενάκη. Δεν μπορώ να το αλλάξω έτσι. Θα υπάρχει ο όχλος και θα κατακρεουργεί. Οπότε σκέφτομαι περισσότερο και λέω από το να τους κράζω από απόσταση, ας παραδεχτώ καλύτερα ότι είμαι κι εγώ έτσι. Ας το δείξω ότι είμαι έτσι ώστε να μην αμύνεται ο άλλος. και ας δηλώσω ότι δεν μου αρέσει αυτό που είμαστε και ελάτε να αλλάξουμε μαζί και τέτοια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Πτολεμαίος
Αυτό με την ψευδή συνείδηση συμβαίνει σε κάθε πτυχή της ζωής μας, στους τσακωμούς του δρόμου, στο σούπερ μάρκετ, παντού. Είναι όλα αυτά τα περιστατικά ταξικά; Ρε θα μας τρελάνετε;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:30Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:20επισης δεν θα το εκανε αν ειχε απεναντι του μια γκομενα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 12:11
Δεν έχει σημασία που ανήκει ο θύτης, αλλά ότι αυτό που έκανε δεν θα το έκανε αν είχε απέναντι του έναν πλούσιο ή μεσαιοταξίτη. Το έκανε γιατί θεωρούσε το θύμα αδύναμο, ήξερε ποιος ήταν και τα προβλήματα του. Ήξερε ότι ανήκε στον πάτο της κοινωνίας.
Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις, παρά μόνο αν δεν θες.
τα κινητρα για την πραξη του λοιπον, δεν ηταν ταξικα. ηταν ενα κοινο μπουλινκ ανθρωπου που αισθανεται ισχυροτερος απο αλλον. οχι επειδη ανηκει σε ανωτερη ταξη.
Πέρα από το γεγονός ότι ο υπαρχος μάλλον ανήκει σε ανώτερη τάξη από το θύμα του, ποιος σου είπε ότι ένα έγκλημα για να χαρακτηριστεί ως ταξικό πρέπει να γίνει από κάποιον ανώτερο προς κατώτερο; Το μόνο που χρειάζεται είναι ο θύτης να διαθέτει ψευδή συνείδηση και να θεωρεί εαυτόν ανώτερο από το θύμα του ή απλά να εκτελεί εντολές του αφεντικού. Η Ες Ες εξάλλου παιδιά της διπλανής πόρτας ήταν.
Τα SS είχαν συγκεκριμένα γενετικά χαρακτηριστικά και γαλουχηθηκαν σε βαθμό πλύσης εγκεφάλου.
Ε αφού συγκρίνετε τα SS με με τον Υπαρχο πάσο.
Μάλλον εσύ κάτι δεν κατάλαβες, μετά από όλα αυτά που γράψαμε κι εγώ και άλλοιΠτολεμαίος έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 12:18
Με το να αντιλαμβάνεστε αυτό το έγκλημα σαν ταξικο αναρωτηθηκατε αν έχετε καν εγκέφαλο;
Σας έχουμε δώσει 100 παραδείγματα αντίστοιχα και εσείς "ε να ξέρεις, το γκομενακιι είναι όμορφο, ο νταγκλαρας έχει δύναμη, ο τάδε είναι ινφλουενσερ, ο άλλος έτσι, ο παραλλος γιουβετσι
Εσείς έχετε το πρόβλημα, όχι εμείς.
Εισαι σίγουρος οτι διάβασες -σωστά-όλες τις απαντήσεις μου;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.
από Kauldron » 07 Οκτ 2024, 11:11 » σε Διεθνής πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθερικά σκότωσαν τον γαμπρό τους στην Μπογκοτά του Κουλισταν
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1524 Προβολές
-